Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΦΚΙΑΣΙΔΩΝΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 1-10-2018.

Η ιστορία τιμωρεί και η εθνική ταυτότητα δεν παραγράφεται μήτε φκιασιδώνεται. Η δε Χερσόνησος τού Αίμου θα έχει γεωπολιτικές αναταράξεις μέχρις ότου να διαλυθούν τα ψευδοκράτη που έχει σπείρει ο νεοταξισμός. Αυτή η νομοτελειακή διαπίστωση αναδείχτηκε μέσα από το δημοψήφισμα των πολιτών τού ψευδοκράτους των Σκοπίων για το ονοματολογικό τού μορφώματος και την ανύπαρκτη «μακεδονική εθνότητα».

Στο 35% λοιπόν η συμμετοχή στο δημοψήφισμα, αποτέλεσμα που οδηγεί είτε σε έγκριση τής επαίσχυντης και ανθελληνικής Συμφωνίας των Πρεσπών από το σκοπιανό κοινοβούλιο είτε το πιθανότερο και πλέον αναμενόμενο εκλογές στα Σκόπια. Όλα τούτα, όταν οι νεροκουβαλητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού κάνανε όνειρα για την κλοπή τής ελεύθερης Μακεδονίας μας προς την πλευρά τής κατεχόμενης Μακεδονίας μας στα βορεινά που είναι ξεκάθαρα ελληνική γη.  Με τον Καμμένο να μιλάει για δήθεν δικαίωσή του θρασύτατα, όταν ο ίδιος στηρίζει και συμμετέχει στην κυβέρνηση που υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο δε Τσίπρας λένε μαζί με τον Τραμπ είναι υποψήφιοι για … νόμπελ ειρήνης!!!

Οι νεοταξίτες θέλουν διαμελισμό τής Ελλάδος και η Ελλάς έχει μια κυβέρνηση κατοχικών συνεργατών των νεοταξιτών σταυρωτήδων τής παγκοσμιοποίησης που είναι παντελώς ανίκανη να προασπίσει τον ελληνικό λαό ούτε καν από τις καιρικές συνθήκες και τα επίχειρα κακοήθων ανθρώπινων παρεμβάσεων επί τού περιβάλλοντος. Μια κυβέρνηση που ωθεί τις στημένες παρεμβάσεις των αναρχοπρακτόρων στις εντολοδότριες πρεσβείες που διοικούν το ψευτορωμέϊκο.

Η λύση είναι μονάχα μία, η επιστροφή τής Ελλάδος στους Έλληνες. Είναι ο σχηματισμός ενός Κράτους αμιγώς Εθνικού και Λαϊκού. Είναι η κοινή στόχευση πολιτείας και πολιτών για την εθνική ισχύ, την λαϊκή κυριαρχία και την εδαφική πληρότητα τού Ελληνισμού. Αυτή η Αληθινή Ελλάς είναι οπωσδήποτε Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...