Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 11-11-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Στην ηγεσία και την πολιτική αυλή τού κατεχόμενου προτεκτοράτου που καπηλεύεται το ιερό όνομα Ελλάς βρίσκονται οι αρνητές προδότες τής ελληνικής ταυτότητας. Ελληνική ταυτότητα είναι η Ορθόδοξη Πίστη, η Ελληνική Φυλή και ο Ελληνικός Πολιτισμός. Αυτοί λοιπόν που εξουσιάζουν το σκλαβωμένο Ελληνικό Γένος είναι διεθνιστές, είναι επομένως αντίχριστοι, ανθέλληνες και απολίτιστοι ελληνόφωνοι νεοταξίτες. Τώρα λοιπόν ξέρουμε γιατί κατήργησαν το εθνικό κράτος, την εθνική κυριαρχία, την πίστη και την εθνική μνήμη, γεμίζοντας την Ελλάδα με λαθροεισβολείς ισλαμιστές και παραχωρώντας την αληθινή εξουσία στον παγκόσμιο σιωνισμό. Ξέρουμε γιατί φοβίζουν τον ελληνικό λαό με την απώλεια τής ζωής από το βιολογικό όπλο τού κορονοϊού και μοιράζουν ονόματα, ιστορία και κυριαρχία ελληνική σε βαρβάρους κατακτητές ελληνικών εδαφών. Γιατί σταυρώνουν την Πιστή Ελλάδα σαν τον Ιησού Χριστό και Θεό μας στην εκκολαπτόμενη σατανική διακυβέρνηση τού αντίχριστου, κουβαλώντας εμβόλια με ενσώματες ψηφιακές ταυτοποιήσεις, ηλεκτρονικές κάρτες και συναλλαγές με δακτυλικά αποτυπώματα και αναγνώριση προσώπου σφραγισμένα. Διότι μισούν τον Ελληνισμό όλοι μαζί οι διεθνιστές που ήδη επί τής ουσίας εξουσιάζουν οικουμενικά το κατεχόμενο προτεκτοράτο, φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, αριστεροί, κεντρώοι, κράτος, παρακράτος.

 

Δεν γίνεται λοιπόν Έλληνα να σε ελευθερώσουν από οικονομικά και γεωπολιτικά δεσμά οι υπάλληλοι των σιωνιστών εμπόρων των εθνών. Δεν γίνεται να προστατέψουν τη ζωή σου από μια κατασκευασμένη νόσο με ανύπαρκτη έρευνα τής φύσης που την αποτελεί και των ανάλογων φαρμακευτικών αγωγών. Δεν γίνεται να διασφαλίσουν την φυλετική και εργασιακή σου επιβίωση αυτοί που σε οδηγήσανε εσκεμμένα στην υπογεννητικότητα και τη φτώχεια. Δεν γίνεται να διατηρήσουν όρθιο το κράτος αυτοί που αρνούνται την θεμελιώδη Πίστη στον Ιησού Χριστό και Θεό μας και ξεπουλάνε την εδαφική μας ακεραιότητα αντί να λευτερώσουν προαιώνιες ελληνικές εστίες. Και το μόνο που κάνουν όλοι μαζί οι ανθέλληνες τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας είναι να κυνηγούν εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες, τούς Πιστούς Έλληνες Εθνικιστές και το βασανισμένο ελληνικό λαό που από κοινού μαχόμαστε για την λευτεριά και την αναγέννηση τής Ιερής Ελλάδος, διότι διακρινόμαστε από το μεγάλο κατά τούς νεοταξίτες αμάρτημα τής ασυμβίβαστης και ισόβιας αγάπης προς το Ελληνικό Έθνος που μάς ενέταξε ο Πατέρας μας Θεός και τον ευχαριστούμε για αυτή την μέγιστη δωρεά Του από τα βάθη τής καρδιάς μας, όπως ακριβώς οι πρόγονοί μας, έτσι ακριβώς εμείς και τα παιδιά μας.

 

Οι πολιτικές μας θέσεις οι ίδιες, η βιωματική μας παιδεία, η φιλοσοφία και η στάση τής ζωής μας, οι διδαχές των γονιών μας, οι πράξεις και τα έργα τής ζωής μας που πηγάζουν από την καρδιά μας, η ελληνική παιδεία που έχουμε χτίσει μέσα μας από το σχολείο και τις δικές μας έρευνες όταν κάποιοι αιχμαλώτισαν το σχολείο με τούς πολλούς ανθέλληνες σε βάρος των ηθικών δασκάλων, είναι οι μάρτυρες τής ελεύθερης ελληνικής ψυχής τού Νέου Ελληνορθόδοξου Εθνικισμού που φέρνουμε και ανασταίνουμε. Είναι η ιδεολογία τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού που με εμπνέει και μετουσιώνεται από την θεμελιώδη και κατοχυρωμένη στον δικό μας καταστατικό χάρτη τής Ελληνοορθοδοξίας, τής μιας και μόνης Αληθινής Πίστεως που μάς παρέδωσε με τον Λόγο Του ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας, δίδοντάς μας την αποστολή τής διάσωσης και τής διάδοσης τής Θείας Αληθείας τής Ορθοδοξίας μας σε όλο τον κόσμο. Είναι ακόμη η καλλιέργεια τής κοινωνικής δικαιοσύνης και τής ανάπτυξης, τής εργατικότητας, τής αξιοσύνης και τής συνεργασίας όλων των πιστών Ελλήνων με το χάρισμα των δυνατοτήτων μας και την αξιοποίηση των φυσικών πόρων τής πλούσιας γης που μάς παρέδωσαν ο Θεός και οι πρόγονοί μας με τούς αγώνες τους. Είναι ακόμη η εθνική ισχύς και η υπεροχή τού Ενωμένου Ελληνισμού. Η προστασία και η ένταξη όλων των ελληνικών κοινοτήτων με τις πατρογονικές εστίες τους στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα, στην Νέα Αγία Ρωμανία μας, από τα Αδριατικά Νερά και την Μεγάλη Ελλάδα έως την Ελληνίδα Ανατολή και τον Πόντο.

 

Η οδός τού Ελληνισμού είναι σαφής και προορισμένη από την Θεία Νομοτέλεια και τα υψηλά πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής. Βασιλεύς Χριστός, Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Ελληνική Οικογένεια, Ελληνικός Στρατός. Ελλάς αυτάρκης, ανεξάρτητη, εθνικά αυτόβουλη, μεγάλη γεωπολιτική δύναμη. Κανείς Έλληνας δεν νοείται σκλάβος, μήτε με τα όπλα τού βάρβαρου μήτε με τις συνθήκες των νεοταξικών ψευτοσυμμάχων μήτε με τα χαρτιά τα μνημονιακά που αποτελούν μια πολλαπλάσια ντροπιαστική ήττα. Κατηγορούν εμάς τούς Εθνικιστές που οι πρόγονοί μας νίκησαν στα πεδία των μαχών δίδοντας όραμα στον αδάμαστο ελληνικό λαό, όταν οι φιλειρηνιστές τάχα μου δημοκράτες καταργούν σύνορα και Φυλή επικαλούμενοι τάχα τη σωτηρία τής ζωής που σκοτώνουν εν καιρώ ειρήνης με τη δυστυχία, την αντικατάσταση πληθυσμών και την νέα μετανάστευση των Ελλήνων. Η δική μας απάντηση, η απάντηση τού Νέου Ελληνορθόδοξου Εθνικισμού μας είναι ο κοινοτικός τρόπος ανάπτυξης τού Ελληνισμού απανταχού τής γης, τού μητροπολιτικού Ελληνισμού, τού προσωρινά αλύτρωτου και τού εν γένει και εν συνόλω ομογενειακού Ελληνισμού με την μέθοδο τού Πανελληνισμού, με την συμμετοχή δηλαδή και την συνδιαμόρφωση τής δικής μας Ορθόδοξης και Εθνικιστικής Ελλάδος από εκπροσώπους των Πανελλήνων. Όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση αποφασίζουν, σχηματίζουν κεντρική πολιτική διοίκηση, εργάζονται και μάχονται για την επίτευξη και την πραγμάτωση των ελληνικών δικαίων και συμφερόντων, αφού κάθε Έλλην όπου γης αποτελεί την φωνή μιας ακόμη Ελλάδος.

 

Εχθρός μας είναι ο αντίχριστος σιωνιστής που θέλει να φέρει την παγκόσμια διακυβέρνηση όπως είπαμε για λογαριασμό τού σατανά. Οι εχθροί μας και οι ελληνόφωνοι προδότες, οι πολέμιοι και οι αρνητές τού Ελληνισμού μας είναι επικίνδυνοι στον ίδιο ακριβώς βαθμό. Εβραίοι σιωνιστές και οι πραιτοριανοί τους δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην Ελληνίδα Γη Μαρτύρων και Ηρώων. Δεν θέλουν να ζήσει η Ελλάς μας, θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Εθνικιστές ενώνουμε ολάκερο τον ελληνικό λαό που πιστεύει στο Θεό και την Πατρίδα προκειμένου να συντρίψουμε τούς επίδοξους νεκροθάφτες Ορθοδοξίας και Ελληνισμού, ώστε να ζήσει και να μεγαλουργήσει η Ιερή Ελλάς. Συνεπώς οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε την σύμπτυξη και επανεκκίνηση ενός νέου και γνήσια Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος προκειμένου να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας και να πραγματώσουμε την ιερή αποστολή μας. Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε ο Εθνικός Σύνδεσμος πάντων των Ελλήνων που οφείλουμε και διακατεχόμαστε ως το μεδούλι από το ιερό πάθος να δώσουμε το όραμα τής Νέας Ελλάδος, τής Νέας Μεγάλης και Αυτοκρατορικής Δυνάμεως Ελλάδος. Όταν απέναντί μας έχουμε επίδοξους κατακτητές ελληνικών εδαφών, όταν το ψευτορωμέϊκο είναι ο εντολέας τού παρακράτους των αναρχοπρακτόρων που θέλουν νέο συμμοριτοπόλεμο και βεβηλώνουν τις εκκλησίες μας ζητώντας την μετατροπή τους σε τζαμιά από κοινού με τούς λαθροεισβολείς για την ισλαμοποίηση τής Ελλάδος και παρακινούν ομοφυλοφιλία και εκτρώσεις για την απομείωση τού Ελληνισμού, όταν οι παγκοσμιοποιητές θέλουν την κατάργηση των εθνών και κουβαλούν προς τον σκοπό αυτό πολιτειακές ανωμαλίες, παγκόσμια χρεοκοπία και παγκόσμιο πόλεμο, τότε το γνήσιο και καθαρό Εθνικιστικό Κίνημα των Αληθινών και Πιστών Ελλήνων απαντά με τον Ενωμένο Ελληνισμό απαλλαγμένο από διεθνιστές, διχαστές, τοκογλύφους και βαρβάρους.  

 

Ο Εθνικισμός μας λοιπόν είναι η μία και μόνη Ελληνική Ιδεολογία τής πίστης και τής αφοσίωσης στις αξίες και τα ιδανικά τού Έθνους. Είναι η Κοσμοθεωρία που υπερασπίζεται την ύπαρξη τής εθνικής ταυτότητας, την Εθνική Κοινότητα και την Φυλή. Είναι επιπλέον η Βιοθεωρία που επεξηγεί την έννοια τού Έθνους και τη σχέση του με τον πολίτη, με γνώμονα την κοινή εθνική καταγωγή, το κοινό αίμα, την κοινή γλώσσα, την κοινή πίστη, τον κοινό πολιτισμό. Ο Εθνικισμός μας είναι το σύνολο των ενεργειών που κάνει ο άνθρωπος για να επικρατήσουν τα δίκαια και τα συμφέροντα τού Έθνους του. Ο Εθνικισμός μας είναι αγάπη. Ο διεθνισμός είναι μίσος. Ο Εθνικισμός θέλει να εξουσιάζει σε κάθε κράτος το Έθνος του, δηλαδή ο λαός που είναι γέννημά του και συνδέεται μαζί του με την αγάπη γονιού και παιδιού. Όταν αγαπάς το Έθνος σου, τότε χαίρεσαι με όλους τούς λαούς που αγαπούν το Έθνος τους και συνεργάζεσαι με αυτούς τούς λαούς, στερεώνοντας πραγματική πρόοδο και ειρήνη. Κατευθύνεσαι από την Πίστη, τον νου, την παρατήρηση και την λογική, εισπράττοντας τα μηνύματα των καιρών, αναλύοντας τις πραγματικές προθέσεις εχθρών και φίλων, οπότε προχωράς στην διαιώνιση τού Δίκαιου Ελληνισμού στην κορυφή τού κόσμου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...