Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 7-11-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ο ελληνικός λαός διάγει βίο στυγνής τυραννίας σε μια ιδιότυπη φυλακή για λόγους τάχα μου προφυλάξεως τής υγείας του. Όλα αυτά πάντα εν καιρώ δήθεν ειρήνης, δηλαδή αιχμαλωσίας με κατεβασμένα τα χέρια τού πεισιθάνατου ραγιά. Αφορμή τού νέου δράματος για μια φορά ακόμη ο κορονοϊός, αυτό το κατασκευασμένο βιολογικό όπλο που λαμβάνει αυτή την μορφή διότι κάποιοι δεν θέλουν την περιστολή του. Τουναντίον, οι σταυρωτήδες νεοταξίτες θέλουν την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού και την παραχώρηση πίστεως και ελευθερίας στα ηλεκτρονικά δεσμά τής γνωστής πλέον ψηφιακής ταυτοποίησης που θα ακολουθήσει το εμβόλιο που σκοπεύουν να προωθήσουν οι ψευτορωμιοί κατά τις εντολές των αφεντικών τους παγκοσμιοποιητών.

 

Οι νεοταξίτες δεσμοφύλακες επιδιώκουν τον φόβο τού λαού, την μείωση τού πληθυσμού και την υποταγή των ραγιάδων στον αντίχριστο ψευτομεσσία τού σιωνισμού. Κάποιοι βέβαια βαλτοί για τού ολέθρου ετούτου το έργο και κάποιοι βολεμένοι τού συστήματος θα πουν ότι όλα τούτα είναι τάχα μου συνομωσίες. Είναι συνομωσίες άραγε οι τελεργασίες, οι τηλεδιασκέψεις και οι εκκολαπτόμενες ηλεκτρονικές ταυτότητες που προωθούνται με την ενσωμάτωση στοιχείων ταυτότητας και οικονομικών συναλλαγών τού κατόχου; Είναι συνομωσία ότι θεσμικοί και επικοινωνιακοί παράγοντες τού κατοχικού καθεστώτος λένε πως όποιος δεν κάνει το εμβόλιο δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί στην κοινωνία, να εργάζεται, να πουλά, να αγοράζει και να συναλλάσσεται γενικά προκειμένου τάχα μου να μην κολλήσει τούς συμπολίτες του;  Είναι συνομωσία ότι δεν έχει γίνει ούτε μια έρευνα για την ανακάλυψη φαρμάκου αντιμετώπισης τού κορονοϊού; Όχι, είναι οι καθαρές και διαπιστωμένες αλήθειες.

 

Είναι επιστημονική θέση προς την κατεύθυνση τής αντιμετωπίσεως τής νόσου η αόριστη παράταση σε βάθος χρόνου τού 80% των χειρουργείων συμπατριωτών μας που βασανίζονται από καρδιοπάθειες, ανευρύσματα και άλλες επικίνδυνες και θανατηφόρες ασθένειες; Όχι, είναι μια εγκληματική και ασυνείδητη ενέργεια που παραβιάζει κατάφορα τόσο τον ιατρικό όρκο τού Ιπποκράτη όσο και τον ποινικό κώδικα, μα πάνω απ’ όλα ακυρώνει τον σεβασμό στο ιερό δικαίωμα τής ζωής. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η νεοταξικώς σχεδιασθείσα μείωση τού πληθυσμού. Την ίδια στιγμή ήδη οι απώλειες ζωής που έχουν καταγραφεί έχουν να κάνουν είτε με ανθρώπους που σε συντριπτικό ποσοστό πάσχουν από άλλο νόσημα είτε είναι ηλικιωμένοι. Και το αίτιο θανάτου ξάφνου βαπτίζεται κορονοϊός…

 

Το έγκλημα ωστόσο των πολιτικών επεκτείνεται και φτάνει στο επίπεδο τής οικονομικής εξόντωσης τού ελληνικού λαού. Οι ψευτορωμιοί τύραννοι και πράκτορες τής παγκοσμιοποίησης προχώρησαν στον γενικό και πανελλήνιο εγκλεισμό των Ελλήνων μέσα σε μια φυλακή με αόρατα μα σαφή κάγκελα περιορισμού των κινήσεων και νέκρωσης των ενεργειών ελευθερίας και δημιουργίας. Με αυτόν τον εγκλεισμό, βαρβαριστί lock dawn, νεκρώνουν τα έσχατα οικονομικά αποθέματα τής εθνικής παραγωγής, όταν οι τοκογλύφοι φυγαδεύουν τραπεζικά κεφάλαια στο εξωτερικό. Έχουμε μια πλήρη εφαρμογή των προφητειών των Αγίων Γερόντων τής Πίστης μας που μάς είπαν ότι όποιος δεν πάρει το αντίχριστο χάραγμα δεν θα μπορεί μήτε να πωλεί μήτε να αγοράζει και ακόμη ότι οι έμποροι τού χρήματος θα το πάρουν και θα φύγουν γιατί είναι εβραίοι…

 

Οι ελληνόφωνοι τύραννοι τής σιωνιστοκίνητης αστικής δημοκρατίας μάς πάνε σε χρεοκοπία για να μάς εξοντώσουν από πραγματικά αίτια, όπως κατάθλιψη, αυτοκτονίες, ανεργία, ανέχεια, ανασφάλεια και πολιτειακή ανωμαλία, καθώς πάντα ζουν ανάμεσά μας αναρχοπράκτορες και λαθρομετανάστες πραιτοριανοί τής παγκοσμιοποίησης που ενεργούν υπέρ τού ελέγχου τού λαού και τής αντικατάστασης αυτού από μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Παράλληλα οι Τούρκοι καραδοκούν πάντα και περιμένουν την στιγμή τής διασάλευσης τής τάξεως προκειμένου να επιτύχουν την εισβολή σε κάποιο νησιωτικό σημείο τής χώρας, προκειμένου να επιβάλλουν τις σε βάρος μας παράλογες αξιώσεις τους. Ήδη στην περίπτωση τού τραγικού σεισμού που σημειώθηκε ανάμεσα στη Σάμο και τις μικρασιατικές ακτές που στέρησε τη ζωούλα στα δύο αγνά ελληνόπουλα, η τουρκική στρατιά τής Σμύρνης λέγεται πως σχεδίαζε έφοδο στο νησί μας, αλλά η ισοπέδωση τμήματος των τουρκικών εγκαταστάσεων απέτρεψε το κακό. Διότι ο Θεός και η Παναγιά είναι πάντα στο πλευρό τού λαού μας.

 

Οι νεοταξίτες οπαδοί τού ψευτομεσσία αντίχριστου τής παγκόσμιας διακυβέρνησης επιδιώκουν παγκόσμια χρεοκοπία. Θέλουν την διάλυση των εθνών και την υπαγωγή των λαών στην εξουσία τής τυραννικής παγκόσμιας εξουσίας τού σατανά. Δεν θα διστάσουν να φτάσουν ακόμη και σε παγκόσμιο πόλεμο. Ο φόβος τής ζωής είναι το εφεύρημα που επιστρατεύουν προκειμένου να καθυποτάξουν συνειδήσεις και να διχάσουν το λαό. Η δε παύση σε μεγάλο βαθμό τής παραγωγικής διαδικασίας σηματοδοτεί την παύση τής κυκλοφορίας τού εθνικού χρήματος και επομένως των εθνικών εσόδων και τής δυνατότητας αποπληρωμής των υποχρεώσεων τού πολίτη προς το κράτος και τού κράτους προς τον πολίτη. Τα οικονομικά αποθεματικά εξαντλούνται στις άμεσες βραχυχρόνιες υποχρεώσεις και εκμηδενίζονται άμεσα χωρίς την δυνατότητα τής αναπλήρωσής τους από νέα χρηματικά διαθέσιμα. Κι αν προσθέσουμε ότι αυτή η κατάσταση των εγκλεισμών θα ξεπεράσει τον ένα μήνα που τάχα μάς λέγουν οι δήθεν υγειονομικά ορθοί υπάλληλοι τού νεοταξισμού, πιθανώς μέχρι την ερχόμενη Λαμπρή προκειμένου να καταργήσουν την Ορθοδοξία και την Ελλάδα οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας με τις υπογραφές τους σε μνημόνια και άλλες διεθνείς συμφωνίες, η χρεοκοπία τού Ελληνικού Έθνους είναι προ των πυλών.

 

Δεν είναι η Ελλάδα όμως που θα εξοντωθεί. Διότι η ώρα τής Θείας και τής Εθνικής Δικαιοσύνης έφτασε. Αυτό που θα εξοντωθεί  είναι το ψευτορωμέϊκο με τον ερχομό τής δικής μας Αληθινής Ορθόδοξης και Εθνικιστικής Ελλάδος στην εξουσία τής Πατρίδος μας. Η Αλήθεια και η Πίστη μήτε φυλακίζονται μήτε τρομοκρατούνται. Έλληνες, ψηλά το κεφάλι. Ήρθε η ευλογημένη ώρα να σπάσουμε τα δεσμά τής δουλείας και να κτίσουμε με τα δικά μας χέρια την Ελλάδα ελεύθερη, αυτάρκη, υγιή από πάσης απόψεως, μεγάλη και ισχυρή. Προϋπόθεση μέγιστη είναι η ενότητα τού πιστού ελληνικού λαού και στην ασφάλεια τού Κάστρου που λέγεται Ελλάς φρουρός ο ατσάλινος ελληνικός στρατός. Κανείς δεν θα μάς κλέψει μήτε την πίστη μήτε τη ζωή. Η πραγματική πανδημία είναι η παγκοσμιοποίηση και η αντίχριστη διακυβέρνησή της. Λευτεριά σημαίνει ισχύς των Ελλήνων. Και η ισχύς των Ελλήνων πηγάζει από την αγάπη στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Έθνος, τα ελληνόπουλα. Αυτή ακριβώς είναι η έννοια και ο ορισμός τού Ελληνικού Εθνικισμού. Και οι ιδέες μας θα γίνουν πράξεις μέχρι την οριστική Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος. Γιατί υπεράνω όλων εστί η Ελλάς. Και η ζωή των Ελλήνων είναι ιερή. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...