Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 20-11-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι παγκόσμιοι τύραννοι θέλουν την κατάλυση τού Χριστιανισμού και των Εθνών, με πρώτο το Ελληνικό Έθνος. Επιδίωξη των εχθρών Θεού και Ανθρώπου είναι η τρομοκράτηση και ο διχασμός τού λαού μας. Στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα το ζούμε ιδιαίτερα έντονα. Η χρήση τού βιολογικού όπλου τού κορονοϊού στοχεύει στην υποταγή των μαζών, στην δημιουργία ενός εμφύλιου κλίματος σύγκρουσης μεταξύ υπάκουων και ανυπάκουων στο σύστημα πολιτών, την φτωχοποίηση, την οικονομική χρεοκοπία και την αποδοχή τού εμβολίου με το αντίχριστο ενσώματο χάραγμα. Πολίτες κατηγορούν άλλους πολίτες, μαγαζιά ελληνικά κλείνουν συνεχώς, Έλληνες βγαίνουν στην ανεργία και ρουφιάνοι κατηγορούν συμπολίτες τους για απείθεια στα δήθεν υγειονομικά μέτρα.

 

Ο ελληνικός λαός ήδη έχει αρχίσει να δυσφορεί. Τα μέτρα προστασίας και πρόληψης τάχα μου κατά τού κορονοϊού εφαρμόζονται προκλητικά και επιλεκτικά με την στοχοποίηση τής μεγάλης πλειοψηφίας τού ελληνικού λαού και την σκανδαλώδη εξαίρεση των αρεστών στο κατοχικό καθεστώς τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Απαγορεύτηκαν τα μνημόσυνα των συναγωνιστών μας στην Χρυσή Αυγή Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, όταν επετράπη η οχλοσύναξη των διεθνιστών πάσης κομματικής προέλευσης έξω από το δικαστήριο σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Απαγορεύτηκαν οι παρελάσεις των εθνικών μας εορτών στις 25 Μαρτίου και 28 Οκτωβρίου, αλλά επετράπησαν οι οχλοσυνάξεις στον προκλητική ανάμνηση τής ψεύτικης επανάστασης τού Πολυτεχνείου που ξεπούλησε την Κύπρο μας και έφερε στο τιμόνι τού Έθνους μας την ελληνόφωνη σιωνιστική κατοχή τής μεταπολίτευσης.

 

Τα τυραννικά μέτρα τού εγκλωβισμού και τής απαγόρευσης μετακίνησης εφαρμόζονται πάγια κατά των Ελλήνων πιστών, πατριωτών και εθνικιστών. Οι εκκλησίες μας παραμένουν κλειστές μετά και την απαγόρευση τής Θείας Λειτουργίας και τής Θείας Κοινωνίας. Οι Κύπριοι πατριώτες και φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν για την επίσκεψη τού φίλου και συνδαιτυμόνα των ελληνόφωνων πολιτικών Τούρκου προέδρου Ερντογάν στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη για να τιμήσει το άθλιο κατοχικό ψευδοκράτος, εμποδίστηκαν και εδιώχθησαν από τις κατοχικές αρχές με τα καταχρηστικά αστυνομικά τους μέτρα. Καταχρηστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν και κατά Ελληνίδων, ακόμη και μικρών κοριτσιών με αφορμή το φίμωτρο τής σκλαβιάς, την δήθεν προστατευτική από τον κορονοϊό μάσκα. Η ένωση όμως δικαστών και εισαγγελέων διέταξε την μη εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων στο νεοταξικό πανηγύρι τού Πολυτεχνείου!!!

 

Το ψευτορωμέϊκο σάπισε ολωσδιόλου. Μέσα σε αυτό το ρημαγμένο χαμαιτυπείο δεν λειτουργεί τίποτα ωφέλιμο και δεν υπάρχει το παραμικρό υγιές στοιχείο. Κράτος, παρακράτος, όλοι οι θεσμοί στην υπηρεσία τού νεοταξικού κτήνους. Έχουμε την πλήρη επίθεση τής παγκοσμιοποίησης σε βάρος τής εθνικής και τής λαϊκής ελευθερίας. Μαγαζάτορες κλείνουν τα μαγαζιά τους είτε λόγω των μέτρων είτε διότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα των μαγαζιών τους, όταν η αγοραστική κίνηση πέφτει λόγω τής φτωχοποίησης των Ελλήνων που καλπάζει καθημερινά. Χιλιάδες Έλληνες χάνουν τις θέσεις εργασίας και μεγαλώνουν τις ουρές τής ανεργίας. Χιλιάδες συμπολίτες μας σταματάνε την φοίτηση των παιδιών τους, γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα ενοίκια. Η τηλεκπαίδευση και η τηλεργασία έχουν απορρυθμίσει τελείως το επίπεδο τής γνώσης και τής εργασίας.

 

Τρόμος, φόβος, φτωχοποίηση, εξεγέρσεις, πολιτειακή ανωμαλία, εμφύλια σύγκρουση με παράλληλη κίνηση αναρχοπρακτόρων και λαθρομεταναστών ενάντια στον αγανακτισμένο λαό μας. Αυτές είναι οι προσχεδιασμένες κινήσεις που κουβαλούν οι ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι νεοταξίτες. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι παρατάσσονται με τα στρατεύματά τους απέναντι από τα νησιά μας και την ελεύθερη Θράκη μας. Ήδη όπως μαθαίνουμε, ειδικές στρατιωτικές μονάδες των Τούρκων βρίσκονται στην κατεχόμενη Ανατολική Θράκη μας. Η Στρατιά των τουρκομογγόλων στην κατεχόμενη Σμύρνη μας είναι ετοιμοπόλεμη και ο τουρκικός στόλος, ερευνητικός και πολεμικός, αλωνίζει πάντα με αφορμή τον γεωφυσικό μας πλούτο στα Θερμά Νερά τού Αιγαίου μας. Οι Τούρκοι μιλάνε για την μετατροπή τής Θράκης μας σε Ναγκόρνο Καραμπάχ, ζητούν πλήρη αποστρατικοποίηση και αφελληνισμό των νησιών μας, εποφθαλμιούν γενικό έλεγχο τής Κύπρου μας και στηρίζουν ως εγγυητές την παρουσία των λαθροεισβολέων για την αντικατάσταση ημών των Ελλήνων.

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ασκεί αγώνα αφυπνίσεως και στηρίξεως των χειμαζόμενων αδερφών μας. Τούτες τις ιστορικά κρίσιμες για την επιβίωση τής Ελληνικής Φυλής στιγμές προβαίνουμε σ’ έναν ολομέτωπο εθνικό και εθνικιστικό αγώνα όλων των Ελλήνων κατά τής παγκόσμιας τυραννίας που εφαρμόζεται πρόθυμα από τούς ελληνόφωνους πολιτικούς και την ξενοκίνητη αστική δημοκρατία τους. Αυτή εδώ η Πατρίδα δίνει διαχρονικά τον υπέρ πάντων θυσιαστικό αγώνα για την αναχαίτιση τής παγκόσμιας αντίχριστης τυραννίας. Αγών λοιπόν και σήμερα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την ισχύ και ελευθερία. Η Ελλάς είναι η Μητρόπολη τής Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης. Η Ελλάς είναι Κράτος Εθνικό και Λαϊκό, είναι το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής ολοκληρωτικά και απόλυτα. Η Γη Μαρτύρων και Ηρώων, ο πλούτος της και η εργασία της, τα αγαθά και η αυτάρκειά της ανήκουν ολότελα στα παιδιά τής Ελλάδος.

 

Η Ελλάς είναι η Πατρίς τής Αλήθειας και τού Δικαίου, τής Πίστης, τής Ελευθερίας, τού Ελληνικού Αίματος, τού Ελληνικού Πολιτισμού. Η Ελλάς είναι ο Ηρωισμός τού Μαραθώνα, τής Σαλαμίνας, των Θερμοπυλών, των Πλαταιών, τής Πύλης τού Ρωμανού, τού Μανιακίου, τής Τριπολιτσάς, των Βαλκανικών Πολέμων, τού Σαράντα. Είναι η Ελλάς τού Λεωνίδα, τού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, τού Κολοκοτρώνη, τού Διάκου, τού Παπαφλέσσα, τού Πανουργιά, τού Παύλου Μελά, τού Μεταξά. Η Ελλάς είναι η Πατρίς των Ελλήνων που έχουν την ελληνοσύνη στο αίμα, την συνείδηση, τον κάματο, την εργατικότητα, την μαχητικότητα, το πνεύμα και το σώμα. Είναι οι Έλληνες που χύνουν το αίμα τους στο πεδίο τής Μάχης και στο εργασιακό πόστο για να στηρίξουν τη λευτεριά και το ψωμί των παιδιών τους, σε καιρούς πολεμικούς και ειρηνικούς. Είναι καιρός λοιπόν να ενωθούμε Έλληνες. Να καταργήσουμε τα ψεύτικα κατοχικά κόμματα με τις υποκριτικές διαφορές τους και τις δήθεν ταξικές συγκρούσεις. Ήρθε η ώρα από τον διχασμό τού όχλου όπως μάς θέλουν οι ανθέλληνες να βαδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι ως ένα Έθνος, μια Φυλή, ένα αδιαίρετο Σώμα Μαχόμενων και Τίμιων Ελλήνων σε μια αληθινή Ελληνική Πολιτεία με στρατηγικό και καταστατικό χάρτη μια Λαϊκή Εθνοκρατία. Ένα κόμμα και μόνο, η ατσάλινη και αδιαίρετη Ελλάς.

 

Νεολαίος, Εργάτης, Παραγωγός, Επιχειρηματίας, Πολεμιστής, Πνευματικός και Εκκλησία ένα Ιεράτευμα και Στράτευμα Ενωμένων και επομένως Ανίκητων Ελλήνων. Βασιλεύς τής Ελλάδος ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας με την Ελληνοορθοδοξία και τον Ελληνικό Πολιτισμό οικουμενικά βήματα ιερά και απαραβίαστα. Η γη μας κάστρο απαραβίαστο, σιτοβολώνας και ενεργειακός πυλώνας ελληνικής ανάπτυξης. Λευτεριά σε όλους τούς Έλληνες, τόσο στην λεύτερη Πατρίδα όσο και στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες μας. Η υγεία τού Έθνους μας βρίσκεται στα χέρια των Ελλήνων γιατρών και την ανάπτυξη των νοσοκομειακών μας μονάδων. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα γυρίσει στα χέρια τα ελληνικά και στην υπηρεσία των νοσοκομείων και των ασθενών. Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και οι ψηφιακές ταυτοποιήσεις, το αντίχριστο χάραγμα στην Ελληνίδα Γη τής Αγιοσύνης και τής Παλικαροσύνης δεν θα πατήσει ποτέ. Ο Άγιος Ελληνισμός θα συντρίψει τον σατανικό Εβραιοσιωνισμό. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός για την Νίκη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού!!! Νίκη – Νίκη – Νίκη – Νίκη!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...