Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 31-5-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Μέσα σε παρατεταμένο προεκλογικό κλίμα, εν όψει τής επαναληπτικής εκλογικής αναμέτρησης, στην Πατρίδα μας εκτυλίσσονται μεθοδευμένες, ύπουλες και αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική κοινωνία και τον γεωπολιτικό μας ορίζοντα παράλληλα. Οι πολιτικές δυνάμεις και τα κομματικά μορφώματα εν γένει που λάβανε την άδεια τού ελληνόφωνου νεοταξικού καθεστώτος διαγωνίζονται μεταξύ τους για τον έλεγχο τού ραγιαδοποιημένου Ελληνισμού μας για να καταλάβουν μια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση σε ένα κράτος ουδόλως εθνικό αλλά προτεκτοράτο τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Τα πρώτα δείγματα και μηνύματα τής νεοταξικής λαίλαπας που ακολουθεί τις εκλογές, όποτε κι αν αυτές ολοκληρωθούν, έχουν αρχίσει να κάνουν την θλιβερή και ολέθρια εμφάνισή τους. Η μεθοδευμένη φτωχοποίηση τού ελληνικού λαού και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε Τούρκους και ψευτοσυμμάχους πιστοποιούνται με την πλήρη κάλυψη και αποδοχή των κομμάτων τού ψευτορωμέικου.

 

Είδαμε λοιπόν τούς ψευτοσυμμάχους τής ευρωπαϊκής ένωσης να διαμηνύουν ξεκάθαρα στην νεοταξικά κατεχόμενη Ελλάδα μας και τούς πολιτικούς τους υπαλλήλους ότι δεν πρόκειται να συμβεί στην Πατρίδα μας για πολλά χρόνια ακόμη καμία οικονομική ελάφρυνση και καμία λαϊκή ενίσχυση λόγω τού γνωστού και παραποιημένου δήθεν εθνικού μας χρέους και μέχρι τής οριστικής τακτοποίησης και εξόφλησης αυτού. Όποιες πολιτικές εξαγγελίες για τυχόν λαϊκές παροχές έχουν λεχθεί είναι απλώς ψευδείς και μάλιστα ήδη έχουν γίνει αναφορές στην επερχόμενη άγρια φορολόγηση τής μεσαίας τάξης, ενάντια στις τελευταίες ελληνικές επιχειρήσεις και τον απλό Έλληνα Εργαζόμενο, όταν ο λαός μας δημογραφικά γερνάει, αργοσβήνει και γίνεται μειοψηφία υπό αντικατάσταση από τούς λαθροεισβολείς. Κι όλα αυτά όταν στην Ιερή πλην δυστυχισμένη Ελλάδα μας κάποιοι επιδίδονται σε μαθήματα και παραστάσεις υπέρ τής ομοφυλοφιλίας και κατά τού αρχέγονου Ελληνικού Εθνικισμού μας μέσα στα σχολεία.

 

Παράλληλα οι Τούρκοι αλωνίζουν στα γαλανά και αιματοβαμμένα ύδατα τού Αιγαίου των Εθνομαρτύρων Ηρώων μας με την πλήρη κάλυψη των προδοτών πολιτικών τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας. Οι παραβιάσεις τής εθνικής μας κυριαρχίας είναι ξεκάθαρος προπομπός τής συγκυριαρχίας με τούς Τούρκους σε βάρος τού ανατολικού Αιγαίου μας, με τα τούρκικα πλοία να ατενίζουν τις αττικές ακτές. Κι έτσι είδαμε πριν λίγες ημέρες τουρκικά αλιευτικά να φτάνουν έξω από τα Κύθηρα με τις τουρκικές σημαίες στους ιστούς τους. Οι δε κρατικές αρχές τού ψευτορωμέικου είπανε ότι επρόκειτο τάχα για μεταφορά τουρκικού αλιευτικού υλικού στην Μεσόγειο...

 

Ο Βάρβαρος εχθρός τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίηση και των συμμάχων της προελαύνει. Η στοχοποίηση τού εθνικού κράτους με την πορεία του προς διάλυση δεσπόζει παντού, στην Ελλάδα μας και σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη. Οι επιχειρηματικοί κολοσσοί τής παγκοσμιοποίησης διαφημίζουν και ετοιμάζουν την χρήση τής τεχνητής νοημοσύνης στο ανθρώπινο σώμα. Το αντίχριστο χάραγμα προτάσσεται για λόγους θεραπείας και αντιγήρανσης. Όλα τα παράλογα μάς τα παρουσιάζουν για λογικά. Οι δε προσωρινά Μεγάλες Δυνάμεις προετοιμάζουν αδιαλείπτως τον ερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με προκλήσεις και κρούσεις των αντιπάλων στρατοπέδων.

 

Και στην δύσμοιρη Ελλάδα μας εν μέσω υπηρεσιακής κυβέρνησης συνεχίζονται τα εκλογικώς μεθοδευμένα μαγειρέματα περί αυτοδυναμίας ευρέως νεοταξικού περιεχομένου άνευ πατριωτικών αντιστάσεων, με στόχο την παράδοση τού Ελληνισμού στα νύχια τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Οι δε όψιμες ψευτοσωτήριες και ψευτοπατριωτικές διαδηλώσεις όποτε συμβαίνουν στρέφονται τάχα μου τυχαία κατά τού Ελληνικού Εθνικισμού κι όχι των ανθελλήνων. Οι μάσκες πέσανε και οι ανθελληνικές προκλήσεις φανερώνονται απροκάλυπτα μέχρι τού σημείου να εξαχρειώνονται τα ήθη και να γίνονται προβολές κεμαλικών φρονημάτων στον ραγιαδοποιημένο λαό μας από τηλεοράσεως. Όμως ο Αληθινός Έλλην ουδόλως γίνεται ραγιάς.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ η ζωή σου είναι ζήτημα Πίστης και Εθνικού Φρονήματος. Ο Αληθινός Έλλην αγωνίζεται πάντα για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Μεγάλης Ελλάδος μας την Ισχύ και Ελευθερία. Ότι ελεύθερος λαός είναι μονάχα ο δυνατός λαός, το συμπαγές Ελληνικό Έθνος που αγωνίζεται για τα Εθνικά Ιδανικά του. Η Ισχύς εν τη ενώσει αδέρφια μου. Ο ορισμός τής ορθής πορείας για την επικράτηση τής Αλήθειας που ενώνει τα δίκαια και τα ορθώς εννοούμενα συμφέροντα τού Ελληνισμού μας είναι σαφής. Πίστη, Ενότητα, Δύναμις και Νίκη.

 

Ο Αληθινός Έλλην σήμερα κινδυνεύει από αφανισμό υπό των χειρών των εχθρών του που έχουν παρεισφρήσει σε εδάφη και ψυχές ελληνικές, εντός τού έως σήμερα ελεύθερου τάχα μου Ελληνικού Κράτους. Διότι ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Πιστός στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό, ομού και αδιαιρέτως. Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής διότι αγαπά το Έθνος του δίχως να μισεί κανέναν. Διότι αυτός που αγαπά τον Άνθρωπο αγαπά οπωσδήποτε τον λαό του. Το δε Έθνος αγαπά την Πατρίδα του και την βαστά απόλυτα και ολοκληρωτικά σπίτι δικό του.

 

Τουναντίον, αυτοί που μισούν τον Ελληνικό Εθνικισμό θέλουν τον αφανισμό τού Ελληνισμού και την πολυπολιτισμική σκλαβιά σε έναν κόσμο δίχως σύνορα, κανόνες και ιδανικά. Ήρθε η ώρα το Ελληνικό Έθνος να ενωθεί και να λάβει το κράτος στα χέρια του. Ή νικάμε και παραμένουμε Ζωντανό Έθνος ή σβήνουμε από τον χάρτη. Ξεκάθαρα πράγματα. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Με τα προσκυνήματα τής Πίστης όρθια, τις ψυχές ολόρθες και αλύγιστες, τα πατρογονικά εδάφη μας Ολότελα ελεύθερα σε χέρια ελληνικά. Θέλουμε την Ελληνική Γη να αποδίδει τούς γεωφυσικούς της πόρους στο λαό μας και να καθίσταται απόρθητο Κάστρο τού Ελληνισμού μας σε όλες του τις εστίες.

 

Οι κοινοί εχθροί Ελληνισμού και Εθνικισμού μάς θέλουν καθημαγμένους από όλες τις απόψεις. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Κι αυτό λέγω σε όλους τούς τόνους ομολογώντας Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Ας αποδείξουμε λοιπόν τώρα ότι είμαστε το Ζωντανό Ελληνικό Έθνος που διδάσκει και πάλι Πίστη, Πατρίδα, Πολιτισμό, Πλέρια Ελευθερία σε όλο τον κόσμο. Καλή λευτεριά Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...