Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΑΘΗΝΑ 23-5-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η τελευταία εκλογική αναμέτρηση στην Πατρίδα μας άνοιξε τον ασκό τού Αιόλου για τα φοβερά δεινά που έρχονται σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους. Ένας ολόκληρος λαός υποτάχθηκε σε ένα πολιτικό καθεστώς κομμάτων που έχουν προσβάλλει την αξιοπρέπεια, την ελευθερία, την κυριαρχία, την ίδια του τη ζωή. Η πολιτική τυραννία και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης με την έγκριση τής ψήφου τού αιχμαλωτισμένου λαού καθιστά αυτόν τούτο τον λαό συνυπεύθυνο των τυράννων του.

 

Οι μεθοδεύσεις των ελληνόφωνων κομματικών υπευθύνων τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας έχουν ακριβώς αυτήν την επιδίωξη υποταγής τού λαού στα άνομα και ανθελληνικά σχέδια τού καθεστώτος που οδηγούν στον αφελληνισμό τού κράτους και την υποταγή στην παγκοσμιοποίηση. Δυστυχώς οι αυτοκτονίες Ελλήνων στην διάρκεια των μνημονίων, η κατάσχεση ακόμη και στις μέρες μας ελληνικών σπιτιών από τούς διεθνείς τοκογλύφους, οι απώλειες ανθρωπίνων ζωών στην υπόθεση των εμβολίων τού κορονοϊού, οι απώλειες ανθρωπίνων ζωών στα Τέμπη κι όχι μόνον, ο δημογραφικός μαρασμός ημών των Ελλήνων και η αντικατάσταση μας από λαθροεισβολείς και τόσα ακόμη δεινά δεν ξεσήκωσαν την αντίδραση τού Ελληνικού λαού.

 

Στις μέρες μας έχει μεθοδευτεί η πλήρης και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο φτωχοποίηση τού λαού μας και κάθε δήθεν ελεύθερου Έθνους ενόψει τής γνωστής κατεύθυνσης προς μια παγκόσμια πολεμική σύγκρουση Δύσης, Ρωσίας και των συμμάχων τους. Επιπλέον οι ψευτορωμιοί πολιτικοί, οι φιλελεύθεροι και οι πολιτικοί τους σύμμαχοι, όλο το καθεστώς, έχουν αποδεχτεί την πλήρη ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων καθώς επίσης και την συγκυριαρχία με τούς Τούρκους στο Αιγαίο με την επικυριαρχία των  ψευτοσυμμάχων σε μια προδοτική συμφωνία Τύπου Πρεσπών  με την εκχώρηση τού ανατολικού Αιγαίου όταν ήδη απειλείται η Ελεύθερη Θράκη μας. Στις τουρκικές εκλογές η γαλλική εφημερίδα Λεμόντ είχε γράψει πριν λίγες ημέρες ότι σε συγκεκριμένα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου μας είχαν σημειωθεί τάχα ψήφοι υπέρ... τής τουρκικής αντιπολίτευσης. Όλως τυχαία τάχα μου σημειώθηκε ένα λάθος που κατόπιν ακυρώθηκε.

 

Μόλα ταύτα, στην εκλογική αναμέτρηση τής 21ης Μαΐου στην Πατρίδα μας οι ολετήρες τού Ελληνισμού, η έως σήμερα φιλελεύθερη κυβέρνηση και το σύνολο τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου λάβανε λαϊκή έγκριση να συνεχίσουν την πορεία μας προς τον γκρεμό. Είναι δυστυχώς αποδεδειγμένο εκ τής ιστορίας τού Γένους μας, από τα παλαιά χρόνια έως τις μέρες μας, ότι το πιο αποτελεσματικό μα και ολέθριο μάθημα διαγνώσεως των λαθών και κακουργημάτων είναι το πάθημα. Είναι δυστυχώς πολλαπλώς επαληθευμένη η ρήση τού Εθνικού μας Ποιητή Διονυσίου Σολωμού. Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.

 

Οι πολιτικές και πάσης μορφής τυραννίες ωστόσο δεν πέφτουν με στημένες κάλπες μήτε με πολιτικό διάλογο με εκείνους που πληγώνουν το Έθνος αλλά επαναστατικά, με Εθνική Έγερση και Κοινωνική Απαίτηση. Δυστυχώς στις μέρες μας έχουμε εξαχρείωση όχι μόνο οικονομική αλλά και ηθική. Ο ελληνικός λαός εν μέσω απογοήτευσης και μεθοδευμένου καιροσκοπισμού αντί επιδομάτων, διορισμών και δελτίων παροχής ψίχουλων έχει εγκαταλείψει τα Ιδανικά, τις πατροπαράδοτες αξίες και τις αρετές του. Πίστη, Πατρίδα και Οικογένεια έχουν αλωθεί και αλλοτριωθεί σε μεγάλο βαθμό δυστυχώς.

 

Τα τείχη τής Ιερής Ελλάδος έχουν ανοίξει εκ των έσω και οι προδότες υποδέχονται πάσης λογής βαρβάρους στα σπλάχνα τού Ελληνικού Έθνους. Ο ίδιος ο πρωθυπουργεύων αναφέρθηκε προεκλογικά στα ζητήματα τής τεχνητής νοημοσύνης και τής κλιματικής αλλαγής όταν οι ηλεκτρονικές κάρτες τού πολίτη και οι μοντέρνες μεθοδεύσεις τεχνητής τροφής δίνουν και παίρνουν παγκοσμίως. Το αντίχριστο χάραγμα και η ψηφιοποίηση των ανθρωπίνων συναλλαγών είναι διακηρυγμένος στόχος των σιωνιστών εντολέων τής παγκοσμιοποίησης και των διαφόρων ψευτοσυμμαχικών οργανισμών.

 

Παράλληλα στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση στα κοινωνικά δίκτυα πληθαίνουν οι καταγγελίες για μια ευρεία μεθόδευση νόθευσης τού εκλογικού αποτελέσματος με την απόκρυψη μιας μεγαλύτερης αποχής και την εμφάνιση στημένου αποτελέσματος. Κάποιοι αναφέρονται ακόμη είτε σε μη εμφανιζόμενα ψηφοδέλτια είτε σε ζητήματα παρεμβάσεως λογισμικού τύπου και άλλα τινά. Κι όλα αυτά όταν ήδη μεθοδεύεται η ερχόμενη ευρεία οικουμενική συγκυβέρνηση όλων των κομμάτων τού δημοκρατικού τόξου είτε μέσω επαναληπτικών εκλογών είτε άμεσα χωρίς την πραγματοποίηση αυτών.

 

Ήρθε η ώρα επιτέλους, έστω και την ύστατη στιγμή, να λειτουργήσουμε ως Έθνος που θέλει να μείνει Ζωντανό. Ευνοϊκές συμμαχίες ξένες δεν υπάρχουν. Ευνοϊκή συμμαχία για την Ιερή Ελλάδα μας συνιστούν μονάχα οι Αληθινοί Έλληνες. Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός. Είναι ο Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός μας.

 

Γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίο οι ανθέλληνες απέκλεισαν το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα από την εκλογική διαδικασία. Στρατηγικός σκοπός μας είναι η ανάπτυξη τής Πατρίδος μας ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος από εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, απόλυτα, ολοκληρωτικά, άμεσα. Θέλουμε μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Τα λάθη διαχωρίζονται από τα εγκλήματα. Τα εγκλήματα τα πράττουν συνειδητά οι προδότες και στην Ιερή Ελλάδα μας προδότες δεν χωράνε. Τα δε λάθη διορθώνονται και δεν επαναλαμβάνονται. Όχι στην καταχνιά τής υποταγής. Ναι στην ολόχρυση αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...