Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 14-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι τριγμοί που προέκυψαν στα κόμματα τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας μετά από τις ευρωεκλογές επιτείνονται. Ο λόγος είναι η άνοδος τού Εθνικισμού στην Ευρώπη που προκύπτει από την αβίαστη στήριξη των λαών που αντιδρούν στην εθνολογική τους αλλοίωση, την κοινωνική τους περιθωριοποίηση και την οικονομική τους εξαθλίωση, απορρίπτοντας την τυραννία τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Ο πανικός που επικρατεί στις νεοταξικές πολιτικές δυνάμεις και η παραδοχή τής πολιτικής κρίσης από τον καθεστωτικό προπαγανδιστικό μηχανισμό δηλώνουν με σαφήνεια την δόλια τάση για την αποσύνθεση τού Εθνικού Κράτους που βιώνουμε με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς σε όλη την Ευρώπη.

 

Η πολιτική σύγκρουση που βιώνουμε τούτες τις κρίσιμες στιγμές για την γεωπολιτική σταθερότητα τού κόσμου πραγματοποιείται ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις τού Εθνικού Κράτους και τής εθνικής αυθυπαρξίας αφενός και αφετέρου τις δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης και τής εθνικής διάλυσης. Είναι ο Εθνικισμός που διαφυλάττει το Εθνικό Κάστρο έχοντας στο πλευρό του τον Πιστό στο Θεό, στο Αίμα και τις Παραδόσεις των Προγόνων του και τής Φυλής του ελληνικό λαό. Και απέναντι από τον Εθνικισμό και τούς λαούς είναι οι διεθνιστές πάσης μορφής, φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και αριστεροί, που στηρίζουν τον θρησκευτικό οικουμενισμό και την πολιτική συγχώνευση των εθνών, κατηγορώντας οι υποκριτές τον Εθνικισμό για τα σκόπιμα λάθη και εγκλήματα που κάνουν οι ίδιοι με δημοκρατικό πρόσημο.

 

Στην Πατρίδα μας Ελλάδα οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί έχουν φροντίσει να συκοφαντήσουν, να ποινικοποιήσουν και να διχάσουν το Εθνικιστικό Κίνημα για λόγους ξεκάθαρα ιδεολογικούς όπως αποδεικνύεται στην περίπτωση τής Χρυσής Αυγής και τού Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου. Κι έτσι τα λεγόμενα δημοκρατικά κόμματα έχουν την πολυτέλεια να επιδοθούν σε μία προσχηματική αντιπαράθεση μεταξύ τους.

 

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά την γενική αποδοκιμασία που εξέφρασε ο ελληνικός λαός σε όλο το ψευτορωμέικο καθεστώς, ο πρωθυπουργεύων αρχηγός τής ΝΔ καλυπτόμενος από τήν παροδική πρωτιά τού κόμματος του, αναφέρεται στην ανάγκη ενός τάχα μου διορθωτικού ανασχηματισμού. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι θα προβεί σε διορθωτικές κινήσεις σύμφωνα τάχα με τις υποδείξεις τού ελληνικού λαού στην οικονομία, στο στεγαστικό, την παιδεία, την υγεία και την ασφάλεια.

 

Η διάλυση όμως τού παραγωγικού και επιχειρηματικού τομέα, η ανεργία, η ακρίβεια στη στέγη και τα στοιχειώδη αγαθά τής καθημερινότητας, η υποστελέχωση και συρρίκνωση των νοσοκομειακών υποδομών, ο αφελληνισμός τής παιδείας και η εγκληματικότητα είναι έργα καταστροφικά των ίδιων πολιτικών που θέλουν να τα διορθώσουν. Είναι σκόπιμα λάθη, δηλαδή εγκλήματα που διέπραξαν οι ίδιοι και οι προκάτοχοι τους πολλά χρόνια πριν και έως τις ημέρες μας με τρόπο καταιγιστικό και σκόπιμο. Από τις εξοντωτικές φορολογήσεις και τα τοκογλυφικά δάνεια στην οικονομία μέχρι την έξοδο τού ελληνικού πνεύματος από τα σχολεία και από την κατευθυνόμενη πανδημία που διέλυσε ότι έμεινε όρθιο ίσαμε την λαθρομετανάστευση με την εθνική και κοινωνική διασάλευση, όλα συνέβησαν με πρόγραμμα από τις δημοκρατικές δυνάμεις τού κοινοβουλευτικού τόξου.

 

Στα κόμματα τής κεντροαριστερής αντιπολίτευσης διαλαμβάνονται διαδικασίες αντικατάστασης των πολιτικών τους αρχηγών όχι για λόγους διαφοροποίησης των πολιτικών τους επιλογών αλλά για να συγκαλύψουν τις κοινές τους ευθύνες και αποφάσεις στα ζητήματα τής εθνικής μας μετάλλαξης και παρακμής με τούς δήθεν αντιπάλους τους στην κυβέρνηση. Από τα μνημόνια που ένεκα των δήθεν εθνικών χρεών δέσμευσαν την εθνική μας κυριαρχία μέχρι και την γνωστή πανδημία τού κορονοιού που διέλυσε ζωές, εργασίες και κοινωνία, όλοι τους συμφώνησαν στο ξεπούλημα τής Πατρίδος μας και το συνεχίζουν με την συμμετοχή τους σε όλα τα κυβερνητικά σχήματα.

 

Τα κόμματα τού κοινοβουλευτικού τόξου έχουν άλλωστε ενισχυθεί μεταξύ τους με την μετακίνηση πρώην πολιτικών τους στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο. Έχουμε ακούσει πρώην κυβερνητικά στελέχη τού ΠΑΣΟΚ που έχουν μετακινηθεί στην κυβέρνηση τής ΝΔ να λένε από τήν νέα τους θέση ότι η μητρότητα κάνει κακό στην καριέρα. Κι αυτά λέγονται από γυναίκες πολιτικούς, την ίδια στιγμή που το Ελληνικό Έθνος αργοσβήνει λόγω υπογεννητικότητας και νεομετανάστευσης νέων Ελλήνων που ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό.

 

Την ίδια στιγμή η λαθρομετανάστευση φουντώνει και οι λαθροεισβολείς που μάς έρχονται μέσω Τουρκίας και άλλων εχθρικών μας λαών, ισλαμιστές κυρίως στο θρήσκευμα, νομιμοποιούνται διαρκώς και ενσωματώνονται από όλες τις δημοκρατικές κυβερνήσεις για να μάς αντικαταστήσουν μέσα στην αιματοβαμμένη από τις θυσίες των Πατέρων μας Ελληνίδα Γη. Οι δε Έλληνες τρίτεκνοι κατηγορούν δικαίως την παρούσα κυβέρνηση ότι αθέτησε την υπόσχεση της να τούς εξισώσει με τούς πολύτεκνους, όταν όλες οι κυβερνήσεις τού δημοκρατικού τόξου μέχρι σήμερα κάθε ελληνόπουλο πού γεννιέται το προσμετρούν ως τεκμήριο φορολογικής είσπραξης.

 

Η κυβέρνηση που ανασχηματίζεται και τα κόμματα που θέλουν νέους αρχηγούς για να την αντιμετωπίσουν τάχα μου, συμπράττουν και διαιωνίζουν όλες τις ανθελληνικές μεθοδεύσεις. Πρόσφατα η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία Eurostat  ανέφερε ότι το 2023 το 26% των Ελλήνων διέτρεχαν κίνδυνο φτώχιας και κοινωνικού αποκλεισμού, με τον γενικό μέσο όρο να κυμαίνεται στην Ευρώπη στο 21% και την Ελλάδα μας τέταρτη φτωχότερη χώρα. Και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι τα στοιχεία αυτά είναι υποβαθμισμένα και διαρκώς χειροτερεύουν όταν ζούμε μέσα στην φτώχια και τήν ακρίβεια με ολάκερο τον Ελληνισμό μας καθημερινά.

 

Τα ίδια αυτά δημοκρατικά κόμματα που διώκουν από κοινού τον Εθνικισμό μας υπέγραψαν και εφαρμόζουν προδοτικές συμφωνίες τύπου Πρεσπών και συνομιλούν με την Τουρκία και όλους τούς γειτονικούς μας συμμάχους της εκχωρώντας εθνικά, εδαφικά και μειονοτικά δικαιώματα. Οι ίδιοι δήθεν πολιτικά διαφωνούντες έχουν διαλύσει ακόμη και οδικές και δασικές υποδομές στερώντας ζωές ελληνικές μέσα από φαινομενικά φυσικές καταστροφές και δυστυχήματα με ύποπτα φορτία όπως συνέβη στα Τέμπη και με τις διάφορες κλιματικές τάχα μου αναταραχές.

 

Όμως ο πρόεδρος τού ΣΥΡΙΖΑ ακούμε ότι φτιάχνει ίδρυμα για την προστασία από την ακροδεξιά με γραφεία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη. Και η φιλελεύθερη κυβέρνηση φυλακίζει τον Εθνικισμό όπως όλοι οι δημοκράτες. Οι δήθεν διαφωνούντες λοιπόν εφαρμόζουν τις εντολές των παγκοσμιοποιητών τυράννων μετατρέποντας την Πατρίδα μας ως έρημη γη σε μία Ελλάδα δίχως Έλληνες σταδιακά. Μόλις λοιπόν τούς διατάξουν τα νεοταξικά αφεντικά τους, θα αφήσουν τα προσχήματα και θα σχηματίσουν κυβέρνηση δήθεν εθνικής σωτηρίας οδηγώντας μας στον αφανισμό.

 

Οι Δυνάμεις τού Έθνους λοιπόν, εμείς οι Αληθινοί Εθνικιστές μαζί με τον Πιστό Ελληνισμό δίνουμε ξεκάθαρα τον Εθνικό Αγώνα για την σωτηρία τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας ενάντια στις δυνάμεις τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης που δεν διστάζουν να στήσουν ακόμη και τρίτο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο για να προωθήσουν την παγκόσμια τυραννική διακυβέρνηση μέσω ψευτοσυμμαχικών οργανισμών και συμφωνιών. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα έθνη που θέλουν να μείνουν ελεύθερα και ζωντανά. Με μία όμως απαραίτητη προϋπόθεση. Ο Εθνικιστικός μας Αγών στην Ιερή Ελλάδα μας δίδεται χωρίς κανένα αντάλλαγμα και δίχως τον παραμικρό διάλογο με τούς ελληνόφωνους και βαρβαρόφωνους νεοταξίτες. Διότι κάποιοι δυστυχώς κάνουν παζάρια. Αυτό το φαινόμενο το βλέπουμε και στην Ευρώπη.

 

Ο λαός μας και όλοι εν γένει οι ζωντανοί λαοί ζητούν λύσεις στο δημογραφικό, το λαθρομεταναστευτικό, την οικονομική κρίση, την τεχνητή κλιματική κρίση, τον επερχόμενο πόλεμο και την απειλή τού νεοταξικού ευρωπαϊκού υπερκράτους. Κι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας απαντάμε ξεκάθαρα. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Εθνική Συνείδηση. Η ελληνική οικονομία θα στηριχθεί στο ελληνικό νόμισμα και τούς ελληνικούς γεωφυσικούς πόρους. Το Εθνικό Εισόδημα θα στηρίξει τον πολλαπλασιασμό ελληνικών οικογενειών και ελληνόπουλων. Η ελληνική αγροτιά και η ελληνική επιχειρηματικότητα θα στηριχθούν παρέχοντας ελληνικές θέσεις εργασίας.

 

Βαρβάρου και ψευτοσυμμάχου πόδι με βλαπτικές για τον Ελληνισμό συνέπειες θα συντριφτεί. Σε ξένους πολέμους η Εθνικιστική Ελλάς δεν εισέρχεται. Λευτερώνει μονάχα πάσα ελληνική Γη και Ψυχή. Ζήτω η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας! Και η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας θα ανατείλει οπωσδήποτε!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...