Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ . ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 18-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η υποκρισία τού ψευτορωμέικου ελληνόφωνου νεοταξισμού είναι πλέον εξόφθαλμη και εξοργιστική όταν η φτώχια και η κοινωνική ανασφάλεια τού ελληνικού λαού αυξάνονται ραγδαία. Κυβερνητικός ανασχηματισμός πολιτικών προσώπων και όχι προθέσεων, αρχηγικές ανακατατάξεις αντιπολιτευτικές και ξωπίσω παρελάσεις ντροπής και διασκέψεις προδοσίας κουβαλούν το νεοταξικό χάος τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Κουβέντα μεγάλη γίνεται για την ανάγκη αλλαγών και επανεκκίνησης μέσα σε μία πολιτική κατάσταση σήψης και υποταγής συνειδήσεων. Οι πολιτικοί τύραννοι διαβλέπουν την πίεση και την έντονη συναισθηματική φόρτιση που απλώνεται στην ελληνική κοινωνία και φοβούνται την ώρα και την στιγμή που αυτή η λαϊκή αγανάκτηση θα λάβει σαφές σχήμα εθνικής αντεπίθεσης. Είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που τηρούν αιχμαλωτισμένο και διχασμένο τον Ελληνικό Εθνικισμό τόσο μέσα από το δήθεν έγκλημα τής Εθνικής Ιδέας όσο και μέσα από την υποκίνηση εμπόρων ενός φκιασιδωμένου δήθεν πατριωτισμού.

 

Όμως ο Εθνικισμός είναι η μόνη ζωντανή ιδέα και η απόλυτη φωνή έκφρασης τής πίστης και τής αγάπης των Ελλήνων στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Ελληνική Οικογένεια. Είναι η Εθνική μας Ταυτότητα που θέλουν οι διεθνιστές υπάλληλοι τής παγκοσμιοποίησης να ποδοπατήσουν για να αφανίσουν τον Ελληνισμό μας. Όσον αφορά λοιπόν την ανάγκη μίας επανεκκίνησης, αυτή υφίσταται όντως αλλά από τήν πλευρά τής ανατάξεως και τής αναγεννήσεως τής Αληθινά Ελεύθερης Ελλάδος.

 

Είναι η ζωντανή και ακμαία Ελλάς που έχει ξεκάθαρο σκοπό την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής μέσα από τήν κατίσχυση των αξιών και των ιδανικών της, συντρίβοντας οριστικά τα μισελληνικά στίφη που την έχουν ζώσει. Είναι η επανεκκίνηση για την οποία καλούμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές τον Ενωμένο Ελληνισμό μας μακριά από τα πλαστά κομματικά τείχη τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου για να ανακτήσουμε την ελευθερία και την ισχύ ψυχών και εδαφών ελληνικών. Να χτίσουμε ένα νέο Ελληνικό Πολιτισμό με χέρια αληθώς έντιμα και ελληνικά και να φέρουμε τήν ανάπτυξη τής Πατρίδος μας με τον μόχθο μας και τις Παραδόσεις μας.

 

Οι διεφθαρμένοι ελληνόφωνοι τύραννοι τουναντίον επικαλούνται τον λαό και τις ελευθερίες του μέσα από την καλλιέργεια τής διαστροφής και των κοινωνικών ανισοτήτων. Προχωρούν ξεκάθαρα στην διενέργεια πράξεων με τις οποίες βαπτίζουν το ανήθικο ως ηθικό, το άδικο ως δίκαιο και την σκλαβιά ως ειρήνη. Μέσα σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο το ψευτορωμέικο πολιτικό καθεστώς αποφάσισε να μολύνει την αιματοβαμμένη από τις θυσίες Ελλήνων Εθνομαρτύρων Θεσσαλονίκη μας με την ευρωπαϊκή ανώμαλη υπερηφάνεια των κίναιδων. Κι ενώ κάποιοι τάχα μου Πατριώτες φέρνανε αντιρρήσεις, τώρα πλέον γίνονται καταδεκτικοί εφόσον τηρηθεί η τάξη.

 

Παράλληλα τούτες τις μέρες που συμπληρώνονται έξι χρόνια από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για την δήθεν Βόρεια Μακεδονία των Σκοπίων, τα ιδρύματα των πρωτεργατών τής συγκεκριμένης συμφωνίας κάνανε διεθνή διάσκεψη εν Αθήναις. Κι έτσι λοιπόν μάθαμε ότι το ινστιτούτο Τσίπρα και το ίδρυμα Ζάεφ προέβησαν στην γνωστή διάσκεψη για την ειρήνη και τήν βιώσιμη ανάπτυξη τάχα μου. Οι δε κρατικές αρχές απαγόρευσαν την ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας τής Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων "Κοινό των Μακεδόνων" έξωθεν τού ωδείου Αθηνών με την επίκληση κινδύνων για την δημόσια ασφάλεια και διατάραξη τής κοινωνικοοικονομικής ζωής.

 

Εις ότι αφορά τις λεγόμενες παρελάσεις τής ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας, κανείς δεν έχει δικαίωμα να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, να προπαγανδίζει την παράνοια και να προσβάλλει την ελληνική οικογένεια. Και βέβαια να θυμίσουμε ότι στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν νόμοι πλήρους εξάλειψης αντίστοιχων φαινομένων. Και στο ζήτημα τής ειρήνης και τής βιώσιμης ανάπτυξης, αυτά τα αγαθά καθιερώνονται μόνον όταν το δίκαιο συντρίβει ολοσχερώς το άδικο.

 

Η αναφορά στην Μακεδονία μας, με οποιονδήποτε επιθετικό προσδιορισμό σε μία συγκεκριμένη περιοχή σημαίνει ότι εκεί υφίσταται Ελλάς. Θυμίζουμε την Δοϊράνη, την Γευγελή, το Μοναστήρι, την Αχρίδα και άλλες ακόμη περιοχές που είναι ελληνικές με ελληνικούς πληθυσμούς υπό σκοπιανή κατοχή. Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν χαμένες αλλά προσωρινά αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες που θα ελευθερώσουμε. Σε αντίθεση με τούς διεθνιστές των οποίων το αριστερό σκέλος με το κεντροδεξιό υπογράφουν και εφαρμόζουν εκατέρωθεν τον εθνικό αφανισμό. Όλοι αυτοί δεν είπαν τίποτα όταν οπαδός τής ποδοσφαιρικής Αλβανίας προσφάτως έφερε χάρτη που εμφάνιζε την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα και τα Γρεβενά με χρώματα αλβανικά μέσα από την αλβανική τηλεόραση. Η Βόρειος Ήπειρος όμως στενάζει, αλλά είναι και θα ξαναγίνει ελληνική για πάντα.

 

Εις ότι αφορά αυτούς τούς επαγγελματίες δημοκράτες που μιλάνε για διαφορετικότητες και ισότητες, είναι αυτοί που έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην ανεργία, στην υπογεννητικότητα και την φτώχια. Είναι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τύραννοι που φορολογούν με νεοταξικά χαράτσια τον Ελληνισμό μας και όταν καλούνται να αποδώσουν τον μόχθο τής εργασίας στον λαό μας, τότε μάς σπρώχνουν στα χέρια τοκογλύφων για να εξασφαλίσουμε ένα πιάτο φαί. Τα ενεχυροδανειστήρια έχουν γίνει πιο πολλά από τα φαρμακεία άθλιοι.

 

Φτάνει πια.  Κάθε Αληθινός Έλλην είναι και μία ανάσα τής Ελλάδος μας. Και η Ζωντανή Ελλάς είναι μέγιστο χρέος μας ιερό προς τα παιδιά μας, προς τούς προγόνους μας, προς την εθνική μας συνείδηση και τήν ακεραιότητα τής Ελληνικής Φυλής. Κάθε Έλλην πρέπει να πράξει τούτο το χρέος με την σκέψη ότι από εκείνον και μόνον εξαρτάται η ζωή τής Ελλάδος, όπως πολύ σωστά είχε πει και ο Εθνικοκοινωνιστής πρόγονος μας Ίων Δραγούμης.

 

Ήρθε η ώρα να βαδίσουμε εμπρός ως ενιαία και αδιάσπαστη Εθνική Κοινότητα, στην Μητροπολιτική Ελλάδα και την Ομογένεια, συντρίβοντας τα πλαστά διαχωριστικά πολιτικά τείχη που μάς βάλανε δημοκρατικά. Και επειδή ακριβώς αναφέρθηκα στην Μακεδονία μας, να αναφερθώ και στον Μέγιστο των Ελλήνων Αλέξανδρο που δολοφόνησαν οι νεοταξίτες σταυρωτήδες τού καιρού του. Ο Μέγας Αλέξανδρος λοιπόν είπε, και έχει καταγραφεί ιστορικά, ότι «ευγνωμονεί τοις θεοίς ότι ΕΓΕΝΝΗΘΗΝ ΕΛΛΗΝ».

 

Η Ιερή Γη τού Φωτός Ελλάς προορίζεται να ζήσει Αιώνια ως Αγία και Μεγάλη Ελλάς, ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Ότι έγινε μία φορά, μέλλει και θα συμβεί ξανά και για πάντα. Πανελληνισμός, Πίστη, Ενότητα και Νίκη. Οι γεωφυσικοί μας πόροι, η εργασία, η οικονομία και η ανάπτυξη θα αποδοθούν με εθνικούς όρους σε χέρια ελληνικά, απόλυτα και ολοκληρωτικά με την έννοια ενός νέου Ελληνικού Πολιτισμού.

 

Τοκογλύφοι, αήθεις προδότες και βάρβαροι δεν χωρούν στον Γενναίο Ελληνισμό μας. Λευτεριά σε κάθε Γη και Ψυχή Ελληνική. Η Αλήθεια και το Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους διασφαλίζουν τήν Αιώνια Ζωή και την Δίκαιη Ειρήνη στην Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα μας. Πάντα λέω ότι τις ιδέες μου θα τις κάνω πράξη. Και το εννοώ απόλυτα. Ιδού ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Καλή μας Νίκη για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...