Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 7-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Πυκνώνουν οι προκλήσεις σε βάρος των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών τής ζωής μας μέσα από την ζύμωση των προεκλογικών υποσχέσεων που δόθηκαν έως τις ευρωεκλογές. Την ίδια στιγμή στα εθνικά μας ζητήματα κορυφώνονται οι θρασείς διεκδικήσεις των γειτονικών μας βαρβάρων σε βάρος τής ίδιας τής εθνικής μας υπάρξεως. Άπαντες, προδότες και βάρβαροι, οδεύουν εναντίον μας υπό τα σκήπτρα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Οι μισέλληνες ρέμπελοι, παρίες συμμορίτες που ουδέν χρήσιμο έχουν δημιουργήσει στη ζωή τους, λυμαίνονται πάντα και αρπάζουν όνειρα, ζωές και εδάφη που δεν τούς ανήκουν τάζοντας ειρηνική τάχα μου υποδούλωση.

 

Ο εχθρός τού Ελληνισμού μας έρχεται και πάλι ξωπίσω από τούς γνωστούς κοτζαμπάσηδες, πίσω από τούς ψευτορωμιούς διεθνιστές πολιτικούς. Είναι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες, δήθεν ταγοί τού Ελληνικού Έθνους που αρνούνται ωστόσο την ύπαρξη τού Έθνους μας και έχουν γεμίσει με ανθέλληνες λαθρεπιβάτες το Κάστρο τού Ελληνισμού, την Πατρίδα μας, είτε αυτοί είναι φοροεισπράκτορες τής Εσπερίας είτε λαθροεισβολείς αντικαταστάτες τού θνησιγενούς και ειρηνικά τάχα υπόδουλου λαού μας. Κι όλα αυτά τα δεινά πυκνώνουν την παρουσία τους καθώς τα δήθεν ελεύθερα εθνικά κράτη οδηγούνται σε μια παγκόσμια προπολεμική αναταραχή.

 

Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί θέτουν τούς κομματικούς τους συρμούς στην κρίση τού καθημαγμένου λαού καθημερινά υπηρετώντας τα διεθνή αφεντικά τους. Θέτουν ως πρόκριμα ευζωίας στον λαό την συμμετοχή στις πολιτικές διεργασίες τής δήθεν ευρωπαϊκής ένωσης που διαχειρίζεται πόρους οικονομικούς που έχουν αφαιρεθεί πρωτύτερα από τα κράτη μέλη με νεοταξικά χαράτσια. Είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων που δεσμεύουν εθνική κυριαρχία ένεκα τεχνητού χρέους μαζί με όλους τούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς τής Δύσης. Τώρα πλέον τα εθνικά κράτη οδηγούνται στη φτώχεια, την πείνα και την δυστυχία προκειμένου να προσκυνήσουν σε κατάσταση αποσύνθεσης την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

 

Η ελληνόφωνη κυβέρνηση διατείνεται για την δεινότητα της στη διαδικασία των υποτιθέμενων μεταρρυθμίσεων που όμως αφαιρούν από τον Ελληνισμό την αξιοποίηση των φυσικών πόρων τής γης μας, τής εθνικής μας παραγωγής και τού εργασιακού μας μόχθου. Ως αιτίες παρουσιάζονται η διεθνής γεωπολιτική αστάθεια, η δήθεν ισορροπία τού λεηλατημένου δημόσιου ταμείου και εσχάτως η κλιματική κρίση που μεθοδεύουν τεχνηέντως οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι.

 

Ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός μίλησε για την ακρίβεια στα αγαθά πρώτης ανάγκης που προκαλούν οι διεθνείς συνθήκες στις οποίες το ίδιο το ψευτορωμέικο μας ενέπλεξε λαμβάνοντας θέση στη σύγκρουση Δύσης και Ρωσίας, χωρίς όμως να ελέγξει τους ενδιάμεσους κερδοσκόπους μιας πολυεθνικής αγοράς. Ακούσαμε λόγους ενδιαφέροντος τάχα για τούς μισθούς των Ελλήνων, για το πρόβλημα τής πρώτης κατοικίας αλλά και για τις τράπεζες που ρυθμίζουν ωστόσο τις συναλλαγές με αυξημένες εξουσίες και επιτόκια που κάνουν το χρήμα πανάκριβο και δυσεύρετο.

 

Κανείς πολιτικός σχηματισμός τού λεγόμενου δημοκρατικού κοινοβουλευτικού τόξου δεν τολμά να μιλήσει για την άμεση εθνικοποίηση τής εθνικής παραγωγικής μηχανής και τής λαϊκής εργασίας με την δημιουργία εθνικού εισοδήματος που θα διασφαλίσει το δικαίωμα τού ελληνικού λαού στην εστία και την στήριξη τής ελληνικής οικογένειας. Μιλάμε φυσικά για την γνήσια ελληνική οικονομία που για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές στηρίζεται στον Έλληνα Εργαζόμενο, στα Ελληνικά Προϊόντα και στην Ελληνίδα Γη με τούς γεωφυσικούς μας πόρους και το ελληνικό νόμισμα. Όμως ο Ελληνισμός μας και κάθε δήθεν ελεύθερος λαός έχουμε απέναντι μας πολιτικούς που νοθεύουν τα έθνη, καταστρέφουν την γεωργία και όλο τον πρωτογενή τομέα, φέρνουν πτώχευση και ανοίγουν τον δρόμο στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με σχέδιο.

 

Οι αγρότες τόσο στην Πατρίδα μας όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη όπως βλέπουμε επανέρχονται σε κινητοποιήσεις με δραματικό τρόπο, ζητώντας φοροελαφρύνσεις και αποτροπή τής όντως ξεδιάντροπης εισόδου προϊόντων τρίτων χωρών με ανέντιμες διαδικασίες σε βάρος των εθνικών μόχθων και προϊόντων. Οι αγρότες ζητούν ματαίως την ενίσχυση των υποδομών και την υποβοήθηση σε πρώτες ύλες όταν απαγορεύσεις και ανατιμήσεις ναρκοθετούν σκόπιμα εργασία και αγαθά.

 

Η επαρχία ερημώνει και στις πόλεις η κατοικία γίνεται πανάκριβη, τα δάνεια σκορπούν απόγνωση, ιδιοκτησίες περνούν σε ξένα χέρια και η ανεργία επιτείνει την ανέχεια που προκαλεί η ακρίβεια ενός πιάτου φαγητού. Ακόμη και τουριστικοί όμιλοι χρεοκοπούν εν μέσω θερινής περιόδου. Την ίδια στιγμή οι παγκόσμιοι τραπεζικοί, εμπορικοί και υγειονομικοί τάχα μου οργανισμοί εκμεταλλεύονται την δήθεν τυχαία κλιματική κρίση και οδηγούν τήν γεωργία σε απαγόρευση και αποδεκατισμό με πρόσχημα την δήθεν μείωση των εκπομπών αερίου τού άνθρακα.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα η εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων βαθαίνει διαρκώς με την πλήρη αποδοχή τής ψευτορωμέικης πολιτικής φατρίας. Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να προτάσσουν εν μέσω τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών τα ψευδεπίγραφα δικαιώματά τους στην δήθεν σλαβική Μακεδονία μας ιεροσυλώντας επάνω στο Τίμιο Αίμα των Ελλήνων Μακεδονομάχων που αγωνίστηκαν για την λευτεριά πανώριας Ελληνίδας Γης που ακόμη προσμένει την πλήρη λευτεριά της.

 

Την ίδια στιγμή η πρόεδρος τού τουρκικού κόμματος με την επωνυμία Κίνημα Ισότητας, Ειρήνης και φιλίας τάχα μου, η Τσιγδέμ Ασάφογλου μίλησε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων από την ελεύθερη Θράκη μας για την ψευδεπίγραφη τουρκική και μακεδονική μειονότητα. Η εκπρόσωπος τού τουρκικού επεκτατισμού και των πρακτόρων τής Άγκυρας μίλησε για την δυσκολία τού να είσαι δήθεν μειονότητα στην Ελλάδα, αναφερόμενη σε Τούρκους και Τουρκάλες τάχα μου τής Δυτικής Θράκης μας.

 

Τα πολεμικά σχέδια των νεοταξιτών εξελίσσονται ραγδαία με την παρουσίαση νατοϊκού σχεδίου μεταφοράς αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη στην επερχόμενη περίπτωση πολέμου με την Ρωσία, με τήν προβλεπόμενη χάραξη διαδρόμων ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται τα λιμάνια Ελλάδος, Τουρκίας και Ιταλίας. Οι δε Τούρκοι φλερτάρουν και με τα δύο στρατόπεδα επιζητώντας την είσοδο τους στον σινορωσικό άξονα των BRICS και την ταυτόχρονη παραμονή τους στο ΝΑΤΟ.

 

Η Ελλάς μας σέρνεται στη λιμοκτονία, την φτώχεια, την εθνική αποσύνθεση και την πάγια ομηρεία στα δεσμά τής παγκόσμιας σιωνιστικής και πολιτικής συμμορίας από τούς ελληνόφωνους Εφιάλτες. Όλοι πλέον όσοι διαθέτουν ελληνικό αίμα και συνείδηση βλέπουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την προσπάθεια εξόντωσης τού Ελληνικού Εθνικισμού. Η πολιτική δίωξη τού Αρχηγού τής Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου είναι σε εξέλιξη με σκοπούς πρόδηλους και φανερούς.

 

Ο Ελληνικός Εθνικισμός με την βιοθεωρία και κοσμοθεωρία τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού υπήρξε ανέκαθεν πηγή Ελευθερίας και Πολιτισμού ενάντια στους διαχρονικούς σταυρωτήδες τής υποταγής και τής εθνικής εξόντωσης από τήν παγκόσμια τυραννία. Για μία ακόμη φορά δικαιώνεται η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών ότι η υπεράσπιση και η ανόρθωση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας είναι η μία και μόνη ορθή απάντηση και οδός εθνικής επιβίωσης.

 

Κανένας βαρβαρισμός, καμία παγκοσμιοποίηση, καμία προδοσία δεν χωράνε στην Ελληνίδα Γη Ελλήνων Αγίων και Ηρώων. Ο Έλλην Νέος, ο Έλλην Εργαζόμενος και ο Έλλην Στρατιώτης διαφεντεύουν και ορίζουν την αυθυπαρξία, την ανάπτυξη και την ισχύ τής Ιερής Ελλάδος μας. Η Γη τού Φωτός Ελλάς προορίζεται να ζήσει συντρίβοντας το άνομο σκότος τού εχθρού Θεού και Ανθρώπου. Ο Ελληνισμός μας δεν θα αναμιχθεί στις θύελλες που σκορπούν οι εχθροί του.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η περιφρούρηση πάσης Ελληνικής Γης από όλους εμάς τούς Μαχόμενους Έλληνες που συγκροτούμε εν συνόλω τις Πιστές Δυνάμεις τού Έθνους είναι χρέος ιερό και απαράγραπτο. Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη και Ειρήνη διασφαλίζονται μονάχα από τήν Ακέραιη Ελλάδα που ανήκει στους Πιστούς σε Θεό, Ελληνικό Αίμα και Εθνική Συνείδηση Έλληνες. Ότι Παράταξη υπάρχει μονάχα μία, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...