Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΑΘΗΝΑ 21-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Τα ανθρώπινα δικαιώματα βρίσκονται καθημερινά στην ημερήσια διάταξη την ίδια στιγμή που η ελευθερία τού λαού και η κυριαρχία τού έθνους έχουν καταλυθεί από τους εμπόρους των δικαιωμάτων. Είναι οι πολιτικοί πραματευτάδες που μιλούν για την ανάγκη προστασίας τής δημοκρατίας αγνοώντας εσκεμμένα την ορθή έννοια τού πολίτη. Ελεύθερος πολίτης είναι εκείνος πού ελέγχει απόλυτα την κυριότητα τής Γης των Πατέρων του, δηλαδή τής Πατρίδος του και ασκεί τις εξουσίες τής Φυλής που τον γέννησε ως ενιαία Εθνική Κοινότητα. Είναι το δικαίωμα και συνάμα ιερό χρέος τής διατήρησης και υπεράσπισης τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας που υπαγορεύεται από την πνευματική περιουσία που μας παρέδωσε ο σοφός Ηρόδοτος.

 

Έλλην λοιπόν είναι με σαφήνεια εκείνος που εκφράζει και ανήκει στο Θεό Δημιουργό, την Ελληνική Γλώσσα, το Ελληνικό Αίμα, την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ότι η Ελληνικότητα προσδιορίζεται με σαφήνεια από το ομόθρησκον, το ομόγλωσσον, το όμαιμον, το ομόφυλον και το ομότροπον. Στις κατοχικές νεοταξικές ημέρες που ζούμε οι διεθνιστές τύραννοι που έχουν διατηρήσει εσκεμμένα μονάχα την ελληνική γλώσσα, έχουν διαστρέψει όλες τις υπόλοιπες προσδιοριστικές έννοιες της Εθνικής μας Ταυτότητας την οποία αρνούνται. Όταν όμως αρνείται κάποιος την έννοια και την ύπαρξη τού Έθνους, αυτός δεν είναι φρουρός αλλά τύραννος τού λαού και επομένως διεθνιστής.

 

Ο Φρουρός τού ελληνικού λαού είναι οπωσδήποτε υπερασπιστής τής συνολικής Ελληνικότητας, τόσο τής Εθνικής Ταυτότητας όσο και τής Πατρίδος. Ο Φρουρός τού ελληνικού λαού είναι δηλαδή οπωσδήποτε Εθνικιστής. Όταν λοιπόν μιλάμε για πολίτευμα αναφερόμαστε στους κανόνες τής συμπεριφοράς τού πολίτη τής Εθνικής Κοινότητας που διαμορφώνει ο ίδιος. Και όταν μιλάμε για δημοκρατία μιλάμε για την άσκηση των εξουσιών από τον ίδιο τον λαό, επομένως από την ίδια την Εθνική Κοινότητα μέσα από μία ξεκάθαρη Λαϊκή Εθνοκρατία. Ο Εθνικισμός λοιπόν αποτελεί ξεκάθαρα την γνήσια πολιτική φωνή τού Ελληνισμού. Είναι η Αρχέγονη και γνήσια Ελληνική Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία τού Εθνικοκοινωνισμού που εκφράζεται με την Εθνική Ισχύ, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Πίστη τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού.

 

Όμως οι αρνητές τού Έθνους προσδιόρισαν το κράτος ως μία διάτρητη πολυπολιτισμική κοινωνία με ανοικτά σύνορα και εξουσία την επιτήρηση των γνωστών δήθεν μεγάλων δυνάμεων τού κόσμου. Αυτοί που κραυγάζουν πώς είναι δημοκράτες, οι επίορκοι διεθνιστές, στην πραγματικότητα είναι εντολοδόχοι του νεοταξισμού και τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Είναι διάδοχοι των πολιτικών που οι πρόγονοι μας γνώρισαν το 1821 ως αγγλόφιλους, γαλλόφιλους και ρωσόφιλους που εξελίχθηκαν σε φιλελεύθερους, κεντρώους, αριστερούς και τα γνωστά κομματικά τους παραμάγαζα.

 

Είναι όλοι αυτοί οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας τους που υπέγραψαν τα μνημόνια επίλυσης τάχα τού δήθεν εθνικού μας χρέους, δεσμεύοντας την εθνική μας κυριαρχία στον νεοταξισμό και τους τοκογλύφους του. Είναι αυτοί που διέλυσαν την εθνική παραγωγή, την εθνική οικονομία, την εθνική άμυνα, την εθνική εργασία, την εθνική ασφάλεια. Αυτοί μάς φέρανε πολυεθνικές, ευρώ, λαθροεισβολείς, εγκατάλειψη επαρχίας και γεωφυσικών πόρων, εχθρικές διεκδικήσεις και κατοχές ελληνικών εδαφών και ψυχών.

 

Οι σημερινοί δημοκράτες μάς φέρανε ουσιαστικά το πολίτευμα τής νεοταξικής τυραννίας και πείσανε τον ελληνικό λαό ότι επειδή είναι πολύ αδύναμος τάχα μου, πρέπει να δεχθεί την παγκοσμιοποίηση των σταυρωτήδων Θεού και Ανθρώπου. Τώρα όμως που ανεβαίνει ο Εθνικισμός στην Ευρώπη, οι διεθνιστές μιλούν για τον λεγόμενο κατά αυτούς ακροδεξιό κίνδυνο. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί έχουν φροντίσει πιο πριν να διχάσουν και να φυλακίσουν τον Αληθινό Ελληνικό Εθνικισμό. Τώρα πλέον οι κεντρώοι και οι αριστεροί τής δύσμοιρης Ελλάδος μας θέτουν μέσα από τις δημοσκοπήσεις τους ως στόχο να πείσουν τον ελληνικό λαό για την σύμπτυξη τής κεντροαριστεράς μέσα από ενιαίο πολιτικό πρόγραμμα και κόμμα.

 

Ήδη στην φιλελεύθερη κυβέρνηση η κεντροαριστερά έχει κληρονομήσει τους εταίρους της και ο δρόμος μιας λεγόμενης ευρείας δημοκρατικής συγκυβέρνησης ανοίγει. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και οσονούπω ΝΔ και κάθε συνεταίρος τους ονειρεύονται μια κυβέρνηση ανύπαρκτης εθνικής σωτηρίας ενάντια στον δήθεν ακροδεξιό κίνδυνο. Ο Εθνικισμός όμως δεν εκφράζει κανένα δήθεν άκρο. Ο Εθνικισμός εκφράζει ολόκληρο τον Πιστό στις Παραδόσεις και την Εθνική του Ταυτότητα Ελληνισμό. Είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας.

 

Το ψευτορωμέικο φέρνει ολοταχώς την κατάλυση τού Εθνικού Κράτους από την παγκοσμιοποίηση. Δείτε τι γίνεται επί παραδείγματι στη Γαλλία. Στο κράτος του προοδευτικού Μακρόν το χρέος είναι στο 111 τοις εκατό τού Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος και το έλλειμμα στο 5,5 τοις εκατό και η ψευτοευρωπαϊκή ένωση δεν τούς επιτρέπει την παροχή ενίσχυσης τού λαού. Κι εδώ στην ομοίως κατεχόμενη Ελλάδα μας η 4η μεταμνημονιακή έκθεση επιτήρησης τής ΕΕ μάς είπε ότι διατηρούμε την δυνατότητα εξυπηρέτησης τού δήθεν εθνικού χρέους τού ψευτορωμέικου.

 

Κατά τα άλλα βγήκαμε τάχα από τα μνημόνια μπαίνοντας σε διεθνείς επιτηρήσεις με επενδυτικές βαθμίδες εξαγοράς τής Ελλάδος μας από τα παγκόσμια νεοταξικά όργανα. Από τήν άλλη πλευρά το ΔΝΤ μιλάει για μέτρα κοινωνικής προστασίας όσων μείνουν άνεργοι από την τεχνητή νοημοσύνη τής ψηφιακής μας αιχμαλωσίας. Και οι πανδημίες διαφόρων εργαστηρίων που κλείνουν ζωές και μαγαζιά καραδοκούν τις νέες εκδόσεις τους όπως λέγεται από διάφορους ειδικούς. Οι δε γειτονικοί μας βάρβαροι ορέγονται τεχνητές μειονότητες και νέες διεκδικήσεις εδαφών μας.

 

Φτάνει πια. Όχι άλλες στείρες γκρίνιες και φωνές. Ήρθε η ώρα των πράξεων. Ο Αληθινός Ελληνισμός μας δεν είναι αδύναμος. Έχει μετατραπεί σε διχασμένο και ηττοπαθή και πρέπει να βρει ξανά και για πάντα την ενότητα και την αυτοπεποίθηση του. Αληθινός Έλλην είναι μονάχα ο Πιστός στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Να συμπεριφερθούμε λοιπόν άμεσα ως Ζωντανό Έθνος. Και Ζωντανό είναι το Έθνος που τηρεί ομοίως την Ταυτότητα, την Εργασία και την Γη του στην ψυχή και τα χέρια των δικών του παιδιών, απόλυτα και ολοκληρωτικά.

 

Κάθε Έλλην είναι ένα κύτταρο τού Εθνικού Σώματος τής Ιερής Ελλάδος μας. Τα προβλήματα τού κάθε Έλληνα θα λυθούν με συλλογική δράση κι όχι με ατομισμό. Ήρθε η ώρα να υπερισχύσει το εμείς έναντι τού εγώ και το Ενωμένο Έθνος να συντρίψει την πλαστή πάλη των τάξεων. Σύμμαχος τού Έθνους μας είναι ο Θεός μαζί με τον Ενωμένο και επομένως Ανίκητο Ελληνισμό. Τις πλαστές συμφωνίες θα τις ρίξουμε στα σκουπίδια μιας ιστορίας που δεν μας ανήκει. Το Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους είναι ανώτατο και απαράγραπτο συντρίβοντας πάσα αθλιότητα και προδοσία.

 

Παράταξη τού Ελληνισμού είναι μονάχα μία, η Ιερή Ελλάς. Ένας Θεός, Μία Ελλάς, Ένας Ελληνικός Λαός, Μία Ελληνική Φυλή, Ένα Ελληνικό Έθνος, Ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος. Ο Ενιαίος και Αδιαίρετος Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας εκφράζει ολάκερο τον αγωνιζόμενο Ελληνισμό. Η Ελληνική Γη είναι και θα ξαναγίνει για πάντα εργαστήριο, σιτοβολώνας και κάστρο τού απόρθητου Ελληνισμού. Εθνική Παιδεία και Ελληνική Νεολαία, Εθνική Οικονομία και Έλλην Εργαζόμενος, Εθνική Ασφάλεια και Εθνικός Στρατός είναι η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς Όλων των Πιστών Ελλήνων.

 

Πάσα Ελληνική Γη και Ψυχή απόλυτα ελεύθερη σε μία Αγία και Μεγάλη Ελλάδα, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική και όχι νεοταξική και υπόδουλη. Εγγυητές ο Πιστός Ελληνισμός, ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και ο Εθνικός Στρατός. Οι εθνικοί μας πόροι θα στηρίξουν την ελληνική οικογένεια και ο Εθνικός Κοινοτισμός μας θα ενώσει τον Ελληνισμό όπου Γης. Και στην Μητροπολιτική Ελλάδα μας θα ανθίσει η ζωή έως και το πιο απομακρυσμένο χωριό και νησί. Κι έτσι θα ανθίσει Χρυσή η Αυγή τού Ελληνισμού στην Ελλάδα τής καρδιάς μας ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...