Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Οι δημοσιογράφοι είναι μεγάλες κουφάλες...!!! Βίντεο!!


Η επιλογή καλεσμένων, είναι ολόκληρη επιστήμη. Σκοπός της είναι να πλακωθούν οι παριστάμενοι, για αυτό και καλούν εριστικούς τύπους. Όσο πιό τσαμπουκαλής είναι ο υποψήφιος τόσο περισσότερο τον παίζουν. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο. 
Το δεύτερο είναι η "χημεία". Πρέπει να καλούν.. τέτοιους συνδυασμούς, που εγγυώνται τα μπινελίκια, την ένταση, τις σφαλιάρες κλπ. Το πρώτο κριτήριο επιλογής είναι αυτό, γιατί ο κόσμος τρελαίνεται να τα βλέπει αυτά. Μια σοβαρή, ήρεμη συζήτηση, με πραγματική πολιτική ανάλυση, θα τη δουν 10.000 άνθρωποι. Μια συζήτηση με φωνακλάδες σε καλή σύνθεση που πετάνε νερά, χτυπάνε τραπέζια, πετάνε μικρόφωνα και τσιρίζουν, θα την δουν 5.000.000 άνθρωποι ή και 5 δισεκατομμύρια (απο αναμεταδώσεις των διεθνών δικτύων), αν πέσουν κλωτσομπουνίδια. Ποιός χέστηκε για το περιεχόμενο της κουβέντας; Σεξ και βία θέλουν τα πλήθη και τίποτε άλλο. 

Τις καλύτερες "συνθέσεις" τις έχει ο Παπαδάκης, που αφιερώνει πολύ χρόνο, στο να βρεί το σχήμα, που εγγυάται την ένταση. Δεν είναι αυτό το δυνατότερο σημείο της εκπομπής του, αλλά είναι πολύ δυνατό (το δυνατότερο είναι η επίδειξη τσαμπουκά σε κρατικούς υπαλλήλους, που δεν εξυπηρετούν τον πολίτη, όπου ο ζάπλουτος Παπαδάκης ξεσπαθώνει υπέρ των καρκινοπαθών, απόρων και λοιπών αναξιοπαθούντων. Σε αυτό είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Δεν φταίει ο άνθρωπος. Μετά το πάθημά του, με τον έτερο λαϊκιστή Αυτιά, που του ΄φαγε πελατεία, όταν πλειοδότησε σε "προστασία των φτωχών και καταφρονεμένων", έβαλε μυαλό και δίνει στον ανόητο κοσμάκη αυτό που θέλει, δηλαδή υποκριτικό "βγάλσιμο απ΄τα ρούχα"). 

Αλλά και η ΝΕΤ δεν πάει πίσω! Κάνοντας την πλάκα της ημέρας, κάλεσαν τον τραμπούκο Τατσόπουλο, να μιλήσει εναντίον της βίας ! Απόλυτα επιτυχημένη επιλογή, που δυστυχώς δεν εξελίχθηκε σε κανένα μαλλιοτράβηγμα....Next time...Κι αφήστε τις υποκρισίες: σε ολόκληρο τον πλανήτη, τα μαλλιοτραβήματα και τα χαστούκια στη TV, πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι. Τρελλαίνεται ο κοσμάκης για αυτά και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις θεωρίες που αναπτύσσονται μετά. Όλοι από μέσα τους ήθελαν κι άλλο ! 


Σ.Γ.taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...