Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 14-1-2018.

Η πίστη στο Θεό και η προσήλωση στο ιδεώδες τής ελευθερίας σχηματοποιούν τον αξιοπρεπή άνθρωπο που ταιριάζει σε Έθνος αληθινά κυρίαρχο. Ο σεβασμός στον Πατέρα Θεό προϋποθέτει άνθρωπο που βιώνει ως αυθεντική εικόνα και ομοίωση τού Πατρός του που τον έκαμε κυρίαρχο τού εαυτού του. Ο δε Έλλην βαδίζοντας στον κανόνα τής κτίσης, έσμιξε το ήθος και την μαχητικότητα, κάνοντας σφριγηλό πολιτισμό.

Ο Έλλην λαμβάνει το πρόβλημα και δίνει τη σωστή λύση, κάνοντας την κοινωνία δίκαιη και το Έθνος ασφαλές. Ο σιωνιστής και ο νεοταξίτης λαμβάνουν το ιδανικό περιβάλλον και δίνουν το πρόβλημα, γκρεμίζοντας την κοινωνία και καθιστώντας το Έθνος ανασφαλές. Ο Έλλην διδάσκει και διδάσκεται γραφές και ιστορία, αποφεύγοντας παλιά πάθη και οδηγώντας το Έθνος σε καιρούς μεγαλύτερης δόξας και δικής του δημιουργίας. Και ο μισέλλην καίει τις περγαμηνές Θεού και λαού, εξορίζοντας το Θεό και αιχμαλωτίζοντας τον πιστό λαό.

Ο Έλλην χρησιμοποιεί την ίδια στιγμή τής εργασίας του το δίκαιο και τη δύναμη, κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων του πιο εύκολη και παραγωγική. Την παραγωγικότητα του αυτή τη στολίζει με χαρίσματα πολλά και την ονομάζει πολιτισμό. Ο μισέλλην χρησιμοποιεί την ίδια στιγμή τής παρανομίας του τη δωροδοκία και τη δόλια δύναμη, την εκμεταλλευτική δύναμη είτε τού ιδίου είτε των δούλων του, για να τηρεί και να εξουσιάζει ζωές που δεν τού ανήκουν. Διότι ο μισέλλην είναι ταυτόχρονα μισόθεος και μισάνθρωπος.

Τις έσχατες μέρες τής αισχρής και ανήθικης, τής αντίχριστης και σιωνιστικής και διεθνιστικής παγκοσμιοποίησης, οι ταγοί των εθνών και των συμμαχιών βάλθηκαν να γκρεμίσουν άγια βήματα και ηρωικές επάλξεις για να τις κάνουν ενιαία αρένα τού σκοτεινού τους άρχοντα. Βάλανε επάνω στο Ελληνικό Έθνος, όπως και σε όλα τα ελεύθερα έθνη, μάτια ορατά και αόρατα, μα πάντα ξάγρυπνα, για να ρουφιανεύουν τα έργα και τις ημέρες των δήθεν ελεύθερων λαών, λέγοντας σ’ αυτούς πως είτε θα υπακούσουν είτε θα σβήσουν.

Έχουν παρεισφρήσει λοιπόν ανάμεσά μας πάσης φύσεως ρουφιάνοι, ηλεκτρονικοί και νεοταξικοί σατανάδες, κρατικοί και παρακρατικοί και ψευτοσυμμαχικοί. Χρησιμοποιούν την επίφαση επίπλαστης δημοκρατικότητας και ανθρωπισμού. Κουνάνε προκλητικά ψήφους και θελήματα λαϊκά. Σφραγίζουν και μετακομίζουν δικαιώματα με οθόνες αυθαίρετες και με μέτρα κατοχικού στρατού, ακυρώνοντας άβολες υπάρξεις και βάζοντας στη θέση τους πρόθυμες υπάρξεις που δίδουν γη και ύδωρ που ποτέ δεν ένιωσαν δικά τους.

Εν αρχή γίνηκαν πόλεμοι και εγκαταστάθηκαν στις πολιτείες ταγοί ξένοι και ταγοί ανήθικοι με προβιά τάχα πολιτειακή και στην ιερή Ελλάδα μας δήθεν ελληνική. Σηκώσανε τις πολεμικές στάχτες με χρήμα σημαδεμένο, υποθηκευμένο. Όμως τα σημαδέματα βάλανε βαριές λαιμαργιές στο λαό που πριν είχαν μπουκώσει. Θέλανε λοιπόν πλέον οι ντόπιοι και οι διεθνείς τύραννοι μέσα καταστολής και «πρόθυμης» υπακοής στο λαιμό και το μυαλό τού ραγιά. Θέλανε και ιδανικό διεθνές περιβάλλον. Και έτσι ήρθε η ολότελα νεοταξική τρομοκρατία.

Χαλάρωσαν οι έλεγχοι οι κρατικοί τόσο επάνω στην κλεψιά όσο και επάνω στην εγκληματικότητα. Χαλάρωσαν οι έλεγχοι τής άλλοτε ευεργετικής, τής πιστής και εθνικής πολιτείας, επάνω στα σχολεία και την οικογένεια. Άνοιξαν τα σύνορα, τόσο τα οικονομικά όσο και τα εδαφικά. Και άνοιξαν οι ασκοί τού νεοταξικού, τού σύγχρονου Αιόλου, φέρνοντας ελέγχους ασφυκτικούς και εχθρικούς.

Η χαλάρωση στον νόμιμο έλεγχο τής κλεψιάς έφερε τα μνημόνια, για σωφρονισμό και καλά. Η χαλάρωση στα σχολειά έφερε υπουργούς και δασκάλους διεθνιστές και αρνητές Θεού και Ελλάδος, για να σχίσουν τα λόγια τα ιερά και τα ηρωικά από τα βιβλία των παιδιών μας, γράφοντας πανθρησκεία για Πίστη και παγκοσμιοποίηση για Ιστορία. Οι χαλαρώσεις επί τής οικογενείας κάμανε μοιχείες και εξωεκκλησιαστικούς και ανώμαλους «γάμους», καταστάσεις νόμιμες. Η ασύδοτη εγκληματικότητα και η τρομοκρατία των μισθοφόρων νεοταξιτών με τις ψεύτικες επαναστάσεις κυριάρχησαν ενόπλως, με την σκόπιμη αιχμαλωσία εθνικού στρατού και σωμάτων ασφαλείας από εντολές συστηματικές για αδράνεια.

Δημοκράτες και νεοταξίτες βάλανε την ελεύθερη κοινωνία σε καθεστώς διαρκώς καλωδιωμένο με τις απάνθρωπες ορέξεις τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δώσανε την οικονομία στην απόλυτη διαχείριση των τραπεζών. Δώσανε την ασφάλεια τού πολίτη στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Βάλανε χαράτσι στα σπίτια και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σε κάθε σημαδεμένη «μεταρρύθμιση». Και βάλανε όμοια ηλεκτρονικά δεσμά με ταυτότητες και διατυπώσεις στο μυαλό και τη σάρκα την σφραγισμένη και υποψήφια σφαγιασμένη.

Φέρανε στον Έλληνα ηλεκτρονικά εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με πλήρη καταγραφή προσωπικών δεδομένων και τη δυνατότητα τής παροχής εικοσιτετράωρης παρακολούθησης τής κινήσεως τού πολίτη. Θα περπατεί ο άνθρωπος και θα έχει ξωπίσω του αόρατο ελεγκτή ρουφιάνο μ’ ένα απλό πάτημα κουμπιού. Μαγνητικές ακτίνες με τον πολίτη μια κουκίδα σε μια οθόνη υπολογιστή.

Ακολουθούν αμέσως μετά οι ηλεκτρονικές κάρτες τού πολίτη, δελτία με την ίδια σύσταση και λειτουργία αντί αστυνομικής ταυτότητας. Για το τέλος τής διαδρομής, έχουν ήδη παραχθεί ηλεκτρονικά τσιπάκια για εμφύτευση στο ανθρώπινο σώμα που θα έχουν όλα τα στοιχεία και την περιουσία τού κατόχου αντί άλλων διατυπώσεων, με τον ενιαίο αριθμό τού σατανά, για να μην έχει ο ραγιάς πολλά πάνω του, να μην τον «κλέψουν» και να μην τον … χάσει ο τύραννος!!!     

Τελειώσανε τα ψέματα. Ήρθε η ώρα να λευτερώσουμε καρδιές και σώματα και να πολεμήσουμε τούς σκλαβωτές τής ψυχής και τής Πατρίδος μας, νικώντας υπέρ Χριστού και Ελλάδος. Να πατάξουμε τούς ανθέλληνες ρουφιάνους και να συντρίψουμε τούς «καλούς» εισβολείς. Να ενώσουμε ολάκερο τον Πιστό Ελληνισμό, ελεύθερο, υπόδουλο και ομογενειακό. Να κάνουμε το Έθνος νοικοκύρη στη θέση τού ψευτορωμέϊκου κράτους που καμώνεται το άθλιο πως είναι κραταιό τρομάρα του, δηλαδή δυνατό.

Τα υλικά αγαθά τής χαμηλής και τής υψηλής και τής κάθε μορφής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας υπάρχουν όπως τα φιλοτέχνησε ο Έλλην Άνθρωπος από τα παλιά τα χρόνια, για να υπηρετούν και να υπακούν στον άνθρωπο. Η ανθρώπινη δημιουργία φυλάει και ανθοφορεί την Θεία Δημιουργία. Η Πολιτεία ποιεί αρετή και κατακτά ελευθερία. Ανήκει στον Πατέρα και τα παιδιά. Είναι Πολιτεία Χριστιανική και Ελληνική. Ιερουργεί, αναπτύσσει και εκπολιτίζει. Ο δε Ελληνισμός φέρνει σιμά του πάσα Κοινότητα Ελληνική.

Ο Ελληνισμός έχει μεγάλη ευλογία όπως και μεγάλη δύναμη. Είμαστε πλειοψηφία στην γεωπολιτική αυλή και την οικουμένη. Είμαστε ελεύθεροι πολεμιστές και μύστες μιας Θείας Ελληνικότητας. Ο Ελληνισμός γέννησε πίστη και ελευθερία και νίκη και δίκαιη ειρήνη. Όλα τους περιουσιακά μας κληροδοτήματα μοναδικά και αναντικατάστατα. Με το αίμα και την δύναμη και την καθαρή ψυχή ανέγγιχτα από εκτελεστές τής παγκοσμιοποίησης. Με την παγκοσμιοποίηση ψόφια και την Ελλάδα Ορθόδοξη και Εθνικοκοινωνική. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...