Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΥΣΗ

ΑΘΗΝΑ 10-1-2018.

Ελεύθερος είναι μόνο εκείνος που έχει την ελευθερία από μέσα του, από τον εαυτό του. Ιερός Χρυσόστομος.

Η ελευθερία είναι το ύψιστο αγαθό που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο και έναν λαό που διαθέτουν συγκροτημένη προσωπικότητα, ηθικές αξίες και εθνική συνείδηση. Όλοι οι άνθρωποι γεννήθηκαν ελεύθεροι. Όλοι οι λαοί γνωρίζουν ακμή και παρακμή, πρόοδο και αιχμαλωσία. Ελευθερία όμως αξίζουν και εν τέλει κατακτούν μονάχα όσοι έχουν Θεό μέσα τους και ορίζουν τον εαυτό τους, όσοι σηκώνονται όταν πέσουν, όσοι πατάσσουν την τυραννία ακόμη και με τον κίνδυνο τού θανάτου.

Ο Ιερός Χρυσόστομος είχε πει με τη σοφία τού Θεού και την ακλόνητη πίστη του ότι ελεύθερος είναι μόνο εκείνος που έχει την ελευθερία από μέσα του, από τον εαυτό του. Είναι ορθό και λογικό ότι σε καθεστώς ελευθερίας βιώνει μονάχα εκείνος που την λαχταρά, εκείνος που δεν την εκχωρεί ποτέ, εκείνος που την αγαπά, εκείνος που επιθυμεί να μείνει Άνθρωπος. Άνθρωπος είναι εκείνος που διαθέτει πίστη και αγάπη στο Θεό, στα παιδιά του, στο λαό και ο ίδιος ορθό ανάστημα.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν πλέρια ελεύθερη φύση και άλλοι πάλι άνθρωποι που διαθέτουν περίσσευμα δουλικότητας. Άνθρωποι ελεύθεροι από το σκαρί τους και ανθρωπάκια εθελόδουλα. Έλληνες όμως αξίζουν να λέγονται μονάχα οι αγαπώντες την ελευθερία. Οι δε εθελόδουλοι δεν δικαιούνται να επικαλούνται μήτε ελληνικότητα μήτε φύση ανθρώπινη.

Ποιοι όμως είναι συνειδητά προσκυνημένοι και για ποιον λόγο; Είναι οι ηθικά ανερμάτιστοι, οι εραστές τής εκπορνευόμενης ύλης και τού άκοπου και άνομου κέρδους, οι δωσίλογοι υπηρέτες τής αθεΐας και των ξένων προς το λαό τους συμφερόντων. Προσκυνημένοι απαντώνται τόσο στην πολιτική ελίτ και τούς θεσμούς όσο και στην κοινωνία και το λαό μιας πολιτείας απόλυτα σαπισμένης. Δεν είναι μάλιστα θύματα, αλλά συνένοχοι των σατανικών ντόπιων τυράννων και ξένων κατακτητών.

Κανείς δεν επέβαλλε με το ζόρι τις διαδοχικές προδοτικές κυβερνήσεις που κάθισαν στον σβέρκο ημών των Ελλαδιτών και των αδερφών μας Κυπρίων. Κανείς δεν μάς έφερε μονάχος του και κυρίως κανείς δεν διατήρησε τα μνημόνια με τα πλαστά στοιχεία και την υποθήκευση τής εθνικής μας περιουσίας με το ζόρι. Κι αν η αλήθεια αποκρύβεται, πάντα έρχεται στο φως για όσους έχουν μάτια ανοικτά και καρδιά καθαρή.

Τα παραμύθια και οι ψευτιές καλλιεργούνται από λαοπλάνους και δημαγωγούς για να πείσουν για την αθώωση των ενόχων και την διαπόμπευση των αθώων. Αυτό συνέβη στην περίπτωση τής Κύπρου, τής νυν και αεί ελληνικής μεγαλονήσου τής Αφροδίτης. Μάς είπαν για την δήθεν προδοσία τού Παπαδόπουλου. Ήρθαν όμως οι αλληλογραφίες και οι συζητήσεις και οι διεθνείς τοποθετήσεις των μακαριτών ψευτοεθναρχών για ψευτοσυμμαχικό σώσιμο από τούς «κακούς» Έλληνες, ήρθαν και οι δηλώσεις ότι η Κύπρος κείται μακράν. Αλλά οι προδοσίες συνεχίστηκαν αμείωτες από όλους τούς δημοκράτες, Ελλαδίτες και Κυπρίους.

Είδαμε λοιπόν στη Μητέρα Ελλάδα τα μνημόνια να τριτώνουν. Η μια κυβέρνηση να τα υπογράφει, η αντιπολίτευση να τα ξηλώνει στα λόγια και η επόμενη κυβέρνηση να παίρνει τα δικά της ξηλώματα και να τα ξαναράβει. Είδαμε φτωχοποίηση Ελλήνων, ακούσαμε αυτοκτονίες Ελλήνων, είδαμε ξεσπιτώματα Ελλήνων. Είδαμε τα δικαιώματα των Ελλήνων που αφαιρέθηκαν να δίδονται στους λαθρεποίκους, τοκογλύφους και λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες που εποικίζουν τη χώρα, όταν οι Έλληνες σβήνουν είτε από υπογεννητικότητα είτε από νεομετανάστευση.

Είδαμε στη Θυγατέρα Κύπρο να συνάπτονται και εκεί μνημόνια. Είδαμε την Κύπρο που αγωνίστηκε στον καιρό τής ΕΟΚΑ για Λευτεριά και Ένωση με τη Μητέρα Ελλάδα, να αποκτάει μια κολοβή ανεξαρτησία με συνεγγυητές, μαζί με την Ελλάδα, τούς αποικιοκράτες και εισβολείς Άγγλους και Τούρκους. Είδαμε τις απευθείας συνομιλίες όλων των δημοκρατών πολιτικών με τις «πολιτικές αρχές» των κατεχομένων εδαφών και τής μητρικής αυτών Τουρκίας. Είδαμε την μετατροπή τής Κυπριακής Πολιτείας σε … ελληνοκυπριακή διοίκηση και την Τουρκία να ζώνει προδοτικά και νομότυπα την Κύπρο με τις συνομιλίες για διζωνική ομοσπονδία και τουρκοποίηση των κατεχομένων κυπριακών εδαφών.

Είδαμε, ακούσαμε και επιτρέψαμε την τύφλωση και τη μουγγαμάρα τού Ελληνικού Έθνους. Δώσαμε άγραφο ή και πολιτικό πιστοποιητικό αδερφοσύνης και ελληνικότητας στους προσκυνημένους από τη φύση τους, σ’ αυτούς που δεν ανήκουν σε κανένα έθνος, σ’ αυτούς που αποτελούν πόρνες στην ψυχή και την πολιτική. Αυτούς δηλαδή που λειτουργούν με κερματοδέκτη, με το κρέας, με την βρώμικη πίστη σε χλιδή, σε ηδονή, σε παγκοσμιοποίηση.

Μα όλοι αυτοί οι εξουσιαστές, όλοι αυτοί οι θεσμοί τής υποταγής, όλοι τούτοι αφαιρούν ζωή και φωνή από το Ελληνικό Έθνος, γιατί είναι πανομοιότυποι με τούς εξωτερικούς εχθρούς τού Ιερού και Μεγάλου Ελληνικού Έθνους. Ελληνόφωνοι προδότες και ψευτορωμιοί είναι εχθροί μας στον ίδιο βαθμό με τούς Τούρκους, με τούς Σιωνιστές και πάσης λογής αλλοφύλους μισέλληνες. Κι αυτοί που πολεμούν Ελληνικότητα και Ελληνοορθοδοξία, οι αιρετικοί τής Πίστης μας είναι το ίδιο αιρετικοί και εχθροί με τούς αιρετικούς τής Ελλάδος μας. Οικουμενιστές και Διεθνιστές είναι ομοίως απόβλητοι εκ τού Ελληνικού Έθνους.

Ουδείς μπορεί να υπηρετεί δύο αλήθειες και δύο αφεντάδες. Η αλήθεια, όσο σκληρή όψη κι αν λαμβάνει ενίοτε, είναι πάντα μονάχα μία. Ο Θεός των Πατέρων μας είναι μόνον ο Τριαδικός Θεός, ο Πατέρας, ο Υιός τού Πατρός Ιησούς Χριστός και το Άγιο Πνεύμα. Πατρίδα μας είναι μονάχα η Ελλάς και καμία υπερεθνική παγκόσμια συμμαχία. Το ελληνικό κράτος είναι ο εθνικός πυλώνας που εκφράζει τη φωνή, τις αξίες και τη δύναμη τού Ελληνισμού. Το δε κράτος έχει για όρια τα δίκαια σύνορα τού Ελληνικού Έθνους που απλώνονται από την Αδριατική Θάλασσα έως την Κύπρο και από την Κύπρο ίσαμε τον Πόντο και την Ελληνίδα Ανατολή.

Ηγετική τάξη είναι ο Ελληνισμός, είναι ο αδαπάνητος και ανέγγιχτος θησαυρός τού Έθνους, οι Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και τη Συνείδηση, είναι τα παιδιά μας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι η οικονομία, δεν είναι το κέρδος, δεν είναι μήτε ο εσωτερικός μήτε ο εξωτερικός νεοταξισμός η φωνή τής Ελλάδος. Η φωνή τής Ελλάδος είναι εκείνοι που μοχθούν, εκείνοι που φτιάχνουν ελληνικό πολιτισμό, εκείνοι που κατακτούν ανάπτυξη και λευτεριά ελληνική, εκείνοι που πολεμούν, εκείνοι που λευτερώνουν και μεγαλώνουν την Ελλάδα. Με Βαγγέλιο και Ρομφαία μαζί. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...