Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ

ΑΘΗΝΑ 5-1-2018.

Κάθε ευνομούμενη πολιτεία διαθέτει αυστηρό πλαίσιο κανόνων ποινικού δικαίου που ορίζουν με σαφήνεια τις κοινωνικά αποδεκτές συμπεριφορές σε αντιδιαστολή με τις κοινωνικά απαράδεκτες. Ο νόμος έχει σαφή αποστολή να συνετίζει τον πολίτη και να τον επαναφέρει στον ίσιο δρόμο. Έχει όμως ακόμη πιο ιερό σκοπό τη διαφύλαξη τής ψυχικής και τής σωματικής υγείας των πολιτών και κυρίως των παιδιών από συμπεριφορές απόβλητων ατόμων.

Το εθνικό κράτος και η ανθρωπότητα βάλλονται στον καιρό τής επιχειρούμενης παγκοσμιοποίησης από τη διάθεση τού σιωνιστικού νεοταξισμού να τραυματίσει την αξιοπρέπεια τού ανθρώπου από τα πρώτα του κιόλας βήματα στη ζωή. Η εκκολαπτόμενη αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση έχει αποφασίσει να φτιάξει μια ενιαία κοινωνία βαθμιαία λιγότερων και πιο υπάκουων πολιτών, δίχως ήθη και σύνορα. Και προς τούτο οι σατανάδες διέταξαν τις δοτές πολιτικές ηγεσίες να νομοθετήσουν υπέρ τής εκπόρνευσης τού σώματος και τού ανοίγματος των εθνικών συνόρων ταυτόχρονα.

Είναι γενικώς παρατηρημένο γεγονός τα έσχατα χρόνια των κρίσεων, πολιτικών, οικονομικών και εν συνόλω ηθικών, ότι το ύψιστο αγαθό τής ανθρώπινης ζωής έχει ολωσδιόλου ευτελιστεί. Οι βιασμοί, οι δολοφονίες, η ανωμαλία, η παιδεραστία, έχουν γνωρίσει αλματώδη άνοδο. Αλματώδη άνοδο έχουν γνωρίσει επιπλέον οι είσοδοι λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων με αίτια καθαρά τυχοδιωκτικά και ουδόλως ανθρωπιστικά, από μάζες είτε εγκληματικές είτε εξαχρειωμένες που στέλνονται για λόγους αλλοτρίωσης και απομείωσης των χριστιανικών εθνικών κοινωνιών.

Η Ελλάς έχει γνωρίσει πολύ καλά την είσοδο τού σύγχρονου δούρειου ίππου τής ψεύτικης προόδου και τού ανύπαρκτου ανθρωπισμού. Ευρισκόμενη στην πύλη εισόδου τής ευρωπαϊκής ηπείρου, η πατρίδα μας έχει εξαναγκαστεί από τούς πολιτικούς και τούς παρακρατικούς εμπόρους τής ανθρώπινης σάρκας να δεχτεί την είσοδο δυσανάλογου προς τον ντόπιο πληθυσμό και τη δυνατότητα διαφύλαξης τής δημόσιας ασφάλειας λαθρογυρολόγους. Έχουν μάλιστα γίνει νομοθετήματα και έχουν δοθεί χρήματα για παροχή καταλυμάτων, όταν η φτώχια των Ελλήνων καλπάζει και το κράτος επιχειρεί να νοθεύσει ξεκάθαρα το Ελληνικό Έθνος, ενσωματώνοντας μάζες ξένες και παράνομες.

Τα παράλογα και ανθελληνικά νομοθετήματα όμως δεν έχουν τελειωμό. Από τη στιγμή μάλιστα που καταργήθηκε εδώ και χρόνους πίσω η θανατική ποινή, η σαρκοβόρα μηχανή εξοντώσεως τού ανθρώπου δραστηριοποιείται ασύδοτη. Το εμπόριο των ναρκωτικών έχει εισρεύσει σε άφθονες και φθηνές ποσότητες από ανθελληνικές χώρες προορισμού, γειτόνων και λαθροεισερχομένων, θερίζοντας ελληνόπουλα.

Από την άλλη πλευρά ο κιναιδισμός από κουσούρι ανηθικότητας, έχει γίνει πρότυπο από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και αποδεκτή τάχα κανονικότητα υπό νομική προστασία. Οι δημοκράτες και οι αναρχοφρονούντες και οι κάθε λογής ελευθεριάζοντες βάλθηκαν να μάς πουν ότι τα ανθρώπινα φύλα δεν είναι μόνο δύο, άνδρας και γυναίκα, μα και οι ανώμαλοι και ερμαφρόδιτοι και βάλε. Κάποιοι έχουν μάλιστα το θράσος να επικαλούνται την ελληνική αρχαιότητα, ψευδολογούντες και αποκρύπτοντας τις βαρύτατες ποινές όσων επιδεικνύονταν και προτρέπανε προς την οδό τού εκφυλισμού και τής διά αυτού στειρώσεως τής κοινωνίας.

Τα δε κρούσματα τής παραβατικότητας σε βάρος τής ζωής των ελληνοπαίδων είναι μία ακόμη παράμετρος που αποκρύπτεται από το ψευτορωμέϊκο. Γεγονός που δεικνύει την ανεμπόδιστη και πολυδιάστατη εσωτερική γενοκτονία στην οποία υπόκειται το Ελληνικό Έθνος. Μόνον στην ιδιαίτερη πατρίδα μου Βοιωτία τις προάλλες επιχειρήθηκαν μέσα σε 10 ημέρες οι βιασμοί δύο ανήλικων κοριτσιών από σαρκικά ακόρεστους και ηθικά κτηνώδεις λαθρομετανάστες.

Αν συνυπολογίσουμε την διαπιστωμένη από τις Αρχές Ασφαλείας ύπαρξη τζιχαντιστών μεταξύ των λαθρομεταναστών, τότε η παραμονή των όποιων συλληφθέντων υπανθρώπων στις φυλακές προς συντήρηση από την θυματοποιημένη ελληνική κοινωνία μόνον ως απόδειξη τής καταδολιεύσεως τού Έθνους λογίζεται. Και μην μάς πουν κάποιοι πως εξαιρούμε τούς τυχόν ελληνικής προελεύσεως υπανθρώπους, διότι οι κακοπλασίες ξεριζώνονται σε κάθε περίπτωση όταν η κοινωνία προτάσσει την υγεία τού λαού και τού Έθνους.

Πρέπει λοιπόν το κακό και οι αισχρές επιρροές να εκχερσωθούν. Κάποιοι ωστόσο επικαλούνται μαζί με το σωφρονιστικό τύπο τού νόμου και την Ορθοδοξία. Προσδίδουν στη δική τους ερμηνεία περί τής Ορθοδοξίας, τον χαρακτήρα τού οικουμενισμού, τού διαλόγου δηλαδή και τής αποδοχής εκ μέρους τής Αλήθειας πάσης μορφής αλλότριας ψευτοαλήθειας, εξυπηρετώντας τον νεοταξισμό στο θρησκευτικό επίπεδο. Αν όμως θέλουν την επιβίωση τής ελληνοορθοδοξίας, πως την προσδοκούν; Δίχως Έλληνες; Δίχως ποίμνιο; Δίχως Πίστη και Πατρίδα; Δίχως κανόνες ήθους και δικαίου;

Ο Αληθινός Έλλην φροντίζει τον οίκο και το ναό του. Ο Αληθινός Έλλην φροντίζει να διασφαλίσει την καθαρότητα τής Πίστης του και τής Φυλής του. Ο Αληθινός Έλλην δίδει ηθικές αρχές και την αιμάτινη σκυτάλη στα παιδιά του. Βλέπει τα ελληνόπουλα όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα, η διαρκής εικόνα τού Θεού στη ζωή του και η διαιώνιση τής ελληνικής ζωής, ο διαχρονικός και αδιάλειπτος ελληνισμός. Προασπίζεται την κανονικότητα τού Έθνους και τον σχηματισμό υγιών οικογενειών σε μια υγιή και αυξάνουσα ελληνική κοινωνία.

Το εθνικό μας δίκαιο πρέπει να ξαναγίνει όπως και το κράτος εξαρχής καθάρια ελληνικό. Τα νάματα των αγίων και των ηρώων να γίνουν η πυξίδα τής ορθοκανονικής μας πορείας. Ο χαρακτήρας και η ύπαρξη τής ζωής να διαφυλαχτούν με την αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων έως και την αποβολή κάθε είδους σάπιων προτύπων. Πάσα επιβολή κοινωνικής παρατυπίας διά δόλιων κινήτρων πρέπει να αντιμετωπίζεται διά τής απομακρύνσεως εκ τής εθνικής μας κοινότητας. Η δε βλάβη ή η αφαίρεση τής ανθρώπινης ζωής για λόγους σκοπιμότητας πρέπει να συντρίβονται με την θανατική ποινή.

Ο εθνικοκοινωνισμός μας ως ιδεολογικός, φυλετικός και κοινωνικός μας καταστατικός χάρτης από τα βάθη των αιώνων συντείνει στο σωφρονισμό των παραβατικών Ελλήνων και δεν έχει καμία υποχρέωση αποδοχής μήτε ξένων σωμάτων μήτε ξένης παραβατικότητας. Ο σωφρονισμός εκάστου πολίτη είναι εργασία και υποχρέωση τού δικού του και μόνον κράτους. Το δε ελληνικό ήθος και το οικογενειακό δίκαιο είναι αγαθά ανέγγιχτα, όπως μάς τα παρέδωσε ο Θεός. Και η ανθρώπινη ζωή ανήκει απαρέγκλιτα και αποκλειστικά σε όσους την σέβονται. Τα χέρια που σηκώνονται κατά των παιδιών μας εξαλείφονται διά παντός.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...