Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΓΛΥΚΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 18-7-2018.

Ω εσύ αγλάϊσμα ελληνικό τής ανατολικής μας Μεσογείου, νήσος τής Αφροδίτης από την απώτατη Παράδοση τού Ελληνισμού μας. Ιδιαιτέρα Πατρίς τού ονοματοδότη μου Αγίου Σπυρίδωνα που τόσο ποθώ να βαδίσω στα άγια χώματά σου και να σε ιδώ λεύτερη Θυγατέρα Πανώρια στην αγκαλιά τής Μητέρας Ελλάδος μας. Μεγαλόνησος που στέκεις μπροστά στην Πύλη τού εξ ανατολών Ελληνισμού μας. Με το αίμα των παιδιών σου το άγιο, ο Θεός μάς έδωσε τώρα Εντολή να σε λυτρώσουμε οι συγκαιρινοί Έλληνες δια παντός από τα δεσμά σου.

Σε πρόδωσαν πολλοί εγχώριοι πωλητές γης στο όνομα τής πολιτικής και σε βεβήλωσαν άλλοι τόσοι βάρβαροι που άλλοτε ήρθαν ως εισβολείς εν όπλοις και άλλοτε ως δεσμοφύλακες «σύμμαχοι», όλοι τους για να σού κόψουν σάρκες από το κορμί σου. Μα εσύ γλυκιά μου Κύπρος ήσουν πάντα εκεί, στης γης το μετερίζι να κόβεις τον δρόμο στους μισέλληνες όλων των χρόνων που διαχρονικά ζητούσαν και ζητούν να σού κόψουν το νήμα τής ζωής, ώστε να αφανίσουν ανοχύρωτη την Ελληνική Φυλή. Σε ήθος πρώτα, μετά σε χρήμα, σε ασιτία, σε εκβιασμό και τέλος σε βιολογικό θάνατο.

Από τον καιρό τού Κίμωνα τής Αρχαίας Αθήνας και των περσικών επιδρομών, ο Ελληνισμός ο ταξιδευτής, ο εκπολιτιστής και φρουρός των παιδιών σου, εξεστράτευε με τις τριήρεις, σχίζοντας τα κύματα και κατατροπώνοντας τούς βέβηλους τού κόσμου. Για να βρεθούν χρόνους πολλούς μετά, στην εποχή την νέα κατά πως την λένε οι πολιτικοί διαχειριστές ξένης εξουσίας μεταπολιτευτικής, να σού πουν πως στέκεις μακριά σε απόσταση από την Μητροπολιτική Ελλάδα. Πως πρέπει να σε αφήσουν σκλάβα, αφού «η Κύπρος κείται μακράν». Και κάποιοι δήθεν γόνοι ιεροί τής γης σου, να μετατρέψουν την λευτεριά και την ένωση σε ανεξάρτητη τάχα δημοκρατία και κατόπιν σε νέα τουρκοκρατία.

Από τον καιρό τον βυζαντινό έχεις αγαπημένη Κύπρο να δεις αυτοδιάθεση και ελληνοσύνη στο τιμόνι τού χρυσοπράσινου καραβιού σου. Από τον ένα ζυγό πήγαινες στον άλλο. Με τούς τελευταίους χρόνους τής πονεμένης διαδρομής σου, το δάκρυ να ρέει ολοένα και πιο καυτό από την άπονη μοίρα, από την αδικία, μα και από την ανθρώπινη την παλιανθρωπιά και την ανόητη μωροφιλοδοξία. Σε πουλήσανε οι Τούρκοι κατακτητές στην Αγγλία την πολιτισμένη τάχα που δολοφόνησε τα παιδιά σου για γεωπολιτική εξουσία και γιατί θέλησαν Ελλάδα κι όχι ζυγό πολυτελείας. Για να έρθουν κατόπιν μαζί Νεοταξισμός και Τουρκιά.

Κι ύστερα, αφού τής ΕΟΚΑ η εποποιία τού Γρίβα, τού Αυξεντίου, τού Παλληκαρίδη και όλων των παλικαριών σου το τίμιο αίμα σού δώσανε ελληνική διοίκηση, τότε ο Μακάριος ξέχασε την Ένωση και έκαμε κουβέντες και προσκλήσεις με Τούρκους και Άγγλους. Κι έτσι, από μακελάρηδες τού κυπριακού ελληνισμού, οι πολιτικοί καραμανλήδες, μακάριοι και λοιποί, φτυστοί μεταξύ τους ένθεν κακείθεν όλοι τους, βάπτισαν τον εχθρό εγγυητή τής ελευθερίας τής Μεγαλονήσου μας.

Στην κυπριακή … δημοκρατία χώρισαν τούς Κυπρίους αδερφούς μας σε … ελληνοκυπρίους και τουρκοκυπρίους. Τουρκοκύπριοι οι μουσουλμάνοι και Ελληνοκύπριοι οι χριστιανοί Κύπριοι. Φέρανε γνήσιους Τούρκους από την Ανατολία. Βάλανε φιτιλιές με εγκάθετους τουρκικούς και ψευτορωμέϊκους και σταυρωτήδες χαλαστήδες. Σηκώσανε τουρκική απαίτηση και παραστρατιωτικές ομάδες τύπου Ντενκτάς για να χτυπούν τα αδέρφια μας, ώστε να προλειάνουν το έδαφος για την στρατιωτική εισβολή τής Τουρκιάς με τον Αττίλα 1 και τον Αττίλα 2.

Ο Αττίλας 1 ήρθε επί κυβερνήσεως Ιωαννίδη που είχε ρίξει τον Πατριώτη Παπαδόπουλο, με τούς Αρχηγούς των Όπλων να αποτραβούν στόλο και αεροπορία μακράν τής Κύπρου. Ο Αττίλας 2 επί διακομματικής και «εθναρχικής» δημοκρατικής κυβερνήσεως τού ψευτορωμέϊκου άφησε τούς Ελλαδίτες Εθνοφρουρούς και τούς αδερφούς μας Κυπρίους να πολεμήσουν μονάχοι. Γιατί η πτώση τής Κύπρου έφερε την αστική δημοκρατία των ψευτορωμιών, όπως ακριβώς η πτώση τής Μακεδονίας στις μέρες μας δόθηκε αντί ψευτοχρέους και στηρίξεως οικουμενικής ελληνόφωνης κυβέρνησης από τούς ψευτοσυμμάχους.

Πριν εισβάλλει ο πρώτος Αττίλας, είχαν προηγηθεί κάποιες μεγάλες και κρίσιμες στιγμές. Οι νικητές τού αντιαποικιοκρατικού αγώνος Κύπριοι αδερφοί μας τής ΕΟΚΑ μαζί με αγωνιστές Ελλαδίτες, ομοίως τιμητές τού αρχαίου όρκου για την διαφύλαξη τής Πατρίδος, είχαν πετάξει στη θάλασσα τούς τουρκικούς τρομοθύλακες και είχαν αντιμετωπίσει επαξίως τούς βομβαρδισμούς των Τούρκων στην Αγία Τηλλυρία.

Εκεί βρίσκουμε τον Νίκο τον Ντερτιλή και τον Νίκο τον Σαμψών μεταξύ άλλων. Κι αργότερα, όταν ο Μακάριος θέλησε την ανεξάρτητη Κύπρο ξεκομμένη ολότελα από την Ελλάδα, στην αγκαλιά των Τούρκων και Άγγλων «εγγυητών», ανάμεσα σε δύο κοινότητες, ελληνοκυπριακή και τουρκοκυπριακή, τότε βρέθηκαν αξιωματικοί πατριώτες να πάρουν επαναστατική εξουσία που έβαλε τον ήρωα τής ΕΟΚΑ Σαμψών για Πρόεδρο.

Όμως η προδοσία είχε απλώσει τα φτερά της σε όλα τα στρατόπεδα, σε όλες τις παρατάξεις, σε Μάνα Ελλάδα και Θυγατέρα Κύπρο. Οι κινήσεις των υπέρμαχων τής Ενώσεως Ελλάδος και Κύπρου ήταν γνωστές παντού ως ακτινογραφία, από την ώρα τής προεργασίας έως τη στιγμή τής επικράτησης. Κατόπιν, η Κύπρος βρίσκεται ακέφαλη, με τον Μακάριο να ζητάει από τού βήματος τού ΟΗΕ την επέμβαση των εγγυητριών ξένων δυνάμεων κατά τής … κακιάς Ελλάδος. Με την Τουρκία να εισβάλλει το πρώτον στις 20 Ιουλίου 1974 κι ύστερα στις 14 Αυγούστου τού 1974.

Στην Ελλάδα όλα λειτουργούσαν στον ρυθμό τής επιστράτευσης. Όμως οι αρχηγοί των ιωαννιδικών ενόπλων δυνάμεων είχαν δίαυλο με τις πρεσβείες των … μεγάλων δυνάμεων. Αν οι ενισχύσεις σε γη, αέρα και θάλασσα φτάνανε κανονικά στην Κύπρο μας, οι τουρκικές δυνάμεις δεν θα πατάγανε το ποδάρι τους. Όμως οι προδότες σάλπισαν αγκυροβόλι ως την Ρόδο. Οι Τούρκοι με αλεξίπτωτα και αποβατικά πλοία και από αέρος βόμβες κάψανε, σκότωσαν, χωρίσανε γη και οικογένειες στα δύο, απήγαγαν αδέρφια μας.

Από τότε έως σήμερα, η προδοσία των Ελλαδιτών και Κυπρίων πολιτικών απεδείχθη περίτρανα με τις μετέπειτα πράξεις τους. Ο Φάκελος τής Κύπρου δεν άνοιξε ποτέ, καλύπτοντας τούς αληθινούς ενόχους. Οι διατάζοντες την ρίψη των όπλων δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Η Κύπρος χωρίστηκε σε δύο κοινότητες. Και το σχέδιο τής διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας τουρκοποιεί την Κύπρο μας με πολιτικούς και οικονομικούς όρους. Ακόμη και με στρατιωτικούς παράγοντες, τουρκικούς και άλλους διεθνείς, που κυκλώνουν την Γη των Ηρώων σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν ξεχνώ την Αληθινή Ελλάδα που γνώρισα σε αφηγήσεις και σήκωσα όρκο να την δω μεγάλη και ολοκληρωμένη στο διάβα μου. Αυτή είναι η σκέψη, η απόφαση και πλέον η ερχόμενη ταχιά ενέργεια τού συγκαιρινού μου Ελληνισμού. Τα χαρτιά τής προδοσίας πετιούνται στα άχρηστα μαζί με τούς πολιτικούς πραματευτάδες τής υποταγής. Ο Θεός ευλόγησε τη στιγμή όπου Ελληνισμός, Στρατός και Εθνικισμός μας θα αναστήσουμε τις Εστίες μας καθάριες και πλέριες, με τον νόμιμο τόκο τής ιστορικής δικαιοσύνης. Με το Ελληνικό Έθνος να αγκαλιάζει την Κύπρο και ολάκερη την Ελληνίδα Ανατολή. Ότι μόνο ως Αγία Ρωμανία είναι σωστό να νικούμε και να ζούμε. ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ! ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...