Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 19-7-2018.

Πιέσεις σχηματισμού ρευστότητας στην διεθνή πολιτική καταβάλλονται από τούς σκιώδεις παγκόσμιους εντολοδότες τού σιωνισμού. Τούτο φάνηκε με σαφήνεια στις διεργασίες τής υποστηρίξεως των αμερικανοκίνητων Τσίπρα – Ζάεφ στο ζήτημα τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, στην στοχοποίηση τού ρωσικού παράγοντα στην Ελλάδα, αλλά και στη θετική συνάντηση Τραμπ και Πούτιν εν μέσω συμφωνιών περί μη εμπλοκής των Ρώσων στις αμερικανικές εκλογές τού 2016. Στις ΗΠΑ ο Τραμπ κατηγορήθηκε από ολιγωρία έως προδοσία. Θέση πλεονεκτήματος σε μια στρατιωτική σύγκρουση και γεωπολιτικός έλεγχος από τον Αίμο έως την Τουρκία συνθέτουν το ζητούμενο των σταυρωτήδων, με την Ελλάδα εκτεθειμένη στην άμεση απώλεια εδαφών σε Βορρά και ύδατα.

Στο εσωτερικό πεδίο και την πολιτική ζωή τού ψευτορωμέϊκου, έντονη παρουσιάζεται η συζήτηση για την καθιέρωση τού εκλογικού συστήματος τής απλής αναλογικής, με στόχο σαφή την απάλειψη τής αυτοδυναμίας και τον σχηματισμό ευρείας οικουμενικής κυβέρνησης τού λεγομένου συνταγματικού τόξου. Η ανάδειξη των όντως υπαρκτών σκανδάλων των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας με τα οποία ελέγχουν ο ένας εταίρος τής συμμορίας τού κομματισμού τον άλλον, εξυπηρετεί την ίδια κυβερνητική επιδίωξη, κατά τας εντολάς τού διεθνούς νεοταξισμού.

Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά σ’ εμάς τούς Έλληνες που οφείλουμε να δράξουμε στα χέρια μας τις εξουσίες τού εθνικού μας κράτους. Οικονομικοί πόροι και γεωφυσικός παράγοντας ανήκουν αποκλειστικά στον καθάριο Ελληνισμό. Οι συγκρούσεις των υποτιθέμενων δυνατών τής οικουμένης δεν μάς αφορούν, πλην τής περιπτώσεως εκλείψεως των εχθρών τής Πατρίδος μας και επιστροφής εθνικών μας εδαφών στην Μητέρα Ελλάδα. Η Πατρίδα μας δεν θα αλωθεί μήτε από ξένα ήθη μήτε από πολιτειακή ποδηγέτηση. Αληθινή εξουσία τής Ελλάδος είναι οι Εθνικές μας Δυνάμεις. Από την λαϊκή και εθνικιστική συμμαχία έως την στρατιωτική θωράκιση. Αυτή την Αληθινή Ελλάδα κομίζουμε.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...