Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 24-7-2018.

Το πολιτικό σύστημα τής χώρας μας είναι το μακρύ χέρι τού διεθνούς σιωνισμού. Επιστρατεύει την μαύρη προπαγάνδα προκειμένου να δημιουργήσει προσχεδιασμένη πολιτική ανωμαλία επί ωφελεία του. Επιδιώκει συγκρουσιακό κλίμα ανά τας οδούς, ώστε να το αποδώσει σ’ ένα υποτιθέμενο μαύρο παρακρατικό μέτωπο φασιστικής μάς λένε ιδεολογίας. Ξεχνούνε οι ανθέλληνες προδότες ψευτορωμιοί ότι σε ολάκερη την πολιτική ιστορία τού τόπου όλα μα όλα τα παρακρατικά μέτωπα είχαν πάντοτε διεθνιστικό πρόσημο, με σκοπό να σχηματιστεί ένα πραγματικό μέτωπο των μισελλήνων τού κομματισμού με πρόσχημα την σωτηρία τάχα τής δημοκρατίας, με αληθινό σκοπό και τελικό αποτέλεσμα την απώλεια εθνικού εδάφους.

Μάς είπαν στην αρχή ότι το θέμα τού «μαύρου μετώπου» το εκκίνησε η Ρωσία και τώρα συνεχίζουν το σενάριο με την πρόθεση λένε καψίματος τής Θεσσαλονίκης με την εύρεση τού Τσίπρα, βαλκάνιων ηγετών και αμερικανικής αποστολής στην ΔΕΘ. Την ίδια στιγμή οι συνταγματικές αλλαγές προβλέπουν ήπιο χωρισμό κράτους και εκκλησίας με την συμφωνία τού αρχιεπισκόπου που θα προβλέπει ουδετεροθρησκεία, μετατροπή τής ορθοδοξίας σε κρατούσα αντί επικρατούσα θρησκεία, με ταυτόχρονη μισθοδοσία ιερωμένων. Τούτο θα έχει ως αποτέλεσμα σε πρώτη φάση την αφαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων από σχολεία και δικαστήρια και την κατάργηση των θρησκευτικών όρκων.

Σε συνδυασμό με την πρόθεση απορρόφησης των λαθρομεταναστών, ο στόχος των μισελλήνων είναι η πλήρης κατάργηση τού εθνικού και ορθόδοξου χαρακτήρα τής Ελλάδος. Να δημιουργήσουν ένα κράτος με τούς Έλληνες μειοψηφία, ένα κράτος άθεης κρυπτοσιωνιστικής ηγεσίας και αλλοδαπής πλειοψηφίας που θα προχωρήσει στην εγκατάλειψη ακόμη και εθνικού εδάφους στα χέρια των κρατικών δορυφόρων τού νεοταξισμού στο Βορρά και τα νησιά. Με την ελληνική κοινωνία να κυνηγά τον εαυτό της και τον δήθεν ακροδεξιό δάκτυλο.

Ο βιασμός τού Έθνους πρέπει να αποτραπεί. Ο Ελληνισμός να απομονώσει τον συστημικό κομματικό εσμό τής ξενοκρατίας. Οι Έλληνες είναι οι αυθεντικοί κυρίαρχοι τής Ελληνικής Πολιτείας που διάγει εν αιχμαλωσία και πρέπει να επιστρέψει τάχιστα στα ελληνικά χέρια. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι φρουροί τής ενότητας των Ελλήνων και τού υπέρτατου νόμου που συνιστά αυτό τούτο το Έθνος. Δεν θα γίνει ο διχασμός που ονειρεύονται οι εχθροί μας. Το Έθνος θα νικήσει. Και η μόνη εγγύηση προς τούτο είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Ζητάμε και απαιτούμε να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Ο δε στρατός μας δεν θα επιτρέψει την απώλεια εδαφών και ψυχών ελληνικών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...