Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 3-10-2018.

Ο πολιτικός κόσμος του ψευτορωμέϊκου είναι βαθύτατα σάπιος και συνειδητός συνεργάτης του παγκοσμιοποιητή τυράννου. Το ομολογούν τα κόμματα, καρφώνοντας το ένα το άλλο. Και το ζήτημα είναι απλό. Είτε θα σβήσει το κατοχικό καθεστώς είτε η Ελλάς. Είτε θα επικρατήσει ο Σιωνισμός είτε ο Ελληνισμός. Αλλά είναι θέλημα του Θεού να επικρατήσει ο Ελληνισμός.

Η μυστική διπλωματία και οι κρυφές συνομιλίες των «προοδευτικών» και των φιλελεύθερων κομμάτων με τις αρχές των Σκοπίων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας να επιβεβαιώσουν την συνολική αποδοχή του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας από τα κόμματα της αστικής δημοκρατίας. Το δε ξεπούλημα της Μακεδονίας ενεργοποιεί το νεοταξικό σχεδιασμό για τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδος. Και όλα αυτά, όταν μήνυση των μακεδονικών συλλόγων κατά του ενδοτισμού του Κοτζιά έρχεται καθυστερημένα στη Βουλή, όταν από τώρα σχεδιάζεται η παρουσία των βουλευτών και ο αριθμητικός συσχετισμός τους ώστε να προχωρήσουνε το ξεπούλημα εθνικής γης στην ελληνόφωνη βουλή.

Και εκεί πάνω, στην βρωμερή συνωμοσία σε βάρος της Ελλάδος εκ των πολιτικών «της», έρχεται το σενάριο της πολιτικής ανωμαλίας που θα καλύψει την εντολή των Σταυρωτήδων για τον επόμενο μεγάλο κυβερνητικό σχηματισμό. Είτε λοιπόν οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές είτε όχι, θα ωθήσουν την πολιτική κατάσταση μπροστά σε αδιέξοδα, κοινωνικά και οικονομικά, ώστε να επικαλεστούν την διακομματική συνεργασία ως λύση στο πρόβλημα που θα δημιουργήσουν. Όχι λέει τάχα μου ο Μητσοτάκης σε μεγάλο κυβερνητικό σχηματισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ναι λέει η Γεννηματά στον ίδιο κυβερνητικό σχηματισμό. Όλοι όμως λένε ότι δεν θα αφήσουν τη χώρα ακυβέρνητη. Και έτσι θα ικανοποιηθεί ο νεοταξικός σιωνιστικός παράγοντας.

Την ίδια στιγμή η ψευτοευρωπαϊκή ένωση κινείται σ’ ένα αδιέξοδο που όχι απλά ικανοποιεί τα ελεύθερα έθνη και φυσικά τον Ελληνισμό μας, αλλά πρέπει να το ενισχύσουμε κιόλας. Βατήρας είναι ο οικονομικός προϋπολογισμός της ένωσης που οδηγεί τα έθνη στην ενιαία διακυβέρνηση της παγκοσμιοποίησης. Λογική είναι η αντίδραση της Ιταλίας του Σαλβίνι που δεν δέχεται την πίεση ελαττωματικών και εξαρτημένων υπάρξεων. Λογική είναι και η αντίδραση της Βρετανίας της Μέι και του BREXIT που λέει όχι στην ελεύθερη διακίνηση πολιτών, όταν οι ελληνόφωνοι «δεξιοί» συνομιλούν όπως και οι ελληνόφωνοι «προοδευτικοί» με τους λαθρογυρολόγους.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ονομάζουμε την εκχώρηση εθνικών, ιστορικών και γεωγραφικών δικαιωμάτων ως εσχάτη προδοσία που συνεπάγεται ποινικό κολασμό και καθεστωτική πτώση. Η Μακεδονία μας είναι μια και ελληνική. Το κατοχικό καθεστώς δεν είναι ελληνικό μήτε νόμιμο. Το κράτος το ελληνικό είναι εκείνο που υπηρετεί την αλήθεια και την ισχύ του ελληνικού έθνους. Επομένως, το ελληνικό κράτος είναι κράτος Εθνικό και Λαϊκό.

Πατρίς του λαού είναι το Εθνικό Κράτος και καμία ψευτοσυμμαχία. Η πτώση του ελληνόφωνου νεοταξισμού πρέπει να ακολουθηθεί και από την πτώση της ψευτοευρωπαϊκής ένωσης. Συμμαχία σχηματίζεται μονάχα μεταξύ κυρίαρχων εθνών. Το έθνος διοικεί το κράτος. Και ο στρατός εκπληρώνει την εθνική πληρότητα. Η παγκοσμιοποίηση και η προδοσία θα συντριφτούν οπωσδήποτε. Νίκη υπέρ της πίστεως, νίκη υπέρ της πατρίδος, νίκη υπέρ του λαού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...