Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 24-10-2018.

Τα πολιτικά κόμματα τής ψευδεπίγραφης δημοκρατίας μιλούν ολοένα με μεγαλύτερη συχνότητα για μια νέα εποχή, την οποία συχνάκις διαφημίζουν εκ των κομματικών τους εκδηλώσεων. Δεν διευκρινίζουν ωστόσο το ακριβές περιεχόμενο αυτής τής νέας εποχής. Είναι η σύμπτυξη όλων των υποστηρικτών τής παγκοσμιοποίησης διά τής καταργήσεως τού εθνικού κράτους κάτω από μια διακομματική συμμαχία. Είναι οι εκφραστές τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης που διατάζονται από ομοίους τους στους διεθνείς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς. Αυτή είναι η περιλάλητη νέα εποχή.

Η διακρατική αντιπαράθεση των δύο κυρίαρχων στρατοπέδων, τού Εθνικού Φρονήματος και τής Παγκοσμιοποίησης έχει διαβεί όλα τα συγκρουσιακά πεδία. Την βλέπουμε στο ζήτημα τής οικονομίας, στο ζήτημα τής κοινωνίας, ακόμη και στο ζήτημα τής Θρησκείας. Οι αντιφυσικοί λάτρεις τού παγκόσμιου σατανά κηρύττουν την κατάργηση των οικονομικών συνόρων με την διακίνηση αγαθών και ψυχών από κάθε σημείο τού πλανήτη και την ποιότητα τής ανθρώπινης ζωής να κατρακυλά στο βάραθρο. Θέλουν την εξαφάνιση τής παραγωγικής μηχανής των εθνών και την εξάρτηση αυτών από τις πολυεθνικές των νεοταξιτών.

Στο πεδίο τής κοινωνικής σύγκρουσης, οι διεθνιστές συνοδοιπόροι τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης, προοδευτικοί και φιλελεύθεροι, συντρίψανε τα φυσικά σύνορα και καταργήσανε τον εθνικό τους χαρακτήρα, εισάγοντας στις τεχνηέντως πτωχευμένες χώρες σαν την Ελλάδα μας την διεθνή φτώχια και εγκληματικότητα. Ο πολιορκητικός κριός είναι η εισβολή και η ενσωμάτωση των λαθρογυρολόγων, δήθεν μεταναστών και προσφύγων που χρηματοδοτούνται με «ευρωπαϊκά» και σιωνιστικά κονδύλια, στις χώρες υποδοχής. Οι ελάχιστοι ξένοι που έχουν πραγματικό πρόβλημα συγχρωτίζονται αναγκαστικά με τούς τυχοδιώκτες τής νέας εποχής, αντί να βοηθηθούν για να παραμείνουν στις πατρίδες τους.

Στο πεδίο τής Θρησκείας, είδαμε την πρωτοφανή παρέμβαση των νεοταξιτών τής Εσπερίας που έπεισαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να παράσχει αναιτιολόγητα τον αυτοκέφαλο χαρακτήρα στην ουκρανική αρχιεπισκοπή. Σκοπός των σιωνιστών είναι η απαγωγή τής ουκρανικής εκκλησίας από τούς κόλπους τής μητρικής της Ρωσικής Εκκλησίας, όπως σαφέστατα καθόριζε η παλαιότερη γνήσια απόφαση τού Οικουμενικού Πατριαρχείου. Επιπλέον, αντί να γίνουν βήματα προς την Ένωση πάντων των Ορθοδόξων Εκκλησιών υπό την Σκέπη τής Αλήθειας τής Πίστης μας, επιχειρείται η διάσπαση κάτω από την παναίρεση τής πανθρησκείας, μέσα από τον διάλογο με κάθε αίρεση και ψευτοθρησκεία. 

Στο πρόβλημα τής αιχμαλωσίας των εθνών κάτω από τα δεσμά τής παγκόσμιας σκλαβιάς, η λύση είναι η έλευση τού Καιρού των Ελλήνων. Όταν οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου σμίγουν τις μάντρες τους για να ενώσουν τα δεσμά των μαζών που τούς ακολουθούν, οι Πολεμιστές τής Πίστης και τού Αίματος οφείλουμε να ενώσουμε τα επιμέρους πολιτικά κάστρα τού Ελληνισμού σε μια συμπαγή Ελληνική Καστροπολιτεία. Το Ελληνικό Έθνος είναι ένα και η Παράταξη τού Έθνους είναι ομοίως μία. Όσοι φρουρούμε το Κάστρο τής Ελληνοσύνης μας, διασφαλίζουμε την ενότητα όλων των Ελλήνων κάτω από τα λάβαρα τής Ορθοδοξίας και τής Ελληνικής Φυλής.

Στην οικονομία, το δίκαιο τής παραγωγικής τάξεως και το συμφέρον τού Ελληνικού Έθνους είναι το ανθοβόλημα τής γης μας, η αναδιανομή τού εθνικού εισοδήματος στην παραγωγική τάξη και ο προστατευτισμός τού εθνικού χαρακτήρα τής αγοράς. Καμία φτώχια δεν αντιμετωπίζεται με την προσθήκη ξένης φτώχιας. Ο γεωφυσικός και ο περιβαλλοντικός παράγοντας εκάστου εθνικού κράτους είναι η ατμομηχανή τού λαού του. Η δε αγορά έχει οπωσδήποτε εθνικά σύνορα, αφού μια βασική προτεραιότητα τού εθνικού κράτους είναι η αξιοποίηση τού δικού του εθνικού προϊόντος.

Τα φυσικά σύνορα έχουν χαραχτεί από το βάθος των αιώνων με τούς αγώνες, τις θυσίες και τα αίματα των Πιστών και των Ηρώων τής Φυλής. Ο ίδιος ο Θεός μάς έδωσε γη, εθνική ταυτότητα και οντολογική ιδιοσυστασία, με τον σαφή προορισμό να βαστήξουμε τα Ιερά και τα Πάτρια όρθια. Το Εθνικό Κράτος έχει ιερή αποστολή να προασπίσει την ζωή και την ασφάλεια των δικών του παιδιών, των γεννημάτων τής Ελληνικής Φυλής. Το Εθνικό Κράτος έχει ιερή αποστολή του να βαστήξει ασύλητα τα ελληνικά χώματα και να λευτερώσει σκλαβωμένους Έλληνες και Ελληνικές Πατρίδες. Το Εθνικό Κράτος έχει ιερή αποστολή του να ενωθεί με την Ελληνική Ομογένεια. Τα εθνικά μας σύνορα μήτε μικραίνουν μήτε πίπτουν. Τα εθνικά μας σύνορα μεγαλώνουν.

Η Ελληνοορθοδοξία είναι δώρο πολυτίμητο και χρίσμα ύψιστο από τον ίδιο τον Πατέρα Θεό προς τον ορθοτομούντα Ελληνισμό που οφείλει να σηκώσει το κεφάλι του, με τούς ιερείς μας να βαστούν την Εκκλησία μας μακριά από αιρέσεις και ψευτοθρησκείες. Να γενεί πράξη αυτό που είχε ζητήσει ο Μακαριστός Εθνάρχης Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, δηλαδή να κρατήσουμε γερά τα ζώπυρα τής Φυλής μας και να πάρουμε πίσω ό,τι μάς έχουν κλέψει.

Ουσιαστικά ο Χριστόδουλος μάς είπε να φανούμε αντάξιοι των προφητευομένων από τούς Άγιους Προφήτες τού Θεού μας για την ερχόμενη και αναστημένη Αυτοκρατορική Ελλάδα μας, όπως ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός και ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης. Είναι οι Προφήτες τής Μεγάλης και Αληθινής Ελλάδος μας. Και είναι η Εντολή τού Θεού που μάς διαβιβάζουν οι Άγιοι, ώστε να δώσουμε σάρκα και οστά στο Ποθούμενο τού Ελληνικού Γένους. Να επιστρέψουμε στην Αγία Ρωμανία μας. Να αναστήσουμε την Αιώνια Πρωτεύουσα τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη. Να λειτουργήσουμε την Αυτοκρατορική εκκλησιά μας Αγία Σοφία και όλες τις εκκλησιές τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Να κάνουν τις προσευχές τους οι Έλληνες όχι πια ως Κρυπτέλληνες στις αποθήκες τους κρυφά, αλλά ως Λεύτεροι Έλληνες στο φως. Και φυσικά να μεταλαμπαδεύσουμε το Ανέσπερο Φως τής Ορθοδοξίας μας, τον Γνήσιο Λόγο τού Θεού ως οικουμενική αξία.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα των Πιστών και Πατριωτών Ελλήνων είναι ένα και αδιαίρετο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μάς ενώνει η Πίστη και το Αίμα των Πατέρων μας. Ο Πιστός είναι Πατριώτης. Ο Πατριώτης είναι Εθνικιστής. Ο Έλληνας στο αίμα και τη συνείδηση είναι Πιστός, Πατριώτης και Εθνικιστής, ομού και αδιαιρέτως. Πιστεύει στο Θεό που τού έδωσε την πνοή τής ζωής επάνω στη Γη των Πατέρων του, επάνω στην Πατρίδα του, με σκοπό ιερό να διαιωνίσει το Έθνος του. Την γη μας οφείλουμε να την κάνουμε τροφό και ασπίδα ενάντια στον νεοταξίτη Διάβολο. Την Πατρίδα μας να την καταστήσουμε Τρανή με τον Πολιτισμό, με την Αλήθεια, με το Ατσάλι τού Δικαίου. Όσοι διαφωνούν, δεν είναι μήτε Πατριώτες μήτε Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...