Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑ 22-3-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η Πατρίδα μας Ελλάς είναι χώρα κατεχόμενη με μέσα ειρηνικά και πολιτικά, με καθεστώς κληθέν δημοκρατικό που το αληθές όνομα του είναι προδοτοκρατία. Και ο Ελληνισμός είναι απόλυτα υπεύθυνος διότι ως εθελόδουλος ραγιάς έχει αποδεχτεί τα δεσμά του ως φρόνιμη αποδοχή ενός δήθεν πολιτικού μονόδρομου για το καλό του. Όμως η ελληνική ιστορία δείχνει άλλα διδάγματα σκληρά και τα παθήματα διδάσκουν τον λαό αν αφυπνιστεί μα και τον αφανίζουν αν κλειδώσει στο σκοτάδι καρδιά και νου ελληνικό.

 

Η Ελλάς έχει αποστολή να διατηρήσει άσβεστο το Φώς τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού σε Πολιτεία Λαϊκής Εθνοκρατίας. Να δείξει στην ψυχή της, στα παιδιά της κι ύστερα στην οικουμένη ότι τηρεί όρθιο το ανάστημα και το φρόνημα αλύγιστο και εθνικό, άπαντα τα κύτταρά της απόλυτα ελληνικά. Τι κι αν το σύμπαν όλο κλονίζεται και οδηγείται με ψεύτικη ειρήνη και αόρατα δεσμά στην ασήκωτη σκλαβιά και φυλακή τής αντίχριστης και αντεθνικής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Ο Έλλην είναι εκπολιτιστής, δημιουργός, εθνεγέρτης και λυτρωτής συνάμα. Αυτός ο Έλλην έχει τρανούς δασκάλους του τον Θεό και τούς Προγόνους του, Αγίους, Ήρωες και Εθνομάρτυρες.

 

Τούτες τις μέρες γιορτάζουμε την Εθνεγερσία τού Ελληνισμού ενάντια στον ζυγό τής τουρκοκρατίας που κορυφώθηκε την ημέρα τού Ευαγγελισμού τής Μάνας μας Παναγίας, 25 Μαρτίου 1821. Ολοκληρώθηκε άραγε στον απόλυτο βαθμό η απελευθέρωση τού Γένους μας αδέρφια μου; Μέσα σε αυτόν τον ξεσηκωμό που όμοιος του δεν έχει γίνει σε πάθος, υψώθηκε δυστυχώς εν συνεχεία τείχος δυσανάλογο ο διχασμός και ο αλληλοσκοτωμός αδερφού από Έλληνα αδερφό. Ήρθαν εμφύλιοι πόλεμοι με στόχο τα κομματικά παράσημα και τις ψευτοσυμμαχικές δήθεν γερές πλάτες. Ποιο κόμμα θα κυβερνήσει, ποιος πολιτικός είναι πιο έξυπνος τάχα και συνετός, ποιος σκύβει το κεφάλι καλύτερα, ποιοι είναι καλύτερα τρωκτικά και ποια ψεύτικη ξένη δύναμη θα μάς κάνει βολικό προτεκτοράτο. Οι κοτζαμπάσηδες τάζουν τάχα  ιδανικά και εννοούν την βολή τού σκυφτού ραγιά.

 

Τα τρανά αναστήματα, οι Γενναίοι και οι ψυχωμένοι Έλληνες βρέθηκαν και μπήκαν γερά αρματωμένοι στην πρώτη γραμμή τού Ένοπλου Αγώνα. Είχαν γερή μέσα στον αληθώς ελληνικό τους νου την πεποίθηση ότι η λευτεριά μήτε χαρίζεται μήτε παζαρεύεται αλλά κατακτιέται με αίμα και θυσίες. Όμως η πλάνη των κοτζαμπάσηδων η δολερή και πανούργα μαζί με την δειλία και την γενική ηττοπάθεια επιμένουν. Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί Εθνομάρτυρες τής Ατόφιας Ελληνικής Φυλής είτε να δολοφονηθούν και να χάσουν τη ζωή τους από βόλι ελληνικό είτε να κλειστούν από τούς προδότες στη φυλακή είτε να οδηγηθούν έως το τέλος τής ζωής τους στη ζητιανιά για ένα πιάτο φαγητό από το κράτος το ελληνικό. Ένα κράτος που υπήρξε ελληνοδιοίκητο μόνον όταν αναλάμβανε την ηγεσία του για λίγο καιρό Έλλην Ηγέτης Πιστός στο Θεό, στο Ελληνικό Αίμα, στην Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Πανώριο Πολιτισμό μας.

 

Είναι ο Αληθινός Έλλην που πιστεύει στην Αρετή, την Τόλμη, την Ανδρεία και την Ισχύ τής Ελληνικής Φυλής. Κι αυτός ο Έλλην που δίδει και την ζωή του ακόμη για τα ιδανικά του και τα αδέρφια του, τον ελληνικό λαό, είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Πρώτος Έλλην Άξιος ανεδείχθη ο ίδιος ο πρώτος κυβερνήτης τού κράτους μας, ο Ιωάννης Καποδίστριας, έως ότου δολοφονηθεί άνανδρα. Ο Γέρος τού Μοριά Θοδωρής Κολοκοτρώνης είδε παιδί του να φεύγει από τη ζωή από βόλι ελληνικό και ο ίδιος οδηγήθηκε στη φυλακή για δήθεν προδοσία. Ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος στερήθηκε όραση και ρίχτηκε στην ζητιανιά. Ο Καραϊσκάκης έφυγε από την ζωή από βόλι ελληνικό και ο αριθμός των προδομένων μας Ηρώων τέλος δεν είχε.

 

Η Ελλάς δεν είδε ποτέ όλα της τα εδάφη ελεύθερα. Από την Αδριατική Μεγάλη Ελλάδα μέχρι τον Πόντο, όλες προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες μα όχι χαμένες όπως τις ονόμασε με θράσος προδοτικό η αστική νεοταξική δημοκρατία πάσης κομματικής και ψευτοσυμμαχικής ιδεολογικής ετικέτας. Ο λαός μας σε όλα τα χρόνια τού προτεκτοράτου έμαθε να πορεύεται με ψήφους ηττοπάθειας, με επιδόματα συσσιτίου, με διορισμούς, με εκμεταλλευτές των εργασιακών του θυσιών, με άρπαγες γης, σπιτιών και εργασίας, με πραματευτάδες Πατρίδος και Ελευθερίας στη διάθεση βαρβάρων δυνατών και λαθροεισβολέων. Τα διαλείμματα τού Ανδρείου Εθνικιστή Ελληνισμού ελάχιστα και με το ίδιο φριχτό τέλος.

 

Κι έτσι φτάσαμε στις μέρες μας με τα δάκρυα στη θέση τους και τις μαζικές υποκλίσεις τής εθνικής μας ηττοπάθειας κι αυτές ασάλευτες στην θέση τους να δίνουν ψήφους και να αποδέχονται τις ευθύνες προδοτών που πουλάνε πατριωτισμό όταν θέλουν να υπνωτίσουν τον ελληνικό λαό. Κι έτσι κλάψαμε νέες ελληνικές ψυχές που χάσανε τη ζωή τους στις σιδηροδρομικές ράγες των Τεμπών μέσα σε τοξικές ουσίες με παραλείψεις υποδομών εγνωσμένες για συμφέροντα αλλοτινά. Η υπόθεση αναφέρθηκε από τις πονεμένες για τα παιδιά τους γονικές ψυχές στο ευρωκοινοβούλιο που παρατήρησε την ελληνική Βουλή για να κάνει τάχα διερευνητική διαδικασία.  Υπεύθυνος πλην των παρόντων στα Τέμπη ενδιάμεσων φορέων, μέσα στην πολιτεία τού ψευτορωμέικου για τα μάτια τού κόσμου ουδείς παράγοντας ευρέθη.

 

Στην Ουκρανία και την Γάζα οι πολεμικοί διάδρομοι τής παγκοσμιοποίησης μαίνονται. Η ελληνόφωνη κυβέρνηση δίδει όπλα στην Ουκρανία, οι δε ψευτοσύμμαχοι ζητούν από όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη να δώσουν και στρατιωτικές ψυχές. Στην "ευρωπαϊκή" ένωση ετοιμάζουν ενίσχυση τής ευρωπαϊκής άμυνας και τον συντονισμό οικονομίας πολέμου, ενός επερχόμενου όπως φαίνεται τρίτου παγκόσμιου πολέμου με πτωχεύσεις μεγάλες και διεθνείς. Ήδη η ακρίβεια των τιμών στα τρόφιμα και τα καύσιμα καίνε τσέπες. Η δε εγκληματικότητα ανήθικων που εκμεταλλεύονται αθώες παιδικές ψυχές με μαστροπεία και ναρκωτικά μολύνει την ελληνική κοινωνία.

 

Οι λαθροεισβολείς που μάς έρχονται από κάθε ανθελληνική χώρα συνωστίζονται και αντικαθιστούν τούς «φρόνιμους» Έλληνες απογόνους Τρανών Γενναίων Προγόνων. Ο Τούρκοι με τούς συμμάχους τους γυρεύουν να αρπάξουν κι άλλα ελληνικά εδάφη και ύδατα και ο Ερντογάν ζητάει εν μέσω εκλογών περισσότερη Τουρκία. Κι όλα αυτά όταν οι ψευτορωμιοί πολιτικοί στήνουν μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους και γερασμένους Έλληνες εν μέσω ευρωεκλογών σε μια ψευτοευρώπη. 

 

Το Ζωντανό Έθνος των Ελλήνων οφείλει να ορθώσει οπωσδήποτε, τώρα, άμεσα, Εθνικό Ανάστημα και Φρόνημα. Είναι Εντολή Τρανών Ελληνόψυχων Προγόνων και Ηθικό Χρέος ημών των πληγωμένων αλλά Ζωντανών Ελλήνων. Είμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες που πιστεύουμε με πάθος ιερό στον Θεό, στην Ελληνική Φυλή, στην Ελληνική Οικογένεια και στον Ελληνικό Πολιτισμό. Είμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες που έχουμε Ελληνική Πίστη, Ελληνικό Αίμα και Ελληνική Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Είμαστε οπωσδήποτε και ομολογουμένως Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές και τιμούμε τούς Τραντέλληνες Ήρωες τής Επανάστασης τού 1821 στην ζωντανή πράξη κι όχι στα κούφια λόγια.

 

Ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και όλοι οι Τρανοί ωσάν τον ίδιο συναγωνιστές και συμπολεμιστές του μάς οδηγούν στον δρόμο τής πλέριας λευτεριάς. Ότι Έλλην σκλάβος δεν νοείται σε καμία περίπτωση και κατ' ουδένα τρόπο, μήτε πολεμικό μήτε πολιτικό. Λευτεριά σε πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική. Ηγέτης τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας, τού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους είναι το Ελληνικό Έθνος. Η Ιερή Ελλάς ανήκει στον Πιστό στις Παραδόσεις και τις Αξίες του Ελληνισμό. Είναι οι Μαχόμενοι Έλληνες και οι Μαχόμενες Ελληνίδες που  κληροδοτούν, διδάσκουν και διαιωνίζουν την Ελληνική Φυλή στα παιδιά τους.

 

Είμαστε όλοι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές που θωρακίζουμε και εξυψώνουμε Εθνική Ισχύ και Κοινωνική Δικαιοσύνη με την Εθνική μας Ταυτότητα πάγια και αναλλοίωτη. Τιμούμε λοιπόν την Εθνική Επανάσταση τού 1821 κλείνοντας ευλαβικά το γόνυ μονάχα εμπρός στον Θεό και τούς Προγόνους μας. Και θα την συνεχίσουμε πάντα για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και της Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος την Ελευθερία έως την Απόλυτη Νίκη. Βάρβαρος και προδότης ανάμεσα μας ουδείς. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός πορευόμαστε σπάζοντας τα δεσμά τής δουλείας σε μία Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής καρδιάς μας. Βασιλεύουσα των Ελλήνων νυν και αεί η Κωνσταντινούπολη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...