Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 15-3-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το ψευτορωμέικο καθεστώς εξέθρεψε την εξαχρείωση των ηθών, την κοινωνική ομηρεία και την εθνική υποταγή πληγώνοντας τις αντοχές και τα εθνικά αντανακλαστικά τού ελληνικού λαού. Αυτομάτως λοιπόν εγείρονται και οι ευθύνες τού Ελληνισμού μας καθώς καλούμαστε επιτέλους από το χρονικό βάθος τής εθνικής μας ιστορίας και των Παραδόσεων τής Φυλής μας να αντλήσουμε ώθηση για δύναμη, αντίσταση και εθνική αντεπίθεση από τούς Τρανούς Προγόνους μας.

 

Λένε ότι ο λαός δεν συνηθίζει αλλά και δεν είναι καμωμένος να λαμβάνει πρωτοβουλίες στην αντιμετώπιση των συλλογικών προβλημάτων εθνικής επιβίωσης. Πάντοτε καλείται ο τολμηρός και οι συναγωνιστές του που θα ανυψώσουν το Εθνικό Φρόνημα τού λαού. Οι εστίες τής εθνικής λυτρώσεως και τής πολιτισμικής ανόδου είναι αλήθεια ότι εγείρονται από λιγοστές στην αρχή και τολμηρές εθνικές συνειδήσεις που απλώνουν τις ηθικές ενέσεις τής αρετής και τής τόλμης στη βάση τού Ελληνισμού.

 

Είναι η ισοπέδωση τής εθνικής μνήμης και τού εθνικού φιλότιμου από την εθνική ηττοπάθεια Ελληνίδες και Έλληνες αδέρφια μου η αιτία τού κακού. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που τα ελληνόφωνα κοινοβουλευτικά φερέφωνα τού σιωνιστικού νεοταξισμού αρνούνται την ύπαρξη τής Ελληνικής Φυλής και πολεμούν λυσσαλέα τον Αρχέγονο Ελληνικό Εθνικισμό μας. Όμως η Πίστη, ο Πολιτισμός, η Ελευθερία είναι έργα τής συλλογικής ύπαρξης και δράσης τής Ελληνικής Φυλής. Η Ελληνική Πίστη, η Ελληνική Γλώσσα, ο Ελληνικός Πολιτισμός, το Ελληνικό Αίμα έχουν δυναμικό άθροισμα την Ελληνική Φυλή.

 

Ο ισχυρότερος σύνδεσμος και σύμμαχός μας είναι η ένδοξη ελληνική ιστορία που μάς καλεί σε κάθε εποχή, ανελλιπώς και διαχρονικά, στις θετικές και στις αρνητικές στιγμές μας, να βαστούμε όρθιο το ανάστημα μας και να πράττουμε πάσα ενέργεια για την διασφάλιση τής ζωής των παιδιών μας. Η Αγάπη τού Έλληνα και τής Ελληνίδας είναι η μία και μόνη Ελληνική Οικογένεια και η Αλήθεια τής Αγάπης τους είναι τα παιδιά τους που αποτελούν την ζώσα έκφραση τής Ελληνικής Φυλής. Η ελληνικότητα που διαπνέει την πίστη μας, το αίμα μας, τον πολιτισμό μας, την γλώσσα μας δεν είναι τυχαία συγκυρία. Είναι δώρο μέγιστο τού Πατρός Θεού μας και των Τρανών Προγόνων μας, είναι Θεία και Εθνική Νομοτέλεια που έχουμε πάρει απόφαση να τηρήσουμε ως αναπόσπαστο κομμάτι τής Βιοθεωρίας και τής Κοσμοθεωρίας μας, ως ανθρώπινη σύσταση και κοινωνική συμπεριφορά στη ζωή μας.

 

Ιδού ο ιερός σκοπός τού Έλληνα και τής Ελληνίδας αδέρφια μου. Να διασφαλίσουμε την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής με έργα αλτρουισμού, αυτοθυσίας, δημιουργικότητας και συλλογικότητας. Να κάνουμε την Γη μας μία Καστροπολιτεία Απόρθητη με Εστίες, Σχολεία, Ναούς, Εργαστήρια και Πολεμίστρες, άπαντα γεμάτα γενναίους και ελεύθερους Έλληνες. Να χτίσουμε με τον νου, με τα χέρια μας, με την ίδια πάντα πίστη και αγάπη, από γενιά σε γενιά Ελλήνων καλύτερο και έντιμο τρόπο ζωής που λέγεται νέος Ελληνικός Πολιτισμός. Κάθε γενιά Ελλήνων να ζυμώνεται με προγονικό και να ζυμώνει νέο, ολόφρεσκο πολιτισμό ελληνικό.

 

Να έχουμε όμως τον νου μας να τηρούμε παράλληλα με την τέχνη των χεριών και του πνεύματος, το ήθος και την εθνική μνήμη ως αγαθά γνώσης τού ελληνικού σχολείου. Να τηρούμε επιπλέον την πολεμική αρετή και τόλμη για να συντρίψουμε και να εξαφανίσουμε από προσώπου γης την προδοσία και τον βαρβαρισμό εκείνων που μας ζητούν αιχμαλωσία, ανηθικότητα και παράδοση γης και εστίας ελληνικής. Αν συμβεί ατυχής συγκυρία να σκλαβώσει νου, ψυχή, ζωή και Γη Ελληνική, τότε κινούμαστε ως Αληθινοί Έλληνες ενωμένοι και σπάμε τα δεσμά, είτε υλικά είτε πολιτικά μα πάντα άτιμα και ανθελληνικά. Και η Αληθινή Φωνή τού Ελληνισμού, Συλλογική Απόφαση και Δημιουργία και την ίδια στιγμή Δόρυ και Ασπίδα τής Φυλής μας και τού Ελληνικού Στρατού είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός μας.

 

Κάποιοι λένε με θράσος και ψέμα ταυτόχρονα ότι ο Εθνικισμός είναι τάχα το μίσος ενός λαού ενάντια σε κάποιον άλλο λαό ή ακόμη και το μίσος ενός τυράννου κατά τού δικού του λαού. Λάθος μέγα. Ο Εθνικισμός είναι η Αγάπη, ο σεβασμός, η προσήλωση και η υπηρεσία τού Έλληνα προς την Πατρίδα και την Ελληνική Φυλή, προς το Ελληνικό Έθνος. Ο πολίτης που αγαπά και σέβεται τον λαό του, αυτός μόνον ο πολίτης μπορεί να σεβαστεί και να αγαπήσει κάθε άλλον λαό δίχως να γυρέψει ποτέ να τού κλέψει την Πατρίδα και την ζωή του. Αυτή είναι η βάση τής διαρκούς ειρήνης και συνεργασίας πού λέγεται εθνική αυθυπαρξία και πατρίδος ελευθερία.

 

Η ίδια η ονομασία που έχω δώσει στον Αρχέγονο Εθνικισμό που πιστεύω τα λέει όλα. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός πού σημαίνει Πίστη στον Θεό, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ισχύς. Σημαίνει Ορθοδοξία, Αλήθεια, Εθνοφυλετική Συνοχή. Είναι η Φωνή τού Αληθινού Έλληνα. Και Αληθινός Έλληνας είναι ο Πιστός στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι η Αξιοπρέπεια και η Ελευθερία τού Έλληνα και τής Ελληνίδας, η ζωή και η συμπεριφορά κάθε Ζωντανού Έθνους και λαού.

 

Και είναι μέγιστη Τιμή μας ότι η Πίστη, η Ελευθερία και ο Πολιτισμός έχουν ελληνική καταγωγή. Και τούτο διότι ο Ελληνισμός μας γέννησε αυτοκρατορίες, κοσμοκρατορίες, σεβασμό, Τιμή και κορυφαίες Αξίες από όπου κι αν πέρασε εισπράττοντας αγάπη και σεβασμό από άλλους λαούς όταν κάποιοι τύραννοι προσποιήθηκαν τις μεγάλες δυνάμεις πάνω στην κατοχή και την τυραννία. Από τής πτώσεως τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινούπολης και έως τις εσχατολογικές ημέρες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης οι μισέλληνες εχθροί Θεού και Ανθρώπου, προδότες και βάρβαροι βγάλανε και βγάζουνε όλο το μίσος τους σε βάρος τού Ελληνισμού και κάθε δήθεν ελεύθερου έθνους προκειμένου να φτάσουν στην αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση. Το μίσος τους όμως ενάντια στο Ελληνικό Έθνος ξεπερνάει κάθε όριο.

 

Είδαμε την βιασύνη των ψευτορωμιών νεοταξιτών πολιτικών να νομιμοποιήσουν τούς ανήθικους ομοφυλόφιλους γάμους και τις αισχρές τεκνοθεσίες σε βάρος αθώων παιδικών ψυχών. Ακούσαμε τον βιασμό και την εκπόρνευση ανήλικης ελληνοπούλας και παρά την καταγγελία τού κοριτσιού και τής οικογένειάς του είδαμε την απελευθέρωση τού βιαστή σε βάρος τής μάνας. Βλέπουμε τις στημένες διαπραγματεύσεις τού ψευτορωμέικου πού δίδει Γη και Ύδωρ στους Τούρκους μέσω βίζας, μειονοτικών δικαιωμάτων και διχοτόμησης τού Αιγαίου σε Τούρκους και λαθροεισβολείς. Στη Γαύδο και στα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου οι κάτοικοι μιλάνε για ανεξέλεγκτες ροές λαθρομεταναστών, φαινόμενο που έχει απλωθεί σε όλη την εθνική επικράτεια.

 

Ζούμε την καθημερινή ακρίβεια τιμών στα αγαθά ως συνέπεια τής διαλυμένης εθνικής παραγωγής και των προπολεμικά κλεισμένων γεωπολιτικών οδών. Είδαμε την μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού και κάποιοι θέλουν και στρατού από το ανατολικό Αιγαίο στην Ουκρανία. Μάθαμε την ενεργοποίηση των κατασχέσεων κατοικιών σε βάρος σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι Κρήτης. Είδαμε την προσβολή μέσω ντοκιμαντέρ στο πρόσωπο τής Παναγιάς μας με την εμφάνιση γυμνόστηθης γυναίκας στον Τίμιο Σταυρό Τού Υιού της και Πατρός μας Χριστού. Φτάνει πια.

 

Τώρα πια αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ γνωρίζεις ποιοί και γιατί χτυπούν την Ορθοδοξία, την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα και τον Ελληνικό Εθνικισμό. Εμπρός λοιπόν, Εθνικιστικός Αγών για μία Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Λευτεριά σε πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στον Θεό, στο Ελληνικό Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Κι αυτός ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Ένωση Όλων των Αληθινών Ελλήνων κάτω από τα Λάβαρα Χριστού και Ελλάδος. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός θα αναπτύξουμε την Πατρίδα μας και θα αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...