Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 12-3-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το ψευτορωμέικο κράτος τής αστικής δημοκρατίας παρερμηνεύει και παραβιάζει διαρκώς την βούληση τού ελληνικού λαού μέσα από μία σειρά υπαγορευμένων νεοταξικών αποφάσεων. Το κράτος όμως υπάρχει ως πολιτική αρχή για να πειθαρχεί, να εκφράζει και να υπηρετεί τα δίκαια, τα συμφέροντα και τις αποφάσεις τού Ελληνικού Έθνους στον απόλυτο βαθμό. Σε διαφορετική περίπτωση το Ελληνικό Έθνος υποχρεούται και δικαιούται να συντρίψει το ανθελληνικό κράτος και να ορθώσει στη θέση του Κράτος αληθινά Εθνικό και Λαϊκό.

 

Σκοπός τού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους είναι η διαιώνιση, η διασφάλιση και η ισχύς τής Εθνικής Ταυτότητας, τής Ελευθερίας, των Παραδόσεων και τού Πολιτισμού τής Ελληνικής Φυλής. Η Εθνική μας Ταυτότητα είναι σαφής. Είναι η Πίστη στο Θεό και την Ορθοδοξία, η Ελληνική Γλώσσα, η Ελληνική Φυλή και ο Ελληνικός Πολιτισμός. Εργασία τού αληθώς Ελεύθερου και επομένως όντως Ελληνικού Κράτους είναι η Εθνική Κυριαρχία και Ισχύς τού Ελληνισμού στην Γη των Πατέρων του, στην Πατρίδα του, με την λήψη των αποφάσεων και των πράξεων υπέρ πάσης γης και ψυχής ελληνικής.

 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν διαθέτουμε κράτος Ελληνικό αλλά προτεκτοράτο εχθρικό. Διότι σε περίπτωση που το κράτος έχει καταληφθεί, δικαιούται και υποχρεούται ο λαός να αγωνισθεί για την ελευθερία του. Όταν όμως κράτος και λαός έχουν υποταχθεί με πολιτικές ευθύνες και ατιμωτικούς όρους, τότε το κράτος είναι προδοτικό και εχθρικό απέναντι στο Έθνος. Αυτό λοιπόν το εξόχως εχθρικό και επικίνδυνο για τους Έλληνες προτεκτοράτο είναι το σημερινό ψευτορωμέικο κράτος.

 

Από τον καιρό των μνημονίων το ελληνόφωνο νεοταξικό κράτος έχει υπογράψει με όλους τούς θεσμικούς εκφραστές του την παραχώρηση τής εθνικής του κυριαρχίας στους τοκογλύφους των δυνάμεων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Η παγκοσμιοποίηση αυτή την στιγμή έχει παρεισφρήσει στην πολιτική ζωή με την αστική δημοκρατία και στην θρησκευτική ζωή με τον οικουμενισμό. Οι δημόσιες υπηρεσίες, τα μνημεία, τα περιουσιακά μας στοιχεία, οι ζωές μας, ο γεωφυσικός πλούτος τής Πατρίδος μας ανήκουν στους δυνάστες τής παγκόσμιας διακυβέρνησης που βρίσκονται ξεκάθαρα πίσω από τούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς.

 

Στους έσχατους χρόνους που ζούμε οι τομείς τής οικονομίας, τής υγείας, τής αγροτικής παραγωγής, τού βιομηχανικού τομέα διαλύονται στον απόλυτο βαθμό. Υπαίτιοι είναι οι προδότες τής δήθεν ελεύθερης Ελλάδος και κάθε δήθεν ελεύθερου Έθνους που θέλουν μικρότερα κράτη με λιγότερες υποταγμένες πολυεθνικές μάζες αντί για εθνικά κυρίαρχους λαούς. Πιο πριν είδαμε τούς ελληνόφωνους νεοταξίτες να διαλύουν την Παιδεία και τις Παραδόσεις, την εθνική μας μνήμη και τα εθνικά μας αντανακλαστικά.

 

Στις μέρες μας είδαμε την απαράδεκτη, αισχρή και αφύσικη νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας μέσω γάμων και τεκνοθεσίας. Είδαμε την παροχή τής εννεάμηνης επιδοτούμενης μητρότητας σε ομόφυλα ζευγάρια. Αντικρίσαμε την ύπαρξη ντοκιμαντέρ ονομαζόμενου Αδέσποτα Κορμιά να παρουσιάζει σε αφίσα επάνω στον Σταυρό Τού Χριστού μας έγκυο γυμνόστηθη γυναίκα με αισχρή βεβήλωση τού προσώπου Τής Μάνας μας Παναγίας. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ τού διεθνή διαγωνισμού τής Θεσσαλονίκης γίνεται λόγος για μια γυναίκα που είναι έγκυος αλλά δεν θέλει να γεννήσει, μια γυναίκα που θέλει να γεννήσει αλλά δεν μπορεί και μια γυναίκα που θέλει να πεθάνει τάχα με αξιοπρέπεια. Επομένως γίνεται αναφορά στην άμβλωση, την εξωσωματική γονιμοποίηση και την ευθανασία.

 

Σε άλλη είδηση μαθαίνουμε ότι από το 2021 και μετά ο δημογραφικός μας μαρασμός εντείνεται οδηγώντας μας σε βέβαιο αφανισμό. Οι γεννήσεις τού Ελληνισμού μας μειώνονται σε ποσοστό 11 τοις εκατό όταν ο μέσος όρος μείωσης στην Ευρώπη είναι στο 5 τοις εκατό. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι Τούρκοι με τούς συμμάχους τους θέλουν να μας αρπάξουν κι άλλα ελληνικά εδάφη μαζί με τις ήδη υπόδουλες ελληνικές πατρίδες και οι λαθροεισβολείς ελληνοποιούνται από το ψευτορωμέικο.

 

Φτάνει πια ελληνικέ λαέ, αγαπημένε μα και εξόχως εξαπατημένε. Κι εσείς αγαπημένα μου αδέρφια και συναγωνιστές, Εθνικιστές και Εθνικίστριες, η ιστορική ευθύνη για την Ελευθερία τής Ιερής Ελλάδος μας και την Ζωή τής Ελληνικής Φυλής βρίσκεται στα χέρια μας, σιμά στο λαό. Η Σωτηρία τού Ελληνικού Γένους είναι υπόθεση που χρειάζεται υψηλότατη Εθνική Ενότητα, πάγια Εθνική Συνοχή και συναφή μετάδοση ύψιστου Εθνικού Φρονήματος στα αδέρφια μας που ζητούν διέξοδο εθνικής ανάτασης.

 

Η προδοσία και ο βαρβαρισμός είναι εχθροί μας ομοίως, με την προδοσία πιο επικίνδυνη αφού ανοίγει την πόρτα στον εχθρό. Όμως εχθρός είναι και ο διχασμός. Το Εθνικιστικό Κίνημα έχει γνωρίσει πολλές φορές τον διχασμό. Είναι η αρχομανία πολύ μπαμπέσα πληγή. Όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η Φωνή τού Αρχέγονου Ελληνισμού μέσα στο διαχρονικό ιστορικό διάβα τής Φυλής μας. Είναι η διαχρονική απόφαση που έχουμε λάβει ως Εντολή Τρανών Προγόνων και Θερμό Πόθο τής καρδιάς μας να παραμείνουμε Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση.

 

Ο γνήσιος Εθνικισμός είναι η ασφαλής γέφυρα τής Ελληνικής Φυλής για το πέρασμα στην αιωνιότητα ως μέγιστο κληροδότημα για τα περήφανα ελληνόπουλα παιδιά μας. Η ώρα τούτη είναι ιερή για εμένα αδέρφια μου συναγωνιστές. Εξεγείρομαι για να κάνω πράξη τις ιδέες μου. Ιδέες που μάς συνδέουν αδέρφια. Είναι αυτό που ονομάζω Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό. Και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μου είναι σαφής. Είναι η συνοδοιπορία τής Ελληνορθόδοξης Πίστης, τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης και τής Εθνικής Ισχύος. Είναι οι Ιερές μας Παραδόσεις, ο Πολιτισμός μας, η Εθνική μας Παιδεία, Εργασία και Ανάπτυξη τής κοσμοκρατόρισσας Ελληνικής Φυλής.

 

Ο Αρχέγονος Εθνικισμός μας είναι ο συνδετικός κρίκος που συνδέει το ένδοξο παρελθόν τού Ελληνισμού με το παρόν, διασφαλίζοντας το μέλλον μας, την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η απόφαση μας να παραμείνουμε Ζωντανό και Ελεύθερο Έθνος σε έναν Ελεύθερο Κόσμο, η ορθή Ελλήνων συμπεριφορά μέσα στην κοινωνία των Εθνών. Ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας είναι Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία Τρανών Προγόνων που μεταλαμπαδεύεται στην ύπαρξη μας ως Γνήσιοι Έλληνες Απόγονοί τους.

 

Καμία απολύτως συναλλαγή, καμία απολύτως συμφωνία δεν κάνουμε με το ψευτορωμέικο κράτος. Δεν είναι πολιτικοί αντίπαλοι απλώς, αλλά εχθροί και τού Ελληνισμού μας και τού Εθνικισμού μας. Όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές οφείλουμε να ενωθούμε κάτω από τα Λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής και τής Εθνικής Ιδέας. Αν κατορθώσουμε να φτάσουμε στην Εθνικιστική Συνοχή, σάς εγγυώμαι αδέρφια μου ότι η Εθνική Ισχύς τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού μας απέναντι στον βδελυρό διεθνισμό τής παγκοσμιοποίησης είναι απολύτως σίγουρη. Η Νίκη μας θα έρθει με την λευτεριά πάσης ελληνικής Γης και Ψυχής.

 

Ο σκυμμένος Ελληνισμός μας θα μάς ακολουθήσει με Όρθιο Εθνικό Ανάστημα και Φρόνημα. Με μια απαραίτητη προϋπόθεση όμως.  Η Ενότητα τού Λαϊκού και Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού δεν γίνεται μήτε με παρακάλια μήτε με παζάρια. Ο Εθνικισμός μας είναι Λαϊκός και αγκαλιάζει όλους τούς Αληθινούς Έλληνες, Πιστούς στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ενότητα και Νίκη για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας. Τότε ολόχρυση και Ελληνίδα θα ανατείλει η αυγή τού Ελληνισμού μας. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...