Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 2-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι εχθροί τού Γένους των Ελλήνων, οι μισητές τής Ελληνικής Φυλής, μισάνθρωποι προδότες και βάρβαροι συνάμα, επιζητούν ξεκάθαρα και προκλητικά τον αφανισμό τού Ελληνισμού. Μάς ζητούν να εγκαταλείψουμε τις Παραδόσεις μας και να αρνηθούμε την Εθνική μας Ταυτότητα. Αλλά η υπεράσπιση των Τειχών τής Φυλής μας και η εθνική μας αντεπίθεση για την αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας ως αυθύπαρκτη συλλογική προσωπικότητα και μάχιμη δύναμη δικαίου και ισχύος πλέον λαμβάνει σάρκα και οστά.

 

Είναι οι Πρόγονοι μας που μάς δίνουν με τις θυσίες τους δύναμη καρδιάς. Είναι τα παιδιά μας γέννημα θρέμμα Ελληνίδας Τροφού και Έλληνα Μαχητή, γόνοι αληθινής Ελληνικής Οικογένειας και πυρσοί τής εθνοφυλετικής μας συνέχειας, πίστης, ελευθερίας και πολιτισμού απόλυτα ελληνικού. Είναι η βαθιά μας γνώση και γενναία επιθυμία να σμίξουμε το Ελληνικό Αίμα με το αλύγιστο Εθνικό μας Φρόνημα, να σμίξουμε την Πίστη μας στη βιοθεωρία και κοσμοθεωρία τού Έλληνα πού γεννιέται ως φάρος ζωής και δημιουργίας ανυπότακτης. 

 

Η Ιστορία και οι Παραδόσεις μας είναι συμβόλαιο Τιμής πού υπαγορεύουν η Θεία και η Εθνική Νομοτέλεια. Ο Αληθινός Έλλην πιστεύει οπωσδήποτε στον Δημιουργό Θεό, έχει ελληνικό αίμα, ανήκει στην λευκή φυλή, μιλάει την ελληνική γλώσσα και δημιουργεί ελληνικό πολιτισμό, πράττει δε πάντα ταύτα διαχρονικά, ομού και αδιαιρέτως. Θα σπεύσουν αμέσως κάποιοι να μάς πούνε φασίστες και ρατσιστές. Θα τούς απαντήσουμε ευθύς αμέσως ότι θέλουμε να παραμείνουμε συνεπές και ζωντανό Ελληνικό Έθνος και επομένως για αυτόν τον λόγο είμαστε Εθνικιστές και Φυλετιστές.

 

Εμείς οι Αληθινοί και Γενναίοι Έλληνες δεν μισούμε κανέναν. Θέλουμε όλα τα έθνη να μείνουν ελεύθερα και κυρίαρχα στη Γη των Πατέρων τους, στις Πατρίδες τους και να αναπτύσσουν τις ζωές τους, τούς πολιτισμούς τους και την ισότιμη συμπεριφορά ανάμεσα τους χωρίς ξένες παρεμβάσεις. Οι νεοταξίτες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, οι οπαδοί τής πολυπολιτισμικότητας και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι τουναντίον μέσα στην ανθρώπινη ιστορία διαχρονικά σπέρνουν παγκόσμιες κρίσεις, πολέμους και κατοχές είτε με πολιτικά είτε με οικονομικά είτε με στρατιωτικά μέσα, συχνά με τον συνδυασμό όλων αυτών.

 

Στην Πατρίδα μας έχουμε ζήσει την παράλληλη χρήση εμφυλίων πολέμων και διχασμών που έχουν συμβεί με την επιχείρηση αντιφυσικών συμπεριφορών και ανατροπής των παραδόσεων από τούς διεθνιστές οπαδούς μίας μικρότερης Ελλάδος δίχως Έλληνες. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν με την παρανοϊκή νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας και των ομόφυλων γάμων παρατηρήσαμε την διενέργεια έντονων προκλήσεων σε έναν διεθνή διαγωνισμό ντοκιμαντέρ στη Θεσσαλονίκη. Είδαμε την εμφάνιση ενός πανό που έγραφε στην αγγλική γλώσσα καταστρέψτε την Ελλάδα. Όταν λοιπόν εκφράστηκαν διαμαρτυρίες και αντιδράσεις τού ελληνικού λαού, οι ανθέλληνες ταραξίες σπεύσανε να κατηγορήσουν το λαό μας ότι αντιδρά λόγω των φασιστικών μας παραδόσεων και εθίμων.

 

Μίλησαν οι καταστροφείς τής Ελλάδος μάλιστα για ένα υποτιθέμενο σύμπλεγμα τεχνητής όπως ισχυρίζονται ανωτερότητας που έχουμε λόγω τής υποτιθέμενης και ανύπαρκτης για τούς καταστροφείς σχέσης μας με την αρχαία Ελλάδα. Χαρακτήρισαν μάλιστα την ψήφιση των ομόφυλων γάμων ως πολιτικό παιχνίδι δήθεν άσχετο. Με την διαφορά ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια στρέφονται κατά τής Ορθοδοξίας και τής Εθνικής μας Ταυτότητας συνάμα καθώς η εκκλησία μας έχει απορρίψει με θεία προτροπή και συνοδικούς νόμους την διασάλευση τής Θείας Δημιουργίας, τής οικογένειας και τής διαιώνισης τού Ανθρώπου και τής Ελληνικής Φυλής σε βάρος των παιδικών ψυχών.

 

Την ίδια στιγμή και ενώ ο Ελληνισμός μας δημογραφικά πεθαίνει και οικονομικά πτωχεύει, οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας νομιμοποιούν είτε με τριετή παραμονή είτε με διεθνείς συμβάσεις την παρουσία των λαθροεισβολέων προκειμένου να αντικαταστήσουν εμάς τούς Έλληνες. Οι συγκεκριμένοι λαθρέποικοι είναι στην πλειοψηφία τους ισλαμιστές και προέρχονται κυρίως από χώρες εχθρικές προς την Ελλάδα εισερχόμενοι εκ Τουρκίας τις περισσότερες φορές.

 

Τώρα μάλιστα σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες θα κατέβουν για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές ισλαμικά κόμματα ενώ συντόμως η υπόθεση αυτή θα γενικευτεί. Γάλλοι, Γερμανοί, Σουηδοί και Ολλανδοί ξεκινούν την περαιτέρω αλλοτρίωση, ενώ στην Γερμανία υπάρχει τουρκικό κόμμα. Ήδη οι Τούρκοι μιλούν για δήθεν τουρκική μειονότητα στην ελεύθερη Θράκη μας στο πρόσωπο των Ελλήνων μουσουλμάνων κι όχι μόνο ενώ υπάρχει και τουρκικό κόμμα.

 

Την ίδια στιγμή όμως κάποιοι πολιτικοί παραδέχονται έστω και για λόγους πολιτικής εσωστρέφειας ότι οι Έλληνες γερνούν, δεν γεννούν και εξασθενούν. Πολλά ελληνόπουλα με προσόντα καταφεύγουν δυστυχώς στο εξωτερικό και ο Ελληνισμός μας οδεύει να γίνει μειοψηφία στην Γη των Πατέρων του. Στο ευρωπαϊκό συμβούλιο ωστόσο οι ψευτορωμιοί πολιτικοί προωθούν διά ψήφου το καταληφθέν από αλβανικούς πληθυσμούς Κοσσυφοπέδιο που είναι σερβική γη όταν γνωρίζουμε τις αντίστοιχες σε βάρος μας τουρκικές προκλήσεις στη Θράκη μας.

 

Η Ορθοδοξία, τα λευκά έθνη και το θεσμικό Εθνικό Λαϊκό Κράτος λοιπόν στοχοποιούνται ξεκάθαρα. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν η ακρίβεια, η φτώχεια και τα πολεμικά συνθήματα σε ανατολή και δύση φέρνουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο τού σιωνιστή σατανά τής παγκοσμιοποίησης πιο κοντά. Η Εθνική μας Ταυτότητα και οι Αρχέγονες Παραδόσεις μας είναι η Ασπίδα και το Δόρυ τού Πανώριου Ελληνισμού μας, βήμα εθνικής ανατάσεως και ισχύος ταυτόχρονα. Ελληνικό Έθνος θα πει κοινή πίστη, κοινή γλώσσα, κοινό αίμα, κοινή φυλή, κοινή ιστορία, κοινοί αγώνες και αγωνίες, κοινός πολιτισμός και συνάμα κοινός αγώνας για την ανάσταση τού μεγαλείου τής Ελληνικής Φυλής. Ότι ο Αληθινός Έλλην κληροδοτεί την Ελλάδα στα παιδιά του βέλτιστη, υγιή και μεγαλύτερη, μηδέποτε πληγωμένη και μικρότερη.

 

Ιδού το Έθνος των Ελλήνων. Ελεύθεροι στον νου, το αίμα και την εθνική συνείδηση να βιώνουμε την ζωή, την ανάπτυξη και την ελευθερία κάνοντας την Ελληνική Παράδοση θεμέλιο τού Ζωντανού Έθνους. Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Χριστιανός Ορθόδοξος και Εθνικιστής. Ο Αληθινός Έλλην είναι Πιστός στο Θεό και τούς Προγόνους του. Ο Αληθινός Έλλην μάχεται υπέρ Πίστεως, Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Εθνικής Ισχύος. Έχει Ιδεολογία του τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό.

 

Αληθινή Ελλάς είναι η Κοσμοκρατόρισσα Ελλάς στον καιρό τού Μεγαλέξανδρου και τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας μας που φράζαμε τον δρόμο στον βάρβαρο παγκόσμιο τύραννο και λευτερώναμε εδάφη και ψυχές ελληνικές. Ανηθικότητα και βαρβαρότητα, προδοσία και παγκόσμια τυραννία δεν χωρούν ανάμεσα μας και θα συντριφτούν. Πιστός Ελληνισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός με Φρουρό από τις εχθρικές προκλήσεις τον Εθνικό Στρατό. Καλή Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας. Καλή μας Νίκη! Ζήτω η Αγία και Μεγάλη Ελλάς!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...