Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 16-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η διεθνής συνομωσία για την εφαρμογή τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης εκτελείται βάσει προμελετημένου και προαιώνιου σχεδίου. Ο σκοπός των σταυρωτήδων Θεού και Ανθρώπου είναι η ανατροπή τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας με την επιβολή τής παγκόσμιας τυραννίας σε μια ασύνορη ανθρωπότητα. Το σχέδιο τής παγκοσμιοποίησης διέρχεται μέσα από την φτωχοποίηση, την πτώση των αξιών, την επιβολή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου και την εν τέλει υποταγή μίας δημογραφικά μειωμένης ανθρωπότητας.

 

Η συνομωσία έχει καταγραφεί κι άλλες φορές στην ιστορία των δήθεν ελεύθερων εθνών κι αλίμονο σε όσους κάνουν το λάθος και δεν μελετούν την ιστορία προκειμένου να διδαχτούν από τα λάθη τους ώστε να μην τα επαναλάβουν. Η Ελλάς έχει υπάρξει προμαχώνας τής ελευθερίας πολλές φορές στον υπερχιλιετή και τραχύ βίο της. Ο λόγος είναι ότι ο Ελληνισμός μας είναι διαχρονικά υπέρμαχος τής Πίστης στον Δημιουργό και Πατέρα τού Ανθρώπου Θεό, στο Ελληνικό Έθνος, στην Ελληνική Φυλή, στην Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Οι Σιωνιστές λάτρεις τού σατανά τής Παγκοσμιοποίησης επιθυμούν να επιβάλλουν την άναρχη, άκριτη και ανήθικη τυραννία μέσα από την πτώση των συνόρων, των ηθών και των αξιών για την διάλυση των εθνών και την επικράτηση τής πολυπολιτισμικότητας. Οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου έχουν επελάσει πολλές φορές είτε με τον σχηματισμό δήθεν αντίπαλων στρατοπέδων που υπηρετούν όμως τον ίδιο ανίερο σκοπό είτε καλυπτόμενοι πίσω από τις γραμμές των εκάστοτε δυνατών βαρβάρων εκάστης εποχής.

 

Να θυμηθούμε εν τάχει δύο σχετικές περιπτώσεις τής επελάσεως δύο αυτοκρατοριών που επιχείρησαν την παγκόσμια τυραννία. Η πρώτη ήταν η Περσική Αυτοκρατορία που επέδραμε κατά τής Ιερής Ελλάδος μας με επικεφαλή τον βασιλέα Ξέρξη ο οποίος είχε ως στρατηγό του τον γνωστό Μαρδόνιο, πού ήταν ο κατά κόσμον Εβραίος Στρατηγός Μαρδοχαίος. Και η δεύτερη περίπτωση υπήρξε η Άλωση τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινούπολης που κορυφώθηκε με το άνοιγμα τής Κερκόπορτας που βρισκόταν στη συνοικία που κατοικούσαν οι Εβραίοι τής Κωνσταντινούπολης. Από εκεί εισήλθαν πισώπλατα και ολοκλήρωσαν την κατάληψη τής Αγίας Ρωμανίας μας οι Τούρκοι Οθωμανοί.

 

Πάμε τώρα αμέσως στο τελικό σχέδιο τής αντίχριστης, ανθελληνικής και αντεθνικής παγκοσμιοποίησης που εφαρμόζεται στις μέρες μας. Πριν λίγες ημέρες οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν την ιρανική πρεσβεία στη Συρία με την απώλεια τής ζωής Ιρανών. Σε αυτήν την περίπτωση κανένα μέλος τής δυτικής συμμαχίας δεν μίλησε για το δικαίωμα τού Ιράν στην αυτοάμυνα. Το Ιράν λοιπόν ετοιμάστηκε για την αντεπίθεση και οι λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις το ξέρανε από την πρώτη στιγμή. Παράλληλα οι συγκρούσεις Ισραήλ και Παλαιστινίων τής Χαμάς στην Γάζα συνεχίζονταν. Μετά το χτύπημα των Ισραηλινών κατά των Ιρανών στην Συρία, οι Αμερικανοί είχαν διαμαρτυρηθεί στο Ισραήλ γιατί δεν είχαν λάβει ενημέρωση.

 

Κατόπιν οι Ιρανοί κατέλαβαν στα στενά τού Ορμούζ ένα εμπορικό πλοίο εβραϊκών συμφερόντων. Όλοι άρχισαν να μιλούν τάχα τυχαία για αναμενόμενο ιρανικό χτύπημα. Και στην συνέχεια έγινε η επίθεση των Ιρανών στο Ισραήλ με αυτοκινούμενα πολεμικά αεροσκάφη και βαλλιστικούς πυραύλους. Στην περιοχή βρέθηκαν βρετανικά και αμερικανικά αεροσκάφη στο πλευρό τού Ισραήλ. Θύματα τελικά δεν υπήρξαν. Το δικαίωμα ωστόσο στην αυτοάμυνα που δεν αναφέρθηκε στην περίπτωση τού Ιράν, τώρα στην περίπτωση τού Ισραήλ αναφέρθηκε.  Εν τω μεταξύ δήθεν τυχαία το διαβόητο Ισλαμικό Κράτος εκτόξευσε απειλές για τρομοκρατία κατά την διάρκεια αγώνων τού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

 

Από την αρχή όλοι οι δυνατοί σύμμαχοι τής υφηλίου ωρύονται και καλούν λογικά βέβαια τούς εμπλεκόμενους να μην υπάρξει συνέχεια. Με την διαφορά όμως ότι δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να εγγυηθούν την παύση τού κακού. Και η συνέχεια τού δράματος έπεται. Ο Ισραηλινός πρόεδρος είπε ότι θα βλάψουν όσους τους βλάπτουν και οι Ιρανοί απάντησαν ανάλογα. Ο Ασκός τού Αιόλου άνοιξε και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έρχεται μαζί με την παγκόσμια φτωχοποίηση και τις ανάλογες γεωπολιτικές αναταραχές.

 

Ολόκληρη η Δύση στέκεται στο πλευρό τού Ισραήλ μονομερώς. Όμως οι παγκόσμιες κρίσεις ανακόπτονται ισομερώς εκτός κι αν κάποιοι διεθνείς εντολοδότες τις επιδιώκουν. Διότι την ίδια στιγμή τα επιτόκια ανεβαίνουν, το κόστος του χρήματος αυξάνεται και τα καύσιμα ακριβαίνουν δυσθεώρητα και δήθεν τυχαία. Οι διεθνείς συναλλαγές, οι πρώτες ύλες και η απόδοση εκάστου εθνικής παραγωγής διεθνώς βαλτώνουν.

 

Η λαθρομετανάστευση που διακινείται με την ανοχή των πάσης λογής νεοταξιτών είναι ισλαμικής προελεύσεως και οι αντιδράσεις των λαθροεισβολέων φίλων τής Τουρκίας όπως τις γνωρίζουμε στην Ελλάδα μας είναι επίφοβες. Κι αυτό διότι η Ελλάς φθίνει διαρκώς και αργοπεθαίνει δημογραφικά με τον Ελληνισμό να σβήνει, τούς ψευτορωμιούς να μάς αντικαθιστούν με την ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων και τους Τούρκους να τους στηρίζουν, όταν οι κεμαλιστές στην Τουρκία παροτρύνουν τον Ερντογάν να είναι αυστηρότερος στην πράξη λένε με την Ελλάδα. Ο δε Ερντογάν εμπρός στην παγκόσμια καταιγίδα σιωπά προσωρινά γιατί έχει σύνορα με το Ιράν, ζωτικά συμφέροντα με τις ΗΠΑ και ιστορικές σχέσεις τόσο με το Ιράν όσο και με το Ισραήλ.

 

Ο εχθρός έχει όνομα και λέγεται παγκοσμιοποίηση. Και η απάντηση είναι απλή. Είναι η επικράτηση τού Έθνους με την ανάληψη τού κράτους από τις Εθνικές και Λαϊκές Δυνάμεις. Η Ελλάς τής καρδιάς μας μπορεί και πρέπει να δείξει και πάλι την Ιερή Οδό τής Ελευθερίας. Είναι η Πολιτεία τής Λαϊκής Εθνοκρατίας όπου το Κράτος υπηρετεί απόλυτα το Ελληνικό Έθνος με τούς Πιστούς στο Θεό, την Οικογένεια και την Ελληνική Φυλή αγωνιζόμενους Έλληνες στην Ηγεσία και την Κοινωνία. Είναι η Αληθινή Ελλάς που στηρίζεται στον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό, τον Ενωμένο Πιστό Ελληνισμό και τον Εθνικό Στρατό ως δόρυ ανίκητο.

 

Η Ελλάς δεν πρόκειται να αναμιχθεί σε καμία περίπτωση στις αλαζονικές διαμάχες των προσωρινών μεγάλων δυνάμεων που θα κοντύνουν. Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Είναι η Ελλάς των Ελλήνων στο Αίμα, το Φρόνημα, την Πίστη και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Είναι η Ελλάς που στηρίζεται στον γεωφυσικό της παράγοντα, στην εθνική εργασία, στο εθνικό προϊόν, στην εθνική οικονομία. Είναι η Ελλάς που γεννάει περισσότερα ελληνόπουλα, που ενώνει τις εθνικές της κοινότητες και λευτερώνει ψυχές και εδάφη ελληνικά.

 

Παγκοσμιοποίηση, προδοσία και βαρβαρισμός συντρίβονται. Υπέρτατο Δίκαιο είναι η τήρηση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας και φυσικά η βιοθεωρία και η κοσμοθεωρία τής Εθνικής Ελευθερίας, τής Εθνικής Αυθυπαρξίας και των Εθνικών Ιδανικών Ορθοδοξίας, Πατρίδος και Οικογένειας τού Έλληνα και τής Ελληνίδας με πολλά ελληνόπουλα. Η Ελλάς μας υπήρξε ανέκαθεν Αγία και Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος που πάντα ενέπνεε με τα ιδανικά της τούς ελεύθερους λαούς. Και θα γίνουμε ξανά και για πάντα Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς. Γιατί μόνον όταν επικρατεί το Δίκαιο έρχεται πάγια ειρήνη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...