Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 5-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η υποκρισία των πολιτικών δυνάμεων τού ψευτορωμέικου καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας επιχειρεί να συγκαλύψει τις ευθύνες του στα ψυχοσωματικά, εθνικά και κοινωνικά τραύματα τού Ελληνισμού. Η προεκλογική περίοδος των ευρωεκλογών χρησιμοποιείται ως μηχανισμός αποτίμησης των ευθυνών και η ανάγνωση τής υποκρισίας αποδεικνύει ότι το αληθινό πρόβλημα είναι το ίδιο το ψευτορωμέικο που επιχειρεί να εκριζώσει τον Ελληνισμό αφαιρώντας του τις αξίες του, τη συνοχή του, την γη του και την ίδια την Πατρίδα του.

 

Οι πολιτικοί και θεσμικοί φορείς τού ελληνόφωνου προτεκτοράτου θέλουν να αποξενώνουν τον ελληνικό λαό από τα αίτια των αληθινών προβλημάτων του και να τον οδηγήσουν στα δεσμά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης διαιρεμένο, αποξενωμένο από την Ελληνική Φυλή, δίχως την δυνατότητα εύρεσης κοινής λύσης και διεξόδου από τις νεοταξικές παγίδες. Στο πρόσφατο παρελθόν ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων και οι υποτιθέμενοι πολιτικοί του αντίπαλοι έχουν ομολογήσει ότι δεν επιθυμούν την διατήρηση τού νατιβισμού, δηλαδή τής αυτοχθονίας και επομένως τού Ελληνισμού με τη διατήρηση των φυσικών δομικών του γνωρισμάτων. Και τα φυσικά δομικά γνωρίσματα τού Αληθινού Έλληνα και τής Αληθινής Ελληνίδας είναι η Πίστη, η Πατρίδα, η Φυλή και η Οικογένεια διαχρονικά, ομού και αδιαιρέτως.

 

Τα κουσούρια τού διχασμού και τής αλλοτρίωσης δεν είναι καινούργια αγκάθια επάνω στο Εθνικό Σώμα τού Ελληνισμού. Από την διάσπαση και τον ανταγωνισμό των πόλεων κρατών τής αρχαιότητας στην βυζαντινή εικονομαχία και από τούς εμφυλίους πολέμους κιόλας στον καιρό τής Εθνεγερσίας τού 1821 έως τα νεότερα χρόνια και τα κομματικά τερτίπια, βαδίζουμε διαρκώς με τεράστιες απώλειες. Και οι απώλειες αυτές ξεκίνησαν από την πτώση των αξιών, των παραδόσεων, των ηθών, και εξελίχθηκαν σε απώλειες εθνικών εδαφών, ψυχών, οικονομικών δεδομένων και εσχάτως τροφίμων και ενεργειακών πόρων.

 

Η Ελλάς έχει διέλθει από πολλές περιόδους πολεμικών, οικονομικών και πολιτικών κρίσεων. Οι πρόγονοι μας υπήρξαν ενίοτε πάμφτωχοι, όμως διατήρησαν την εκκλησία, την οικογένεια, τα ήθη και τα έθιμα, τον στρατό, την αγάπη στην Ελληνική Φυλή. Κατά αυτόν τον τρόπο η φιλαλληλία και η εθνική συλλογικότητα παρέμεναν, το εμείς επέμενε πάνω από το εγώ και η ελληνική ζωή συνεχιζόταν. Όταν όμως το ψευτορωμέικο καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας έθεσε το Έθνος, το Ήθος, την Οικογένεια και την Ανδρεία στην άκρη για ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς, πολυπολιτισμικότητες, εθνικές υποθήκες και ξένο παρά, τότε οι Παραδόσεις και τα Ιδανικά τού Ελληνισμού κλειδώθηκαν στα σεντούκια τής λήθης.

 

Κι έτσι φτάσαμε στη σημερινή μικρότερη Ελλάδα με τους λιγότερους Έλληνες όλων των εποχών που τείνει σε πολύ λίγα χρόνια στον αφανισμό. Αυτό ακριβώς θέλει ο νεοταξισμός που έχει εισχωρήσει σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη. Κάθε κράτος να γίνει πολυεθνική κοινότητα τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης δίχως εθνική και θρησκευτική ταυτότητα και ιστορία. Στις εσχατολογικές ημέρες που ζούμε είδαμε τούς πολιτικούς στην Γη τού φωτός, στη Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων, να εγκαταλείπουν αθώες ελληνικές ψυχές στις σιδηροδρομικές ράγες των Τεμπών, με τους "φρόνιμους" καθεστωτικούς πολιτικούς να προτάσσουν λύσεις και να τις στέλνουν στον κάδο.

 

Είδαμε τις καιρικές συνθήκες να νοθεύονται και να μετατρέπουν το περιβάλλον, τη ζωή και την διατροφή σε άγονη γραμμή και παγίδα για τούς λόγους μίας διαβόητης κλιματικής κρίσης. Για τα Τέμπη έφταιγαν οι προσωρινές συγκυρίες αλλά όχι οι δομικές ανεπάρκειες και τα σύγχρονα τριάκοντα αργύρια όπως σε κάθε αντίστοιχο όλεθρο. Στην κλιματική κρίση φταίει το διοξείδιο τού άνθρακα και η αφρικανική σκόνη αλλά όχι οι αεροψεκασμοί με τα χημικά τοξικά αέρια.

 

Την ίδια στιγμή η έφοδος των λαθροεισβολέων που ενσωματώνονται και μας αντικαθιστούν συνεχίζεται. Τα γεωπολιτικά εμπόδια των πολεμικών αναμετρήσεων σε δύση και ανατολή φέρνουν πιο κοντά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά το ψευτορωμέικο εξακολουθεί να ξαρματώνει τον ελληνικό στρατό και να στέλνει όπλα στην Ουκρανία, βάζοντας την Ελλάδα στο μάτι τού κυκλώνα απέναντι στη Ρωσία, με τις ΗΠΑ ατάραχες. Η ακρίβεια και η εγκληματικότητα θεριεύουν. Οι Τούρκοι διεκδικούν πάλι γη και ύδωρ ελληνικά. Η ανεργία και η φτώχια αυξάνουν. Και οι ψευτορωμιοί πολιτικοί μας λένε κατάμουτρα ότι ο Ελληνισμός φθίνει.

 

Φτάνει πια. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, πρέπει να αναλάβουμε τις συλλογικές μας ευθύνες. Είναι Ιερή Εντολή Τού Θεού, των Προγόνων μας και των παιδιών μας να παραμείνουμε Ζωντανό Έθνος Ελλήνων. Όμως τα Ζωντανά Έθνη έχουν Φρόνημα και Σθένος, Αρετή και Τόλμη να γίνουν Ενωμένα και Τρανά Έθνη. Αυτές οι Αξίες όμως έχουν Πατρίδα και πρέπει να τις επαναπατρίσουμε γιατί γεννήθηκαν στην Ιερή Ελλάδα μας. Επομένως είναι σαφές ότι ή η Ελλάς θα παραμείνει όρθια ή το ψευτορωμέικο καθεστώς. Και τα δύο μαζί αποκλείεται να επιβιώσουν. Ο εχθρός τού Ελληνισμού μας είναι ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης. Επομένως η απάντηση στο πρόβλημα είναι ξεκάθαρα η επιστροφή τής Αληθινής Ελλάδος και το τέλος τού ψευτορωμέικου νεοταξικού καθεστώτος.

 

Ο Πιστός Έλλην γνωρίζει πολύ καλά την αληθινή του φύση. Ο Πιστός και επομένως Αληθινός Έλλην γνωρίζει ότι οφείλει την ζωή του στον Θεό και τούς Προγόνους του. Ο Αληθινός Έλλην γνωρίζει πολύ καλά να διαφυλάττει και να αναπτύσσει τα Ιδανικά του ως κορυφαίο σκοπό ζωής. Τα Ιδανικά λοιπόν τού Αληθινού Έλληνα είναι η Πίστη, η Πατρίδα, η Οικογένεια, το Έθνος, η Φυλή του, ο Πολιτισμός του. Ο  μόνος λοιπόν ιδιοκτήτης και φρουρός τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος τής καρδιάς μας είναι ο Έλλην που διαθέτει Ελληνικό Αίμα, Ελληνική Εθνική Συνείδηση και Αγάπη στο Ελληνικό Έθνος.

 

Ελληνικό Κράτος είναι μονάχα το Απόρθητο Κάστρο που υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος. Ο Αληθινός Έλλην γνωρίζει την ιστορία του που είναι η ζωή του η ίδια αναστημένη εκ θεμελίων. Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Χριστιανός Ορθόδοξος και Εθνικιστής. Η απάντηση λοιπόν για την διαιώνιση τής Φυλής μας είναι ο Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός κάτω από τα λάβαρα Πίστεως και Πατρίδος. Ωσαύτως λειτουργήσαμε κατά την φύση μας κτίσαμε Ελλάδα Κοσμοκρατόρισσα και Αυτοκρατορική και όχι διαιρεμένη και δουλική. Ο Αληθινός Έλλην επομένως χτίζει Ελλάδα κοινωνικά δίκαιη, εθνικά ενωμένη και ισχυρή που την παραδίνει ακέραιη στα παιδιά του για να την κάνουν καλύτερη και μεγαλύτερη.

 

Αυτόν τον Έλληνα μονάχα αναγνωρίζω. Θωρακίζει ως Ελλήνων Πολιτεία μία πανίσχυρη Λαϊκή Εθνοκρατία με πολιτικό οδικό χάρτη τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό του. Ένας Θεός, Ένας Λαός, Μία Φυλή, Ένα Έθνος, Μία Ελλάς. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Κανείς Έλλην μόνος του, κανείς Έλλην σκλάβος, για κανένα λόγο. Ο Ελληνισμός έχει Την Γη των Πατέρων του Κάστρο και Εστία πάσης φύσεως αγαθών, πνευματικών και υλικών. Πείνα και κατοχή δεν μπορούν να μάς απειλήσουν. Αυτοδιάθεση, Ελευθερία και Κυριαρχία είναι η ζωή τού Ανίκητου Ενωμένου και Εθνικιστή Ελληνισμού μας. Ας τολμήσουμε λοιπόν. Καλή μας Νίκη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...