Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 23-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι εγείρουν πολιτικές και κοινωνικές ανισότητες και αναταραχές μέσα στα δήθεν ελεύθερα έθνη. Το ρωσοουκρανικό ζήτημα, η Μέση Ανατολή, τα τρομοκρατικά χτυπήματα και από κοντά η μεθοδευμένη φτωχοποίηση δημιουργούν αντιφατικές εκτιμήσεις που θεωρούν βέβαιο τον επερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Μέσα στην ίδια χρονική συγκυρία σημειώνονται συγχρόνως η αύξηση των στρατιωτικών δαπανών στις προσωρινά μεγάλες δυνάμεις μαζί με την γενικευμένη σε παγκόσμιο επίπεδο συρρίκνωση των οικονομικών προγραμμάτων, αποθεμάτων και συναλλαγών.

 

Οι ενορχηστρωτές τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης θέτουν σε εφαρμογή την ναρκοθέτηση των εναλλακτικών πολιτικών επιλογών προκειμένου να εμφανίσουν την διαστροφή τους ως δήθεν μόνη ορθή επιλογή. Ο φόβος, η νάρκωση των εθνικών συνειδήσεων και ο αφανισμός των ελεύθερων μαχητών τής πίστης και τής φιλοπατρίας είναι τα όπλα τής παράνοιας που φέρνουν εκτεταμένο όλεθρο.

 

Οι ΗΠΑ ψήφισαν στο αμερικανικό κοινοβούλιο των αντιπροσώπων την συνέχιση τής ενίσχυσης σε στρατιωτικό εξοπλισμό σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν έναντι τού στρατοπέδου τής Ρωσίας, τής Κίνας και των συμμάχων τους. Στην Ευρώπη και ολάκερη τη Δύση υπάρχει μια υποκριτική συμπεριφορά που οδηγεί στην πρόταση τής αυτοσυγκράτησης που εξαιρεί όμως τούς νεοταξίτες και επιζητεί την πτώση των αντιπάλων τους.

 

Στην Ιερή Ελλάδα μας οι υπηρεσίες ασφαλείας τής χώρας είναι όπως μαθαίνουμε σε εγρήγορση προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος εξτρεμιστών ισλαμιστών και παράλληλα έχουν τεθεί σε καθεστώς ασφάλειας οι Ισραηλινοί ενώ παρακολουθούνται οι καταυλισμοί των λαθρομεταναστών. Και τούτο συμβαίνει επειδή ήδη οι ισλαμιστές λαθρέποικοι υφίστανται σε μεγάλο αριθμό στρατευμένων μαζών ερχόμενων στην Ελλάδα εκ Τουρκίας και προς ενσωμάτωση από το πολιτικό ψευτορωμέικο προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Ελληνισμό μας που αργοπεθαίνει δημογραφικά.

 

Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν σε συνάντησή του με τον επικεφαλής τής Χαμάς Χανίγια πρότεινε την μετακόμιση τής έδρας τής ισλαμιστικής οργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων εκπροσώπων έγινε κουβέντα για την δρομολόγηση των παραπλανητικών δήθεν μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης όταν οι Τούρκοι απαιτούν και οι ψευτορωμιοί υποχωρούν σταθερά σε Θράκη και Αιγαίο. Κάποιες πληροφορίες ωστόσο θέλουν την Τουρκία που αυτοπροβάλλεται ως διαμεσολαβητής των αντιμαχόμενων στρατοπέδων, να συναντά την ακύρωση επικείμενης επίσκεψης τού Ερντογάν στις ΗΠΑ λόγω τής επισκέψεως τού ηγέτη τής Χαμάς στην Τουρκία.

 

Μέσα σε αυτό το κλίμα σημειώνεται παγκοσμίως ραγδαία αύξηση των στρατιωτικών δαπανών. Όμως την ίδια στιγμή η Ευρωπαϊκή Ένωση θέτει δημοσιονομικούς περιορισμούς και πάγωμα ενισχύσεων με αυθαίρετη παρακράτηση λαϊκών χρηματικών εισφορών για την επιβολή κανόνων περιορισμού έως εξοφλήσεως τού διαβόητου δήθεν εθνικού χρέους πολιτικών, κερδοσκόπων και σιωνιστών τοκογλύφων. Οι περιορισμοί αυτοί αφορούν σαφέστατα και την Ελλάδα για τα έτη 2024 έως 2027.

 

Ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Λαβρόφ κατηγορεί με σαφήνεια τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ότι στηρίζουν την Ουκρανία με εμμονικό στρατηγικό στόχο την Ρωσία και προκαλούν παγκόσμια σύγκρουση πυρηνικών δυνάμεων. Οι νεοταξίτες τής Δύσης δεν έχουν απέναντι τους κάποιον εθνικοσοσιαλιστή στόχο όπως είχαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τον Χίτλερ. Η στόχευση ωστόσο όλων των παγκόσμιων πολέμων και πτωχεύσεων είναι πάντα το ίδιο σκοτεινό έργο που λέγεται παγκοσμιοποίηση. Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι ο διαχρονικός σκοπός των Σιωνιστών Εβραίων.

 

Ο σκοπός ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι η διατήρηση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας ακέραιης και αποκατεστημένης μακριά από τεχνητές συγκρούσεις. Ο Αρχέγονος Εθνικοκοινωνισμός ως πολιτική βιοθεωρία και κοσμοθεωρία έχει σαφέστατα ελληνική καταγωγή και σηματοδοτεί την ύπαρξη τής Πατρίδος, τής Πίστεως, τού Πολιτισμού και τής Ελευθερίας μέσα από την εθνική εγρήγορση και την κοινωνική συνοχή τού Ελληνισμού μας.

 

Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας υπήρξε και θα ξαναγίνει Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Πρώτος Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης στην πράξη τής κοσμοθεωρίας τού Ελληνισμού μας υπήρξε ο Μέγας Αλέξανδρος όταν απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις τής εποχής του προέταξε την πολιτισμική υπέροχη και την πολεμική αρετή των Ελλήνων μέσα από την πίστη στο Θεό και την Σιδηρά και Ενωμένη Ελληνική Φυλή. Η Ελλάς τού Μέγιστου των Ελλήνων Αλέξανδρου έγινε Κοσμοκρατόρισσα, η μόνη που δεν μισήθηκε από κανέναν λαό όπως συνέβη με τις μεγάλες δυνάμεις τής διαβόητης σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Ο Ίων Δραγούμης αργότερα είπε ότι αγαπάει πολύ το Ελληνικό Έθνος και για αυτόν τον λόγο είναι Εθνικιστής. Ο Δραγούμης είπε ακόμη ότι αγαπάει πολύ τον άνθρωπο και επομένως είναι σοσιαλιστής και ότι θέλει να ενώσει τις δύο ιδεολογίες σε μία. Και ο Ιωάννης Μεταξάς έχτισε και στήριξε την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα του με την συνοδοιπορία τής Ελληνικής Νεολαίας, τής Ελληνικής Εργατικής Τάξης και τού Έλληνα Στρατιώτη.

 

Ιδού αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός που πιστεύω, εκφράζω και θα κάνω οπωσδήποτε  πράξη. Είναι η Ιδέα και η Φωνή τού Ενωμένου και Ανίκητου Ελληνισμού που στηρίζεται στις προγονικές ρίζες του, χτίζει την πιο Τρανή Ελλάδα με Πολιτισμό και Πολεμική Αρετή στο παρόν και διασφαλίζει το μέλλον τής Ελληνικής Φυλής εις τούς αιώνες των αιώνων. Είναι ο Ελληνισμός που χτίζει και κραταιώνει, αναπτύσσει και διασφαλίζει, σέβεται και λευτερώνει προσκυνήματα, μόχθους, ψυχές και εδάφη ελληνικά.

 

Ιδού η Αληθινή Ελλάς τής καρδιάς μας αδέρφια μου. Πιστός Ελληνισμός, Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Εθνικός Στρατός. Έφτασε η ώρα. Μέσα από το πιο πυκνό σκοτάδι ανατέλλει το πιο λαμπερό και Ανέσπερο Φως. Καλή Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών με δύναμή μας την Πίστη στον Θεό, την Πατρίδα και την Οικογένεια!!! Καλή Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος!!!  Όλοι μαζί για μια Μεγαλύτερη, Ελεύθερη, Δυνατή Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...