Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πόσοι ήταν οι Εβραίοι δικηγόροι προσωπικού στην Δίκη της Νυρεμβέργης; Επίσημα στοιχεία


Ιδιωτικό γράμμα του Thomas Dodd, πρώην Αμερικανού γερουσιαστή και κορυφαίου κατήγορου απο πλευράς των ΗΠΑ στην Δίκη της Νυρεμβέργης: Το 75% των δικηγόρων προσωπικού στη Δίκη της Νυρεμβέργης ήταν Εβραίοι!


Στην φώτο ο Thomas Dodd κρατώντας ένα συρρικνωμένο κρανίο που προέρχεται υποτίθεται απο πειράματα των Ναζί σε Εβραίους, το 1946

Ο Γερουσιαστής απο το Κονέκτικατ, Christopher Dodd παρουσιάζει την ιστορία απο κοντά στο βιβλίο για τον πατέρα του.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2007
M. Charles Bakst
The Providence Journal

Αναλογιστείτε αυτές τις παρατηρήσεις του Thomas Dodd στις 25 Σεπτεμβρίου 1945, που θα προέκυπτε ως ο δεύτερος τη τάξει Αμερικανός κατήγορος στην Δίκη της Νυρεμβέργης εκ μέρους της ομάδας των ΗΠΑ:

«Γνωρίζεις πόσο περιφρονώ τον αντισημιτισμό. Γνωρίζεις πόσο πολύ είμαι ενάντια σε κάθε είδους μισαλλοδοξία. Γνωρίζοντας αυτό – θα με καταλάβεις όταν σου λέω οτι το ποσοστό του προσωπικού των δικηγόρων είναι περίπου 75% Εβραίοι. Τώρα το επιχείρημά μου είναι ότι οι Εβραίοι θα έπρεπε να μείνουν μακριά απο τη δίκη αυτή – για το δικό τους καλό. Για την κατηγορία – σημείωσέ το καλά – «ένας πόλεμος για τους Εβραίους». Ακόμη υπάρχει όπως θα υπάρχει και στα μεταπολεμικά χρόνια και θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Το υπερβολικά μεγάλο ποσοστό Εβραίων στην Δίκη της Νυρεμβέργης θα χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη για την κατηγορία αυτή(οτι ο πόλεμος έγινε για τους Εβραίους). Μερικές φορές φαίνεται ότι οι Εβραίοι ποτέ δεν θα μάθουν για τα θέματα αυτά. Φαίνεται να έχουν την πρόθεση να φέρνουν συνεχώς καινούργιες δυσκολίες στο κεφάλι τους. Δεν μου αρέσει να γράφω για το θέμα αυτό – μου είναι δυσάρεστο – αλλά είμαι ταραγμένος απο αυτό. Οι Εβραίοι πιέζουν, φωνάζουν και ανταγωνίζονται μεταξύ τους και με όλους τους άλλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...