Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η ύπουλη δράση της μασονίας στα Βαλκάνια - Η μασονική στοά Μαυροβουνίου


Η καθηγήτρια της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και πρώην βουλευτής του Φιλελεύθερου κόμματος, Μιριάνα Κούλιακ, ανάρτησε την περασμένη Παρασκευή στο Facebook το προφίλ της συνεδρίασης μίας από τις μασονικές στοές του Μαυροβουνίου, 
στις οποίες φαίνονται μέλη της μυστικής οργάνωσης και οι οποίοι είναι εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών και τραπεζίτες του Μαυροβουνίου. Η Κούλιακ σημειώνει, μάλιστα, ότι «αφού στις συνεδριάσεις μιας μικρής τοπικής οργάνωσης συμμετέχουν τέτοιοι άνθρωποι, ας σκεφθούμε ποιοι συμμετέχουν σε παρόμοιες οργανώσεις παγκοσμίου κύρους».

  Σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα της Ποντγκόριτσα «Vijesti» και η οποία σημειώνει ότι η φωτογραφίες είναι πραγματικές και ελήφθησαν από μέλη της μασονικής στοάς που συμμετείχαν σε αυτήν τη μυστική συγκέντρωση όπου τα μέλη της εμφανίζονται να φορούν στολές και να φορούν άσπρα γάντια. Στη φωτογραφία εμφανίζονται πολύ γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας του Μαυροβουνίου. Στην Πονγκόριτσα υπάρχουν δύο μασονικές στοές, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας του Μαυροβουνίου. 
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...