Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 13-12-2013.

Μεγάλες στιγμές έρχονται για το Ελληνικό Έθνος. Στιγμές που έρχονται μέσα από φωτιά μεγάλη, μέσα στους καιρούς τής κατοχικής σήψης και τής επελάσεως των εχθρών Χριστού και Ελλάδος. Τώρα ακριβώς είναι η μέγιστη ώρα των Ελλήνων, η ώρα που θα αποκτήσουμε λευτεριά και μεγαλοσύνη, αφού μονάχα ως ελεύθεροι και κραταιοί Έλληνες τιμούμε το όνομά μας.

Το κατοχικό καθεστώς έχει πάρει γραμμή από τον σιωνιστικό νεοταξισμό να μάς φέρει έναν νέο ψεύτικο εμφύλιο. Διαβάσαμε τις προάλλες σε καθημερινή καθεστωτική φυλλάδα από έναν βαθύτατα συστημικό δημοσιογράφο πως αν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συγκεντρώσει πλειοψηφικό ρεύμα, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνει αποδεκτή η απόφαση των Ελλήνων! Κατά το πρότυπο τού σωφρονισμού των παιδιών που θέλουν να κάνουν κάτι κακό, μάς είπε ο καθεστωτικός παπαγάλος.

Αποκαλεί λοιπόν το καθεστώς τής ντροπής δια των γραφίδων του τον ελληνικό λαό ανώριμο και την προστασία τής Πατρίδος μας ανώριμη και επικίνδυνη πράξη. Είναι οι ίδιοι τύποι που δεν πιστεύουν σε Έθνος και Φυλή Ελληνική. Εκείνοι που χειροκροτούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων από πολεμίους τής Ορθόδοξης Πίστης και τής Ελλάδος, προκειμένου να μάς οδηγήσουν σε μια πολυθρησκευτική και πολυφυλετική μη Ελλάδα. Εκείνοι που πριμοδοτούν τις συνευρέσεις με τούς εχθρούς μας και το χάϊδεμα τού παρακράτους, λαμβάνοντας όμοια στήριξη.

«Σωφρονιστές» τύραννοι τού ελληνικού λαού και χειροκροτητές τής πολιτικής «ορθότητας», μήπως διορθώθηκε κάτι στον τόπο και δεν το πληροφορήθηκα; Σταμάτησαν άραγε οι απολύσεις Ελλήνων, οι κατασχέσεις ελληνικών περιουσιών και σπιτιών, οι φοροαρπαγές τού εμποράκου των εθνών, η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και πλούτου; Μήπως σταμάτησαν ακόμη η ανεργία και οι αυτοκτονίες των Ελλήνων, ο αθρόος λαθροεποικισμός, το σκύψιμο στην Παγκοσμιοποίηση και την Τουρκία;

Όχι, τίποτα από τα ανωτέρω δεν σταμάτησε και τίποτα δεν διορθώθηκε, διότι ο θάνατος τής Ελλάδος είναι η ιδεολογία τού ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος. Διότι το αληθινό πολίτευμα που έχουν εγκαθιδρύσει οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες είναι αυτό τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας κι όχι τής δημοκρατίας, αφού δίχως ελεύθερο ελληνικό λαό και ανεξάρτητη Πατρίδα δεν μπορείς να μιλάς για λαϊκή κυριαρχία. Και φυσικά δεν μπορείς να ξεσπιτώνεις την Πίστη των Πατέρων μας στην αγαπημένη Γη τού Άγιου Θεού μας. Δεν μπορείς να υβρίζεις το Αίμα των Ηρώων και να ζητάς να μοιραστούμε με εισβολείς την Ελλάδα μας.

Οι εχθροί τού Ελληνισμού βαδίζουν για να γκρεμίσουν το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής. Τα δεσμά και τα ψεύδη που φτιάξανε για Ελληνισμό και Εθνικισμό θα φέρουν ωστόσο το τέλος τού μισελληνισμού και την αναγέννηση τού Ελληνισμού. Τα προφητικά λόγια των Γερόντων τής Πίστης μας είναι τα λόγια και η βούληση τού Θεού. Έρχονται λοιπόν πολιτειακή ανωμαλία, πτώση των φαύλων, άνοδος τού Ελληνικού Εθνικισμού, έφοδος τής Τουρκίας για αρπαγή ελληνικού εδάφους και καταστροφή των Τούρκων ανάμεσα σε τρία πυρά. Τον Ελληνικό Στρατό, τη Ρωσία και τούς Κούρδους.

Έρχεται η Ανάσταση ταυτόχρονα τής Καθαρής Ελληνικής Πολιτείας και των αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων μέσα από μια νέα Ελλάδα. Και η Ελλάδα αυτή θα είναι η Μεγάλη και Αγία Πατρίδα Όλων των Ελλήνων. Μια Πατρίδα που θα σπάσει τα δεσμά τού λαού της και θα φορέσει το αυτοκρατορικό της στέμμα δια των χειρών τού ίδιου τού λαού της και τού Ένδοξου Ελληνικού Στρατού της. Και εκείνοι που ονειρεύονται πως θα τούς σώσει η απιστία τους και οι ξένες ψευτοσυμμαχικές λόγχες τής Παγκοσμιοποίησης, θα εγκαταλείψουν τα άγια χώματά μας μαζί με τούς τοκοφόρους και τούς βαρβάρους.

Αυτοί που τώρα διατάζουν τούς γραικύλους πολιτικάντηδες να βρουν καταλύματα στους άστεγους Έλληνες, ας βρουν καταλύματα για τούς άστεγους γραικύλους πολιτικάντηδες. Και εκείνοι που μοιράζουν στα τρία το Αιγαίο, ζητούν Τζαμιά και επιθυμούν την τουρκική γλώσσα στην Ελεύθερη Θράκη μας, δεν έχουν άλλο χρόνο παραμονής σε γη ελληνική. Οι Έλληνες έχουν δικό τους πολιτικό λόγο και τον λένε Εθνικισμό. Έχουν Ορθή Πίστη που θα πετσοκόψει εκείνους που βεβηλώνουν τις εκκλησιές της. Έχουν Ελληνική Παιδεία και Πολιτισμό που μάς καλούν πίσω στις ρίζες και τις εστίες μας.

Η προφητεία τού Γέροντος Παϊσίου για την καταιγίδα που μάς φέρνει ο Άνομος και οι πολιτικοί του στρατιώτες στην Ελλάδα και την Χερσόνησο τού Αίμου θα έρθει όταν νομίσουν οι νεοταξίτες πως μάς έχουν τελειώσει. Θα έρθει την ώρα που το χάρτινο κοκοράκι κατά Περικλή Γιαννόπουλο που μάς φόρτωσαν ως ελληνική τάχα πολιτεία θα σχίζεται σε χίλια κομμάτια και θα σκορπίζεται στους τέσσερις ανέμους.

Η Τουρκία κάνει βήματα σε Κύπρο και προσωρινά σύνορα τού Έβρου. Ο δε Ελληνικός Στρατός ασκείται πανέτοιμος για το Ποθούμενο. Η Ρωσία μετακινείται προς τα νερά μας και προσέρχεται να προσεταιριστεί την ελληνική πολιτική σκηνή. Και οι απόγονοι των Σταυροφόρων τής Εσπερίας, οι γιοι τού Νεοταξικού Σκότους ετοιμάζονται να επέμβουν με όχημα τον γεωφυσικό μας πλούτο. Πόλεμος ή τα πάντα στα χέρια μας, μάς λένε. Όμως ο πόλεμος θα έρθει κι εκείνοι θα εξοντωθούν.

Ενότητα, Πίστη και Ατσάλινη Θέληση Έλληνες. Σπρώξτε χάμω το ψευτορωμέϊκο. Η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα έρχεται!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...