Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΑΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ


ΑΘΗΝΑ 8-12-2013.

Η Ελλάς δεν σκύβει ποτέ το κεφάλι της στους τυράννους τής οικουμένης, όσο κι αν μετρούν αυτοί το μπόι με τούς αριθμούς στρατών και χρημάτων. Δεν υποχωρεί στις επιδιώξεις των εχθρών της, διότι έχει μάθει να κάνει πολλά βήματα εμπρός προκειμένου να κατακτήσει τη ζωή και την ελευθερία της.

Αυτή είναι η πραγματική Πατρίδα που μάς αφαίρεσαν. Αλλά θα την ανακτήσουμε. Κοσμοπλάστρα και Ηγεμόνισσα. Θα την ανακτήσουμε συντρίβοντας το ψευτορωμέϊκο που αρέσκεται να φιλάει τα πόδια των μισελλήνων. Ενάντιοι λοιπόν στο κατοχικό καθεστώς στο οποίο η ζωή τού Έλληνα θεωρείται αναλώσιμη και η προστασία τής Πατρίδος από Βαρβάρους και Προδότες «ρατσισμός».

Όταν η γεωπολιτική μας γειτονιά και η αυλή μας βρίσκονται σε πολεμικό κίνδυνο, η Ελλάς δεν νοείται να μένει όμηρος εκείνων που εμπορεύονται την Τιμή της και την βιολογική της ύπαρξη. Δεν επιτρέπεται να ανεχθούμε υπουργίσκους που θεωρούν τιμή τους ότι επί των ημερών τους θα χτιστεί Τζαμί στην Αθήνα, όταν η Άγκυρα μιλάει για τουρκικότητα στη Θράκη και τουρκική μειονότητα στα Δωδεκάνησα.

Δεν γίνεται να μένουν στη θέση τους ξένα σώματα, όταν μέσα στην νάρκη των φιλιών και των τουριστικών και επενδυτικών τους μεθέξεων η Τουρκία στοιχίζεται με συστοιχίες πυραυλικές και πλείστες στρατιωτικές δυνάμεις περιμένοντας τη στιγμή που θα μάς χτυπήσει. Και η στιγμή που περιμένουν οι τουρκομογγόλοι είναι η διεθνιστική και λαθραία ψευτοεπανάσταση που ετοιμάζουν οι νεοταξίτες με τούς ψευτοαντιστασιακούς δωσίλογους.

Οι αφορμές που δίδονται είναι πολλές. Είναι το άνοιγμα τής κερκόπορτας των πλειστηριασμών σε σπίτια και εργασιακούς χώρους, όταν μεγάλες ελληνικές επιχειρηματικές μονάδες κλείνουν και άλλες φεύγουν από τη χώρα. Είναι οι μαζικές απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων και η υπερχρέωση των νοικοκυριών, όταν τα τρωκτικά τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας τρώνε με χρυσά κουτάλια πάντα και οι λαθρομετανάστες μπαίνουν από τα διάτρητα σύνορα σωρηδόν, με τούς λιμενικούς να κατηγορούνται ως ρατσιστές γιατί προστατεύουν την Πατρίδα.

Τα Στρατιωτικά Σώματα όμως συρρικνώνονται. Η εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων θερίζει εισερχόμενη απευθείας από τις φυλακές των προσωρινών μας γειτόνων στην ελληνική επικράτεια. Στη δε παράνομη και κολοβή Βουλή που την θέλουν δίχως Εθνικιστές, τσακώνονται οι προσκυνημένοι αρχοντοραγιάδες με πλαίσιο τον νόμο για τα φάρμακα που στερείται ο χειμαζόμενος λαός μας, ποιος ταυτίζεται τάχα με τις απόψεις τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο Εθνικιστής δεν ταυτίζεται ποτέ με κανέναν εθνοπροδότη και κανέναν ρίψασπη. Αν θέλουν οι σκυφτές μαριονέτες τού νεοταξισμού να κάνουν παιχνίδια εντυπωσιασμού με τις νομοθετικές πράξεις και τα παζάρια τους για το ποιος αντιστέκεται και ποιος όχι, η αλήθεια είναι ότι η μόνη Εθνική Αντίσταση λέγεται Εθνικοκοινωνισμός.

Την ίδια ώρα τα φιλαράκια τού ντόπιου νεοταξισμού, οι Αλβανοί, τοποθετούν μνημεία στην κατεχόμενη Αυλώνα που γράφουν για το πώς «αμύνθηκαν» οι κατσαπλιάδες για την «ανεξαρτησία» τους από τους «σοβινιστές» Έλληνες! Και στην Κύπρο οι κατακτητές «τουρκοκύπριοι» που αναγνώρισε το ελληνόφωνο υπουργείο εξωτερικών με κουβεντούλες κοτζαμπάσηδων δεν θέλει να αποδώσει την Αμμόχωστο στην ελεύθερη, ημικατεχόμενη από μνημόνια και ελληνόφωνους κι αυτή, Κύπρο μας. Οι κατακτητές θέλουν την τουρκοποίηση τής Κύπρου γρήγορα και δίχως κουβέντες.

Με ποιους λοιπόν θα μπορούσε ποτέ να μιλήσει ένας Ανδρείος Έλληνας με Ελληνική Ιδεολογία; Ανδρείος Έλληνας είναι οπωσδήποτε και Εθνικιστής Έλληνας και Ελληνική Ιδεολογία είναι αναμφισβήτητα ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Διότι Έλλην είναι αυτός που συλλογάται ελεύθερα και διαφεντεύει τον τόπο του για το καλό των παιδιών του και την πρόοδο τής ελληνικής κοινωνίας δίχως διαχωρισμούς τσέπης.

Μόνο προαπαιτούμενο είναι ο Πατριωτισμός και η Πίστη. Και Πιστός Έλλην είναι εκείνος που βαστάει τον Χριστό στο Άγιο Βήμα Μέγα Βασιλέα και εκείνος που μεγαλώνει την Ελλάδα γυρνώντας την στα χώματα που μάς έκλεψαν οι άτιμοι που μάς ζώνουν. Έμποροι των εθνών και Νενέκοι δεν έχουν καμία θέση πλην τής παντελούς εξαλείψεως. Στην Φυσική Ελλάδα θέση έχουν μονάχα οι Έλληνες στο Αίμα και το Ήθος.

Τα ταμεία τού κράτους και οι χυμοί τής ελληνικής γης ανήκουν μονάχα στο λαό μας. Και ο λαός μας δεν υπέγραψε κανένα προσκυνοχάρτι. Οι κλέφτες, οι ανήθικοι και οι διχαστές θα σταλούν πεσκέσι στα αφεντικά τους. Η Πατρίδα μας τούτες τις ώρες είναι το ταμπούρι μέσα από το οποίο δίνουμε τη μάχη τής ζωής μας. Το Ελληνικό Έθνος είναι το Κάστρο τής Φυλής μας. Και ο υπέρτατος Νόμος τής Ελληνικής Φυλής λέγει πως ο δρόμος μας είναι μακρύς και νικηφόρος. 

Οι ασπίδες και τα όπλα μας είναι στραμμένα προς τα εμπρός. Μόνον εμπρός. Ολική επαναφορά τού Έθνους μας. Ολοκληρωτική κυριαρχία τού Ελληνικού λαού. Να φτιάξουμε ένα αληθινά ελληνικό κράτος που θα υπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα και δίκαια. Ένα κράτος αληθινά δυνατό όπως λέει η λέξη, που θα δίδει στέγη και δουλειά στα δικά του παιδιά. Και ο Στρατός τής Εθνικιστικής Ελλάδος θα φέρει νέα σύνορα και λευτεριά ολόγυρα στις δικές μας προαιώνιες πατρίδες.

Ψηλά οι Σημαίες. Η Νίκη είναι δική μας! Για τα Παιδιά μας και την Πατρίδα με Βασιλιά τον Άγιο Θεό μας και όπλο τον Εθνικισμό μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...