Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 19-12-2013.

Κουβεντιάζει το ψευτορωμέϊκο με τον βάρβαρο κατακτητή. Ακόμη δεν έχει στεγνώσει το ελληνικό αίμα από τα εγκλήματα τού Τούρκου που έρχεται να πάρει κι άλλες ψυχές. Δεν έχουν αποδοθεί τα κλεμμένα, αλλά έρχεται να πάρει κι άλλα χώματα. Όμως ο Θεός κουβεντιάζει με την αληθινή Ελλάδα και τής λέγει πως έφτασε το πλήρωμα τού χρόνου να αφήσει το λήθαργο και να τρανωθεί.

Θυμάμαι κάποια άγια λόγια και τα βλέπω σαν αποφάσεις και πράξεις στην πολιτική καθημερινότητα τού καιρού μας. Θυμάμαι τα λόγια που έχω ακούσει πως είπε ο Πατέρας Παίσιος. Από τούς πιστούς θα έρθει ο σηκωμός των Ελλήνων. Και άμα δείτε τούς Εθνικιστές να έρχονται…Και ακόμη θυμάμαι κάποια άλλα λόγια που άκουσα όταν ήμουν μικρός, ότι εκεί που θα γίνονται κουβέντες με τον Τούρκο, ο αιώνιος μπαμπέσης θα χτυπήσει. Αλλά η Ελλάς θα πολεμήσει με τον Τίμιο Σταυρό και την Γαλανόλευκη Σημαία και θα γενεί πάλι Αυτοκρατορία!

Το θέμα τού Τζαμιού έρχεται να μάς φέρει την ανάκαμψη τής οθωμανικής κατοχής και οι Πιστοί Έλληνες, Πιστοί σε Χριστό και Ελλάδα, εγείρονται. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σήκωσε το λάβαρο τής νέας ελληνικής επανάστασης στο πλευρό των ελληνορθόδοξων αδερφών μας. Και τούτη η ιστορική στιγμή σημειώθηκε όταν ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου ερχόταν στην κατεχόμενη από τον Νεοταξισμό Αθήνα και η Άγκυρα μάς έλεγε πως έως το καλοκαίρι θα κάνει την Αγιά Σοφιά μας Τζαμί!

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες συμφώνησαν σε όλα με τον επιστάτη τής Παγκοσμιοποίησης στην γεωπολιτική αυλή μας. Γιατί από την ίδια μήτρα προέρχονται ο εμποράκος των εθνών και ο Τούρκος, ο νους και οι λόγχες τού μισελληνισμού. Οι πλουτοκράτες χορηγοί και το κατοχικό καθεστώς πάνε να σηκώσουν τείχη αλλοδόξων εισβολέων και οι συνομιλίες με τούς πασάδες σφραγίζουν την νομή τού Αιγαίου και τού πλούτου μας, την άρνηση των ελληνικών ολοκαυτωμάτων από τούς Τούρκους, την τουρκοποίηση μέσω συνδιοίκησης τής Θράκης και τής Κύπρου και φυσικά τα Τζαμιά.

Το κακό δρομολογείται όταν μεθοδεύεται η συρρίκνωση και η διάλυση τής Εθνοφρουράς στην Κύπρο μας και ο Τούρκος πρωθυπουργός προσθέτει στις διεκδικήσεις του, δίπλα σε Θράκη και Νησιά, τη Θεσσαλονίκη μας. Λόγοι οικονομίας εμφανίζονται ως το αίτιο τής καταργήσεως τής Εθνοφρουράς στην κατεχόμενη Ελληνική Μεγαλόνησο. Δεν την χρειάζονται οι προσκυνημένοι εκείθε μάς λένε, έχουν τούς ψευτοσυμμάχους. Ίδιοι σκυφτοί πολιτικάντηδες σαν τούς συναδέλφους τους στην Μητέρα Ελλάδα που κλείσανε το Β Σώμα Στρατού στην Ελεύθερη Μακεδονία μας.

Εκείνοι που υποθηκεύουν και εκείνοι που λεηλατούν το Ελληνικό Έθνος δεν το κάνουν για να το σώσουν. Το κάνουν για να το διαλύσουν. Στις υποθήκες οι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας και στη λεηλασία οι σωτήρες των ξεπουλημένων κι όχι τής Ελλάδος, οι ψευτοσύμμαχοι στο πλευρό τού ψευτορωμέϊκου. Και έτσι βάζουν τούς Έλληνες να γενούν νοικάρηδες τού τόπου τους και ζητιάνοι τής ζωής τους για να μην πετάξουν στον Καιάδα τούς χαλαστήδες τής ιστορίας και τής αποστολής Πατρίδος και λαού.

Διαβάζετε αγγελίες ανήμπορων Ελλήνων που εκλιπαρούν να βρουν ένα αερόθερμο, γιατί δεν έχουν τρόπο να ζεστάνουν μες στη βαρυχειμωνιά τα παιδιά τους. Κλείνουν δουλειές, κλείνουν σχολεία, κλείνουν νοσοκομεία, η παιδεία τους αθωώνει νενέκους και κατηγορεί Έλληνες. Οι Έλληνες αυτοκτονούν, οι Εθνικιστές διώκονται, η Ορθοδοξία λοιδορείται. Για να βρεθούμε ξαρμάτωτοι, εξ αρχής ηττημένοι, διχασμένοι και η Ελλάδα διαμελισμένη.

Όμως δεν θα συμβεί έτσι. Άλλες βουλές έχει ο Θεός, απόλυτα δίκαιες και ξεκάθαρα ελληνικές. Και ο ελληνικός λαός έχει μεν χάσει πολλά, αλλά έχει κρατήσει άσβεστο το Πάθος για Βασιλέα Χριστό και Μεγάλη Ελλάδα. Δεν μάς αρέσει να μάς παίρνουν τον κόσμο μας. Μάς αρέσει να εξαπλώνουμε τον Ελληνισμό μας.

Εκεί επάνω λοιπόν, ξάφνου ο Ρώσος λέει πως αν η Τουρκία χτυπήσει την Ελλάδα, τότε η Ρωσία θα χτυπήσει την Τουρκία. Αναφέρεται στα Ίμια και στα ρωσικής κατασκευής όπλα τού Ελληνικού Στρατού που σκεπάζουν προστατευτικά το Ελληνικό Αρχιπέλαγος, το Αιγαίο Μας. Οι πύραυλοι S 300 τίθενται σε δοκιμαστικές ασκήσεις για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Τα αποβατικά σκάφη των Ενόπλων μας Δυνάμεων είναι κι αυτά σε ετοιμότητα.

Οι ασκήσεις των Φρουρών τής Ελλάδος μας και απελευθερωτών των προσωρινά σκλάβων πατρίδων μας είναι διαρκείς, μέρα και νύχτα, σε καθημερινή βάση, από τον Έβρο και τα Νησιά τού Αιγαίου έως την Κρήτη μας. Το βλέμμα χαϊδεύει Κύπρο και Πόλη.

Οι δε προσωρινά Μεγάλες Δυνάμεις έρχονται στα νερά μας, η μια πίσω από την άλλη. Είναι το αιματηρό ραντεβού που θα έχουν επάνω στην επικράτεια τού Βυζαντίου, όπως έλεγε ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Η δε Ρωσία που μετάφρασε πρόσφατα το Σύνταγμά της στα ελληνικά και κοιτάει τον Εθνικισμό μας θετικά, αγριεύει στο ΝΑΤΟ τής σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης για λόγους συμμαχικών συσχετισμών και γεωπολιτικής, από Ουκρανία έως Ελλάδα.

Γκρεμίζουμε τούς προσκυνημένους. Γινόμαστε Κύρηδες τού Άγιου Τόπου μας. Ανασταίνουμε το Κάστρο τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος με τα Ιερά Ελληνικά Όπλα. Και στα ερείπια των δούλων τής Ανομίας ορθώνεται η Μεγάλη Πατρίδα τού Θεού και τού Λαϊκού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...