Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΕΘΝΟΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΙΟΣΥΝΗΣ



ΑΘΗΝΑ 6-12-2013.

Η αποδόμηση τής Πατρίδος μας από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες έχει γίνει σαράκι που θέλει πάτημα στο κεφάλι. Επιχειρούν με ντροπολογίες και νομοθετικά κακουργήματα να εξαλείψουν τους προαιώνιους μηχανισμούς τής οικογένειας και των ενόπλων δυνάμεων για να σβήσουμε από τον χάρτη. Πιστοποιούν δηλαδή οι ίδιοι οι κατοχικοί μεταπράτες τής παγκοσμιοποίησης πως ο σκοπός τους ήταν ανέκαθεν η ανήκεστη βλάβη τού Έθνους μας.

Προσπαθούν να κάμουν νόμιμους τούς ψευτογάμους των ανώμαλων και την ίδια στιγμή κλείνουν ελληνικά στρατόπεδα σε ακριτικές περιοχές που ορέγονται νεοταξίτες και γειτονικοί βάρβαροι. Βέβαια, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις τής καταπατήσεως των ιερών και των οσίων τής Φυλής μας, υπάρχουν και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι καθεστωτικοί ψευτοτσαμπουκάδες και ψευτοφωνακλάδες που λειτουργούν ουσιαστικά με τον τρόπο που λειτουργεί ο τσιλιαδόρος για λογαριασμό τού κλέφτη.

Εν μέσω λοιπόν οικονομικής κατοχής, υπογεννητικότητας και αυτοκτονιών, οι κραγμένοι υπήκοοι τού ψεύτικου ανθρωπισμού και τού νεοταξισμού κάμουν το έσχατο βήμα για να πετύχουν δύο πράματα μαζί. Την θεσμοθέτηση τής φυσικής εκτροπής και την διάλυση τής ελληνικής οικογένειας, με στόχο την στειροποίηση τής ελληνικής κοινωνίας. Και την ίδια στιγμή που ανακαλύπτονται ψεύτικες μειονότητες και συνάπτονται συμφωνίες αρπαγής γεωφυσικού πλούτου με την αποδοχή των εχθρικών διεκδικήσεων, αποσύρονται μείζονες στρατιωτικές γραμμές αμύνης.

Ο Ελληνισμός είναι Έθνος ξακουστό για την Πίστη και την Αντρειοσύνη του. Αυτές τις δύο θεμελιώδεις αξίες είναι που μάς χτυπούνε ανθέλληνες και αντίχριστοι. Να μάς αποκόψουν από τις ρίζες και τη φύση μας. Και για να το πετύχουν αυτό οι προσκυνημένοι αρχοντοραγιάδες, για να εκτελέσουν τις εντολές που έχουν πάρει από τον σιωνιστικό νεοταξισμό, επικαλούνται τις καταδίκες και τις ανύπαρκτες εγγυήσεις των ψευτοσυμμάχων. Μάς βάλανε πρόστιμο που δεν βάζουμε σύμφωνο συμβίωσης στους κίναιδους αυτοί που δέχονται «Τούρκους» σε Θράκη και Δωδεκάνησα και βλέπουν «Μακεδόνες» στα Σκόπια και την Ελεύθερη Μακεδονία μας!

Ιδού λοιπόν ο σκοπός τού αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που πήραν από τα αφεντικά τους συνταγμένο και σκίστηκαν για την ψήφισή του. Για να γεμίσει η Ελλάς λαθρομετανάστες μα και ανηθικότητα. Για να σταματήσουν οι «κακοί» Έλληνες Εθνικιστές να πειράζουν τάχα τούς διαφορετικούς. Μέσα στους «ευπαθείς» βέβαια δεν συμπεριλαμβάνονται οι Έλληνες που μειώνονται και που χάνονται από τη μάστιγα των μνημονίων και τού πολυπολιτισμού.

Και στην Βέροια οι ανελλήνιστοι κλείσανε το Β Σώμα Στρατού με εκατό χρόνια αιματοβαμμένης και ένδοξης ιστορίας στη λευτεριά και το μεγάλωμα τής Πατρίδος. Όταν διαβάσει κάποιος το όνομα αυτού τού Σώματος θα καταλάβει τα πάντα. Βασιλεύς Φίλιππος ο Β, ο πατέρας τού Μεγαλέξανδρου! Ο Βασιλιάς που έβαλε τις βάσεις για την ελληνική κοσμοκρατορία που έφτιαξε ο γιος του, ο Μέγιστος των Ελλήνων. Το δε Β Σώμα Στρατού συνέβαλε τα μέγιστα στην μερική αποκατάσταση τής Φυσικής Ελλάδος πριν ανακόψουν την εθνική και ιστορική δικαιοσύνη οι πολιτικάντηδες.

Τώρα λοιπόν οι επίγονοι τής ίδιας πολιτικής ξενοκρατίας έχουν δώσει το όνομα τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Το έχουν δώσει με την προσθήκη κάποιων σύνθετων επικαλύψεων που δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παρά την δημιουργία των προϋποθέσεων για να μάς πάρουν οι μισέλληνες και την υπόλοιπη Μακεδονία. Αυτοί που βλέπουν εμπορικές συμφωνίες και ευέλικτες ζώνες με τούς κατακτητές ελληνικής γης δεν πρόκειται να διστάσουν να ολοκληρώσουν το έγκλημα προς Βορρά και Ανατολή.

Εδώ είναι Ελλάς και όποιοι δεν το έχουν καταλάβει, θα τούς δώσουμε να το καταλάβουν εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Και είμαστε πάρα πολλοί πλέον. Έχουμε δίπλα μας όλους τούς Αληθινούς Έλληνες που πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα. Προορισμός μας είναι να φτιάξουμε αληθινό ελληνικό κράτος. Και αληθινό ελληνικό κράτος είναι εκείνο που ανθεί στα γεννήματα και τα χώματά του. Είναι ο Ναός μέσα στον οποίο κατοικούν η Τιμιότητα και ο Ηρωισμός, η Πίστη και ο Πολιτισμός, το Ελληνικό Αίμα και η Ελληνική Κυριαρχία.

Αυτή η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς είναι ασύγκριτα πιο δυνατή από το ψευτορωμέϊκο, γιατί στηρίζεται στα ακλόνητα θεμέλια τής Φυλής και στην Ορθή Τάξη των Πραγμάτων που είναι βαθιά Ελληνική. Ο Έλλην χειρίζεται το ίδιο επιδέξια τον Λόγο και το Ξίφος. Είναι η Θεία Φύση και η Ατσάλινη Θωριά τού Νικητή που έχει μάθει να χτίζει Ελλάδα και να διδάσκει ήθος, δίδοντας στα παιδιά του την Πατρίδα με μια και μόνη εντολή. Τίμα Όπλα και Αξιοπρέπεια Προγονική κάνοντας καλύτερη Πατρίδα και άξιους απογόνους.

Καλύτερη Πατρίδα σημαίνει Μεγαλύτερη και Δυνατότερη Ελλάδα. Και για να φτιαχτεί αυτή η Φυσική Ελλάδα απαιτούνται περισσότερα ελληνόπουλα. Εντολή άλλωστε που έδωσε ο ίδιος ο Θεός μας όταν είπε τη γνωστή φράση «αυξάνεστε και πληθήνετε και τον κόσμο κυριεύσατε». Δεν χωράνε λοιπόν εδώ ριψάσπιδες και άπιστοι απέναντι στο Νόμο τής Φύσης και τής Φυλής τον οποίο και θα κάνουμε πράξη, αποκαθιστώντας ελληνική εξουσία και εδαφική κυριαρχία.

Να απλώσουμε τον Ελληνισμό μας πλέριο και αυτεξούσιο. Να πάρουμε τη γη και να τής δώσουμε ελληνική ανάπτυξη. Να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας με την δύναμη τής Ελληνικής Οικογένειας. Με τον Στρατό Φρουρό τής Μεγάλης και Εθνικιστικής Ελλάδος μας. Τίποτα δεν μάς σταματά! 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...