Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



ΑΘΗΝΑ 4-12-2013.

Το ψευτορωμέϊκο έχει όλα τα συμπτώματα τής βαρύτερης νόσου που μπορεί να παρουσιάσει ένα κατ’ ευφημισμόν κράτος. Και το όνομα τής νόσου είναι ακράτεια δωσιλογισμού. Παρουσιάζεται σ’ όλα τα στυγνά και κατοχικά καθεστώτα που λειτουργούν μονάχα για να διαπομπεύουν το λαό και να διασύρουν το Έθνος, έννοιες άλλωστε που οι τύραννοι τις μισούν βαθύτατα.


Το ελληνόφωνο κράτος λοιπόν έχει βαλθεί να εκπορνεύσει τη Φυλή μας, αδιαφορώντας για προσχήματα και για την πραγματική αποστολή τού εθνικού μας κράτους. Αυτό άλλωστε το έχει προ πολλού καταργήσει όταν έκαμε τούς εχθρούς μας «συμμάχους» και την εθνική κυριαρχία εμπορεύσιμη αξία. Οι δε Αξίες μας διαρκώς ισοπεδώνονται, ο εθνικός λόγος παρακολουθείται, ο πατριωτισμός και η πίστη επιχειρούνται να τυλιχτούν σε μια κόλλα ανίερου ψευδονόμου.

Βρισκόμαστε ενώπιον τής εθνοβλαβούς και προδοτικής πολιτικής των ανοικτών συνόρων, μια πολιτική στην οποία συμφωνεί ολάκερο το κατοχικό καθεστώς. Σύνορα ανοικτά στις ελεύσεις και τις νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, στις ανεγέρσεις κατοχικών θρησκευτικών χώρων, στην ανηθικότητα, στις παρακολουθήσεις μυστικών υπηρεσιών. Σύνορα που μπάζουν από παντού, αφήνοντας χώρο ειρηνικής εισβολής στους τοκογλύφους τού εμποράκου των εθνών και τούς βαρβάρους που μάς ζώνουν για να ρημάξουν τις ζωές μας και τη γη μας.

Η ύπαρξη των ανοικτών συνόρων σημαίνει την ουσιαστική κατάργηση αυτών και τού εθνικού μας κράτους, την υποταγή τής Ελλάδος στις ορέξεις τής Παγκοσμιοποίησης λίγο πριν την έκρηξη μιας κανονικής συμπλοκής. Βρισκόμαστε δηλαδή μπροστά στο άνοιγμα ενός διαδρόμου για την έλευση μιας κοινωνικής αναταραχής και μιας πολεμικής εισβολής, την ώρα που το Έθνος εμποδίζεται να εκτελέσει την αποστολή του. Και αποστολή τού Ελληνικού Έθνους είναι η συνοχή τής Φυλής, η ανάπτυξη τής Πατρίδος και η κατατρόπωση των πολεμίων της.

Το κατοχικό καθεστώς εισήγαγε προσφάτως στη Βουλή το εθνοκτόνο «αντιρατσιστικό», δηλαδή ανθελληνικό και αντιεθνικιστικό νομοσχέδιο, στην κατεύθυνση τής φιμώσεως των Ελλήνων και τής διαμορφώσεως ενός πολυφυλετικού «κράτους» δίχως Πίστη, Ελληνικότητα και Ήθος. Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που υπαγόρευσαν οι ψευτοπεριούσιοι ψευτοσύμμαχοι, οι γραικύλοι κατήγοροι τού Λαϊκού Εθνικισμού νομοθέτησαν τη συλλογική ευθύνη που υποστηρίζει τάχα ο Εθνικισμός μας, ανακαλύπτοντας ανύπαρκτη ελληνική βία σε βάρος ξένων!

Κι εγώ που νόμιζα πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που πεινάνε, αυτοκτονούν και δολοφονούνται από μνημόνια και γυρολογισμό. Πως οι Έλληνες, όντες επιπλέον υπό συνθήκη υπογεννητικότητας, κινδυνεύουν να γίνουν μειονότητα στην πατρίδα τους και η πατρίδα τους μη ελληνική. Πως η Ελλάς είναι χριστιανική χώρα και Έθνος Ελλήνων κι όχι αποικία.

Φαίνεται μάλιστα πως οι Έλληνες βρήκαν εργασία και ασφάλεια, η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα πατάχθηκαν, οι τοκογλύφοι διώχτηκαν και οι σκλάβες πατρίδες μας λευτερώθηκαν. Ασφαλώς τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει. Μήτε Νόμος Δικαίου μήτε Νόμος Φυλής εφαρμόζεται. Μήτε τα δεσμά σπάσανε μήτε η γεωπολιτική αυλή μας έγινε παράδεισος.

Η Πίστη μας γίνεται θύμα συμβούλων τού ραγιαδισμού που λέγουν να μην κάνουμε το Σταυρό μας, γιατί θα μάς πουν πως δεν έχουμε αυτοεκτίμηση! Όμως μάς επιτρέπουν να κουβαλήσουμε δια τής βίας τον Σταυρό τού Μαρτυρίου σαν τον Χριστό μας, όταν τα παιδιά λιποθυμάνε από πείνα στο σχολείο, όταν οι απολύσεις και οι κατασχέσεις σπιτιών εγκρίνονται από τούς ελληνόφωνους τύραννους.

Η ξενοκρατία λοιπόν επελαύνει κανονικά σε κοινωνία και πολιτεία. Ο λαθροεποικισμός και η λαθροεξουσία έχουν φροντίσει να επιβληθούν με όλους τούς τρόπους. Νομικούς, τρομοκρατικούς, ψευτοανθρωπιστικούς, ψευτοσωτηριώδεις. Στην εξουσία διαμορφώνουν μια νέα τάξη διαχειριστικών πραγμάτων και στην κοινωνία μάς μετατρέπουν σε «κοσμοπολίτες».

Η δε ζωή μας γίνεται ανοικτή κι αυτή σαν τα εθνικά και οικονομικά σύνορα. Ο γείτονας πρέπει μάς λένε να καταγγέλλει τον γείτονα για τις φορολογικές του παραβάσεις με αμοιβή και οι μυστικές υπηρεσίες τής Εσπερίας παρακολουθούν ανοικτά και άφοβα τις επικοινωνίες τού δήθεν ελληνικού κράτους. Ρουφιάνεμα σε όλο το άθλιο μεγαλείο του από ένα «κράτος» που εφαρμόζει σιωνιστικές και πάσης άλλης μορφής ξένες διαταγές, ενώ συνομιλεί με τούς Σκοπιανούς και Τούρκους διεκδικητές ελληνικής γης.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι αποφασισμένο να ελευθερώσει την Πατρίδα μας και να μετουσιώσει σε πολιτική πράξη τούς πόθους τού ελληνικού λαού και τα δίκαια τού Ελληνικού Έθνους. Η αστική κοινοβουλευτική τυραννία είναι εχθρός μας και δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Η Ελλάς θα επανέλθει στην πρότερη μορφή της. Θα ξαναγίνει Εθνικό, Φυλετικό και Λαϊκό Κράτος. Οι οικονομικές και παραγωγικές διαδικασίες θα εθνικοποιηθούν μαζί με τούς φορείς που τις χειρίζονται. Η δε κοινωνία θα αποδοθεί αποκλειστικά στους Έλληνες που θα ενισχυθούν για να φτιάξουν εργασίες και μεγάλες ελληνικές οικογένειες.

Δεν χρειαζόμαστε εμβολιασμούς μήτε σε τοκογλύφους μήτε σε πληθυσμούς. Η αναχρηματοδότηση τού κράτους κι όχι τού παράνομου χρέους θα γίνει από τούς καρπούς και τούς χυμούς τής γης μας. Το δε μεγαλύτερο δείγμα επιτυχίας τού Έθνους μας είναι τα πολλά παιδικά ελληνικά χαμόγελα. Οι νόμοι θα εφαρμοστούν εξαφανίζοντας ξενοκρατία και ανηθικότητα. Τα δε μνημεία και οι «φιλίες» τής κατοχής θα καταπέσουν. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα θα φτιάξει νέα σύνορα με τον Ένδοξο Στρατό της, λυτρώνοντας τις σκλάβες Πατρίδες μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...