Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 28-1-2014.

Χτυπούνε τα σήμαντρα τού νέου και απολύτως αναγκαίου εθνικού απελευθερωτικού αγώνα. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η φωνή τού Ελληνικού Έθνους. Να τσακιστούν έμποροι και βάρβαροι που μάς ζητούν επιτακτικά να πουλήσουμε τις ιστορικές μας μνήμες και τα ιερά κληροδοτήματα των παιδιών μας. Για το δήθεν καλό μας, όπως πάντα!

Αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των διεθνών «διασωστών» και των γραικύλων πολιτικάντηδων μπροστά σε όσα μάτια είχανε μείνει ακόμη ερμητικά κλειστά. Σε όσους αλαφροΐσκιωτους μετρούν τα πάντα με το χρήμα, ακόμη και όταν φορούν το περιλαίμιο τού σκλάβου στο λαιμό. Και τώρα, ο εμποράκος των εθνών, ίδιος με τον σαιξπηρικό εμποράκο της Βενετίας, ζητάει το κόψιμο αυτού τού λαιμού.

Μάς δολοφονούν, μάς ξεσπιτώνουν και τώρα μάς λένε γιατί φτιάξανε τα μνημόνια και μάς πήρανε την εθνική κυριαρχία. Γιατί μάς βάλανε να μιλήσουμε με τούς κλέφτες των συνειδήσεων και με τούς βάρβαρους κλέφτες των εδαφών μας. Για να μάς καταστήσουν άψυχους, νεκρές συνειδήσεις και να μάς πάρουν ολάκερη Πατρίδα.

Αυτό θέλουνε. Αυτός και ο λόγος που βασιλεύει παντού η ανηθικότητα, ο γραικυλισμός και η ατιμωρησία τού ανθελληνισμού. Και τώρα βγαίνουν οι φυλλάδες τού Παγκοσμιοποιητή Τυράννου και οι κάθε λογής φυσικοί απόγονοι τού Έλγιν και μάς προτείνουν να ιδιωτικοποιήσουμε τούς Αρχαιολογικούς μας Χώρους.

Μάς ζητούν να πουλήσουμε την ψυχή μας, τα Νάματα των Σοφών, το Αίμα των Ηρώων. Να παραδώσουμε το άβατο τού Ελληνισμού που μάς δίδει ώθηση κάθε φορά που κοιτάμε προς τα πίσω, για να κάνουμε νέα και στερεά βήματα προς τα εμπρός, στην Λεύτερη και Φυσική Ελλάδα.

Το έχουν πράξει πολλές φορές αυτό το ανοσιούργημα οι πολιτισμένοι τάχα εχθροί, αυτοί που μάς τούς παρουσιάζουν οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες και οι θεσμικοί τους ακόλουθοι ως καλούς φίλους και συμμάχους. Το έχουν πράξει άλλοτε με τις λόγχες, άλλοτε με πολιτικούς όρους και συνθήκες προδοσίας, άλλοτε και με τα δύο βρώμικα τερτίπια μαζί. Και συνεχίζουν. Είναι αυτοί που μας στήσανε δάνεια, μνημόνια, χρεοκοπίες, εισβολές βαρβάρων, εμπόριο τής ιστορίας και εδαφικό ακρωτηριασμό, από τις παλιές κατοχές έως την παρόμοια σημερινή κατοχή.

Μέγιστοι ένοχοι οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες που οδηγούν τον λαό στον οποίο δήθεν ανήκουν στη φτωχοποίηση και το θάνατο. Αυτοί που αφήνουν τούς βαρβάρους τής γειτονιάς μας ως λαθροεισβολείς να κλέβουν και να δολοφονούν ηλικιωμένους και απροστάτευτους Έλληνες. Αυτοί που διώκουν τούς Φρουρούς τού Ελληνισμού Εθνικιστές και αφήνουν ασύδοτους τούς συνεργάτες τής κατοχής δολοφόνους τους. Αυτοί που ξαρματώνουν Εθνική Άμυνα και στρατόπεδα για να ανοίξουν το δρόμο στην σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.

Και το κακό βαθαίνει. Ο πόλεμος που δεχόμαστε αυξάνεται. Οι προκλήσεις που δεχόμαστε είναι οι ειρηνικές τάχα σφαίρες πριν τον συμβατικό πόλεμο, αφού δεν πρόκειται να γονατίσουμε. Και έτσι έρχονται νέα μνημόνια και νέα αιματηρά μέτρα για να μάς κρατήσουν γονατιστούς. Αιώνια αιχμάλωτους.

Και στη Θράκη μας οι Τούρκοι ζητούν εγέρσεις των Ελλήνων μουσουλμάνων, αυτών που κατά παράβαση τής Διεθνούς Συνθήκης τής Λοζάνης αποκαλούν «Τούρκους». Όπλο που χρησιμοποιεί η Άγκυρα είναι ο διορισμός των θεολόγων τού Κορανίου από την Ελληνική Πολιτεία. Την ίδια ωστόσο Πολιτεία που ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, μέσα από τα καθεστωτικά κόμματα που διώκουν και φυλακίζουν τον Λαϊκό Εθνικισμό μας, κλείνει συνεργασίες εκλογικές με τούς τουρκόψυχους πράκτορες τού γνωστού προξενείου.

Οι προκλήσεις όμως συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και στο στρατιωτικό επιχειρησιακό επίπεδο. Με νέα πολεμικά σκάφη τής Τουρκίας που βολτάρουν με τα οπλικά τους συστήματα ανοικτά, από το Καστελόριζο μέχρι την Τζια προσφάτως και εν συνεχεία μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου. Μάς τονίζουν οι συνεργάτες και προσφάτως ανταγωνιστές τού σιωνιστικού νεοταξισμού ότι θέλουν και γεωφυσικό πλούτο και εδάφη.

Από κοντά ακολουθούν την θνησιγενή Τουρκία οι «μεγάλοι μας σύμμαχοι». Με τα πολιτικά και τα επιχειρηματικά τους εργαλεία. Στην Ελεύθερη Θράκη μας οι Ψευτοευρωπαίοι ζητούν την δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών. Ζητούν τη δημιουργία ανεξάρτητων διοικητικών και οικονομικών περιοχών που θα ελέγχονται απόλυτα από αυτούς. Φτηνά μεροκάματα, ξένοι εποικισμοί, εθνικός ακρωτηριασμός. Και μια ιρλανδική αεροπορική εταιρία διαφήμισε πρόσφατα την επιχείρησή της, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων σημαιών, τη σημαία τής «ανεξάρτητης και μη ελληνικής Κρήτης» που θέλουν τα διεθνή κοράκια τής Ενέργειας.

Μετά από όλα τούτα, ξανασκέφτηκα τα λόγια τού Κωστή Παλαμά. «Κριτές, θα μάς δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί». Ιδού λοιπόν που χρωστάμε εμείς οι Έλληνες χρέος μέγα και ιερό. Στους Ήρωες και στα παιδιά μας. Και ιδού που θα κατευθυνθούν οι δικές μας Εθνικές Ενέργειες. Στην Τρανή Ελλάδα που κίνησε για να έρθει, τής κόψανε οι πασίγνωστοι το δρόμο και τώρα θα την αναστήσουμε ως Γενναία και Φυσική Ελλάδα.

Θα αποκαταστήσουμε Έθνος Μεγάλο και Γερό και Κοινωνία Δίκαιη. Όλα ελληνικά και αποκλειστικά με τις δικές μας πράξεις. Θα δικαιώσουμε όσους έφυγαν και θα δώσουμε την ωραιότερη κληρονομιά τού κόσμου στα ελληνόπουλα. Οι Μνήμες μάς οδηγούν μπροστά και μάς δυναμώνουνε. Είναι μονάχα δικές μας. Και τα χώματά μας είναι δικά μας. Λεύτερα και προσωρινά σκλαβωμένα. Ιδρώτας και Αίμα ανήκουν μονάχα στη Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...