Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΑΙ



ΑΘΗΝΑ 9-1-2014.

Το Ελληνικό Έθνος έχει διαβεί πολλές φορές δια πυρός και σιδήρου. Έχει φτιάξει λαμπρούς πολιτισμούς και αυτοκρατορίες, ευρισκόμενο στο πιο προσοδοφόρο γεωπολιτικό οικόπεδο τής οικουμένης. Έχει όμως παράλληλα προσελκύσει σε βάρος του συμμορίες μίσους που θέλησαν να χτίσουν τις δικές τους αυτοκρατορίες πάνω στο αίμα, την αρπαγή και τον πόνο τού λαού μας, προκειμένου να κατακτήσουν σε βάρος τής Ελλάδος περάσματα, πλούτο και εξουσία.

Μα από την άλλη πλευρά είχαμε και έχουμε μέχρι σήμερα τούς ελληνόφωνους πωλητές γης ελληνικής που σαν τα φίδια κουλουριάζονται στον κόρφο μας για να προσποιηθούν τούς δικούς μας τάχα ταγούς. Για να ανταλλάξουν την Πατρίδα με την ελέω τού κατακτητή εξουσία τους.

Η δειλία ενάντια στον ηρωισμό. Η φιλαργυρία ενάντια στον πατριωτισμό. Η ανηθικότητα ενάντια στην ηθική και το φιλότιμο. Το ξεπούλημα των ιερών και των οσίων για μια θέση κάτω από την προστασία τάχα των μεγάλων δυνάμεων. Δυνάμεων που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Αίμα, Φυλή, Πατρίδα, Θεός και Δίκαιο, αλλά έχουν μάθει να διοικούν στρατούς από άβουλους σκλάβους.

Στον καιρό τής Άλωσης τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης τα τείχη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας έπεσαν από μέσα, με το άνοιγμα της κερκόπορτας από ξένα σώματα που είχαν εισχωρήσει και ψευτορωμέϊκες ματαιοδοξίες.

Στον καιρό τού Εικοσιένα ο Μπραίμης είχε βάλει σκοπό τής κατακτητικής του καριέρας να εξοντώσει όλους τούς Έλληνες και να φέρει από την Ανατολή φελάχους αραπάδες για να αντικαταστήσει τούς ρωμιούς. Ο δε Τζαβέλας είχε εντοπίσει πάρα πολλές φορές το ρόλο των Τούρκων πραματευτάδων που έρχονταν ως έμποροι και αγοράζανε με τιμές ακριβές τα ζώα των Ελλήνων για να πεινάσουν.

Και οι Κοτζαμπάσηδες, οι πολιτικάντηδες τού καιρού εκείνου, συμφωνούσανε με τον κατακτητή τις θέσεις τής εξουσίας τους. Όμοια προδοτικά έργα με τούς ψευτοσυμμάχους κι αργότερα, στον καιρό τής ψευτοελευθερίας. Αρνιόντουσαν πατρίδες ελληνικές, κλείνοντας τούς Ήρωες τής Λευτεριάς, σαν τον Κολοκοτρώνη, φυλακή και κάποιους άλλους στο χώμα.

Τα μισελληνικά πνεύματα, τα ελληνόφωνα και τα βαρβαρόφωνα, συναντιόνται για μια φορά ακόμη στις μέρες μας. Οι τοκογλύφοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, έχοντας διορίσει χρόνους πολλούς πίσω τούς σύγχρονους κοτζαμπάσηδες, έρχονται να πάρουν τις εισπράξεις από την υποθήκευση τής Ελλάδος. Είναι εκείνη η υποθήκευση που αντιστοιχεί στο χρήμα που επένδυσαν για να επιβάλλουν τούς ψευτορωμιούς ως ταγούς των βαρύτατα χειμαζόμενων Ελλήνων.

Οι κοτζαμπάσηδες τού καιρού μας γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν ήρθαν από μόνοι τους. Επιβλήθηκαν μέσα από τα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού. Προικοδοτήθηκαν από την σύγχρονη πλουτοκρατία που πήρε τα μεγάλα έργα και έδωσε τις μεγάλες μίζες. Τάξανε δουλειές, σπίτια και δάνεια, αφού προηγουμένως κονιορτοποίησαν τις ελληνικές παραγωγικές μονάδες. Σκορπίσανε τον ελληνικό πλούτο που βρήκανε στα ταμεία από την «κακιά» 21η Απριλίου.

Για να μάς πούνε, μετά από πολλά χρόνια καθεστωτικής μέθης, πως χρωστάμε πάρα πολλά στις ίδιες πάντα «Μεγάλες Δυνάμεις» και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να ξεπληρώσουμε. Το εργατικό δίκαιο τού «κακού» εθνικιστή μπάρμπα Γιάννη Μεταξά καταργήθηκε, οι μισθοί μείνανε λιγότεροι από το μισό, οι εναπομένουσες δουλειές κλείσανε. Οι Έλληνες άρχισαν να μειώνονται από υπογεννητικότητα, αυτοκτονίες και μετανάστευση. Και στην πεινασμένη Ελλάδα που πεθαίνει προσπαθώντας να θερμανθεί, οι σύγχρονοι φελάχοι λαθρομετανάστες έρχονται κατά εκατομμύρια για να μάς αντικαταστήσουν.

Το παλιό σχέδιο τού ξεπεσμένου αριστοκράτη Γκούντενχοβ Καλλέργι για να μπολιαστούν οι λαοί τής Ευρώπης με αλλοφύλους και να καταργηθούν τα ευρωπαϊκά έθνη από το υπερκράτος τής σιωνιστοπροσκύνητης Ψευτοευρώπης μπαίνει σε εφαρμογή.

Στο μεταξύ η διαβόητη ελληνοτουρκική φιλία για την αναίμακτη ψευτοειρήνη δίδει τη θέση της στην νομή τού γεωφυσικού μας πλούτου σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Οι τουρκικές τράπεζες δίνουν δάνεια και κατάσχουν ελληνικά σπίτια στη Θράκη μας. Τουρκικές, σκοπιανές και άλλου είδους μειονότητες ανακαλύπτονται στα βορεινά μας σύνορα. Είναι τα εδάφη που μάς ζητούν οι φερμένοι από τον εμποράκο των εθνών βάρβαροι και που έχουν ήδη αιχμαλωτίσει ελληνικά εδάφη, ζητώντας νέα και μπολιάζοντάς μας με λαθρεποίκους.

Οι αμερικανοκομμουνιστές τού ΣΥΡΙΖΑ ζητάνε γρήγορες καταδίκες για τούς Εθνικιστές λόγου τής δημοσκοπικής, όπως παραδέχονται, ανόδου τού Λαϊκού Εθνικισμού. Θα ξεφύγει λένε η κατάσταση προς τα «ακροδεξιά» και θα παρεμποδιστούν οι αλλαγές των κοινωνικών και οικονομικών πολιτικών!

Μεταχειρίζονται τα ίδια επιχειρήματα και μοιράζονται τούς ίδιους σκοπούς με τα ψευτοπεριούσια αφεντικά τους και τούς σοσιαλφιλελεύθερους συνάδελφους τους. Παράλληλα τουρκόψυχα στελέχη τού αριστερού παραμάγαζου τού νεοταξισμού φωτογραφίζονται σε συναθροίσεις κάτω από τουρκικά λάβαρα, με σκοπό την αρπαγή τής Θράκης μας. Οι δε Τούρκοι μάς απειλούν πως αν η Ελλάς χαράξει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στα νερά της, θα ανάψουν τα νερά!

Ο Θεός έχει όμως άλλες βουλές. Η Ρωσία έχει ήδη στρέψει για τούς δικούς της λόγους το βλέμμα στα νερά μας και ενάντια στον Τούρκο. Το ψευτορωμέϊκο θα συντριβεί από το Λαϊκό και Εθνικιστικό Ποτάμι που έχει έρθει για να καθαρίσει τον τόπο και να φτιάξει μια Μεγάλη Ελλάδα μονάχα για Έλληνες. Και ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός θα αποδιώξει από τη γεωπολιτική αυλή μας τα μιάσματα που την κατείχαν. Ζήτω ο Άγιος Θεός! Ζήτω η Νίκη! Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...