Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ



ΑΘΗΝΑ 3-1-2014.

Η ιστορική δικαιοσύνη που φέρνει ο Άγιος Θεός μας έρχεται με ταχύτητα φωτός. Ο παγκοσμιοποιητής τύραννος άναψε τη φλόγα στα ελληνικά χώματα που προσωρινά κατέχει η Τουρκία για να λαμπαδιάσει η γεωπολιτική αυλή μας. Οι δε Ένοπλες Δυνάμεις τής Πατρίδος μας είναι καιρό τώρα σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας, όταν τουρκικά ερευνητικά και πολεμικά μέσα κινούνται ανάμεσα σε Φαρμακονήσι, Καστελόριζο και Κύπρο.

Το άδικο δεν παίρνει ποτέ του ευλογία και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η αναστάτωση τής γειτονιάς μας διόλου τυχαία δεν συνέπεσε με τα πέτρινα κατοχικά χρόνια που βιώνει το Ελληνικό Έθνος στα χρόνια των μνημονίων τού σιωνιστή εμποράκου των Εθνών. Η κυριαρχία μας έχει διασαλευτεί δια χειρών αδίκων και μέλλει να αποκατασταθεί. Και η κυριαρχία τής Ελλάδος αφορά ταυτόχρονα και τα εθνικά και τα κοινωνικά μας ζητήματα.

Δεν μπορείς να είσαι ασφαλής όταν δεν ορίζεις τις αποφάσεις σου, τα υπάρχοντά σου και τις ελευθερίες σου. Δεν μπορείς να είσαι ελεύθερος όταν σού έχουν φιμώσει τη φωνή. Τη φωνή ο ύπουλος εχθρός, όταν έχει απέναντί του λαό γενναίο, τού την φιμώνει ελέγχοντάς του τη διοίκηση, την γνώση των παιδιών του, το ψωμί και την δίψα για δημιουργία. Ο νεοταξίτης τύραννος γέμισε με αυτόν τον τρόπο ολάκερη την ελληνική κοινωνία με ερείπια ηθικά και σωματικά για να αρπάξει τόπο που δεν τού ανήκει.

Μα ο μισέλληνας που λεηλάτησε τις πόλεις και τα χωριά μας είναι ο ίδιος που μάς έκλεψε εδάφη και ελληνικές πατρίδες. Είναι αυτός που μάς έρχεται ζητώντας τάχα ψωμί, εκείνο που μάς στερούν από τα παιδιά μας. Είναι αυτός που ακολουθεί τον διεθνή τραπεζίτη, τον χρηματάνθρωπο τοκογλύφο τής Παγκοσμιοποίησης και έρχεται για να σκάψει τη γη και τα νερά μας. Να πάρει το θησαυρό που αποτελεί την προίκα των παιδιών μας και το χώμα που ελευθέρωσε με το αίμα του ο πρόγονός μας.

Αν αφήσουμε κι άλλο την κυβέρνηση στα χέρια των ελληνόφωνων συνεργατών τού εχθρού, δεν θα μείνουν στα χέρια μας μήτε καν τα Άγια Προσκυνήματα τής Ορθοδοξίας μας. Όποτε το Γένος μας στερήθηκε το φαγητό και την πατρίδα, στερήθηκε πάντα από κοντά την εκκλησιά του. Μαζί και το σχολείο του. Γιατί εκκλησιά και σχολείο σημαίνουν Φως και Τροφή τής Ψυχής. Σημαίνουν Ορθό Φρόνημα, Αναγέννηση και Νίκη τής Αιωνίου Ελλάδος.

Μαζί λοιπόν θα αποκτήσουμε την εθνική και τη λαϊκή κυριαρχία. Μην ακούτε τις σειρήνες που λέγουν πως αν υποχωρήσουμε σε δικαιώματα και ταυτότητα, θα σώσουμε το στομάχι. Αυτό θα είναι το τέλος μας. Όμως η κρίση που ήρθε στην κοινωνία και την αυλή μας ήρθε για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Ήρθε για να κάνει το μέγα ταμείο η Ιστορία. Για να δικαιωθούν οι Άγιοι και οι Ήρωες. Για να δοξάσουμε την Μεγάλη Ελλάδα μας και να γράψουμε εμείς οι ίδιοι νέα λαμπρή σελίδα στο βιβλίο τού Ελληνικού Έθνους.

Πέφτουν οι διεφθαρμένοι και στις δύο όχθες τού Αιγαίου μας και κανείς δεν μπορεί να το εμποδίσει αυτό. Διότι και οι δύο όχθες τού Ελληνικού Αρχιπελάγους πιστεύουν σε Χριστό και ανήκουν στην Αγία και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Και στην Αγία και Αυτοκρατορική Ελλάδα θα γυρίσουν. Δίχως ίχνος ψευτορωμέϊκου και βαρβάρων να μένει πίσω. Μήτε μεσίτες ψευτορωμιοί μήτε εμποράκοι μήτε ψεύτικα γειτονικά κρατικά μορφώματα.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός, οι Πιστοί Έλληνες, μια ολάκερη ζεστή αγκαλιά, ένα μεγάλο γαλανόλευκο ποτάμι, φτιάχνουμε ταμπούρια και σηκώνουμε τις Σημαίες. Κανείς Έλληνας δεν είναι μονάχος του. Κανένα σπίτι γιομάτο με όνειρα δεν εγκαταλείπεται. Τα όνειρα των παιδιών μας και τα δικά μας είναι ιερά και απαραβίαστα. Το ψωμί μας είναι ευλογημένο και το φτιάχνουμε με χέρια άξια και ελληνικά.

Τις βουλές τής Φυλής μας τις βγάζουν Γενναίοι Έλληνες. Είναι οι ίδιοι Γενναίοι Έλληνες που θα χύσουν και το αίμα τους προκειμένου να αναστηθεί η Φυσική Ελλάς. Εκείνη η Ελλάς που κάποιοι τη σταμάτησαν και δεν την άφησαν να συναντήσει και τα άλλα αδέρφια της, πέρα από τα προσωρινά μας σύνορα.

Έχουμε στην καρδιά μας τον πολυτιμότερο θησαυρό τού κόσμου. Την αγάπη και τον πόθο να κτίσουμε την λαμπρότερη Ελλάδα που έχει ίσαμε τώρα γνωρίσει η οικουμένη. Με τον ιδρώτα και τον μόχθο μας, με τους αγώνες και τις θυσίες μας. Ζήτω ο Άγιος Θεός! Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...