Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 21-1-2014.

Η δύναμη τού Ελληνικού Έθνους είναι οι Αξίες του, ο λαός του και το πλούσιο έδαφος που χύθηκαν ποταμοί αίματος Ελλήνων Ηρώων για να λευτερωθεί η Πατρίδα από μύριους αλλογενείς και αλλόπιστους εισβολείς. Τα πάντα ξεκινούν από την καρδιά τού Έλληνα και από εκείθε πηγάζει η αγάπη για τα παιδιά του, τον τόπο του και τη γη που τον θρέφει.

Αυτόν λοιπόν τον κόσμο έρχονται και μάς κλέβουν οι αγύρτες τού ξενοκίνητου κατοχικού καθεστώτος. Διαβάλλουν τις Αξίες μας για να τις αντικαταστήσουν με την προστυχιά και την ηττοπάθεια. Πάνε να μάς μεταβάλλουν από λαό σε μια μάζα άβουλων πλασμάτων που θα αποδεχτούμε τον αποδεκατισμό μας και την νόθευση τής ελληνικής κοινωνίας ως αναπότρεπτη εγγενή αδυναμία. Και έτσι μάς λένε πως πρέπει να ευγνωμονούμε εκείνους που αρπάζουν εθνική περιουσία και οικογενειακό βιός για να … σωθούμε!

Η λογική τού παραλόγου που διοχετεύουν οι αρχοντοραγιάδες τοποτηρητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι πως όσα λιγότερα «βάρη» έχουμε, τόσο πιο ανάλαφροι και ελεύθεροι θα είμαστε εμείς και τα παιδιά μας. Με τη μεγάλη διαφορά ότι αυτά τα υποτιθέμενα βάρη είναι τα αγαθά με τα οποία μάς προικοδότησε ο Θεός και τα αγαθά τα οποία δημιουργήσαμε εμείς και οι πατεράδες μας με αίμα και ιδρώτα. Είναι το πατρογονικό χωραφάκι και το σπίτι που γεννηθήκαμε. Είναι το εργοστάσιο που ζωντανέψαμε με τη δική μας εργασία για το ψωμί τού παιδιού μας. Είναι η ακεραιότητα τής Πατρίδος που υπηρετήσαμε ως στρατιώτες.

Είναι το καλό όνομα που θα δώσουμε στα παιδιά μας, μιλώντας τους για την τιμιότητα και τις θυσίες που κάνουμε για εκείνα, ως την ιερότερη κληρονομιά τού γονιού στο γέννημά του. Αλλά αυτήν την βαθιά μέχρι τα κατάβαθα τής ψυχής μας ελληνικότητα μήτε την καταλαβαίνουν μήτε την κατέχουν τα τρωκτικά τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Αυτοί καταλαβαίνουν από τα άλλα τα βάρη, τα πραγματικά που έχουν φορτώσει τον ελληνικό λαό. Τα βάρη των δικών τους αμαρτιών και των δικών τους ανομιών που πρέπει να πληρώσουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες. Και το ξαλάφρωμα το εννοούν με το ξεπούλημα τού εθνικού πλούτου και τον ακρωτηριασμό εθνικής κυριαρχίας και εδαφών.

Βάζουν οι κρετίνοι ταρίφα 8 ευρώ το φάρμακο το γνήσιο για να στρέψουν τον Έλληνα στο γενόσημο φάρμακο που έρχεται από τις ψευτοπεριούσιες αγορές και τις τριτοκοσμικές αποικίες τους. Κόβουν από τον Έλληνα συνταξιούχο από 27 έως 200 ευρώ από την σύνταξή του για να πληρώσει ο ραγιάς, όπως τον υπολογίζουν νεοταξίτες και πολιτικάντηδες, τις κλεψιές από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Βγαίνει ο υπουργός των οικονομικών τής κατοχικής κυβέρνησης και μάς λέει ότι η Ελλάς δεν έχει τάχα πετρέλαιο, όταν τα τεράστια γεωφυσικά κοιτάσματα νότια τής Κρήτης και τα αντίστοιχα κοιτάσματα τού Πρίνου δίδονται στους διεθνείς σιωνιστικούς κολοσσούς τού χρήματος και τής ενέργειας.

Λέγουν τα κόμματα τής υποτέλειας πως δεν χρωστάνε στην εφορία. Προφανώς επειδή τούς την πληρώνει ο ελληνικός λαός με τις κρατικές επιδοτήσεις που έχουν λάβει έως το 2017, αφού έκοψαν την επιχορήγηση τής δήθεν εγκληματικής εθνικιστικής «συμμορίας». Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πρέπει για τούς Νεοταξίτες να διωχτεί, γιατί οι διεθνείς αλαζόνες θέλουν τούς Έλληνες να πεινάσουν σ’ ένα ψευτορωμέϊκο καθολικά ξένο.

Πληρώνουμε τα χρέη τής αληθινής αντισυνταγματικής καθεστωτικής συμμορίας, όπως ακριβώς πληρώνουμε τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών με τα μνημόνια. Όπως πληρώνουμε επιπλέον τα κανάλια τής διαπλοκής και τού ψεύδους που παίρνουν δάνεια χρωστώντας τα μαλλιοκέφαλά τους.

Αλλά δεν μάς λένε πως προ ημερών επάνω από τη Σάμο οι Τούρκοι κάνανε ασκήσεις προσομοίωσης εισβολής με κομάντος από αέρος. Νέα Ίμια από αυτούς που λαμβάνουν μερτικό από τη γη μας, έχοντας κλέψει ήδη με τούς άλλους γείτονες ελληνικές πατρίδες… Από τις λόγχες τού Άνομου δηλαδή.

Δεν υπάρχει φίλος πιστός πέραν από τον ίδιο τον αδερφό μας. Για να φτιάξεις μια Πατρίδα, πρέπει εσύ ο ίδιος να είσαι το πρώτο της δημιούργημα. Έχουμε δώσει πολύ πολιτισμό και έχουμε φτιάξει πολύ από την Οικουμένη σαν παιδιά τού Θεού και Μαχητές τής Φυλής.

Μα δώσαμε και Αίμα για να γίνουμε Ελεύθερο και Ηγεμονικό Έθνος. Αυτό το Αίμα κυλάει τώρα με ορμή μες στις φλέβες μας. Αυτό το Αίμα είναι που αντί να σπαταλιέται άδικα σε ξένες αυλές, θα αναστήσει και εργοστάσια και Ελλάδα Ελληνική και Αυτοκρατορική.

Εμείς οι ζευγάδες, εμείς και οι Πολεμιστές τού Ελληνικού Έθνους. Εμείς οι κύρηδες τής γης μας, εμείς και οι δικαστές που θα αποδώσουμε το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής.

Η ελευθερία θέλει τόλμη και αρετή, όπως λέει ο ποιητής. Μα θέλει επιπλέον Πίστη και Ατσάλινη Πυγμή και Θέληση Αλύγιστη για την Νίκη και την Πρωτιά, για τη συγκέντρωση τού Ελληνισμού κάτω από την μια και πλέρια Εθνική Στέγη. Με μια και μόνη Ελληνική Εξουσία. Ο Άγιος Θεός όρισε την ώρα των παιδιών του. Η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς θα αποκατασταθεί κατά πάντα και δια πάντα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...