Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΙΜΙΑ - ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 29-1-2014.

Οι στιγμές που ζούμε στον παρόντα ιστορικό χρόνο είναι μεγάλες, κρίσιμες και ιερές. Η συναισθηματική φόρτιση κάθε Αληθινού Έλληνα στο Αίμα και την Ψυχή οδηγεί τα βήματά μας μπροστά στην κρίσιμη απόφαση. Η Ελλάς πρέπει άμεσα να γίνει και πάλι Ελλάς. Στην ελευθερία, στην ταυτότητα, στην εθνική κυριαρχία. Κατά πάντα και δια πάντα.

Τούτες τις ημέρες το Ελληνικό Έθνος τίμησε και τιμά κάποιους ακόμη σπουδαίους Έλληνες από την χορεία των Ηρώων και των Αγίων τής Φυλής. Στις 27 Ιανουαρίου είχαμε την επέτειο από την κοίμηση τού αρχηγού τής Εθνικής Πατριωτικής Οργάνωσης Χ και των Μαχητών τής λεύτερης Κύπρου τής ΕΟΚΑ, τού στρατηγού Γεωργίου Γρίβα – Διγενή. Στις 28 Ιανουαρίου είχαμε την επέτειο τής κοιμήσεως τού Εθνεγέρτη Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου με τις γνωστές βρώμικες μεθοδεύσεις. Και στις 29 Ιανουαρίου είναι η επέτειος της κοίμησης του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά πάλι με βρώμικες μεθοδεύσεις.

Στις Μία τού Φεβρουαρίου τιμούμε την μνήμη των τριών πεσόντων Ηρώων των Ιμίων. Τού Βλαχάκου, τού Γιαλοψού και τού Καραθανάση. Τα αδέρφια μας δώσανε το πολυτιμότερο αγαθό που μάς δίδει ο Θεός, τη ζωή τους, για να βαστήξουν τον Τούρκο υπάνθρωπο μακριά από την εθνική μας επικράτεια και για να σώσουν την Τιμή τής Πατρίδος από την ύβρη τής προδοσίας. Τότε που οι σοσιαλιστές εκφραστές τού σιωνιστικού νεοταξισμού αποφάσισαν να αφήσουν την ελληνική σημαία να την πάρει ο μολυσμένος αέρας τού μισελληνισμού και τού δωσιλογισμού.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πράξανε το καθήκον τους στο ακέραιο, αλλά η μοίρα έλεγε πως η ήττα ερχόταν κατά επάνω μας όχι από τον εχθρό, αλλά από τον λύκο που είχε χωθεί στην μάνδρα τής Ελληνικής Φυλής. Εκείνο τον καιρό υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στην Μυτιλήνη και ως εκ τούτου γνωρίζω τα αληθινά γεγονότα κι όχι τα σκηνοθετημένα που παρουσίασαν πολιτικάντηδες και παπαγαλάκια για να εμφανίσουν την έκβαση τού πολεμικού επεισοδίου ως μικρή και αναπόφευκτη.

Η συρρίκνωση τής εθνικής μας κυριαρχίας και η νομή τού γεωφυσικού μας πλούτου ήταν που επηρέασαν και την τραγωδία των Ιμίων. Αυτός κι ο λόγος που αποβιβάστηκαν οι Τούρκοι. Και οι προθέσεις των βαρβάρων διόλου δεν ήταν άγνωστες στο ψευτορωμέϊκο.

Από το 1995 από ό,τι έγινε αργότερα γνωστό, πριν τον θάνατο τού Ανδρέα Παπανδρέου, υπήρχε ζύμωση για την θέση τής Ελλάδος. Ο ερχομός Σημίτη στην εξουσία συνέχισε τον βηματισμό στην εθνική απώλεια. Και η σκόπιμη είσοδος ενός τουρκικού εμπορικού πλοίου πλησίον των Ιμίων, είσοδος τάχα μου ατυχής για να προκαλέσει με τη σύγκρουση στα βράχια επέμβαση «σωστική» των Τούρκων, είχε βολιδοσκοπηθεί από τον Στρατό μας ως προπομπός συγκρούσεως.

Πάνω από ένα μήνα πριν την τραγική εξέλιξη, βρισκόμασταν σε ολάκερη την Λέσβο, όπως και σε όλα τα σύνορα οι συμμαχητές μας, σε κατάσταση πλήρους επιφυλακής και πολεμικής ετοιμότητας. Στις σκοπιές οι σκοποί ήταν δύο αντί για ένας. Στα φυλάκια, σε όλα τα φυλάκια, κοντινά και μακρινά από τα στρατόπεδα, φρουρούσαν ασταμάτητα και οι τέσσερις σκοποί. Οι άδειες είχαν ακυρωθεί φυσικά όλες και όσοι είχαν προλάβει να πάρουν, επέστρεψαν άμεσα. Οι εντολές φύλαξης που είχαμε ήταν να ετοιμαστούμε για το ενδεχόμενο άμεσης δολιοφθοράς από τον εχθρό.

Να μην περάσει κανείς και τίποτα. Ενεργοποιήθηκε ακόμη και ο εκπαιδευτικός συναγερμός που κάνουμε προκειμένου να προστατεύσουμε το φυλάκιο από καταδρομική. Τούτη τη φορά σφίγγανε τα πράγματα. Να μην μάς πάρει κανείς όχι μόνο ούτε μια σπιθαμή τής φύλαξης, όχι μόνο ούτε μια σπιθαμή από το νησί, αλλά ούτε καν την Ελληνική Σημαία. Αυτήν την Ιερή Σημαία που το καθεστώς τής δουλείας και της υποτέλειας είχε κανονίσει να αποσύρει από τα Ίμια για να γκριζαριστεί το Αιγαίο και να δοθεί σε δύο εταίρους, Νεοταξίτες και Τούρκους. Έδαφος, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, όσμιο…. Και η Ελλάς στην δούλεψη τής Παγκοσμιοποίησης, όπως συνέβη έως σήμερα!

Όμως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όπως και τώρα, πλην εξοπλιστικών και κομματικών διαδρομών, ήταν και είναι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ο μόνος ελληνικός θεσμός μέσα σ’ ένα ψευτορωμέϊκο που δεν διαθέτει τίποτα ελληνικό. Οι κινήσεις των Τούρκων καταγράφηκαν όλες μέχρι τέλους.

Η βεβαιότητα τής τουρκικής αποβιβάσεως κινητοποίησε το μοιραίο ελικόπτερο με τούς τρεις Ήρωες, προκειμένου να γίνει ο δέον έλεγχος. Στην στεριά διαταχτήκαμε να συναχθούμε από όλες τις σκοπιές και το στρατόπεδο, για να πάμε στα προκαθορισμένα σημεία διασποράς. Ο διοικητής μας ήταν σαφής. «Έχουμε πόλεμο. Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει αυτό και πόσοι θα ξανανταμωθούμε. Πάμε όμως για να νικήσουμε για την Πατρίδα και τα παιδιά μας». Από τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί όλα είχαν τελειώσει με το «ευχαριστούμε τούς Αμερικανούς» νεοταξίτες και τα τρία αδέρφια μας νεκρά…

Δείτε τι γίνεται σήμερα. Μνημόνια, τουρκική προκλητικότητα από Θράκη έως Καστελόριζο με θαλάσσιους αποκλεισμούς, συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής για το φόβο θερμού επεισοδίου στην επέτειο των Ιμίων, λαθρομεταναστευτική εισβολή με διεθνιστική και ψευτοσυμμαχική λάσπη σε βάρος τού Έθνους. Και από κοντά, Σκοπιανός αποκάλεσε το μόρφωμά του, την κατεχόμενη ελληνική Βόρεια Μακεδονία Μας ως «Δημοκρατία τής Μακεδονίας» μέσα στο κυνοβούλιο.

Στην φετινή Τιμή και Μνήμη στους Ηρωικούς Νεκρούς των Ιμίων στις Μία Φεβρουαρίου μπροστά στη ΛΑΕΔ, κάνουμε μια νέα αρχή. Δίνουμε μια υπόσχεση. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς ενώνει όλα τα παιδιά της και πραγματώνει την απόφαση να γίνει Λεύτερη και Μεγάλη, σωστή Ελλάς.
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!  
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...