Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



ΑΘΗΝΑ 27-1-2014.

Όταν σε κυνηγούν οι υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις τής εποχής σου που θέλουν τάχα να σε σώσουν από τις κρίσεις που οι ίδιες προκάλεσαν, αυτό σημαίνει πως αφενός μεν δεν είσαι τόσο αδύναμος όπως σε εμφανίζουν, αφετέρου δε οι «δυνατοί» δεν είναι και τόσο δυνατοί. Και ακόμη περισσότερο, οι «διασώστες» είναι τόσο αυτόβουλοι όσο και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που κάνουν πως μάς εξουσιάζουν. Δηλαδή καθόλου αυτόβουλοι.


Μάς μιλούν γενικά και αορίστως για δομικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Δεν μάς δείχνουν όμως πεισματικά τα πειστήρια τού χρέους που μάς εμφάνισαν εσκεμμένα από ιδιωτικό ως δήθεν εθνικό. Θέλουν να μάς λεηλατήσουν την Πατρίδα και να μάς αφανίσουν ως λαό. Τα δε υπαρκτά πειστήρια μιλούν με πάσα σαφήνεια για τούς άνομους πλουτισμούς των προδοτών και το πολυέξοδο καθεστώς τους που μάς οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αγκαλιά τής σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μάς έχουν μιλήσει από τον καιρό τού πολέμου τής Γιουγκοσλαβίας, αλλά και από τον προηγούμενο μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο, για μια γενική και αόριστη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δεν μάς δώσανε ποτέ την ταυτότητά της για να τη δούμε. Μάς πήραν όμως τη δική μας εθνική ταυτότητα και κυριαρχία.

Μάς ζητούν οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί και δεν συμμαζεύεται. Δεν μάς λένε όμως πίσω από όλους αυτούς ποιοι κρύβονται. Ποιοι είναι αυτοί οι δειλοί γυρολόγοι που εμπορεύονται τα έθνη και έχουν βάλει σκοπό τής ζωής τους να αφανίσουν τον αληθινό εθνικό και ιδεολογικό τους αντίπαλο. Και αντίπαλος τού Άνομου και Άδικου σιωνιστικού νεοταξισμού είναι ο Θείος και Δίκαιος Ελληνισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας.

Τούς προφανείς εχθρούς τούς βλέπουμε και τούς ξέρουμε. Τούς έχουμε πολεμήσει και θα τούς ξαναπολεμήσουμε. Σ’ αυτούς μάλιστα τούς εχθρούς συμπεριλαμβάνονται και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που μάς πολεμούν επειδή είναι συνεργάτες των μισελλήνων, με πλήρη συνείδηση τού εγκλήματός τους. Οι δε ευθύνες τού κατοχικού καθεστώτος είναι βαρύνουσες ως πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Μάς πάνε λοιπόν νεοταξίτες και πολιτικάντηδες σε νέο μνημόνιο, διότι τα εναπομείναντα χρήματα τής ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών δεν θα πάνε στο διαβόητο χρηματοδοτικό κενό. Οι τράπεζες λένε έχουν κι άλλες ανάγκες, τις δε εσκεμμένες τρύπες των απανταχού λαμογιών θα τις πληρώσουμε εμείς οι ραγιάδες.

Το καθεστώς εξακολουθεί και κυνηγάει Εθνικιστές ακόμη και για ένα πανό Τιμής και Μνήμης στους δολοφονηθέντες ήρωες. Οι δηλητηριώδεις ψεκασμοί των νεοταξιτών συνεχίζονται σε βάρος τής υγείας μας, όπως και οι αυτοκτονίες Ελλήνων από την απελπισία.

Η δε Τουρκία ξεσηκώνει με τούς χαφιέδες της το μουσουλμανικό στοιχείο τής Θράκης ενάντια στους διορισμούς θεολόγων τού κορανίου από την Ελληνική Πολιτεία για τα παιδιά των Ελλήνων μουσουλμάνων. Στο Αιγαίο οι Τούρκοι μάς προκαλούν με αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και συλλογής πληροφοριών, πως τάχα μου τούς παρενοχλούν τα δικά μας πολεμικά αεροσκάφη. Σε ολάκερη μάλιστα την περιοχή, από το Αιγαίο έως την Ανατολική Μεσόγειο και από το Ιράν έως τη Ρωσία, τα πολεμικά μέτωπα ενώνονται και κατεβάζουν μεθοδικά προς τα κάτω έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Το Έθνος μας απαιτεί μια Νέα Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Το Φως γυρεύει να νικήσει το Σκότος και η Ζωή να συντρίψει τον Θάνατο. Η Λευτεριά είναι δυνατότερη από τη Σκλαβιά. Και από τον Νεοταξισμό υπάρχουν δυνάμεις ανώτερες. Είναι η Πίστη στο Θεό και η Ατσάλινη Θέληση για μια Μεγάλη Ελληνική Πατρίδα.

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε πως η Ελλάς είναι ήδη μεγάλη και δυνατή και πρέπει να γίνει μεγαλύτερη και δυνατότερη. Έχει τον πλούτο τής καρδιάς και τού πολιτισμού της. Έχει τη σχέση παιδιού και Πατέρα με τον Άγιο Θεό της. Έχει το Δίκαιο τού Νόμου μα και τής Φυλής, έχει το Δίκαιο τής Ιστορικής Δικαιοσύνης με το μέρος της. Την δύναμη τής λογικής και τής αυτοσυντήρησης μαζί. Το έδαφος που έχει πλούτο υλικό και ανθρώπους με συναίσθημα και πυγμή.

Όποτε είχαμε ελληνικές διοικήσεις, φτιάξαμε αυτοκρατορίες, έργα ζηλευτά σε όλη την οικουμένη, κτήσεις που έχουν πάντοτε ελληνικούς πληθυσμούς, πατρίδα ασφαλή και οικουμένη που έκαμε άλματα προόδου. Και πάντοτε ερχόταν ο εμποράκος των εθνών να μάς στείλει βαρβάρους στην αυλή μας, ξωμερίτες στην διοίκηση και γενικό πόλεμο ολόγυρα από την Πατρίδα μας δήθεν τυχαία.

Η ανθρωπότητα πάντα θα καθοδηγείται από κάποιον δυνατό. Τα δε βήματα αυτής θα καθοδηγούνται αναλόγως με την νίκη τού καλού ή τού κακού. Την βασιλεία τού κακού θα την τελειώσουμε εμείς οι Έλληνες. Με την τοποθέτηση Ελληνικής Πολιτικής Διοίκησης, με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στο τιμόνι τής Πατρίδος.

Την γη μας θα την οργώσουμε και θα τη θωρακίσουμε εμείς και πάλι. Τον καινούργιο πολιτισμό μας θα τον κάνουμε λαμπρότερο από άλλοτε με την ισχυρή μας θέληση. Τις συμμαχίες και την αυλή μας θα τα φέρουμε στο Έθνος που ανήκουν. Και στο κακό που έρχεται, ο Θεός είναι μαζί μας και οι δούλοι τού εμποράκου θα κοντύνουν και θα αφανιστούν. Η Ελληνική Τάξη Πραγμάτων θα ανατείλει οπωσδήποτε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...