Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΛΥΚΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 16-1-2014.

Σε μια καλή ελληνική ταινία ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος φώναζε « ο κλέψας τού κλέψαντος, έξω παλιοκλεφταραίοι». Επρόκειτο για μια κατάχρηση, με τούς γραικύλους πολιτικάντηδες να διαθέτουν από πάντα το ίδιο μικρόβιο τού ψεύδους και τής αρπαχτής. Εμείς σήμερα έχουμε την χειρότερη έκδοση τής αστικής πολιτικάντικης τυραννίας και φωνάζουμε « ο κλέψας τού κλέψαντος, έξω παλιοπροδοταραίοι»!

Τίποτα δεν άλλαξε στο κατοχικό και ανθελληνικό καθεστώς τής ψευτοδημοκρατίας σε ολάκερη την πολιτική διαδρομή του. Πάντα φρόντιζε και φροντίζει για τα συμφέροντα τού αφεντικού και εντολέα του σιωνιστικού νεοταξισμού και την συσσώρευση πλουτισμού για το ίδιο και την πλουτοκρατία που το χορηγεί και το στηρίζει.

Αυτό που άλλαξε στις μέρες τού στημένου χρέους και τής φτωχοποίησης τού ελληνικού λαού είναι ότι πλέον μπροστά μας βρίσκεται κυριολεκτικά ένας αγώνας ζωής ή θανάτου. Νεοταξίτες και προδότες θέλουν το θάνατό μας για να ζήσουν. Και ο θάνατος τού καθεστώτος τής σήψης είναι η μόνη οδός για να λάβουμε αληθινά τις αποφάσεις και το Ελληνικό Έθνος στα δικά μας χέρια.

Παντού γύρω μας επικρατούν η ξενοκρατία, ο γραικυλισμός, η αναλγησία, η ασυλία στους αγύρτες που κλέβουν και φοβίζουν τούς Έλληνες. Πείνα, ανεργία, έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και φαρμάκων. Και από δίπλα τα μαντρόσκυλα τού νεοταξισμού με τις λόγχες που έχουμε για προσωρινούς γείτονες, κλέφτες ελληνικών εδαφών αυτοί, αλυχτούν με τα πολεμικά τους μέσα πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά!

Οι σάπιοι ψευτορωμιοί δεν πρόκειται να γίνουν μήτε υγιείς στο ήθος μήτε σωστοί Έλληνες σε αίμα και ψυχή. Το σάπιο καθεστώς δεν βελτιώνεται και δεν μέλλει να μείνει στη θέση του, προκειμένου να έχουμε μέλλον εμείς και τα παιδιά μας. Τις κατοχές εμείς οι Έλληνες τις γκρεμίζουμε. Μόνο που δεν γκρεμίζονται οι κατοχές με αμνούς και καλοσύνες. Μονάχα δυναμικά, από Έλληνες Πιστούς Πολεμιστές, από τούς Φρουρούς τής Φυλής. Εθνικιστές στην ηγεσία, στρατός στα τείχη.

Οι λύκοι λοιπόν εισέρρευσαν στο οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής. Και ο μόνος τρόπος για να διωχθούν από το ιερό εθνικό μας άβατο είναι να παταχθούν ολοκληρωτικά, να εξοντωθούν. Κι αυτό σημαίνει πως πρέπει επιτέλους από θηράματα, να γενούμε κυνηγοί. Να αποκτήσουμε σχέδιο και βούληση να γίνουμε δυνατοί ως λαός και μεγάλοι ως Έθνος. Οι αχρείοι στο Γουδί τους. Οι βάρβαροι στον πάτο τού Ελληνικού Αρχιπελάγους. Και ο εμποράκος ξεδοντιασμένος στο πυρ το εξώτερο.

Σοσιαλιστές κομπιναδόροι στις μίζες που αφορούν τα εξοπλιστικά προγράμματα τού Ελληνικού Στρατού. Η ίδια μπριζόλα που τραβήχτηκε και από τούς αμαρτωλούς δανεισμούς για τη συντήρηση τού ψευτορωμέϊκου και το σύρσιμο τής υποθηκευμένης Πατρίδος μας στους μεγαλοαπατεώνες τής Παγκοσμιοποίησης. Από την μια το γερμανικό άρμα τού νεοταξισμού που χωρά τούς σοσιαλφιλελεύθερους. Από την άλλη το αμερικανικό άρμα τού νεοταξισμού με τούς αμερικανοκομμουνιστές.

Εκπρόσωποι ολάκερης τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας χωμένοι έως τα μπούνια, είτε με μετοχές είτε με υπογραφές, στο χρηματοπιστωτικό σύστημα τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας που μαζί με τις κατά τα έθνη συμμορίες στοιχηματίζουν την καταβαράθρωση τής εθνικής τάχα οικονομίας. Και από την άλλη ένας σωρός φιλελεύθεροι μακρυχέρηδες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τα ελλείμματα και τα χαριστικά δάνεια. Φεύγουν τα χρήματα από τον κοσμάκη και πηγαίνουν στα «καλά παιδιά τού Συστήματος».

Αυτοί μωρέ θα μας σώσουν; Αυτοί που το σκάνε στας τροπικάς νήσους; Αυτοί που ξεσπιτώνουν τον λαό, κλείνουν τον δρόμο στη ζωή με τις αυτοκτονίες και πουλάνε λιμάνια και γη ελληνική στους τοκογλύφους Ανατολής και Δύσης; Αυτοί που συνομιλούν με τον Τούρκο, όταν ο θρασύς Ασιάτης πετάει με οπλισμένα αεροσκάφη πάνω από τη Σάμο και ονομάζει Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο τουρκικά εδάφη με μειονότητες και δικαιώματα; Αυτοί που αφήνουν τα ελληνόπουλα των φτωχών οικογενειών να χάσουν το φως από τα ματάκια τους για να μην πληρώσουν νοσηλεία στο εξωτερικό και όπου αλλού χρειαστεί;;;

Όμως το πρόβλημα τού κατοχικού καθεστώτος είναι να φιμωθεί η Φωνή τής Ελλάδος και να εξοντωθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν είναι οι κλέφτες. Δεν είναι οι στρατιές των λαθρομεταναστών, ισλαμιστών και μισελλήνων, που παραδέχεται ότι συνιστούν τρομοκρατικούς πυρήνες ακόμη και ο Αμερικανός σύμμαχός τους. Δεν είναι η Ελλάδα που κινδυνεύει να μείνει δίχως Έλληνες. Έτσι και αλλιώς οι Έλληνες κάμουν το «αμάρτημα» να επιλέγουν το Εθνικό Φρόνημα, την Ορθόδοξη Πίστη και την Ελληνική Οικογένεια.

Και φυσικά δεν τούς νοιάζει ο στρατιωτικός πόλεμος που ακολουθεί πάντα τούς οικονομικούς πολέμους όταν ο σιωνιστής θέλει εξουσία. Και μάλιστα ένας λόγος παραπάνω τώρα που θέλει την παγκόσμια εξουσία. Μάς το έχουνε πει ξεκάθαρα αυτό το τελευταίο οι ψευτοσύμμαχοι. Μάς είπαν και πότε ακόμη θα κάνουμε εκλογές, όπως και παλιότερα. Αλλά από τη στιγμή που δεν τούς βγαίνουν τα νούμερα, θα μάς κάνουν ανωμαλίες! Κοινωνικές και πολιτικές!

Μακριά Λύκοι! Το Ελληνικό Γένος σήκωσε φωνή και σπάθα βροντερή. Χέρια βρώμικα δεν πιάνουν πάνω στον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό μας. Εμπρός με επαναστατική ορμή για μια Μεγάλη, Καθαρή, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Η Ελλάδα μάς ανήκει και την επανακτούμε σε ήθος και εδαφικές διαστάσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...