Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ανήκε ο Στάλιν στην οικογένεια Ρόθτσιλντ;

Μέρος Δεύτερο(διαβάστε εδώ το πρώτο και διαδώστε τα μαζί)


του Clifford Shack


BARON ALPHONSE DE ROTHSCHILD...


Ο παππούς του Στάλιν;


KEKE JUGHASHVILI


Η μητέρα του Στάλιν


MAURICE EPHRUSSI\

Ο πραγματικός πατέρας του Στάλιν;


BARON IGNAZ EPHRUSSI

Ο θείος του Στάλιν;



Μερικά χρόνια πριν έγραψα ένα άρθρο με τίτλο «Ήταν Ο Στάλιν ένας Ρότσιλντ;». Τα αίτια τα οποία με οδήγησαν στο να κάνω αυτό το ερώτημα ήταν διάφορα. 



Ήταν κοινό γνωστό ότι πριν την κατοχή της Αυστρίας από τον Χίτλερ, ο καγκελάριος της Αυστρίας  Ένγκελμπερντ Ντόλφους είχε διεξάγει μία έρευνα γύρω από  την καταγωγή του Χίτλερ. Ανακάλυψε ότι η μητέρα του Χίτλερ δούλευε για τον τραπεζίτη Σάλομον Ρότσιλντ στην κατοικία του που βρίσκονταν στην Βιέννη.  Ο Ντόλφους έλπιζε ότι θα απέτρεπε την κατοχή της Αυστρίας από τον Χίτλερ εκβιάζοντας τον ότι θα αποκάλυπτε αυτή την πληροφορία. Ο φάκελος που περιείχε αυτή την αλήθεια ονομαζόνταν «Το θανάσιμο αρχείο» Στο βιβλίο «Στα άδυτα της Γκεστάπο» από τον Χανσγιούργκεν Κόλερ.



Ο Ντόλφους και ο διάδοχος του ο Σκούσινγκ, έχασαν την ζωή τους για αυτήν την πληροφορία. Σε αυτούς αφιερώνω αυτό το άρθρο. Επίσης το αφιερώνω σε εκατομμύρια ανθρώπους που δολοφονήθηκαν από τον Ιωσήφ Στάλιν.



Από την γεώτρηση της πρώτης πετρελαιοπηγής ακόμη  στην Δυτική Πενσυλβανία το 1859 , ο κόσμος που ζούμε έχει αναδιαμορφωθεί ούτως ώστε να προσαρμοστεί στην καινούρια πηγή ενέργειας, το πετρέλαιο. Κρυφές δυνάμεις που αναζητούσαν την κυριότητα από την πιο πολύτιμη πηγή ενέργειας  επέβαλαν Παγκόσμιους πόλεμους στην ανθρωπότητα . Οι πολιτικοί θα προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να έχουν έλεγχο κάθε χώρας που ήταν πλούσια σε πετρέλαιο, επίσης τον ίδιο πολιτικό έλεγχο θα προσπαθούσαν να έχουν πάνω σε γη και θάλασσα , τα οποία είναι και τα δύο στρατηγικής σημασίας για την μεταφορά του πετρελαίου. 



Ο Ιωσήφ Στάλιν Γεννήθηκε στη μέση από το πεδίο άντλησης πετρελαίου του Κάυκασου και της Κασπίας θάλασσας. Η πρώιμη επαναστατική του δραστηριότητα ήταν στην πλούσια με πετρέλαιο πόλη Μπακού του Αζερμπαιτζάν. Περιέργως είχε δουλέψει για τους Ρότσιλντ του Παρισιού. 

Κάποια στιγμή μετά την πτώση της Σοβιετικής ένωσης το 1991, τα κάποτε κρυφά Σοβιετικά αρχεία τώρα πλέον άνοιξαν για τους ερευνητές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ερευνητές  να έχουν πρόσβαση σε βιβλία που παρουσιάζαν άγνωστες πτυχές της ζωής του Στάλιν. Σε κάποια από αυτές τις πληροφορίες μέσα στα βιβλία, περιέχονταν και δεδομένα για την μπασταρδεμένη καταγωγή του Στάλιν. 



Τον καιρό της Γέννησης του Στάλιν, η μητέρα του, Κέτεβαν Γιουχασβίλι(Κέκε) Νι Γκελάντζε(5 Φεβρουαρίου 1858 – 4 Ιουνίου  1937) ήταν μια πανέμορφη γυναίκα 21 χρονών. Σύμφωνα με  τις πληροφορίες σε αυτά τα αρχεία όμως , δεν ήταν ιδιαίτερα πιστή στον άντρα της. Τα αρχεία περιείχαν πολλές φήμες, θεωρίες και αποσπάσματα που αφορούσαν αυτή τη φήμη. 



Με αυτήν την καινούρια πληροφορία, συνέχισα να εξερευνώ  την πιθανότητα ότι ο Στάλιν ήταν συνδεμένος με τους Γάλλους Ρότσιλντ. Ήταν οι Γάλλοι Ρότσιλντ που επέβλεπαν την οικογενιακή επιχείρηση πετρελαίου στην Ρωσία. Τα πρώιμα αποθέματα πετρελαίου τους προήλθαν από την πόλη Μπάκου του Αζερμπαιτζάν, στην περιοχή του Καυκάσου στην κεντρική Ασία. 



Σε όλη την καριέρα του, ο Έντμουντ (Ρόθτσιλντ) ταξίδευε στα νερά της μεσογείου αντιπροσωπεύοντας την οικογενιακή τραπεζική επιχείρηση. Ταξίδευε με το πολυτελές Γιότ της οικογένειας, το Γκιτάνα.

Σύμφωνα με το μοντέρνο ημερολόγιο, ο Ιωσήφ Στάλιν γεννήθηκε τις 18 Δεκέμβρη του 1878. Αυτό το γεγονός θα τοποθετούσε την γενική ώρα της σύλληψης του στις 18 Μαρτίου 1878. Η προσπάθεια μου να επιβεβαιώσω η να διαψεύσω την παρουσία του Έντμοντ στον καύκασο ήταν ανεπιτυχής. Δεν είχα πρόσβαση στα αρχεία της οικογένειας Ρότσιλντ, είχα μόνο το ίντερνετ και ότι ήταν διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Amazon. 



Για να συντομεύουμε, δεν μπορούσα να βρω το πιο σημαντικό κομμάτι. 

Αν και  ήμουν πεπεισμένος ότι υπήρχε ένας κρυφός σύνδεσμος μεταξύ του Στάλιν και τους Ρότσιλντ , η έρευνα μου είχε παγώσει. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα, δεν έδειχνε να υπήρχε καμία ομοιότητα μεταξύ του Στάλιν και κάποιου μέλους της οικογένειας του Ρότσιλντ.  Έτσι έβαλα την έρευνα μου στο ράφι για χρόνια. 



Μετά την 11/9/2001 πολλοί άνθρωποι αντιλήφθηκαν την σκοτεινή πλευρά που υπάρχει στις αγορές του πετρελαίου. (Η Αμερική πλήρωσε ένα ακριβό τίμημα για να περάσει γραμμή από σωλήνες φυσικού αερίου κατά μήκος του Αφγανιστάν). Αυτή η καινούρια αντίληψη με ώθησε στο να επαναλάβω την έρευνα μου πάνω στις θεωρίες συνομωσίας. Ξεκίνησα την έρευνα από την αρχή, για το ποιος ήταν ο πραγματικός πατέρας του Ιωσήφ Στάλιν. 



Για λίγο χρονικό διάστημα, η μητέρα του Στάλιν δούλευε σαν πλύστρα για έναν εβραίο έμπορο κρασιού στην Γεωργιανή πόλη του Γκόρι. Το όνομα του ήταν Γιακόβ Εγκνατασβίλι. Ερευνητές έχουν αναφέρει φήμες λέγοντας ότι ο Εγκνατασβίλι μπορεί να ήταν ο πραγματικός πατέρας του Στάλιν. Υπήρχαν και άλλες φήμες και θεωρίες. Ένας φημολογούμενος πατέρας του Στάλιν ήταν και ένας αστυνόμος από το Γκόρι εν ονόματι Ντάμιαν Νταβριτσούι. Υπήρχε επίσης αναφορά για έναν Παπά από το Γκόρι εν ονόματι Κρίστοφερ Τσαρκβιάνι. Ένας ακόμη φημολογούμενος πατέρας ήταν ο εξερευνητής Ψεράλκσι, ο οποίος ήταν γνωστός ρώσος ήρωας. 



Η πλειοψηφία από αυτές της θεωρίες θα ήταν έγκυρες, (Ο Ψεράλσκι ήταν ομοφυλόφιλος ), αν ο Στάλιν δεν είχε εκτοξευθεί στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, την εποχή που η παγκόσμια ελίτ κυβερνούσε την νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων μέσω των πετρελαίων. Το γεγονός ότι ο Στάλιν Ανέβηκε στην κορυφή τόσο γρήγορα , δολοφόνησε μεταξύ 20 και 60 εκατομμύρια ανθρώπους, και πέθανε έναν ήρεμο, φυσικό θάνατο, μας παραπέμπει σε έναν πολιτικό σύνδεσμο πολύ πιο πέρα από τα την μικρή πολιτική σκηνή του Γκόρι. 



Έμαθα ότι ο Έντμοντ Ρότσιλντ πιθανότατα δεν θα υπήρχε περίπτωση να περάσει από το Γκόρι προς το δρόμο του για το Μπακού, διότι δεν υπήρχε σιδηρόδρομος που να πέρναγε από τον Καύκασο την εποχή της Γέννησης του Στάλιν. Ο σιδηρόδρομος που σύνδεε την Γεωργία στο Αζερμπαιτσάν δεν θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι το 1883, οπότε και τον κατασκεύασαν οι Ρότσιλντ. 



Θα ξεπέρναγα την ιδέα ότι  ο Έντμοντ Ρότσιλντ ήταν ο πατέρας του Στάλιν.



Τότε που υπάρχει ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Στάλιν-Ρότσιλντ;



Το βιβλίο «Νεαρός Στάλιν», από τον Σάιμον Μοντεφίορε, μου παρείχε μερικά στοιχεία.



Ένα στοιχείο υπηρχε σε μια σημείωση στην σελίδα 23:



« Ο Στάλιν εφεύρε πολλά για την ζωή του: η επίσημη ημερομηνία γεννήσεως του ήταν η 21 Δεκεμβρίου του 1879, ένα χρόνο μετά την πραγματική ημερομηνία. Γενικότερα χρησιμοποιούσε την 6 Δεκεμβρίου 1878 μέχρι μια συνέντευξη του το 1920 με μια σουηδέζικη εφημερίδα. Το 1925, διέταξε την γραμματέας του Τοβστούκα να επισημοποιήσει το 1879 σαν την ημερομηνία γεννήσεως του . 

[Σημείωση: 6 Δεκεμβρίου του 1878 στο παλιό Ρώσικο ημερολόγιο είναι το ίδιο με τις 18 Δεκεμβρίου στο κανονικό ημερολόγιο.] 



Ο Στάλιν άλλαξε την ημερομηνία γέννησης του σε ένα χρόνο μετά για να καλύψει την ημερομηνία που πιάστηκε έγκυος η μητέρα του. Είχα αντιληφθεί ότι πιθανότατα θα ήθελε να κρύψει κάποιο γεγονός, πιθανότατα την συνάντηση των αληθινών γονιών του στα μέσα Μαρτίου του 1878.  

Ποιο ειδικό γεγονός προσπαθούσε ο Στάλιν να κρύψει αποκρύπτοντας την πραγματική ημερομηνία γεννήσεως του;



Για να καταλάβουμε την σημαντικότητα από αυτό το γεγονός θα ήταν χρήσιμο αν σας παρείχαμε μια σύντομη ιστορία από τα πρώιμα χρόνια της Ρώσικης επιχείρησης πετρελαίου , και το μοναδικό εμπόδιο που απέτρεψε τους Ρώσους παραγωγούς πετρελαίου να πετύχουν παγκόσμια επιτυχία. 

Εδώ παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο του βραβευμένου με πούλιτζερ, Ντάνιελ Γιέργκιν: Το τίμημα: Η επική αναζήτηση για πετρέλαιο, λεφτά και δύναμη:



«Καθώς οι αδερφοί νόμπελ κυριαρχούσαν στην διανομή πετρελαίου μέσα στην Ρωσική αυτοκρατορία, πέρα από αυτά τα σύνορα το ρωσικό πετρέλαιο δεν έπαιζε κανένα ρόλο. Η γεωγραφική τοποθεσία της Ρωσίας περιόριζε το ρώσικο πετρέλαιο μόνο μέσα στα σύνορα της αυτοκρατορίας. Για παράδειγμα, προκειμένου να φτάσει σε ένα λιμάνι της Βαλτικής, αυτομάτως σήμαινε «2,000 μίλια, διακοπτόμενη θάλασσα και μεταφορά με τραίνο μέσα από την δυτική Ρωσσία.» Και ακόμη χειρότερα, ο βαρύς χειμωνιάτικος καιρός απέκλεισε το φορτίο κηροζίνης στην Κασπία θάλασσα μεταξύ Οκτώβρη και Μάρτη, αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί πετρελαιοπαραγωγοί να σταματάνε την παραγωγή για μισό έτος. Ακόμη και μέρη της αυτοκρατορίας ήταν δυσπρόσιτα. Στην πόλη της Τιφλίδας, ήταν φτηνότερο να εισάγεις κηροζίνη από την Αμερική, που ήταν 8,000 μίλια μακρυά, από το να εισάγεις από την πόλη Μπάκου που βρισκόταν 341 μίλια δυτικά. 



«Επίσης υπήρχαν περιορισμοί μέσα στα σύνορα της Ρώσικης αυτοκρατορίας. Ο φωτισμός δεν υπήρχε για την χαμηλότερη τάξη και ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να έχουν για οικονομικούς λόγους. Η χαμηλή παραγωγή πετρελαίου ώθησε τους παραγωγούς του Μπακού να ψάξουν μανιωδώς πέρα από τα σύνορα της αυτοκρατορίας. Ψάχνοντας μια διαδρομή εναλλακτική της βόρειας στην οποία κυριαρχούνταν από τους Νόμπελ, δύο παραγωγοί ο Μπάντζ και ο Παλασκόφσκυ πήραν κρατική άδεια για να ξεκινήσουν να χτίζουν έναν σιδηρόδρομο που θα επεκτεινόταν από την δύση στο Μπακού μέχρι και τον Καύκασο στο   Βατούμ, ένα λιμάνι στην μαύρη θάλασσα που είχε ενσωματωθεί  στην Ρωσσία  το 1878 σαν αποτέλεσμα του πολέμου με την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, η τιμή του πετρελαίου έπεσε , και ο Μπάντζ και ο Παλασκόφκσυ ξέμειναν από λεφτά, έτσι ήταν απελπισμένοι δίχως χρήματα δεν μπορούσαν να συνεχίσουν.



« Η σωτηρία τους ήλθε από το γαλλικό παρακλάδι μιας οικογένειας η οποία, ανάμεσα από τους πολέμους, τις κυβερνήσεις και τις βιομηχανίες που είχε χρηματοδοτήσει, είχε ήδη χρηματοδοτήσει πολλούς από τους σιδηρόδρομους της Ευρώπης. Είχαν στην ιδιοκτησία τους ένα διυλιστήριο στο Φιούμ, στην Αδριατική, και ενδιαφερόταν να αποκτήσουν ρώσικο ακατέργαστο πετρέλαιο που ήταν πιο φτηνό. Δάνεισαν τα λεφτά για να ολοκληρώσουν τον σιδηρόδρομο ο Μπαντζ και ο Παλασκόφσκυ  είχαν ξεκινήσει, ως αντάλαγμα απόκτησαν ένα πακέτο υποθηκών σε ρωσικές εγκαταστάσεις πετρελαίου. Επίσης κανόνισαν εγγυημένα φορτία ρωσικού πετρελαίου στην Ευρώπη σε πολύ προσιτές τιμές. Αυτή η οικογένεια ήταν οι Ρότσιλντ.»



«Το ρωσικό πετρέλαιο ήταν ένα πρόγραμμα τον Ρότσιλντ του Παρισιού, αυτό σήμαινε συγκεκριμένα ότι το πρόγραμμα ήταν του Βαρώνου  Αλφόνσου -- που είχε οργανώσει τις οφειλές πολέμου της Γαλλίας, μετά την ήττα της από την Πρωσία το 1871, θεωρούνταν ένας από τους πιο καλα πληροφορημένους  άνδρες στην Ευρώπη, επίσης θεωρούνταν ότι είχε το καλύτερο μουστάκι στην ήπειρο. – και του νεότερου αδελφού του , Βαρόνου Έντμοντ , που χρηματοδοτούσε τον Εβραικό αποικισμό στην Παλαιστίνη. Το δάνειο των Ρότσιλντ επέτρεψε στον σιδηρόδρομο από το Μπακού να ολοκληρωθεί το 1883, μετατρέποντας το Βατούμ σε μια νύχτα σε ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια πετρελαίου στον κόσμο. Το 1886 , οι Ρότσιλντ ίδρυσαν την πετρελαική εταιρία Κασπία και Μαύρη θάλασσα, γνωστή και από τα αρχικά της «bnito». 



Έχτισαν τον αποθηκευτικό χώρο και τις εγκαταστάσεις μάρκετινγκ στο Βατούμ, οι αδερφοί νόμπελ έκαναν το ίδιο. Ο σιδηρόδρομος του Μπακού-Βατούμ άνοιξε μια πόρτα στην δύση για Ρωσικό πετρέλαιο. Επίσης ξεκίνησε μια άγρια 30-ετή μάχη για τις παγκόσμιες αγορές πετρελαίου.»



Το γεγονός



Η συνθήκη του Αγίου Στεφάνου



Αλλάζοντας επισήμως την ημερομηνία γεννήσεως του κατά ένα χρόνο, ο Στάλιν απέτρεψε να συσχετιστεί η συνθήκη του Αγίου Στεφάνου με την γέννηση του. Η συνθήκη ήταν μια δήλωση ειρήνης που επιβλήθηκε στην Οθωμανική κυβέρνηση από την Ρωσία με το πέρας του ρωσο-τουρκικού πολέμου του 1877-78. Η συνθήκη υπογράφτηκε τις 3 Μάιου , 1878 αλλα επανεξετάστηκε διότι ανακαλύφθηκε ότι ήταν πολύ αυστηρή απέναντι στους Οθωμανούς (βλέπε συνθήκη του Βερολίνου). Μόνο μια αποζημίωση έμεινε απαράλλακτη από την επανεξεταζόμενη συνθήκη του Βερολίνου η οποία ήταν τρομερά σημαντική για την αυτοκρατορική Ρωσία και ασφαλώς για   τους Ρότσιλντ. Πιο συγκεκριμένα θα εξασφάλισε τρομερή επιτυχία και για τους δύο. 



Αντι να πληρώσουν ένα τεράστιο επεβλημένο πρόστιμο προς τους Ρώσους , η συνθήκη  του Αγίου Στεφάνου επέτρεπε στην Τουρκία να δώσει στην Ρωσία το λιμάνι Βατούμ. Το ρώσικο πετρέλαιο επιτέλους θα έφτανε πέρα από τα σύνορα της αυτοκρατορίας. Έτσι οι Ρώσοι θα έμπαιναν στην αγορά πετρελαίου της Ρωσίας. 



Η συνθήκη του Αγίου Στεφάνου και ο κρυφός πατέρας του Στάλιν



Το δίκτυο πληροφοριών τον Ρότσιλντ ήταν περιβόητο για την ταχύτητα και την ασφάλεια του. Οι ταχυδρόμοι των Ρότσιλντ κρατούσαν τα 5 σπίτια των Ρότσιλντ συνδεμένα μεταξύ τους και μαζί με τους πελάτες τους.



Ήταν το δίκτυο των Ρότσιλντ που έδωσε στους Ρότσιλντ ένα ισχυρό πλεονέκτημα στο χρηματιστήριο του Λονδίνου μετά την ήττα του Ναπολέων από τους Βρετανούς στην μάχη του Βατερλώ. Σαν αποτέλεσμα της ταχύτητας αυτού του δικτύου, οι Ρότσιλντ ήταν οι πρώτοι στο Λονδίνο που έμαθαν την ήττα του Ναπολέων. Οι Ρότσιλντ μοιράστηκαν τα νέα της ήττας του Ναπολέων με την βασιλική οικογένεια πριν διαδόσουν αυτό το νέο προς το συμφέρον τους στο χρηματιστήριο. Τέτοιο ήταν το επίπεδο δικτύωσης που είχαν οι Ρότσιλντ.



Ίσως ήταν το αυτό το συγκεκριμένο πρωτόκολο που μπορεί να ώθησε τον Ιωσήφ Στάλιν να πει ψέματα για την πραγματική του ημερομηνία γεννήσεως.



Ο Βαρώνος Αλφόνσο Ρότσιλντ θεωρούνταν ο πιο καλά πληροφορημένος άντρας σε όλη την ευρώπη. Οι Ρόθτσιλντ προσλάμβαναν πράκτορες σε όλο τον κόσμο που τους παρείχαν πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες τους παραδίνονταν μέσω του  θρυλικού τους δικτύου πληροφοριών. Ο Αλφόνσο Ρότσιλντ είχε έναν συγκεκριμένο πράκτορα που έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από αυτόν. Το όνομα του ήταν Μαυρίκιος Εφρούσι, ο Εφρούσι δούλευε για τους Ρότσιλντ στην πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή της Ρωσία γνωστή και ως Καύκασος. 



Ο Μαυρίκιος Εφρούσι (18 Νοεμβρίου 1849 – Οκτώβριος 29 1916) γεννήθηκε στην Ουκρανία και ήταν Τραπεζίτης, Γαλλο-Εβραίος στην καταγωγή. Ο πατέρας του έφτιαξε μια τεράστια περιουσία εξάγωντας σιτάρι από την Ουκρανία στην Ευρώπη. Οι Εφρούσι ήταν οι πράκτορες των Ρότσιλντ στην αυτοκρατορική Ρωσία. Οι Ρότσιλντ ήταν οι επίσημοι τραπεζίτες του Τσάρου. Οι Εφρούσι ήταν οι πράκτορες των Ρότσιλντ στον Τσάρο. 



Πρώτος ο  Μαυρίκιος Εφρούσι πρότεινε την Ρωσική πετρελαική αγορά στον Αλφόνσο Ρότσιλντ. Γεννημένος και μεγαλωμένος σε Ρώσικη τραπεζική οικογένεια, ο Εφρούσι γνώριζε τέλεια την Ρωσική αγορά πετρελαίου. Ήξερε απλώς ότι με τις εκρήξεις δυναμίτη των αδερφών Νόμπελ ανάμεσα από τα βουνά του καύκασου και τους σιδηρόδρομους να χρηματοδοτούνται από τους Ρότσιλντ θα μπορούσε να προωθήσει το πετρέλαιο της Ρωσίας παγκοσμίως αν έβρισκε το κατάλληλο λιμάνι στην μαύρη θάλασσα. 




Ο Αλφόνσο Ρότσιλντ βόηθησε τον Μαυρίκιο Εφρούσι



Ο Αλφόνσο Ρότσιλντ πρέπει να είχε προβλέψει ότι το νέο-αποκτούμενο διϋλιστήριο πετρελαίου  από την οικογένεια του θα ξεχείλιζε με τεράστιες ποσότητες αποθεμάτων φτηνού ρώσικου πετρελαίου. Ο πλούτος που θα απέφερε αυτή η επιχείρηση θα ήταν ανυπολόγιστος.



Ο Μαυρίκιος Εφρούσι θα έπαιζε κεντρικό ρόλο στην επιτυχία των Ρότσιλντ σε αυτήν την επιχείρηση. 

Είναι ξεκάθαρο γιατί ο Μαυρίκιος Εφρούσι ήταν η πρώτη επιλογή σαν πράκτορας των Ρότσιλντ στον Καύκασο. Η οικογένεια Εφρούσι είχε χτίσει την αυτοκρατορία Σιταριού και τραπεζών στην Οδησσό, μια πόλη στην Μαύρη θάλασσα στην Κριμαία. Από την Οδησσό , ο Εφρούσι θα μπορούσε να πλεύσει πέρα από την μαύρη θάλασσα στο λιμάνι του Πότι της δυτικής ακτής της Γεωργίας. Από το Πότι θα έπαιρνε ένα επιβατηγό τραίνο για να συναντηθεί με τον Βικερόϋ στην Τιφλίδα που ήταν στην κυβέρνηση του Καυκάσου εκείνη την περίοδο. Ο Εφρούσι θα μπορούσε επίσης να ήταν παρών στην συνθήκη του Αγίου Στεφάνου , όπου ήταν ένα παραθαλάσσιο χωριό στην μαύρη θάλασσα λίγο δυτικά από την Κωνσταντινούπολη. 



Ο Αλφόνσο Ρότσιλντ έστειλε τον Μαυρίκιο Εφρούσι στον Αγιο Στέφανο ή στην Τιφλίδα μετά την υπογραφή της συνθήκης του Αγίου Στεφάνου; Σαν πράκτορας των Ρότσιλντ , θα μπορούσε να του είχε ανατεθεί να ενημερώσει τον Βικερόυ για τις λεπτομέρεις γύρω από την συνθήκη. Μπορεί να του είχε ζητηθεί να παραδώσει με ασφάλεια ένα αυθεντικό αντίγραφο με την υπογεγραμένη συνθήκη στον Βικερόυ. Επίσης ο Ρότσιλντ θα μπορούσε να στειλει τον Εφρούσι στον Viceroy για να πάρει άδεια προκειμένου να διοικήσει , τις χρηματοδοτούμενες από τους Ρότσιλντ,  σιδηροδρομικές γραμμές που πέρναγαν από τον Καύκασο προς το νεοαποκτηθέν λιμάνι του Βάτουμ. Αυτοί είναι μερικοί εύλογοι λόγοι για τους οποίους ο Εφρούσι μπορεί να ταξίδευε στο παλάτι του Βικερόυ στην Τιφλίδα της Γεωργίας. 



Η υπογραφή της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου υπογράφτηκε τις 3 Μαρτίου 1878.

Ο Εφρούσι θα μπορούσε να είχε φτάσει στο παλάτι του Viceroy την ώρα της σύλληψης  του Στάλιν , και να ήταν επίσημος προσκεκλημένος του Viceroy, επίσης  θα είχε συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που ακολουθούσαν την υπογραφή της Συνθήκης. 



Και τι με αυτό; Τον Μάρτιο του 1878 η 20χρονη τότε μητέρα του Στάλιν δούλευε στο Γκόρι . Ο Εφρούσι δεν θα είχε λόγο να σταματήσει στο Γκόρι σε έναν έμπορο κρασιών, εκτός και αν ήθελε να πάρει ένα καφάσι με σαμπάνιες για να παρουσιάσει στον Viceroy μαζί με την υπογεγραμένη συνθήκη. Αν και αυτό το σενάριο ήταν πιθανό, θεωρούνταν απίθανο. Ο Εφρούσι όμως, όντας μόνο 28 χρονών τον Μάρτιο του 1878 δεν έκανε εράνους. Ήταν ένας βιρτουόζος των οικονομικών. Τότε πως γίνετε ο Εφρούσι να συναντήσει την πανέμορφη Κέκε;



Κατά την διάρκεια της διαμονής του Εφρούσι στον παλάτι, δούλευε η μητέρα του Στάλιν εκεί; 

«Νεαρός Στάλιν» Σελίδα 26:



Οι πιθανοί πατέρες του Στάλιν μεγάλωναν σε αριθμούς καθώς η δύναμη και η φήμη του Στάλιν μεγάλωνε. Μόλις ο Στάλιν έγινε δικτάτορας της Σοβιετικής Ένωσης, οι φημολογούμενοι πατέρες του αυξήθηκαν σε αριθμό. Οι φημολογούμενοι πατέρες του ήταν, ο εξερευνητής Νικολάι Πρεβάλσκι, που έμοιαζε στον Στάλιν και πιθανότατα να πέρασε από το Γκόρι, ακόμη και ο μελλοντικός αυτοκράτορας, Αλέξανδρος ο Τρίτος που είχε επισκεφτεί την Τιφλίδα, που υποτίθεται ότι έμεινε σε ένα παλάτι που η μητέρα του Στάλιν φρόντιζε σαν καμαριέρα. Όμως ο εξερευνητής ήταν ομοφυλόφιλος που δεν ήταν κοντά στην Γεωργία κατά την διάρκεια της Σύλληψης του Στάλιν , ενώ η Κέκε δεν ήταν στην Τιφλίδα την ίδια στιγμή με τον Τσάρεβιτς.  



Η μητέρα του Στάλιν δούλευε στο παλάτι του Viceroy στον Καύκασο.!!!



Τον Μάρτιο του 1878, Ο Μαυρίκιος Εφρούσι ήταν ένας νέος και πολύ πλούσιος εργένης. Θα μπορούσε να ήταν στον παλάτι του Βίκερου την ίδια στιγμή με την 20χρονη Κέκε Jughashvili; Η Κέκε όμως ήταν παντρεμένη, θα σκεφτόταν να κάνει έρωτα με έναν νεαρό τραπεζίτη. 

Λάβετε υπόψιν τις ακόλουθες φράσεις: 



«Ο Στάλιν νεαρός» Σελίδες 26-27:



«Η ευσεβής Κέκε του 1930 με την μαύρη ενδυμασία που έφερνε σε μοναχή , δεν έμοιαζε σε τίποτα με την απελευθερωμένη Κέκε του 1880.Η ευσέβεια της δεν αμφισβητούνταν, όμως η ευσέβεια της δεν σήμαινε ότι δεν έκανε που και που παραστρατήματα. Ήταν περήφανη που ήταν η ποθητή και πανέμορφη κοπέλα. Επίσης υπάρχουν αποδείξεις ότι ήταν πιο απελευθερωμένη από ότι φαινόταν.

Σαν ηλικιωμένη η Κέκε, φημολογείται ότι ενθάρρυνε την Νίνα Μπέρια, γυναίκα του αντιβασιλέα του Στάλιν και μετέπειτα αρχηγός της μυστικής αστυνομίας, Λαβρέντι Μπέρια, να ζευγαρώνει με πολλούς εραστές και επίσης μιλούσε πολύ πρόστυχα για θέματα που αφορούσαν σεξουαλικές επαφές. 

Όπως έλεγε «όταν είμουν νέα, καθάριζα σπίτια και όταν συναντούσα ένα όμορφο αγόρι, δεν άφηνα την ευκαιρία να πάει χαμένη»



«Ο Στάλιν νεαρός» Σελίδες 27-28:



«…Το πιο πιθανόν έιναι ότι ο Στάλιν ήταν ο γιός του Μπέσο (πατέρας τους Στάλιν) παρά τα μεθυσμένα παραληρήματα για τον Σόσο(Στάλιν) ότι ήταν μπάσταρδος. Μια παντρεμένη γυναίκα(Κέκε) πάντα έπρεπε να είναι ευσεβής και να σέβονταν τον γάμο της. Όμως δεν θα ήταν δύσκολο για την νεαρή και όμορφη Κέκε,   να πάρει τον στραβό δρόμο όταν ο γάμος της  διαλυόταν.


 «Ο Στάλιν νεαρός» Σελίδα 30


«Όταν ο Σόσο κρύβοταν, ο Μπέσο έψαχνε το σπίτι ουρλιάζοντας: Που είναι το μικρό μπάσταρδο της Κέκε; Η Κέκε πάλευε τότε εναντίον του. Μια φορά ο Σόσο κατέφθασε στο σπίτι του Νταβρίτσι με το πρόσωπο του καλυμμένο με αίμα κλαίγοντας: βοήθεια! Ελάτε γρήγορα, σκοτώνει την μητέρα μου!» Ο αστυνομικός έτρεξε στο σπίτι των Ντουχασβίλι για να βρεί τον Μπέσο να στραγγαλίζει την Κέκε.»

Ήταν ο Μαυρίκιος Εφρούσι  , γαμπρός του Αλφόνσο Ρότσιλντ, ο πατέρας του Στάλιν; Λύσαμε επιτέλους το μυστήριου των 132 χρόνων που περιτριγυρίζει την γέννηση του Στάλιν; Πιθανότατα οι ακόλουθες φωτογραφίες μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση στο μυστήριο.



Ιωσήφ Στάλιν

Maurice Ephrusi


Αυτή η φωτογραφία εμφανίστηκε σε μια γαλλική εφημερίδα. Εδώ μπορούμε να δούμε τον Μαυρίκιο Εφρούσι να περιτριγυρίζετε από του Ρότσιλντ καθώς περπατάνε κατά την διάρκεια της κηδείας του πεθερού του Εφρούσι, βαρώνου Αλφόνσο Ρότσιλντ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Παρίσι τις 26 Μαίου, 1905.


_____________1____2_______3__4___5_6______7_____8___9



1. Baron James-Armand de Rothschild.--2. Baron Léopold de Rothschild.--3. M. Maurice Ephrussi.--4. Baron Albert de Rothschild.--5. Baron Leonino.--6. Dr Henri de Rothschild. 7.--Lord Rothschild.--8. Baron Édouard de Rothschild, fils du baron Alphonse.--9. Baron Gustave de Rothschild.



Μετά την Ρώσικη επανάσταση του 1905, Ο Μαυρίκιος Εφρούσι θα συνέχιζε να υπηρετεί τα συμφέροντα των Ρότσιλντ σαν Διευθυντής της Τράπεζας της Γαλλίας. Για το υπόλοιπο της ζωής του θα ανάτρεφε άλογα ράτσας. 



Ο γιος του υπηρετούσε και αυτός τους Ρότσιλντ; 



(Ιωσήφ ήταν το όνομα του υπηρέτη των Εφρούσι)



Ο Μαυρίκιος παντρέυτηκε την νεότερη κόρη του Βαρώνου Αλφόνσο Ρότσιλντ, Βεατρίκη, τις 5 Ιουνίου 1883. Αυτή ήταν η ίδια ημερομηνία που ολοκληρώθηκε ο σιδηρόδρομος που σύνδεε το Μπακού με το Βατούμ. 


Όταν ο Στάλιν πέτυχε σταθερότητα στο κομμουνιστικό καθεστώς του 1920, εγκατέστησε την μητέρα του στο παλάτι του αντιβασιλέα του Καύκασου. Στο παλάτι είχε μόνο ένα μικροσκοπικό δωμάτιο από όπου έγραφε συχνά γράμματα (Στην Γεωργιανή γλωσσα, δεν έμαθε ποτέ Ρώσικα) στον γιό της τον Δικτάτορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...