Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ προ κατάρρευσης - Τρέμει το Μαξίμου ενόψει της ψηφοφορίας για το νέο χαράτσι την Τρίτη

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα κληθεί την ερχόμενη Τρίτη να ψηφίσει την τροπολογία για το νέο ειδικό τέλος στα ακίνητα, εν μέσω κατάθλιψης, νεύρων και απίστευτης ψυχικής κόπωσης από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα μας. Η ψηφοφορία αυτή φαίνεται να τρομάζει ιδιαίτερα το Μαξίμου, γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει ήδη της ζυμώσεις με όλους σχεδόν τους βουλευτές. Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως αυτή τη φορά αυτοί που τηλεφωνούν στους βουλευτές προκειμένου να τους τονίσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη υπερψήφισης της τροπολογίας, είναι υπουργοί και ιστορικά στελέχη του κόμματος και όχι ο γραμματέας της Κ.Ο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς του να έρθουν σε επαφή με βουλευτές της επιρροής τους προκειμένου να τους τονώσουν το ηθικό!
Παρά ταύτα κανείς πλέον δεν μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Ακόμα και αν η επόμενη κρίσιμη ψηφοφορία τελειώσει αναίμακτα για την κυβέρνηση, αυτό που αναφέρουν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι πως «αποτελεί θέμα χρόνου πότε θα χάσουμε οριστικά την στήριξη των βουλευτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...