Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΓΕΡΑ ΕΘΝΗ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ


ΑΘΗΝΑ 1-10-2013.

Το θράσος και η προδοσία ασκούν πλαστή ελληνική εξουσία στην Ιερή Πατρίδα μας κομίζοντας εμφύλιο μακελειό. Φέρνουν τις εχθρικές προθέσεις νεοταξισμού και γειτονικών βαρβάρων μέσα σε κράτος και κοινωνία με τα δικά τους άνομα χέρια. Πολιτικάντηδες και παγκόσμιοι εντολοδότες βιάζουν και εκβιάζουν ένα ολάκερο έθνος, κάνοντας την κάθαρση τής σήψης και την αποκατάσταση τής εθνικής συνοχής και κυριαρχίας ενέργειες άμεσα επιβεβλημένες.


Όποιος πολεμάει τον Εθνικισμό τού Ελληνισμού μας, πολεμάει τον ίδιο τον Ελληνισμό. Και όταν δεν γίνεται να αποφύγεις την ταραχή, τότε πολεμάς και συντρίβεις τελειωτικά τον ταραξία. Δεν πρέπει να φοβηθείς τη στιγμή ή να έχεις τον παραμικρό ενδοιασμό για τη συμπεριφορά σου έναντι τού ανθέλληνα, διότι αυτός δεν θα λυπηθεί μήτε εσένα μήτε το παιδί σου μήτε την Πατρίδα και την Πίστη σου.

Έλεγε πολύ ορθά ο σοφός Θουκυδίδης πως πρέπει «να μεταχειρίζεσαι τον εχθρό όπως θα σε μετεχειρίζετο αν επικρατούσε». Την συνομιλία την μεταχειρίζεσαι όταν λύνεις από κοινού με κάποιον τα προβλήματα τής κοινωνίας και τού ελληνικού έθνους. Όταν όμως αυτός ο κάποιος επιχειρεί να γκρεμίσει την κοινωνία και το έθνος σου, τότε εσύ έχεις δύο δρόμους να διαβείς. Να χαλάσεις τον γκρεμιστή ή να θαφτείς κάτω από τα χαλάσματα μιας χαμένης πατρίδος.

Οι γκρεμιστές στις μέρες μας δηλώνουν την άθλια παρουσία τους και τις προθέσεις τους ξεκάθαρα. Για να ολοκληρωθεί η καταστροφή που έχει διατάξει ο «περιούσιος» νεοταξισμός πρέπει να λείψει από τη μέση το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.

Είδαμε στην προβοκάτσια τού Κερατσινίου με την απώλεια μιας ζωής να επεμβαίνουν ψευτοευρωπαίοι ευρωβουλευτάδες, καθεστωτικά παπαγαλάκια, συνδικαλισταράδες και πολιτικά ποώδη αναστήματα. Είδαμε ακόμη πορείες αντιεθνικιστικές και ανθελληνικές και φθορές περιουσιών και ψυχών σε ολάκερη τη χώρα.

Κινούνται λοιπόν οι ρέμπελοι κατά των Ελλήνων όπως προφήτευσε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Μπροστά μας είναι και η πολιτική ανωμαλία που προφήτευσε ο Πατέρας Παίσιος. Και το κατοχικό καθεστώς μπροστά στη γενική λαϊκή εξέγερση που φέρνουν τα νέα μέτρα των διεθνών τοκογλύφων και οι προδοσίες σε Μακεδονία και ολάκερα τα εθνικά μας ζητήματα, επιλέγει τον εμφύλιο.

Ο λόγος είναι ότι παγκόσμιοι εντολοδότες και ελληνόφωνοι εντολοδόχοι θέλουν να φέρουν απέναντι στην επιβεβλημένη επανάσταση των Ελλήνων την δική τους ψεύτικη επανάσταση για να φέρουν ακρωτηριασμούς και σιδερένια δεσμά ως τάχα επιβεβλημένες λύσεις.

Είδαμε την κινητικότητα τής Ομάδας Δέλτα, τής επίλεκτης ομάδας των Ειδικών Δυνάμεων στην Αττική. Την ίδια προστατευτική μέριμνα χρειάζεται και θα έχει από τις Ένοπλες Δυνάμεις η Θράκη Μας, αφού οι τουρκοπράκτορες δηλώνουν κι αυτοί «καταπιεσμένοι» από τον Λαϊκό Εθνικισμό μας αλλά και από την Αληθινή Ελλάδα που ζει και έρχεται. Οι δε Τούρκοι από μέσα θα χτυπήσουν όπως έλεγε ο Γέροντας Παίσιος και μαρτυρούν σήμερα οι ετοιμασίες τους σε Κομοτηνή και κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη.

Είδαμε ένα ολάκερο κοινοβούλιο να γελοιοποιεί ακόμη και την υποκριτική σιγή του απέναντι σε έναν νεκρό. Να ουρλιάζει για συλλήψεις. Να ξεχνά όμως παράλληλα τις δικές του δολοφονίες σε βάρος Ελλήνων με την συστημική εγκληματικότητα, τη λαθρομετανάστευση και τα δυσβάσταχτα και ψεύτικα χρέη όσων έχουν αυτοκτονήσει. Είδαμε τούς προσκυνημένους να κουκουλώνουνε τα δικά τους αληθινά πολιτικά εγκλήματα τού παρελθόντος.

Είδαμε κι άλλα πράματα ακόμη. Τον βιασμό ενός ανήλικου παιδιού στην Ηλεία από 45χρονο αλλοδαπό. Την συμπλοκή σε άλλο σημείο τής χώρας μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών. Την συμπεφωνημένη παράδοση τού ονόματος τής Μακεδονίας Μας στα Σκόπια ανάμεσα στους προδότες και τον «συμμαχικό» διαμεσολαβητή. Την καταγραφή των Σκοπίων σε «ελληνικό» βιβλίο τής Γ Λυκείου ως «Μακεδονία» σε «ιστορικό» χάρτη από την συνωστισμένη και συγκυβερνώσα Πολιτεία σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών. Κι όλα αυτά όταν η τρόικα ζητά νέο μνημόνιο και η Τουρκία μαζί με την Αλβανία αλυχτούν και διαθέτουν θύλακες εντός Ελλάδος.

Τα γερά έθνη και οι αληθινές επαναστάσεις υποτάσσουν τη θρασύτητα. Δεν αφήνουν χώρο για αδερφικά αιματοκυλίσματα, δεν συζητούν με τούς βαρβάρους ληστές εθνικών εδαφών, δεν παζαρεύουν την πατρίδα και την εθνική κυριαρχία με τον έμπορο των εθνών. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα πιστεύει στο Κράτος που υπηρετεί το Έθνος, δηλαδή στο Κράτος που βασιλεύουν η κοινωνική δικαιοσύνη και ο πατριωτισμός των Ελλήνων στο πνεύμα και το αίμα.

Όσοι εχθρεύονται το Εθνικό Συναίσθημα και την Πίστη των Ελλήνων δεν καλύπτονται μήτε από τούς Νόμους τής Εθνικιστικής Πολιτείας μήτε από τούς Νόμους τής Φυλής. Η Ελλάς δεν αποτίναξε δεσμά δουλείας με τον διεθνισμό αλλά με τον εθνικισμό.

Κατά συνέπεια ο Λαϊκός Εθνικισμός θα κατοχυρωθεί συνταγματικά σε πείσμα των ανθελλήνων. Η Πατρίδα θα αποκτήσει ελληνική, δηλαδή Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Ο Εθνικισμός θα φτιάξει την Νέα Ελλάδα πάνω στα συντρίμμια τού ψευτορωμέϊκου μέσα από την κοινή πορεία Στρατού και Λαού.

Το Έθνος ενωμένο θα συντρίψει δια των ιερών όπλων τούς θύλακες των βαρβάρων εντός των συνόρων έως τις σκλάβες πατρίδες μας που θα γίνουν πάλι και για πάντα ελληνικές. Και το νεοταξικό κτήνος στην Μεγάλη Ελλάδα μας δεν χωρά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...