Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 18-10-2013.

Οι εχθρικές απαιτήσεις στον εσχατολογικό καιρό τής Παγκοσμιοποίησης υποβάλλονται μέσω συμμαχικών τάχα προτάσεων και «διασώσεων». Οι προκλήσεις λαμβάνουν χώρα έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτές από το λαό και ξεσηκωθεί, βλέποντας το βιασμό ταυτοχρόνως τού ιδίου και της πατρίδος. Αυτό είναι το πολιτικό περιβάλλον που επικρατεί, όταν το ψευτορωμέϊκο έχει προβεί στην απόλυτη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και πολιτικών αποφάσεων.

Η Ελλάς σήμερα κιόλας οφείλει να προβεί στην πραγματική αποκατάσταση τής εθνικής της ανεξαρτησίας. Και ανεξάρτητο κράτος δεν είναι σε καμία περίπτωση εκείνο που διαθέτει ξένους ηγέτες και σκοπούς. Ο ετεροβαρής σκοπός και μόνον αρκεί για να θεωρηθεί ένα καθεστώς ξένο, όταν δηλαδή ονομάζει την αιχμαλωσία ενός ολόκληρου έθνους οικονομική ευμάρεια και ειρηνική συνύπαρξη. Το κράτος μας οφείλει πάραυτα να αποκτήσει ελληνική πολιτική ηγεσία και σκοπό.

Οι απαιτήσεις των εχθρών μας, των καλουμένων υπό των ψευτορωμιών ως φίλων, είναι ενδεικτικές τής κρισιμότητας των περιστάσεων. Ο σιωνιστικός παράγοντας δίδει συγχαρητήρια στην ελληνόφωνη διοίκηση επειδή κυνηγά Έλληνες Εθνικιστές την ώρα που έρχονται νέα δολοφονικά μνημόνια και μαζί η συμφωνία για την αρπαγή τού γεωφυσικού μας πλούτου. Τα εμφανή συγχαρητήρια και οι λιγότεροι εμφανείς σε πρώτη φάση συμφωνίες πέσανε στο τραπέζι τού διαλόγου – εντολών ταυτόχρονα.

Οι ψευτοσύμμαχοι δια τού γερμανικού τους εκπροσώπου εκδήλωσαν τις προθέσεις τους όταν μάς ζήτησαν να καταργήσουμε την επαφή τής ελληνικής ενδοχώρας με την ύπαιθρο χώρα και μάλιστα τα πιο ακριτικά σημεία. Να κλείσουμε 22 αεροδρόμια, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί η περιστολή ακόμη και στρατοπέδων, κάποια εκ των οποίων έχουν περισταλεί. Η δε πατρίδα μας συνασκείται στρατιωτικά με το Ισραήλ, όταν τα γεωτρύπανά του εισχωρούν στο γεωφυσικό μας παράδεισο και η Τουρκία κινείται για να δράξει μερίδιο και γη ελληνική.

Η οδός τής προσκλήσεως προς την Τουρκία έχει ανοιχτεί με ολέθριο σκοπό να κλειστεί πάσα οδός διαφυγής τής Ελλάδος από τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Είδαμε τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν να μάς ζητάει Τζαμιά και μουφτήδες για τούς μουσουλμάνους, λαθραίους και Έλληνες, από την Αθήνα έως τη Θράκη Μας.

Διαβάσαμε την ανακοίνωση τού τουρκικού υπουργείου εξωτερικών για τα «δικαιώματα» των «Τούρκων» σε Θράκη και Δωδεκάνησα, από εθνική τάχα ταυτότητα έως τουρκόφωνα σχολεία. Ακούσαμε δημοσιογράφο και σύμβουλο τού Ερντογάν, ονόματι Γιγίτ Μπουλούτ, να μάς λέει πως οι Έλληνες προτιμούν την ένωση με την Τουρκία παρά αυτήν με την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι, μετά τα ερευνητικά τάχα σκάφη, μάς στείλανε μια τουρκική κορβέτα μέχρι τα στενά τού Καφηρέα και τον Τούρκο υπουργό ευρωπαϊκών υποθέσεων στη Θράκη για να μάς τονίσουν πόσο σημαντική είναι η γη μας για τις ορέξεις τους.

Η Ελλάς χρειάζεται σε μια στιγμή μονάχα ανάκτηση τής εθνικής της κυριαρχίας και μια Νέα Εθνική Πολιτική. Μια Εθνική Πολιτική που δεν θα βάζει διλήμματα τύπου Θεολογική Σχολή τής Χάλκης και δεν θα μπαίνει κάτω από συμμαχίες υπό την αιγίδα των εχθρών της.

Τα θρησκευτικά μας ιδρύματα που βρίσκονται σε σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες δεν γίνονται μέσο εκβίασης για την πρόκληση νέων εδαφικών απωλειών, αλλά απελευθερώνονται μαζί με ολάκερες τις σκλαβωμένες πατρίδες μας. Οι δε συμμαχίες φτιάχνονται από γερά και ελεύθερα έθνη που κρατούν την αιγίδα στα στιβαρά τους χέρια.

Ξεμπερδεύουμε με τούς ελληνόφωνους ριψάσπιδες και εφαρμόζουμε πάραυτα την πολιτική ευθύνης τής Νέας Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδας στις εθνικές μας υποθέσεις που εντάσσεται σ’ έναν διπλό στρατηγικό άξονα. Από την μια πλευρά έχουμε την αξιοποίηση των γεωφυσικών μας πλεονεκτημάτων σε πόρους και ανάπτυξη φυσικής παρουσίας στη διεθνή πολιτική και από την άλλη πλευρά έχουμε την διεκδίκηση επιρροής, παρουσίας και τελικά ενσωμάτωσης των αλύτρωτων πατρίδων μας.

Η Ελλάς θα εγκαταλείψει οριστικά το δόγμα τού διατάζεσθε και θα εισέλθει στο δόγμα τού διατάζειν. Εμείς βρισκόμαστε στο τελειότερο γεωστρατηγικό πέρασμα τού κόσμου κι όχι εντολείς και βάρβαροι τής Παγκοσμιοποίησης. Εμείς λοιπόν θα κοιτάξουμε τούς όποιους φίλους και τούς εχθρούς ευθεία στα μάτια με βλέμμα απαίτησης Μεγάλης Δύναμης κι όχι ρίχνοντας χάμω τα γόνατα τού ραγιά.

Φίλοι στη διεθνή πολιτική είναι αυτοί που συναντιούνται αναγκαστικά στο πεδίο τής γεωπολιτικής. Είναι το συναπάντημα αυτό που ονομάζεται εθνικό συμφέρον. Για να γίνει το συναπάντημα αυτό συμμαχία χρειάζεται ισχυρή θέληση και στρατηγικό σχέδιο για την εξασφάλιση στόχων και απαραβίαστου τής εδαφικής μας κυριαρχίας. Χρειάζεται επιπλέον θωράκιση τής στρατιωτικής μας λειτουργίας έξω από πάσα λογική διεθνών υποχρεώσεων. Και επιπλέον η Νέα Εθνική Πολιτική βασίζεται στην εκ προοιμίου επιβολή ελληνικών εδαφικών κερδών.

Το πρώτο λοιπόν που χρειαζόμαστε είναι συνειδητοποίηση των στιγμών που διερχόμαστε και τής ιστορικής μας αποστολής, ώστε να φτιάξουμε το στρατόπεδο τού Νικητή τής Μεγάλης Ελλάδος. Χρειαζόμαστε λαό ενωμένο και ενημερωμένο για τις διεθνείς εξελίξεις στη γειτονιά μας. Και Στρατό απερίσπαστο στην αποστολή του.

Επιβάλλουμε λοιπόν Εθνική Ηγεσία πραγματική που θα συντρίψει την πολεμική που ήδη δέχεται. Κατόπιν φέρνουμε τη Ρωσία απέναντι στον παγκόσμιο «εξουσιαστή». Τότε η Τουρκία θα κατέλθει στον Άδη και εμείς θα μπούμε στον δρόμο τού Μεγάλου Ελληνικού Πόθου. Θα διαβούμε την Πόλη των Κωνσταντίνων που θα είναι πια Ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...