Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 17-10-2013.

Ο ελληνικός λαός είναι φύση αληθινά ανεξερεύνητη στην ολότητά της. Είναι αλήθεια πως διακρινόμαστε από μια άγρια ομορφιά και από μια αδιευκρίνιστη συμπεριφορά  στις πράξεις μας. Ατίθασοι μα και ευκολόπιστοι. Άκαμπτοι στις Αρχές μας μα και αμνήμονες πολλές φορές. Πιστοί μα και ανεκτικοί σε κείνους που ζητούν να μάς κλέψουν την Πίστη και την Πατρίδα.

Όμως τα τείχη τής Πατρίδος δεν πέφτουν και σε πόλεμο ορατό και αντρίκιο δεν τολμούν να μάς αντιμετωπίσουν οι εχθροί μας. Βάζουν ελληνόφωνους διεθνιστές, βάζουν άξεστους λαούς δολοφονικούς, βάζουν ληστρικά δάνεια, διώκτες τής Εθνικής μας Συνείδησης. Όμως οι από αιώνων γυρολόγοι παγκοσμιοποιητές και μισέλληνες δεν βλέπουν στα μάτια τον Ελληνισμό μας. Στην κοντινότερη απόσταση που μάς έχουν δει είναι όταν αντικρίζουν τις πλάτες μας, όταν μάς χτυπούνε πισώπλατα.

Υφιστάμεθα λοιπόν έναν αόρατο πόλεμο που επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα που σχετίζονται με την ενεργοποίηση των αντανακλαστικών μας και την ανάκτηση τής αληθινής ελευθερίας. Ελευθερία τόσο σε πράξεις όσο και σε σκέψεις. Ο πιο ύπουλος και βρώμικος πόλεμος που έχουν εμπνευστεί οι μισέλληνες και μισάνθρωποι νεοταξίτες είναι αυτός που συντελείται στη διατροφή και την ψυχολογία τού ανθρώπου. Η άσκηση δηλαδή ψυχοσωματικής βίας που συντελείται από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία και τούς ντόπιους πολιτικούς εκφραστές της.

Βλέπουμε για παράδειγμα τις άδικες και παράνομες διώξεις τού Λαϊκού Εθνικισμού μας από την αστική κοινοβουλευτική τυραννία, αλλά δεν βλέπουμε και δεν ακούμε από τούς προπαγανδιστές τού σκότους τι έρχεται πίσω από την απόπειρα εξοντώσεως τής Εθνικής μας Συνείδησης. Δεν μαθαίνουμε τα δολοφονικά πολιτικά χτυπήματα που φέρνουν στην οικονομική μας αυτάρκεια και την εδαφική μας ακεραιότητα τα νέα μνημόνια.

Δεν μαθαίνουμε πως στο ξεκίνημα τού αδερφικού χαλασμού που επιδιώκουν οι εχθροί μας, νομοθετήσανε παράβολο 1000 ευρώ για να μην μπορούν οι Έλληνες να προσβάλλουν νομικά τούς παράνομους τόκους των τραπεζών! Δεν μάς λέγουν ότι οι καθεστωτικοί βολευτάδες εξασφάλισαν για τούς σάπιους εαυτούς τους μακροχρόνια άτοκα δάνεια. Και φυσικά κανείς δεν εξήγησε στον ελληνικό λαό γιατί έχει τεθεί στις διαπραγματεύσεις γραικύλων και τρόικα ο εξοντωτικός φόρος που θα επιβληθεί στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις από τον Ιανουάριο τού 2014!

Σκοπός των απάνθρωπων μεθοδεύσεων στην διατάραξη τής διατροφικής ισορροπίας είναι να οδηγήσουν την Πατρίδα μας, όπως και κάθε ελεύθερο έθνος, στην ολοκληρωτική καταστροφή τής εθνικής παραγωγής και την εγκατάλειψη τής γης μας. Θέλουν να μάς οδηγήσουν ως αμνούς στην τέλεια σφαγή, στο τέλειο έγκλημα μέσα από τις μεταλλαγμένες τροφές των νεοταξικών αφεντικών τού πολιτικού τους συστήματος. Να επιφέρουν ανήκεστη βλάβη τόσο στην αυθεντικά ελληνική πρωτογενή οικονομική δραστηριότητα όσο και στις ζωές μας.

Αυτό που επιζητούν οι μισέλληνες είναι να εξαλείψουν πάσα δυνατότητα τής Ελλάδος να καλύψει τις διατροφικές της ανάγκες με τα δικά της μέσα. Να υποστούμε την απειλή τής λιμοκτονίας στην περίοδο τής παγκόσμιας κρίσης και τής πολεμικής σύγκρουσης που ετοιμάζουν κατόπιν. Να γίνουμε το ίδιο ευάλωτοι στις απειλές όπως είμαστε τώρα που μάς αντιπαραβάλλουν τα πλαστά χρέη τού καθεστώτος με την εθνική κυριαρχία και τούς γεωφυσικούς μας πόρους.

Μάς λέγει ο σιωνιστικός νεοταξισμός πως θα παραμείνουμε κράτος αν μοιράσουμε φυσικά χαρίσματα, ιστορία και τα εδαφικά μας δικαιώματα με Τούρκους, Σκοπιανούς, Αλβανούς και Σιωνιστές. Μάς έχουν πει ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες πως θα εξακολουθήσουμε να διαθέτουμε φάρμακα και τρόφιμα όσο θα είμαστε «υπάκουοι» στα μνημόνια των δυναστών – δανειστών και τρόφιμοι τής ψευτοδημοκρατίας. Γιατί αν φύγουμε από τη μάντρα τής Παγκοσμιοποίησης, θα πεθάνουμε τής πείνας. Λες και οι απώλειες εργασίας, περιουσιών και ζωής από αυτοκτονίες και λαθραίες δολοφονίες δεν πιάνονται τάχα!

Όμως επειδή ο Έλληνας βάζει πάνω από την «δημοκρατία» τους την Πατρίδα και πάνω από τα αφεντικά τού Συστήματος τα παιδιά του, έρχεται ταχιά στη χώρα μας η ουσιαστική απαγόρευση τής καλλιέργειας. Θα φορολογήσουν λένε με 0,3 ευρώ το στρέμμα εκείνον που έχει στην κατοχή του δασική έκταση, αλλά με 47,25 ευρώ εκείνον που έχει καλλιεργήσιμη έκταση, εκείνον δηλαδή που βγάζει με τα χέρια του το καθημερινό φαγητό του και φυσικά τις γνωστές μας λαϊκές αγορές!

Μαθαίνουμε πως ήδη έχει αποφασιστεί ότι όποιος κατέχει σπόρους μη εγκεκριμένους, σπόρους δηλαδή που δεν είναι μεταλλαγμένα δημιουργήματα των γνωστών πολυεθνικών εταιριών, θα διώκεται. Θα θεωρείται ως επικίνδυνος για τον εαυτό του και τούς γύρω του. Ανεξέλεγκτος, δηλαδή αδέσμευτος, από τούς ίδιους ελεγκτές που διώκουν το Εθνικό Φρόνημα και την Ορθή Πίστη. Και φυσικά ο φορολογικός συντελεστής που μάς έρχεται θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος για τις ελαιοκαλλιέργειες και τις δεντροκαλλιέργειες.

Θέλουν να σπείρουν αρρώστιες και έλεγχο τού νου. Θέλουν να επιτείνουν την εθνική ασφυξία και μάς θυμίζουν πως έχουν μελετήσει τις προρρήσεις των Γερόντων μας. Ευλογημένος όποιος στην ώρα τής μεγάλης πείνας θα έχει ένα χωραφάκι. Και εκείνος που θα μπορεί να φροντίσει κι άλλον αδερφό του.

Μάς θέλουν αποδεκατισμένους και διαιρεμένους. Όμως ο Θεός αγαπάει τούς Έλληνες. Και οι Έλληνες αγαπάνε το Θεό και την Ελλάδα. Κι έτσι είναι Θεού Θέλημα να οικοδομήσουμε Αγία, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...