Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ



ΑΘΗΝΑ 24-10-2013.

Το ψευτορωμέϊκο που έχει καταλάβει ελληνικές θέσεις εξουσίας τελειώνει τις μέρες του με ατιμωτικό και ολέθριο τρόπο. Όπως μάς ήρθε με ψεύτικο όνομα για να τού ανοίξουμε τις πόρτες μας, έτσι τώρα σαρώνει με μίσος τη ζωή μας για να μάς τη στερήσει ώστε να έρθει το αληθινό αφεντικό του και πραγματικός μας εχθρός, ο παγκοσμιοποιητής και ψευτοπεριούσιος νεοταξισμός.


Το κράτος των γραικύλων υποχωρεί για να διαβεί σε μια ρημαγμένη γη ο δυνάστης έμπορος των εθνών. Κι όπως συμβαίνει με τούς κατακτητές που δεν έχουν συναίσθημα και δεσμό με τη γη που πατούν, την καίνε και διώκουν τον λαό που ανθίσταται. Οι δικοί «μας» λοιπόν ψευτοεξουσιαστές, συνεργάτες τού μισέλληνα εχθρού και εχθροί μας ταυτόχρονα, γίνονται αγριωποί σαν τη μέλισσα που βλέποντας τον κίνδυνο βγάζει το κεντρί, τσιμπάει και πεθαίνει.

Ο κίνδυνος για την αστική κοινοβουλευτική τυραννία αντιπροσωπεύεται από τον ελληνικό λαό που ενώνεται από τον Λαϊκό Εθνικισμό μας σε μια χειμαρρώδη επιχείρηση ανακατάληψης τής Πατρίδος μας. Το ποτάμι θεριεύει, ανταριάζει και είναι έτοιμο να βγει από την κοίτη του στους δρόμους τής χώρας για να τούς ξεπλύνει, να τούς κάνει ελληνικούς και να σηκώσει πάλι όρθια την τραυματισμένη σημαία τής Ελλάδος μας. Χέρια ελληνικά ζητούν να ξεδιψάσουν από αδέλφια τους και το αίμα Ελλήνων που χύθηκε άδικα ζητάει το δίκιο του.

Το νόμιμο ελληνικό κράτος είναι εκείνο που ταυτίζεται με τη μορφή και τούς σκοπούς τού Ελληνικού Έθνους. Κανένα άλλο δεν δικαιούται να οικειοποιηθεί το ιερό όνομα Ελλάς και τις ιδιότητες τής ελληνικότητος. Ούτε αυτός που θέλει να διώξει τούς Έλληνες από την πατρίδα του φέρνοντας στη θέση του ξένους ούτε αυτός που κόβει σάρκα εθνικής γης και εθνικής ψυχής με τα γρόσια τού γαμψομύτη τοκογλύφου ούτε εκείνος που αρνείται την ιστορία τής πατρίδος «του» είναι ευπρόσδεκτος. Είναι απόβλητος κι αυτός και οι πατρόνες του.

Το κατοχικό καθεστώς φέρνει στις ζωές μας αντιρατσιστικό, δηλαδή ανθελληνικό, νομοσχέδιο με φυλακίσεις και χρηματικές ποινές, ποινικοποιώντας ακόμη και τα συσσίτια μόνον για Έλληνες. Την ίδια στιγμή με τον νέο μεταναστευτικό κώδικα μοιράζει άδειες παραμονής, ιθαγένειες και ψήφους στους λαθρομετανάστες και έχει λυσσάξει να σηκώσει ισλαμικό τέμενος περαιτέρω αναγνώρισης των λαθροεποικιστών συντρόφων του και συντρόφων τού παρακράτους. Γιατί έτσι διέταξε η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.

Το κατοχικό καθεστώς, η τοπική οργάνωση δηλαδή τής παγκόσμιας συμμορίας, αγνοεί τον εθνικιστικό κοινοβουλευτικό έλεγχο που αφορά τις ζωές των Ελλήνων, αλλά πλειστηριάζει υπέρ τοκογλύφων τις πρώτες 15000 ελληνικές κατοικίες, λέγοντας πληρώστε ή πουλήστε. Γιατί έτσι διέταξαν οι παγκοσμιοποιητές.

Οι Τούρκοι μάς χλευάζουν πως δεν μπορούμε να κάνουμε αναχαιτίσεις ελλείψει καυσίμων λόγω τής κρίσης, λέγοντάς μας κιόλας ότι σταματήσαμε να παραβιάζουμε τούς αιθέρες τους!!! Στον Λευκό Πύργο απαγορεύεται να σηκώσεις Ελληνική Σημαία Τιμής και Μνήμης στους Ήρωες που απελευθέρωσαν την έως σήμερα ελεύθερη Μακεδονία. Και στον ΟΗΕ οι Σκοπιανοί «απαίτησαν» και «επέβαλλαν», δηλαδή οι σιωνιστές απαίτησαν και επέβαλλαν μέσω των Σκοπιανών την απόσυρση τής αναφοράς στην ελληνικότητα τής Αρχαίας Μακεδονίας, όταν υπάρχουν «ελληνικά» βιβλία που αναφέρουν τα Σκόπια σε χάρτη ως Μακεδονία!!!

Όμως οι Έλληνες Εθνικιστές και ο ελληνικός λαός γνωρίζουμε μια μονάχα αληθινή Ελλάδα. Είναι η Ελλάδα που ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Υπάρχει ζωντανή και θα γίνει εκ νέου ακμαία η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών. Υπάρχουν οι Έλληνες που αγωνίζονται υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Αγωνίζονται για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Είναι οι Έλληνες που ορίζονται από την κοινή φυλή, την κοινή εθνική καταγωγή, τον κοινό πολιτισμό και την κοινή ελληνική γλώσσα.

Είναι οι Έλληνες που ποτίζουν με τον τίμιο ιδρώτα τους στον καιρό τής ειρήνης και με το καθαγιασμένο αίμα τους στον καιρό τού πολέμου την ελληνική γη. Αντικείμενο τής εργατικότητας και τής παραγωγικότητας είναι το κοινό ταμείο των Ελλήνων και η χρηματοδότηση τού κοινωνικού κράτους, τής εθνικής μας θωράκισης και τής διεθνούς επιρροής τής Πατρίδος μας. Στην Κοινωνία και στην Εργασία Έλληνες με χαρούμενα πρόσωπα. Στα σχολεία Ελληνόπουλα να σπουδάζουν με πάθος την Πατρίδα τους. Στις εκκλησίες ο Θεός να μάς δίδει μύρο και ευλογία Ορθής Δόξας και Λόγου.

Στους Στρατώνες Θούριοι θα ακούγονται και λυτρωμοί θα σχεδιάζονται. Ο εθνικός μας προσανατολισμός είναι η αποκατάσταση των αλύτρωτων πατρίδων μας κι όχι η απώλεια νέων εδαφών που μάς οδηγούν ψευτοδημοκράτες και ψευτοσύμμαχοι. Εμείς στα Σκόπια βλέπουμε μια μονάχα Μακεδονία, την αλύτρωτη και παντοτινά Ελληνική Βόρεια Μακεδονία Μας που θα απαλλαγεί από τουρκαλβανούς και κομιτατζήδες και θα πλημμυρίσει από ελληνικά όπλα και χαμόγελα. Στους δε αιθέρες μας ίπτανται μονάχα Έλληνες Αετοί με ατσάλινη θωριά και βλέμμα. Και σε κάθε αλύτρωτη γη το ίδιο γαλανόλευκο ποτάμι.

Ούτε ψευτορωμιοί ούτε τοκογλύφοι ούτε βάρβαροι. Το κράτος στην υπηρεσία τού Ελληνικού Έθνους. Τα σπίτια και η Πατρίδα μας είναι και θα παραμείνουν κληροδοτήματα των παιδιών μας. Ο δικός μας Εθνικιστικός Αγών είναι για μια Ελεύθερη, Ελληνική και Μεγάλη Ελλάδα. Η Νίκη είναι δική μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...