Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΛΛΑΣ


ΑΘΗΝΑ 12-10-2013.

Ο «δημοκρατικός» βαρβαρισμός και τα «λαϊκά δικαστήρια» τής καθεστωτικής προπαγάνδας δεν έχουν μονάχα «ελληνική» φύση. Άλλωστε το ψευτορωμέϊκο και οι θεσμοί του ούτε έχουν σχέση με το Ελληνικό Γένος και την Πίστη του ούτε υπηρετούν τούς Έλληνες, αλλά τον μεγάλο εντολέα τους. Η καθαρή αλήθεια είναι ότι η αστική κοινοβουλευτική τυραννία είναι το πρόσωπο τής Παγκοσμιοποίησης στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα.

Δεν μάς προβληματίζει η διαρκής επίθεση ενάντια στον Εθνικισμό μας. Συμβαίνει γιατί εμείς υπερασπιζόμαστε την Πατρίδα, το Λαό και την Ορθοδοξία μας. Η επίθεση άλλωστε θα εξακολουθήσει με παράνομους τρόπους, βία σωματική και ψυχολογική και ποικίλους εναλλακτικούς τρόπους από το μισελληνικό καθεστώς μέχρι να το συντρίψουμε. Αυτό που πρέπει να αναδειχτεί πάσει δυνάμει είναι η μεθοδευμένη βεβήλωση των Ιερών Αξιών μας ταυτόχρονα με τη γενική λασπολογία τού Συστήματος.

Πριν από λίγες ημέρες ένας Εβραίος ραβίνος εξύβρισε τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό, αναλαμβάνοντας μάλιστα για λογαριασμό τού σιωνισμού την ευθύνη για τη δολοφονία του. Όμως η ελληνόφωνη πολιτεία δεν συγκινήθηκε κατά ουδένα τρόπο. Η δε Διοικούσα Εκκλησία και ο Αρχιεπίσκοπος δεν έλαβαν καμία θέση.

Όμως οι Αρχές τής Παγκοσμιοποίησης δεν δίστασαν να δημοσιοποιήσουν τις εντολές τους προς τούς γραικύλους πολιτικάντηδες να εξοντώσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η δε συνωστισμένη βουλευτής τής Αριστεράς και άλλοι τινές διεθνιστές τις προάλλες ζητούσαν την έξοδο τής Ορθοδοξίας και των Αρχαίων Ελληνικών από τα ελληνικά σχολεία.

Να ξεκρεμάσουμε λοιπόν τα εικονίσματα και να ρίξουμε τα Άγια τοις κυσί θέλουν οι εκφραστές τάχα τής παγκόσμιας κοινότητας. Και ακόμη να διαλύσουμε τον Στρατό και την Αστυνομία μας.

Ήδη η επίσημη δημοσιογραφική φωνή τής Ρωσίας όπως και κάποια ακόμη διεθνή ΜΜΕ λέγουν πως το επόμενο μνημόνιο στην Ελλάδα θα χρειαστεί να το εφαρμόσει ο γερμανικός στρατός, αφού ο Ελληνικός Στρατός θα στραφεί εναντίον τής «ελληνικής» κυβερνήσεως. Στην δε Ελληνική Αστυνομία το μισελληνικό καθεστώς ψάχνει ακόμη αστυνομικούς ως εχθρούς τής «δημοκρατίας» του!

Η καθαρή αλήθεια είναι πως ο Ελληνικός Στρατός υπηρετεί την εδαφική ακεραιότητα και τη μεγαλοσύνη τού Ελληνικού Έθνους. Η δε αληθινή Αστυνομία που αντιστέκεται στις κατοχικές συμπεριφορές φροντίζει για την ασφάλεια και την ομαλότητα τής ελληνικής κοινωνίας. Ουδείς εκ των Ελλήνων Ένστολων έχει την παραμικρή υποχρέωση να σκύβει το κεφάλι σε προδότες και βαρβάρους. Ο Εθνικισμός είναι έμφυτος σε ολάκερο τον ελληνικό λαό και ασφαλώς το ίδιο ισχύει και για τούς Φρουρούς τού Έθνους μας.

Λαός, Στρατός και Εθνικισμός ενωμένοι λοιπόν. Για τις ίδιες Αρχές. Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια! Χριστός – Ελλάς – Ελληνική Οικογένεια! Όλοι ενωμένοι για τον κοινό σκοπό. Μεγάλη Ελλάδα με Ελεύθερους Έλληνες! Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα στην Πατρίδα μας έχουμε Μέγα Βασιλέα τον Χριστό και Πολίτευμα μας είναι η Ελλάς.

Το απαραβίαστο των Ιερών Προσκυνημάτων μας είναι δεδομένο. Η διασφάλιση τής ελευθερίας των Ελλήνων και τής εδαφικής μας ακεραιότητας είναι ζήτημα απαραβίαστο. Και το ψωμί των παιδιών μας ανέγγιχτο από σκουπίδια τού σκότους.

Μεθοδεύουν οι εχθροί τού Έλληνα και τού Ανθρώπου μια μεγάλη και διαρκή έξωση σε βάρος μας. Έξωση από τις εκκλησίες μας. Έξωση από την κοινωνία. Έξωση από τα σπίτια μας. Έξωση από τον ελεύθερο πολιτικό λόγο. Έξωση από τη λογική και τη ζωή.

Τώρα ακούγονται πιο έντονα οι λόγοι για την πολιτειακή αναταραχή και την εισβολή των προσωρινών βαρβάρων γειτόνων μας. Τώρα διώκεται το Εθνικό Φρόνημα και ο Ορθός Λόγος. Τώρα εισβάλουν μετά τούς νεοταξικούς τόκους και πριν την είσοδο των εχθρικών λογχών οι λογοκρισίες σε πιστεύω και έκφραση. Να μιλάνε όσοι βολεύουν το Σύστημα και να φιμώνονται και να φυλακίζονται οι μη βολικοί. Τώρα απελευθερώνεται κι άλλο η δράση των λαθροεισβολέων φίλων των σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών.

Τώρα όμως μιλάει και η Αληθινή Ελλάς. Μιλάει ο λεβέντης Ελληνικός Στρατός που αγρυπνά σε εικοσιτετράωρη βάση στα σύνορα και ασκείται για να καταπνίξει την εισβολή εχθρικών στρατευμάτων σε Θράκη και Αιγαίο. Μιλάει ο λαός μας που προσεύχεται για Ευλογία Κυρίου και Δύναμη ώστε με την σθεναρή στάση και πίστη του να κλείσει τις πληγές, να μικρύνει το κακό και τελικά να το εξοντώσει.

Μιλάει το Ελεύθερο Πνεύμα των Ελλήνων που έχουν μάθει να μάχονται για την Νίκη τής Φυλής μας και των Παρακαταθηκών. Νίκη για όσους προηγήθηκαν ημών, Νίκη για εμάς που θέλουμε την Πατρίδα μας Καθαρή και Δυνατή.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές έχουμε βγάλει προ πολλού με τα εθνοφυλετικά αδέρφια μας τις προδιαγεγραμμένες αποφάσεις μας. Νίκη ή Θάνατος. Φυσική Ελλάδα ή καθόλου Ελλάδα. Θέλουμε μια Ελλάδα γεμάτη Φως Αληθινό και Ανέσπερο.

Θέλουμε να πολεμούμε και να διεκδικούμε τα Δίκια μας κι όχι να τα παζαρεύουμε στην ζυγαριά τού Νεοταξισμού. Να τρώμε το ψωμί που ζυμώσαμε εμείς. Να οδηγούμε τα παιδιά μας στο σωστό δρόμο τής ελληνικής οικογένειας. Να ευγνωμονούμε τον Πατέρα Θεό. Και να φέρουμε ελληνικό αγέρα σε κάθε αλύτρωτη ελληνική Πατρίδα.

Το ελληνικό ποτάμι δεν σταματάει με τίποτα. Τα λάβαρα τού Ελληνισμού μας είναι στην πρώτη γραμμή τού Αγώνα. Και η Νίκη Ελληνίδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...