Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 18-6-2014. 

Αχός πολύς ακούγεται περί επαπειλούμενου τάχα ναζισμού και εκφασισμού και ολοκληρωτισμού. Κράχτες τής πλέον άκρατης ψευδολογίας τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό πως υποστηρίζει αρχές ντροπιαστικές. Και ως ντροπιαστικές αρχές ονοματίζουν την Πίστη στην Ελληνική Ιδέα.

Ομιλούν οι δημοκράτες, δηλαδή οι δεσμοφύλακες τού ελληνικού λαού. Αυτοί που επικαλούνται το καλό των Ελλήνων, όταν αρπάζουν τον μόχθο τού λαού και την γη τού Έθνους για να τα μεταβιβάσουν ως υποθήκες στους διεθνείς τοκογλύφους. Είναι οι δημοκράτες που έχουν ως αληθινό τους πολίτευμα την νεοταξική δημοπρασία.

Κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως ολοκληρωτική εκτροπή. Και το πράττουν αυτό οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες που είπαν ναι στην έφοδο των σιωνιστικών οικονομικών όπλων εκεί που είπε όχι ο Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς στα στρατιωτικά όπλα δύο αυτοκρατοριών στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Μεταξάς αντιστάθηκε στη Γερμανία και οι δημοκράτες συνεργάζονται μαζί της. Και πίσω από αυτήν με τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Οι δημοκράτες, οι φιλελεύθεροι, οι σοσιαλιστές και οι μαρξιστές στρέφουν διαχρονικά τα όπλα τής δήθεν αντίστασης πάντα στους Έλληνες που μάχονται για Πατρίδα, Ελευθερία και Τιμή.

Δικοί τους άνθρωποι κάποτε οι κουκουλοφόροι συνεργάτες τής κατοχής, δικοί τους και οι μιζαδόροι στην τωρινή κατοχή. Ανθέλληνες στήνανε κάποτε ψεύτικα κατηγορητήρια και ψεύτικες αντιστάσεις για να αποτρέψουν το αληθινό εθνικό απελευθερωτικό ρεύμα. Τα ίδια συμβαίνουν και σήμερα.

Πες μας πως ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι τάχα τρομοκρατική επιχείρηση και σε βγάζουμε τώρα από την φυλακή, λένε οι δολοφόνοι Ελλήνων και εντολοδόχοι των σιωνιστών παγκοσμιοποιητών. Αφού δεν το λες, αφού δεν υπογράφεις το υπαγορευμένο κατηγορητήριο και δήλωση μετανοίας, μπες πιο βαθιά στα κάτεργα τής μισελληνικής κατοχής. Και αν είσαι βουλευτής, κι αν ακόμη δεν κατηγορείσαι για τίποτα, αφού είσαι Εθνικιστής, σε στέλνουν και σε κατ’ οίκον περιορισμό σαν τον βουλευτή Μεσσηνίας τής Χρυσής Αυγής Κουκούτση.

Αιδώς αχρείοι δούλοι τού μίσους. Εσείς που μάς αρπάζετε τις ελληνικές ταυτότητες και μάς δίδετε τις ψευτοευρωπαϊκές. Εσείς που ονομάζετε ανάπτυξη την πώληση φιλέτων γης, επιχειρήσεων και ακτών σε νταβατζήδες ενημερωτάδες και πολυεθνικές. Εσείς που δίδετε μερίσματα και Τεμένη σε υπό διαμόρφωση λαθρομεταναστευτικές ισλαμιστικές πλειοψηφίες. Εσείς που κατάσχετε γερανούς και ναυπηγεία. Εσείς που φορολογείτε με ηλεκτρονικά μηνύματα και στέλνετε Έλληνες σε αυτοκτονίες και μετανάστευση.

Τολμάτε ρε υπάνθρωποι μειωμένης ελληνικής γνώσης και ανύπαρκτης ελληνικής συνείδησης, να μιλάτε για Τιμή και Λαϊκή Κυριαρχία! Κατηγορείτε τούς Έλληνες Εθνικιστές πως δεν έχουν τάχα Τιμή και πως ο πρωτογενής εθνικισμός μας ισοδυναμεί με την παλιά γερμανική κατοχή. Αλλά η κατοχή αγύρτες τού εμποράκου των εθνών δεν έχει ιδεολογία. Ο δε Πατριωτισμός θέλει Αίμα και Καρδιά, θέλει ρίζες γερές και βαθιές.

Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός είναι τα ενιαία και δομικά στοιχεία μιας αρραγούς κοινωνίας και ενός υγιούς Έθνους. Η αρραγής κοινωνία διακατέχεται από ολοκληρωτική αγάπη προς την Πατρίδα και ολοκληρωτική φυλετική αλληλεγγύη, από ολοκληρωτική φροντίδα για τα παιδιά μας.

Το υγιές Έθνος αφικνείται και ενεργεί με γνώμονα την βιολογική του συνέχεια και την δικαίωση των θυσιών, με γνώμονα δηλαδή το Ελληνικό Αίμα. Τότε και μόνον είναι υγιές το Έθνος, όταν είναι Ζωντανό. Και Ζωντανό είναι το Έθνος που εργάζεται και μάχεται, που έχει ορμές για να επικρατήσει και να κυριαρχήσει στο οικόπεδο τής Φυλής και στις ζώνες τού γεωπολιτικού του ενδιαφέροντος.

Σ’ αυτή την περίπτωση, το Ελληνικό Έθνος έχει Ταυτότητα, Ελευθερία, Παραδόσεις  και Αποστολή. Υπάρχει πραγματικά, γιατί έχει λόγο ύπαρξης. Η Αυγή τού Έθνους έρχεται μέσα από την ακραία αγάπη για τον λαό και την Πατρίδα. Έρχεται με την ακραία αντίσταση στις ορέξεις τού εισβολέα και την πρόταξη πως θα αναγεννηθούμε ως Ελλάς ή θα γενούμε τέφρα.

Η Αυγή τού Έθνους θέλει τούς Έλληνες Ιδιοκτήτες τής Γης τους και την Εθνική Γη διπλασιασμένη κι όχι τεμαχισμένη. Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η Ολοκληρωτική Δημιουργικότητα, το Πολεμικό Πνεύμα και ο Θώρακας τού Ελληνικού Έθνους.

Η δική μας πολιτική πρόταση είναι η νέα γέννα που βλασταίνει επάνω σε υγιείς Αρχές, στην αυτογνωσία τής Φυλής και στην διάθεση ηγεμονίας και πρωτοκαθεδρίας τού Ελληνικού Έθνους. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι ο εγγυητής τού Άβατου τής Ορθής Πίστης απέναντι στις ορδές των σύγχρονων βαρβάρων. Και συνάμα ο Λυτρωτής τού σκλαβωμένου Ελληνισμού και ο Κατακτητής Ισχύος τής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...