Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 6-6-2014.

Ο Αγών τού Ελληνικού Έθνους είναι διμέτωπος, εθνικός και ενωτικός. Εναντίον τού ψευτορωμέϊκου κράτους που δίδει γη και ύδωρ σε Νεοταξίτες, Τούρκους και λοιπούς δορυφόρους, συντηρώντας τα συστημικά κόμματα ως διασπαστές των Ελλήνων. Και εναντίον ψευτοσυμμάχων και βαρβάρων.

Δεν υπάρχουν πλέον διλήμματα. Έχουμε ένα κράτος ανύπαρκτο που ωθείται ως εχθρός ενάντια στο Έθνος. Ένα κράτος φάντασμα που δολοφονεί τον λαό, την Τιμή και την Γη του. Με μια προσποιητή αντιπολίτευση που ζητάει τάχα εκλογές και λαϊκή βούληση σε μια προσυμφωνημένα νοθευμένη Πολιτεία, σαν τις ψήφους που αφαιρέθηκαν στις τελευταίες εκλογές από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να δοθούν σε ανύπαρκτα πολιτικά σχήματα.

Όμως υπάρχουν και άλλες, χειρότερες νοθείες. Υπάρχει η παρερμηνεία τής βουλήσεως των Ελλήνων. Υπάρχει η διαπιστωμένη πολιτογράφηση αλλοδαπών και η ισλαμική λαθρομετανάστευση που οδεύει σε ενσωμάτωση. Υπάρχει η νέα τουρκοκρατία που εποικίζει και ψηφίζει ενίοτε στην Ελεύθερη Θράκη Μας.

Είδαμε στις τελευταίες εκλογές πως προκειμένου να μην πάνε ψήφοι στην Χρυσή Αυγή, μετακόμισαν 156 στον αριθμό στο ψηφοδέλτιο τής Εθνικής Αυγής που είχε αποσυρθεί. Όλα είναι πιθανά και όλα είναι σχετικά σ’ ένα κράτος παρακράτος τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Δεν υπάρχει το μη χείρον σ’ ένα κράτος που ουδέν βέλτιστον υφίσταται και που δεν αποτελεί οργανωμένη Πολιτεία, παρά κομιστή οικονομικής τυραννίας και επαπειλούμενης στρατιωτικής κατοχής στους εχθρούς τού Ελληνικού Έθνους.

Βρισκόμουν τις προάλλες σ’ ένα σημείο τής κατεχόμενης από τούς διεθνείς τοκογλύφους πρωτεύουσας Αθήνας. Έχουμε συνηθίσει δυστυχώς έως σήμερα στις κατοχές τής Πρωτεύουσας, όπως τής Αιώνιας Πρωτεύουσας Κωνσταντινούπολης που προσωρινά κατέχουν οι Τούρκοι.

Ξάφνου βλέπω στους αιθέρες ένα ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο να υπερίπταται σε χαμηλό σχετικά ύψος και επίμονα, σχεδόν νευρώδη, σε κατάσταση ετοιμότητας και τρόπο διερευνητικό. Όταν η Τουρκία σπρώχνεται από τούς Νεοταξίτες στο Αιγαίο και διεκδικεί τη Θράκη, όταν αναρχορέμπελοι και λαθρομετανάστες συνωθούνται και η κατάσταση στην ρημαγμένη Πολιτεία συντείνει στην αποσύνθεση, τότε τα αντανακλαστικά τού Έθνους βρίσκονται δικαιολογημένα στο κόκκινο, σ’ ένα πανελλήνιο συναγερμό.

Το ίδιο βράδυ μάθαινα πως πέντε τουρκικά πολεμικά σκάφη προερχόμενα από άσχετη τάχα στρατιωτική άσκηση, εισήρθαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Εύβοιας και Σαντορίνης. Συνοδεύονταν από δεκάδες τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη που παραβίασαν φυσικά τον ελληνικό εναέριο χώρο. Τα τέρατα τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας διέταξαν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να δείξουν ψυχραιμία!

Κάτω το κράτος, Ζήτω το Έθνος και πάλι, όπως είχε αναφωνήσει ο Ίων Δραγούμης. Κάθαρση τής Πολιτείας και τού Έθνους από το ίδιο το Μαχόμενο Ελληνικό Έθνος. Από τον Εθνικισμό μας, από τον Στρατό μας, από τον Έλληνα που κοχλάζει το Αίμα του, από τούς Αριστείς τής Ελληνικής Φυλής.

Όταν η εισβολή τού εχθρού κρατείται κρυφή από τον ελληνικό λαό με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια να βγάζουν τον σκασμό, τότε πρέπει να φερθούμε ως Έλληνες, συντρίβοντας τον μισελληνισμό άμεσα, σκληρά κι όχι κομψευόμενα. Όταν η βεβήλωση τής Αυτοκρατορικής Μας Εκκλησίας, τής Αγίας Σοφίας στην Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη τίθεται στην σφοδρή αντίδραση τής Ρωσίας κι όχι τής διαδόχου τής Αγίας Ρωμανίας Ελλάδος, τότε οι Φρουρές τού Έθνους σε κοινωνία και συνοριακές πύλες ενεργοποιούνται άμεσα.

Αφού λοιπόν οι ψευτοδημοκράτες ασχολούνται εμβριθέστατα μονάχα με την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τις εκλογές που τάχα θέλουν οι αμερικανοκομμουνιστές, τότε αυτό σημαίνει πως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν αποδεχτεί μετά τον οικονομικό και τον εδαφικό μας ακρωτηριασμό. Ανοίγουν τις κερκόπορτες στην Παγκοσμιοποίηση και την Τουρκοκρατία διακομματικά, «δημοκρατικά» και συντόμως συγκυβερνητικά στον μεγάλο συνασπισμό τους.

Όταν πολεμάς, καθαρίζεις τα μετόπισθεν. Εκχερσώνεις το στρατόπεδο τής Προδοσίας και ξεριζώνεις και τον τελευταίο σπόρο της. Αυτό θα κάνουμε. Έχουμε πόλεμο και βαδίζουμε εμπρός στην Ελληνική Νίκη. Πολίτες – Οπλίτες σε μια Καστροπολιτεία, Πιστοί στον Όρκο σε Θεό, Φυλή, Προγονικό Αίμα και Τιμή.

Ηχήστε και πάλι οι Σάλπιγγες οι Βροντερές. Ξεδιπλωθείτε κι εσείς οι Σημαίες οι Αυτοκρατορικές και Πολεμικές. Έλληνες στη Σκέψη. Έλληνες στην Διοίκηση. Έλληνες στο Κάστρο τής Φυλής. Έλληνες και στις Προαιώνιες Ελληνικές Εστίες σε Αιγαίο, Μεσόγειο, σε ανατολή και δύση.

Ψηλά το κεφάλι. Ψηλά οι Σημαίες. Τέρμα τα ψεύτικα ενοχικά σύνδρομα και διλήμματα. Όσοι δεν έχουν τις αντοχές να φέρουν τον βαρύ τίτλο τιμής να λέγονται Έλληνες κι όσοι εχθρεύονται το Ελληνικό Έθνος, ας χαθούν από προσώπου γης.

Πρώτα η Πατρίδα κι ύστερα το πολίτευμα. Πρώτα οι Έλληνες κι ύστερα ο ανθρωπισμός. Κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή που σημαίνει εθνοφυλετική συνοχή και αριστοκρατία σε κοινωνία και πολιτεία. Πρώτα απ’ όλα Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα κι ύστερα συμμαχίες με κείνους που αποδέχονται αυτήν την Φυσική Ελλάδα.

Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα επανδρώνεται και χτίζεται από Καθαρούς Έλληνες στο Αίμα, στον Νου και την Πυγμή. Ο ανασχηματισμός που χρειαζόμαστε δεν σχετίζεται με την εκάστοτε ψευτοδημοκρατική κυβέρνηση. Οι ψευτοδημοκράτες επιδέχονται μονάχα κατακρήμνιση.

Ο ανασχηματισμός τής Ελληνικής Φυλής θέλει καρδιά και προσήλωση στην υλοποίηση των υψηλών πεπρωμένων τού Ελληνισμού, στην Νέα Ρωμανία. Θέλει Ελληνικό Ήθος και Σθένος μαζί. Είσαι άνθρωπος μονάχα όταν νοιάζεσαι για τον εθνοφυλετικό σου αδερφό. Και είσαι Έλληνας ελεύθερος μονάχα όταν δημιουργείς πολιτισμό και κάνεις το Ελληνικό Έθνος Ηγεμονικό Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...