Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Ο ΕΛΛΗΝ, Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ



ΑΘΗΝΑ 16-6-2014.

Ήταν Ιούνιος τού 323 π.Χ όταν ο Μεγαλέξανδρος έφευγε για την αιωνιότητα. Όχι βέβαια από φυσικά αίτια, ούτε από κάποια παράξενη ή ανεξήγητη ασθένεια. Αλλά από δηλητηρίαση από εκείνους που τάχα προσκύνησε. Τούς εμπόρους των εθνών.

Ο Μέγιστος των Ελλήνων, ο ΕΛΛΗΝ, ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ Αλέξανδρος υπήρξε σ’ όλη του τη ζωή απροσκύνητος και Κατακτητής. Πιστός στην Αποστολή τής Φυλής μας να εκπολιτίζει και να διοικεί την οικουμένη με το Πνεύμα τής Σοφίας και το Ατσάλι τού Δικαίου. Άριστος μαθητής τού φιλόσοφου Αριστοτέλη, ότι ο Έλλην έχει καμωθεί να υποτάσσει και να άρχει τούς βάρβαρους κι όχι να άρχεται υπό αυτών.

Ο σιωνιστικός παράγοντας είχε αποπειραθεί πολλές φορές να κάμψει την ηγεμονική υπόσταση τού Ελληνισμού και με πολλούς τρόπους. Το έκανε στην ακμή τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού και το κάνει έως τούς καιρούς τής μείζονος παρακμής. Με την διάβρωση των αρχών, με το χρήμα, με ταγούς άπληστους και επίορκους, με την επιδρομή ελεγχόμενων και αιμοσταγών βαρβάρων.

Το ψευτορωμέϊκο φυσικά ουδέποτε τίμησε την μνήμη τού Κοσμοκράτορα Αλέξανδρου. Και δεν το κάνει, γιατί ο Αλέξανδρος δεν ήταν δημοκράτης, δηλαδή δημαγωγός, αλλά Αριστοκράτης, δηλαδή δομήτορας ενός Ενωμένου και Κραταιού Έθνους, με την εξουσία στους Άριστους τής Φυλής. Δεν τον τιμούν οι προδότες, γιατί έχουν πουλήσει τα δικαιώματα των Μακεδόνων στους υπηρέτες τού Νεοταξισμού Σκοπιανούς. Κι ακόμη διότι ο Μεγαλέξανδρος αναδεικνύει την Αληθινή Φύση τού Ελληνισμού.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τιμάει τον Μέγα Στρατηλάτη, διότι η Αληθινή Φύση τού Ελληνισμού συναντάει την αυθεντική Εθνική Κυριαρχία τής Ελληνικής Ιδέας. Την Ιδέα τού Πανελληνισμού. Άρχεται από την Αξιοσύνη, το Ήθος, συνεχίζει με την πνευματική και την σωματική ρώμη και εν τέλει οδηγεί στην πτώση τού έκφυλου και βάρβαρου ψευτοκοσμοπολιτισμού από την Ελληνική Κοσμοκρατορία που χτίζει νέες Ελλάδες με την υπεροχή Ξίφους και Πνεύματος.

Ο Αλέξανδρος με ξεκάθαρο στις προθέσεις και δωρικό τρόπο διέλυσε την λαίλαπα τής εσωτερικής διαμάχης ανάμεσα στις πόλεις – κράτη. Ισοπέδωσε εκείνους που τον αντιμετώπισαν ως «βάρβαρο εχθρό τής δημοκρατίας» και σχηματοποίησε την μια και αδιαίρετη Ελλάδα που αναγνώρισε στο πρόσωπο τού Αλέξανδρου τον έναν και αδιαμφισβήτητο Βασιλιά της.

Στην πρόκληση τής περσικής εισβολής, ο Αλέξανδρος έδειξε πως αντιμετωπίζονται οι εισβολές και οι γόρδιοι δεσμοί. Όποιος διαβαίνει σε βάρος σου, τον συντρίβεις ποδοπατώντας τον. Όταν είσαι ανώτερος, που πάει να πει Ελεύθερος, Δημιουργικός και Δυνατός, φροντίζεις να θωρακίσεις τις Πύλες Εισόδου τού Έθνους και να καλύψεις τα γεωστρατηγικά κενά.

Εξασφαλίζεις την γεωπολιτική ισχύ εκεί που εστιάζεται ο υλικός πλούτος. Παίρνεις την Ελλάδα στα χέρια σου και την κάνεις καλύτερη και μεγαλύτερη. Τσακίζεις με τον Στρατό Ελεύθερων Ελλήνων τον στρατό των δούλων τού γυρολόγου εμποράκου. Κάμεις Ελληνική Εκστρατεία. Μεταλαμπαδεύεις σάρισα, πολιτισμικό φως, πολιτειακή οργάνωση και στήνεις σκήπτρα ελληνικά.

Κάνεις όλα αυτά δηλαδή που έκαμε ο Μεγαλέξανδρος, γιατί δεν έψαχνε δυνατά στηρίγματα. Ήταν ο ίδιος ο Δυνατός. Δεν ήταν δούλος τής ύλης, αλλά υπέταξε την ύλη στην Ελληνική Ιδέα. Έγινε Κοσμοκράτορας σε Ανατολή και Δύση, στερεώνοντας την Παγκόσμια Εξουσία των Πανελλήνων. Έως την στιγμή που το ύπουλο μικρόβιο τού γυρολόγου ψευτοκακομοίρη έκοψε το νήμα τής ζωής τού Αλέξανδρου.

Όμως η οδός των Ελλήνων είχε χαραχθεί με την ανεξίτηλη σφραγίδα του. Και τώρα θα ακολουθηθεί από την Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα πάρει τη θέση τού ψευτορωμέϊκου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...